NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
ne pisem cesto na forumu,al bih volio da iznesem jedan prijedlog,pa ako mislite da ima smisla sirite ga.inace sam manijak,na svim sam domacim tekmama od poslije rata i jos na dosta gostovanja,te me je ovo u listici mnogo pogodilo,ne kao bosnjaka ili sarajliju vec kao navijaca.
zato bih predlozio da svi navijaci bojkotuju utakmice sirokog i kuci i u gostima,tako da nase "drage goste" maksimalno ignorsemo i marginalizujemo na jedan gospodski nacin ,a ne da se izjednacavamo sa tim fasistima, nek igraju pred praznim stadionima sirom nase domovine.molim vas za komentare.ja licno na jugu imam neki uticaj i sa nekim drugovima(koji su u vrhu organizacije u tm87) mogu pokrenuti to.
zato bih predlozio da svi navijaci bojkotuju utakmice sirokog i kuci i u gostima,tako da nase "drage goste" maksimalno ignorsemo i marginalizujemo na jedan gospodski nacin ,a ne da se izjednacavamo sa tim fasistima, nek igraju pred praznim stadionima sirom nase domovine.molim vas za komentare.ja licno na jugu imam neki uticaj i sa nekim drugovima(koji su u vrhu organizacije u tm87) mogu pokrenuti to.
Nije Zvijezda losa ekipa, naprotiv, imaju dobar igracki kadar i mjesto im je u vrhu tabele, mislim da je ovo bio za Zvijezdu samo los start prvenstva. btw. Ima jos puno da se igra 

Still learning...
svaka cast caredomineysn je napisao/la:Nije Zvijezda losa ekipa, naprotiv, imaju dobar igracki kadar i mjesto im je u vrhu tabele, mislim da je ovo bio za Zvijezdu samo los start prvenstva. btw. Ima jos puno da se igra

ma nerviraju me ti kobjagi internet huliganiEfEDRIN FLEX je napisao/la:Ma stipu ih FATKO, samo nek pišu, to su ti oni najžešći navijači što nisu na stadion otisli par puta u životu!Fatko je napisao/la:alo ba prestante laprdat da cemo ispast iz lige nego dodji te na tribinu pa da podrzimo klub da ne ispadne a jeste silni na rijecima preko ovoga interneta imali kakvi djela iza te vase price najlakse je se predat i neka gaze po tebi ja neplaniram se predavat i neplaniram da zvijezda ispada i bolje bi vam bilo da se i vi malo dignete vi internet huligani pa da pomognete nasem klubu ako vam je stalo do njega

Eh, ajd sada da čujem gdje je onaj lik što me prije jedno dva mjeseca ubjeđivao oko Zvijezde i njene veličine, te o tome kako su plate dobre velike i redovne, te kako imate nekog lika koji kupa jadne naivne i glupe francuze te od njih uzima lovu da je ugura Zvijezdinim igračima u džepove, imal te igdje???
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
- Jack_Daniels
- Kontakt:
Nego kad ce kod vas sajam sljive???

- bistrikboy
- Kontakt:
@fatko
Ti si prvo lajao na upravo,lopovi,nedaju nam da navijamo kako hocemo(
)itd...
Onda ti neki iz uprave kaze bice pojacanja na polusezoni i ti okrenes pricu,mislim meni je svejedno ali bila bi steta da jedan gospodski grad izgubi premijerligasa!Zasto si prestao vrsiti pritisak
Ti si prvo lajao na upravo,lopovi,nedaju nam da navijamo kako hocemo(

Onda ti neki iz uprave kaze bice pojacanja na polusezoni i ti okrenes pricu,mislim meni je svejedno ali bila bi steta da jedan gospodski grad izgubi premijerligasa!Zasto si prestao vrsiti pritisak

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Pa u upravi su izvrsene smjene one koje su i trazene. Smijenjen je Sportski direktor i dosao je stari koji je bio zbacen zbog neslaganja sa Ninkovicem. Prvo se drug raspitaj za nesto pa onda napadajbistrikboy je napisao/la:@fatko
Ti si prvo lajao na upravo,lopovi,nedaju nam da navijamo kako hocemo()itd...

Dragon Town
Prošlo je to, ne ponovilo se!Jack_Daniels je napisao/la:Nego kad ce kod vas sajam sljive???
![]()
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
haha, pa vidiš da mi ipak privlačimo tvoju pažnju. A čekaj ovu pauzu da prodje pa ćeš sam vidjetVB 1987 je napisao/la:Eh, ajd sada da čujem gdje je onaj lik što me prije jedno dva mjeseca ubjeđivao oko Zvijezde i njene veličine, te o tome kako su plate dobre velike i redovne, te kako imate nekog lika koji kupa jadne naivne i glupe francuze te od njih uzima lovu da je ugura Zvijezdinim igračima u džepove, imal te igdje???

Dragon Town
- bistrikboy
- Kontakt:
znaci jedna smjena i prazna obecanja vas smirezmaj_Bosne je napisao/la:Pa u upravi su izvrsene smjene one koje su i trazene. Smijenjen je Sportski direktor i dosao je stari koji je bio zbacen zbog neslaganja sa Ninkovicem. Prvo se drug raspitaj za nesto pa onda napadajbistrikboy je napisao/la:@fatko
Onda ti neki iz uprave kaze bice pojacanja na polusezoni i ti okrenes pricu,mislim meni je svejedno ali bila bi steta da jedan gospodski grad izgubi premijerligasa!Zasto si prestao vrsiti pritisakNisi bio dovoljno informisan u ovoj eri interneta i digitalnih medija

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Tako je drug, mi smo "mali" klub i vršimo "male" smjenebistrikboy je napisao/la:znaci jedna smjena i prazna obecanja vas smirezmaj_Bosne je napisao/la:Pa u upravi su izvrsene smjene one koje su i trazene. Smijenjen je Sportski direktor i dosao je stari koji je bio zbacen zbog neslaganja sa Ninkovicem. Prvo se drug raspitaj za nesto pa onda napadajbistrikboy je napisao/la:@fatko
Onda ti neki iz uprave kaze bice pojacanja na polusezoni i ti okrenes pricu,mislim meni je svejedno ali bila bi steta da jedan gospodski grad izgubi premijerligasa!Zasto si prestao vrsiti pritisakNisi bio dovoljno informisan u ovoj eri interneta i digitalnih medija

Dragon Town
nemoj da mi se puno sikiras za zvijezdom mogao bi osjediti smjene su izvrsene koje smo trazili trener , direktorbistrikboy je napisao/la:znaci jedna smjena i prazna obecanja vas smirezmaj_Bosne je napisao/la:Pa u upravi su izvrsene smjene one koje su i trazene. Smijenjen je Sportski direktor i dosao je stari koji je bio zbacen zbog neslaganja sa Ninkovicem. Prvo se drug raspitaj za nesto pa onda napadajbistrikboy je napisao/la:@fatko
a ostalo ce sada da ide kako treba aj lijep pozdrav za tebe

Dobro ste igrali ,imali par prilika,jednu 100% 1-1 sa Alaimom izaso vas igrac i poslao loptu pored gola ,uglavnom po danas prikazanom sigurno ne zasluzujete da budete na posjednjem mjestu 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Da, Husić Senad (19 god.) imao stopostotnu priliku. Da napomenem kako nisu igrali Velibor Vasilić štoper i Srđan Savić zadnji vezni, sigurno ponajbolji iz redova Zvijezde.miky_hz je napisao/la:Dobro ste igrali ,imali par prilika,jednu 100% 1-1 sa Alaimom izaso vas igrac i poslao loptu pored gola ,uglavnom po danas prikazanom sigurno ne zasluzujete da budete na posjednjem mjestu
Čestitke Sarajevu na zasluženom trijumfu.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Hvala buraz i cestitam na pobjedi bit ce bolje kod nas sad smo malo u krizi ali proci ce i tomiky_hz je napisao/la:Dobro ste igrali ,imali par prilika,jednu 100% 1-1 sa Alaimom izaso vas igrac i poslao loptu pored gola ,uglavnom po danas prikazanom sigurno ne zasluzujete da budete na posjednjem mjestu

- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Sta se "veli" pred ovaj sledeci okrsaj sa Laktasima, prosli put nam uzese bod. 

Dragon Town
- RK Gradacac
- Kontakt:
...
Zadnja izmjena: RK Gradacac, dana/u 12 nov 2009, 23:00, ukupno mijenjano 1 put.
010 ISN'T JUST A CODE
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Ma ti si ba prevazidjenRK Gradacac je napisao/la:Nista ne brini tu je Mujkanovic, novo "pojacanje"![]()
PS. Bice opet Ninkovic ga doveo

Dragon Town
izvini jel moze se znat ko si ti uopste mislim kako se pravo zoves sto si ba toliko glup i naporan kako vidim ove tvoje komentare samo se nerviram daj matereti reci ko siRK Gradacac je napisao/la:Nista ne brini tu je Mujkanovic, novo "pojacanje"![]()
PS. Bice opet Ninkovic ga doveo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.