FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Cujem od ovih malo objektivnih sto gledaju.Kazu Vukasovic standardno po svom.Kad on sudi vi ne gubite 

Kakav bolan crveni..Zuti karton je sasvim dovoljna opomena za onakav start..I sad slusam ovog Jagodica o nekim arsinima..pacovi_tu_ima je napisao/la:rega momak, vidi ono što svi vidimo preko ovog streama. katastrofalno suđenje glavnog sudije svraka je morao dobiti crveni za onaj start nad mešanovićem!SarajlijaTM je napisao/la:Kakvo je ovo smece od komentatora?

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Vahidin Alihodžić poznati ljubitelj menzis boje, 'ebo ga onaj ko ga dovede na Arenu da komentariše!!!
Hvala tebi i MrAmani96.ScooTeR je napisao/la:Kvesic po strani ubacio,bekric spustio glavom na Adila, ovaj samo prikucao loptu.zeljocity je napisao/la:Raja nisam vidio gol, jel se radovao Adil??
Nije se radovao.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
- pacovi_tu_ima
- Kontakt:
nećete vi nikad napraviti neki zapaženi rezultat u evropi u bliskoj budućnosti sve dok imate ovakvu sudijsku pomoć od strane sudija tipa vukasović i slični njemu. bit će opet crvenih kartona od školovanih holandskih sudaca!
Kome nije jasno sto Bekric grije klupu valjda je vidio nakon ovog prvog poluvremena.Covjek nije ni sjena od Bekrica prije par sezona uzme loptu i pegla je dok ne zasere steta sto nemamo zamjenu za njega.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Dobro je Golubovac. Hajd' ti svojim putem.pacovi_tu_ima je napisao/la:nećete vi nikad napraviti neki zapaženi rezultat u evropi u bliskoj budućnosti sve dok imate ovakvu sudijsku pomoć od strane sudija tipa vukasović i slični njemu. bit će opet crvenih kartona od školovanih holandskih sudaca!
Je li Zeba na klupi ?
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Željo je dosta bolja ekipa od Čelika, ali valjda crno-crveni mogu to nadoknadit borbom i zalaganjem i bar bod uzeti
, mada očekujem pobjedu Želje.
Suđenje koretktno, ne pretjerujte. Mada je start Svrake bio došta oštar, vjerovatno je i noga stradala, pa i da je crveni pokazao, možda ne bi pogriješio.
Komentator korektan, ne pretejerujte ni vi. Sam je u nekoliko navrata rekao da je bio faul za Želju kad su se Zeničani bunili.

Suđenje koretktno, ne pretjerujte. Mada je start Svrake bio došta oštar, vjerovatno je i noga stradala, pa i da je crveni pokazao, možda ne bi pogriješio.
Komentator korektan, ne pretejerujte ni vi. Sam je u nekoliko navrata rekao da je bio faul za Želju kad su se Zeničani bunili.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
Moze li mi neko reci posto ne kontam tek sam dosao kuci. Ovo je stream sa arenasporta a meni ni na jednoj od 4 arene nema utakmice???
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
opet je bekrić taj koji je namjestio gol. i kreirao jedinu smislenu akciju u prvoj polovini prvog poluvremena, kad je selimović zapucao.
doduše i stanić je prošlu utakmicu...

voltron30 je napisao/la:Vahidin Alihodžić poznati ljubitelj menzis boje, 'ebo ga onaj ko ga dovede na Arenu da komentariše!!!

Iz aviona se vidi da frajer ne voli Zelju

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
BH Telecom prenosi sa opremom i komentatorom od Arenediego_TM je napisao/la:Moze li mi neko reci posto ne kontam tek sam dosao kuci. Ovo je stream sa arenasporta a meni ni na jednoj od 4 arene nema utakmice???
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
čuj "slušam od objektivnih ljudi što gledaju"...pa pogledaj ti svojim očima, eno sam link postavio ranije. mi ne gubimo puno ni inače, ko god da sudi.samosarajvo je napisao/la:Cujem od ovih malo objektivnih sto gledaju.Kazu Vukasovic standardno po svom.Kad on sudi vi ne gubite
bruka udaranja od strane igrača čelika. tek oko 30. minute naši skontali da trebaju uzvratiti i odma se uspostavio balans u igri.
standardno, provociraju svi kad gubimo. kad izjednačimo, onda nam sudija pomaže.
igra bi mogla biti puno bolja, ali nisam nezadovoljan. odbrana se treba uozbiljiti. čelik ostavlja dosta rupa i treba to iskoristiti. bekrić i jamak bi trebali hrabrije uči i iskoristiti sav taj prazan prostor, mislim da selimović i adilović mogu zabiti još 2 gola.
Zadnja izmjena: fczeljo, dana/u 29 sep 2012, 19:33, ukupno mijenjano 1 put.
Moja tv radi prenos , a arena dala komentatora , kamere i sve sto je potrebno.diego_TM je napisao/la:Moze li mi neko reci posto ne kontam tek sam dosao kuci. Ovo je stream sa arenasporta a meni ni na jednoj od 4 arene nema utakmice???
Zasto ti ne napravis stream?arelinho je napisao/la:
-
- Kontakt:
Upravo tako !ChWilla je napisao/la:opet je bekrić taj koji je namjestio gol. i kreirao jedinu smislenu akciju u prvoj polovini prvog poluvremena, kad je selimović zapucao.
brate ni ja nemam adsl nego gledam preko drugog streama sto je napravio momakMrAmani96 je napisao/la:Zasto ti ne napravis stream?arelinho je napisao/la:

Je li Zeba na klupi ?
Trenutno korisnika/ca: bvsic, SamoDaKazeem i 34 gosta.