Za takve igrace treba istrest kesu, a lakše je Wengeru staroj stipsi dovodi guzovače ili za male pare svoje zemljake iz francuske lige. Taj fol je postao ofiran odavno.
E pa ne može, hoce i jare i pare....za kvalitet treba istrest gutu na hastal.
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Nemoj samo da se ovaj poraz odrazi na napredak tvoje romanse sa novom buducom bivsom...vedofeelgood je napisao/la:FUJ![]()
Samo toliko.
potpisujem eto.vedofeelgood je napisao/la:FUJ![]()
Samo toliko.
Cazorla je bio u dvjema izglednom situacijama, a znajući kakav frajer inače ima šut očekivo sam da će zakucat pod prečku gol al eto. Yebiga idemo dalje. Imamo igru, niko nas ne može izdominirat i to mi je drago. Stvaramo šanse, samo da još rahlje prorade.OTNYS_YNWA je napisao/la:Udarac glavom Podolskog i dvije odlične prilike Girouda su prilike koje su mogle Arsenalu donijeti bod. Da je Košelni priseban bio, Torres ne bi ni došao u priliku kod prvog gola. Drugi gol je majstorija Matte, mora se priznati, Mannone nije tu ništa mogao. Onakva lopta je opasnost za svakog golmana, a tu krivca ne treba tražiti ni u ( opet ) Košelniju. Sasvim očito je da je Arsenalu potreban napadač. ( Ali po mogućnosti da nije Francuz)
Oj brate rijetka situacija, ali želim da United da 2 golavedofeelgood je napisao/la:Yebo to sve, United gubi 0:2 od Kokoški. Ne znam koga više mrzim djece mi![]()