BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Koliko vjerujete treneru Kovaču

1) Nikako, treba da ide
3
60%
2) Dobar je za ovaj klub
2
40%

Ukupno glasova: 5

smopiBVB
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la smopiBVB » 28 sep 2012, 10:23

@Damir
Pa nemoj mu zamjeriti Damire,jbg kad nema BvB-a na sokeru pa mora Barca protiv Barce igrati,nista nego mu treba reci da instalira na PC-u i nabavi patch sa Bundeskom :D
Znaci bila mu plata cim je zbavio novi PES,valja iskesirati preko 100KM :lol:

schwarcgelbfantom
Kontakt:

Post Postao/la schwarcgelbfantom » 29 sep 2012, 10:11

HER Doctor una pres konferenciji najavljuje totalni juriš od prve minute . . .pa i na kraju krajeva red je bio da se od danas trgnu i krenu onako kako znaju ! ! ! imam osjećaj da bi danas moglo biti finog sexa na westvalenu :D :D :D :D jer ih je kako sam načuo dobro iskritikovao a i navijaći na treningu

bit će barem 4 : 0

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 29 sep 2012, 11:27

Da ce gristi danas zemlju siguran sam,da cemo osvojiti 3 boda poprilicno sam ubjedjen ali da cemo ih bas samo tako nakantati nisam siguran,mislim itekako bi volio ali,mislim da ne treba srljati ko bez glave,ko proslu tekmu kod 2 razlike svi u napad!U svakom slucaju ocekujem bolju igru i 3 boda...

schwarcgelbfantom
Kontakt:

Post Postao/la schwarcgelbfantom » 29 sep 2012, 11:37

smoopy slažem ser s tobom u potpunosti,ali u frankfurtu je bio problem što su kod 3 : 2 potpuno stali i nonšalantno ko da kažu e sad ćemo lahko,a ono . . .kažem oni su prošle a pogotovo pret prošle godine do 90+ minute ubijali i trpali koliko su za to vrijeme mogli utrpat . . .šta se sad dešava s njima ja ne znam,strah me da i pomislim da su se zasitili kluba i da im se više ne igra . . .više hoću da vjerujem da su se samo malo umorili . . .i da umalo da zaboravim,mislim da bi se izbjegla veća kriza danas lewatu treba dati posljednju priliku u startnoj postavi da vidimo kako će se ponijeti,ako danas ne bude ubacio u I poluvremenu u drugom ga treba zamijeniti i finansijski kazniti ćitav oktobar,e pa onda bi on dobro se zamislio bil ga zasvrbilo mudo hoćel dat go ili ne

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 29 sep 2012, 17:31

Bender u prvih 11...Greuskreutz i Gotze takodje.Reus protiv svojih samo na klupi.

Santana opet nije dobio priliku :twisted:

Klopp
Kontakt:

Post Postao/la Klopp » 29 sep 2012, 17:35

adnan24 je napisao/la:Bender u prvih 11...Greuskreutz i Gotze takodje.Reus protiv svojih samo na klupi.

Otkud ti to?

Igra Reus, Gotze i Kuba a ispred Schieber. Kehl i Gundogan na sesticama. Odbrana standardna.
Markus Gisdol: "Aubameyang ist einfach unfair schnell."

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 29 sep 2012, 17:41

Klopp je napisao/la:
adnan24 je napisao/la:Bender u prvih 11...Greuskreutz i Gotze takodje.Reus protiv svojih samo na klupi.

Otkud ti to?

Igra Reus, Gotze i Kuba a ispred Schieber. Kehl i Gundogan na sesticama. Odbrana standardna.

Sa ****...nije valjda Lewat ostao na klupi :shock: :lol:

Klopp
Kontakt:

Post Postao/la Klopp » 29 sep 2012, 17:46

Nista ****, sastave gledaj samo na Bundesliga.de, izbace zvanicne sastave sat prije utakmice.

Lewandowski se odmara malo, ne moze ni on svaku odigrati, nije masina :D Vidjet ces ko ce zabiti Citiju :D
Markus Gisdol: "Aubameyang ist einfach unfair schnell."

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 29 sep 2012, 17:47

Klopp je napisao/la:Nista ****, sastave gledaj samo na Bundesliga.de, izbace zvanicne sastave sat prije utakmice

Yes,sir :D

Ma Schieber je jos mutaviji od njega...moglo bi i danas biti dosta promasenih zicera

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 29 sep 2012, 17:52

adnan24 je napisao/la:
Klopp je napisao/la:Nista ****, sastave gledaj samo na Bundesliga.de, izbace zvanicne sastave sat prije utakmice

Yes,sir :D

Ma Schieber je jos mutaviji od njega...moglo bi i danas biti dosta promasenih zicera
Ajmo Juliane kako god smao zabij ...moze i rukom sto se mene tice....istjeraj kopile iz prvih 11 !!

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 29 sep 2012, 17:57

Mozda nas i pozitivno iznenadi Schibi,pa proradi danas,mislim ako je ovo istina za sastav!
Ima podrsku Goetzeusa i Kube,ako ga ne uspije zavuci onda...
Idemo uzeti 3 boda i da nam ovo danas bude prekretnica,moze??? 8-)

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 29 sep 2012, 18:17

Opet nema Kevina! :roll: Ako Favre bude imao muda i napadne, bice veselo. :oops:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 29 sep 2012, 18:22

Hare_BvB je napisao/la:Opet nema Kevina! :roll: Ako Favre bude imao muda i napadne, bice veselo. :oops:
nema Favre s kim napast kako treba nažalost..ljudi ne mogu dva pasa spojit
Agieren statt reagieren

schwarcgelbfantom
Kontakt:

Post Postao/la schwarcgelbfantom » 29 sep 2012, 18:22

Our starting lineup: Weidenfeller - Piszczek, Subotic, Hummels, Schmelzer - Gündogan, Kehl - Blaszczykowski, Götze, Reus - Schieber

zvanićno sa face-a dakle igra reusonja :D :D :D :D :D

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 29 sep 2012, 18:34

:lol: :lol: :lol:

Jao odbrane, koji je ovo qurac! :evil:

RAKETE REUSSSSS! :shock:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 29 sep 2012, 19:10

Reus u svom stilu.....rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr do kraja :)

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 29 sep 2012, 19:21

Reus se polako zagrijava...ovo mu je najbolje poluvrijeme za BvB...steta sto nije iskoristio onu odlicnu asistenciju Gotzea.

Danas Gladbach mora ostati bez gola...

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 29 sep 2012, 20:25

čestitam
Agieren statt reagieren

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 29 sep 2012, 20:30

Pale_Companion je napisao/la:čestitam
Stvarno ste losi...najslabiji nas protivnik ove sezone i to uvjerljivo.Nadam se da ce biti bolje u nastavku sezone.

Reus :shock: :shock:

Schieber definitivno nije materijal za prvih 11...

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 29 sep 2012, 20:46

Naopokon nesto dobro i kako treba uz to uvjerljivo to je to sto smo cekali od pocetka sezone ... Gundogan za mene odigrao fenomenalan mec djelio lopte ko na tacni a uz to je bio srce ekipe ...Hummy je ljudi i dalje los :( s momkom se nesto desava nije sav svoj koliko ispada kako grjesi ne mogu vjerovat ... Wajdi je doso malo sebi sto je izuzetno vazno ...

Sve je odradjeno kako treba danas Klopp odlicno postavio igru... Al najvise mi se svidja sto Kuba-Gotze-Reus non stop mjenjaju pozicije i rotiraju napokon je Klopp shvatio da je to oruzje koji izluduje protivnike i stvara rupe u odbranama ... Schieber pa drug moj nije za tebe fudbal, da mi je samo znat kako je ovaj covjek dogurao do Bundeslige, pa za njeg je Nelson Valdez DR. cccc Schieber se ubio za Bh Premier lige momak je stvarno PRELOS ! Nedaj boze da samo sta bude Lewyu ...Al drago mi je da se odmorio ovaj mec ... Slijede 2 jako teska gostovanja idemo prvaku najjace lige svijeta Cityu, po rezultatu vidim da su se opet namucili sta li to znaci sad :) vidjet cemo al nadam se da cemo odigrat kvalitetnu utakmicu ... Zatim slijedi gostovanje u Hannoveru jednoj od najboljih ekipa Bundeslige koja je mozda i najuigranija ekipa lige uz BvB i S04 ...

Nego drugovi moji ... Evo jedan prijedlog pa vi recite jestel za ... Daj da malo ucinimo ovaj nas forum zanimljivijim ovo postaje dosada na ovakav nacin ... Moramo gore ankete malo cesce mjenjat ... Zatim daj da vise biramo igrace utakmice, pa najgoreg igraca utakmice pa da biramo igraca mjeseca itd itd :) ... Dajte da ovo malo osvjezimo ... Et pa koje za neka kaze ... ;)

Gotzeus danas jako jako dobar dvojac izgleda da se lagano al sigurno pocinju uigravat :D ... Kako je Benda samo s jednom akcijom pokazao sta znaci za ovu ekipu Manni se vraca je.beno je falio al sad je napokon tu na raspolaganju ...

Nur der BvB Echte Liebe ...
BvB Echte Liebe !!!

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.