AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Evil Genius II

Re: AS Roma

Post Postao/la Evil Genius II » 27 sep 2012, 07:40

otvorio se manuel :D

pazi, shvatam ja tvoju frustraciju i nerviranje zbog sinocnje utakmice ali, budimo realni, da je kojim slucajem stek uhvatio onu loptu, destro zabio ono sto je trebao zabiti kada je sutao pravo u romera ili balzac onu priliku na samom kraju sada bi ovdje pisali kako smo pametno odigrali utakmicu tj onoliko koliko nam je trebalo protiv protivnika koji je uputio dva suta na gol. dva. u posljednjih 20 i kusur minuta sampdoria je povukla sve igrace u i oko svog 16erca sto bi predstavilo problem i mnogo jacim ekipama od nase. mislim, pisao sam vec o tome kako cemo se muciti na olimpicu jer nam bunkeri predstavljaju skoro nerjesivu enigmu a u gostima ce to biti puno lakse jer cemo dobijati vise prostora. sto se tice pojedinaca ne bih nikoga pljuvao ovdje jer gledali ste utakmicu, dovoljno poznajete fudbal da bi mogli ocijeniti ko je igrao dobro a ko lose. evidentno je da imamo par preplacenih igraca koji nisu vrijedni dresa kojeg nose, a bgm ni mog nerviranja 8-) ono sto me istinski raduje je rodjenje nove zvijezde, sljedeceg rimljanina koji ce nastaviti tradiciju kojom se rijetko koji talijanski klub moze pohvaliti - alessandro florenzi. najvise pretrcanih kilometara u dosadasnjem dijelu sezone, 4(1) utakmice, 2 gola, 2 asistencije. aferim!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 27 sep 2012, 15:37

markinju i steku se naebem žena

a ono sviranje kraja tekme dok lopta ide iz kornera prema petercu je vrhunac sudjenja familiju mu ebem ko je god bio sudija

ljut sam
nema potpisa

asr_pd
Kontakt:

Post Postao/la asr_pd » 27 sep 2012, 16:07

sretan rodjendan najvecem :)

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 27 sep 2012, 16:10

Imate li vi kakvu informaciju o stanju Pjanića, da li će biti spreman za iduće kolo, ili u najgorem slučaju za kvalifikacije BiH protiv Grčke ?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 27 sep 2012, 20:49

Evil Genius II je napisao/la:otvorio se manuel :D

pazi, shvatam ja tvoju frustraciju i nerviranje zbog sinocnje utakmice ali, budimo realni, da je kojim slucajem stek uhvatio onu loptu, destro zabio ono sto je trebao zabiti kada je sutao pravo u romera ili balzac onu priliku na samom kraju sada bi ovdje pisali kako smo pametno odigrali utakmicu tj onoliko koliko nam je trebalo protiv protivnika koji je uputio dva suta na gol. dva. u posljednjih 20 i kusur minuta sampdoria je povukla sve igrace u i oko svog 16erca sto bi predstavilo problem i mnogo jacim ekipama od nase. mislim, pisao sam vec o tome kako cemo se muciti na olimpicu jer nam bunkeri predstavljaju skoro nerjesivu enigmu a u gostima ce to biti puno lakse jer cemo dobijati vise prostora. sto se tice pojedinaca ne bih nikoga pljuvao ovdje jer gledali ste utakmicu, dovoljno poznajete fudbal da bi mogli ocijeniti ko je igrao dobro a ko lose. evidentno je da imamo par preplacenih igraca koji nisu vrijedni dresa kojeg nose, a bgm ni mog nerviranja 8-) ono sto me istinski raduje je rodjenje nove zvijezde, sljedeceg rimljanina koji ce nastaviti tradiciju kojom se rijetko koji talijanski klub moze pohvaliti - alessandro florenzi. najvise pretrcanih kilometara u dosadasnjem dijelu sezone, 4(1) utakmice, 2 gola, 2 asistencije. aferim!

Brate kako se necu iznervirati iz tekme u tekmu pravimo iste gluposti,povedemo i onda padamo u drugom poluvremenu i to vec dvije godine tako,kako da ne poludim,a ta prica sta bi bilo kad bi bilo,na to s evadimo vec dvije godine,jednostavno ovakve tekme moramo dobiti i to je to ako zelimo ove sezone nesto uraditi,dzaba nam pobjede protiv ovih velikih kada ne mozemo ekipe tipa katanja dobiti,a sta reci za trenera koji kod 1:1 uvodi zadnjeg veznog,jes de rossi klasa al brate gurni napadaca imamo igraca vise moramo ga zabiti a on ubacuje zadnjeg veznog ko da zeli da sacuva ovih 1:1 e ne vjerujem znaci,nista cini mi se da cemo se ove sezone dugo boriti za ligu sampiona kao i prosle i da cemo onda jos vise pasti i da cemo se na kraju boriti za ligu evrope ccc,e ako ove sezone ne mozemo biti ispred milana,intera i lacija e onda ne znam

@Zizu

Pjanic je ipak teze povrijedzen nece igrati ni protiv stare dame
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 28 sep 2012, 03:04

[youtube][/youtube]

uz neku ludu srecu da pobjedimo juventus bili bi oprosteni svi dosadasnji neuspjesi i kiksevi na domacem terenu....bar sa moje strane :)))

Zeman ima da nabrije igrace protiv juventusa...ima da grizu na terenu...Osvaldo i Destro daju golove...!!!!

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 28 sep 2012, 14:42

sanjao sam 4:1 za juve, promasen penal tottija i tucu izmedju zemana i nekoga sa njihove klupe :D

Vidal
Kontakt:

Post Postao/la Vidal » 28 sep 2012, 14:52

:lol: Legendarno. :lol:

Pozvani igrači:

Roma squad: Balzaretti, Burdisso, Castan, De Rossi, Destro, Goicoechea, Florenzi, Lamela, Lopez, Marquinho, Marquinhos, Osvaldo, Perrotta, Piris, Romagnoli, Stekelenburg, Svedkauskas, Tachtsidis, Taddei, Totti.

Izjava Zemana

http://www.football-italia.net/25549/ze ... juve-style" onclick="window.open(this.href);return false;

Rizzoli će suditi tekmu. ;)
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 28 sep 2012, 15:30

Evil Genius II je napisao/la:sanjao sam 4:1 za juve, promasen penal tottija i tucu izmedju zemana i nekoga sa njihove klupe :D
Close one :D
Zadnja izmjena: L'Avvocato, dana/u 29 sep 2012, 22:59, ukupno mijenjano 1 put.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 29 sep 2012, 01:50

L'Avvocato je napisao/la:
Evil Genius II je napisao/la:sanjao sam 4:1 za juve, promasen penal tottija i tucu izmedju zemana i nekoga sa njihove klupe :D
hahahahahaa epski san :D

Ne bi me čudilo da se neko na klupama posvađa :D
Ostvari li se ovaj tvoj san proganjat cu te :x :x

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 29 sep 2012, 09:12

Amin!
:mrgreen:
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 29 sep 2012, 14:07

ne trazim previse, ne sanjam neostvarivo i ne ocekujem nemoguce jer sve sto zapravo zelim je da veceras vidim onu romu u koju sam se i zaljubio prije 12 godina. fakat ljubav je to: dok si tu za kompjuterom, pijuckas pice i havljas cips, gledas utakmicu ne mislis ni na sta drugo, ako stvari idu po plani najsretniji si covjek na svijetu a ako su 'kola krenula nizbrdo' onda ti se sav svijet rusi i nerviranju nema kraja. zelim da vidim tu strast, taj rimski temperament koji nece dozvoliti velikom juventusu da se poigrava sa zuto-crvenom svetinjom. zelim da vidim borbu za svaku loptu a ne setanje po terenu. zelim da vidim uklizavanja, pasove, akcije i kontre zbog koje smo dobili epitet ekipe koja igra najljepsi fudbal u italiji (barem je to bio slucaj do prije godinu/dvije). zelim takvu igru nakon koje ce i igraci, i ono malo rimskog jada sto ce biti u torinu a i 'mi' sirom svijeta sto 'nas' ima koji se nerviramo sa losim streamovima hodati uzdignute glave jer nije sramota izgubiti od boljeg (oni to trenutno jesu) ali je sramota predati se bez borbe kao sto smo to uradili prethodne sezone. realno gledano, sve osim poraza bi bilo iznenadjenje ali ne bi 'mi' bili 'mi' da se cvrsto ne drzimo vjerovanja u tako nesto :D

Viking
Kontakt:

Post Postao/la Viking » 29 sep 2012, 14:15

@Evil Genius II , svaka cast :)

Nek bude utakmica sa puno golova, akcija, liepih poteza...bez nekih ruznih scena itd...

Jedva cekam derbi...
The Old Lady is back on TOP...

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 29 sep 2012, 16:15

Evo da malo Juventine zezam dok mogu jer vjerovatno ce oni ovdje naletiti poslije tekme i ubit nas u pojam jer iskreno ne vjerujem da mozemo sta uraditi al ako poginemo veceras i izgubimo necu im zamjeriti,najvazniji je pristup mecu

Orgoglio Juventino

Boje dresova su nam roze,
volimo da se karamo u sve poze,
U Italiji kažu najviše nas ima,
al samo primanje kite nas zanima,

Sagradili smo i novu Arenu,
zato što volimo boju šarenu,
jer san je svakog Juventina,
da imaju svoj tor životinja,

Obraz i nevinost smo izgubili,
mafijaši se uz klub priljubili,
kad se priča o njima svako ima poriv,
da se u WC šolju olakša uz proliv,

Kukaju Juventini za zvijezdicom trećom,
al hvala Bogu oduzeli im srećom,
ko zna koliko su do sad pokrali scudetta,
al već koliko danas stiže slatka osveta,

U torino stižu naši momci i Zeman,
uznemirena je krhka Torinska neman,
Carera im ubija po drumovima,
samo kradu i ubijaju,to im je na umovima.:-)

Viking
Kontakt:

Post Postao/la Viking » 29 sep 2012, 16:59

malo se zalomilo prije utakmice :D
slika
The Old Lady is back on TOP...

asr_pd
Kontakt:

Post Postao/la asr_pd » 29 sep 2012, 18:43

Manuel je napisao/la:Evo da malo Juventine zezam dok mogu jer vjerovatno ce oni ovdje naletiti poslije tekme i ubit nas u pojam jer iskreno ne vjerujem da mozemo sta uraditi al ako poginemo veceras i izgubimo necu im zamjeriti,najvazniji je pristup mecu

Orgoglio Juventino

Boje dresova su nam roze,
volimo da se karamo u sve poze,
U Italiji kažu najviše nas ima,
al samo primanje kite nas zanima,

Sagradili smo i novu Arenu,
zato što volimo boju šarenu,
jer san je svakog Juventina,
da imaju svoj tor životinja,

Obraz i nevinost smo izgubili,
mafijaši se uz klub priljubili,
kad se priča o njima svako ima poriv,
da se u WC šolju olakša uz proliv,

Kukaju Juventini za zvijezdicom trećom,
al hvala Bogu oduzeli im srećom,
ko zna koliko su do sad pokrali scudetta,
al već koliko danas stiže slatka osveta,

U torino stižu naši momci i Zeman,
uznemirena je krhka Torinska neman,
Carera im ubija po drumovima,
samo kradu i ubijaju,to im je na umovima.:-)
moli se da pobijedimo veceras, inace nas ocekuje invazija :D
i da, svaka cast na talentu za pjesnistvo :)

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 29 sep 2012, 18:56

manuel ti je stara umjetnicka dusa :D
veceras je pravi ispit zrelosti (sto bi nasi novinari rekli) za nas vezni red tj za dvije trecine istoga jer florenzi i tachtsidis u zivotu nisu odigrali ovako jaku utakmicu tako da ce biti zanimljivo kako i da li ce se uopste snaci (naravno, pod pretpostavkom da izadjemo na teren sa de rossi - taxi - florenzi trojcem). napad moze napraviti dosta toga jer nema sanse da stoperi juventusa ustopaju sve trojicu nasih napadaca tako da ocekujem barem od jednoga da 'poludi', a imam osjecaj da bi to mogao biti osvaldo. sto se odbrane tice . . . neka nam je bog na pomoci.

Alen1987
Kontakt:

Post Postao/la Alen1987 » 29 sep 2012, 19:28

Očekujem da Perrotta i Destro budu pravi džokeri s klupe FORZA ROMA

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 29 sep 2012, 20:33

ovo je zvanicni sastav za veceras
slika
a nekada je to ovako izgledalo :oops:
slika
We are not attacking or defending. We just are . . .
:mrgreen:

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 29 sep 2012, 21:37

nema se tu sta previse pisati. juventus savrseno koristi sve mane koje ova jadna ekipa ima a ima ih dosta. svaki pas izmedju stopera, sa strane iza stopera, preko stopera, ma samo zamislite i uspjelo je :D zao mi je samo sto ne koristimo prednost koju imamo u duelu lamela vs lijeva strana juventusove odbrane jer vec par puta je lamela pobjegao (sto je i logicno jer je brzi) ali bez ikakvog ucinka. prekrsaj ili ne, penal ili ne, sasvim zasluzeno vodstvo domacina koji je jos i dvaput precku pogodio. sreca pa veceras na novoj ima dobar film u 22:00, inace bi zavrsio u hitnoj. za sve one koji citaju ovaj post: 'vidimo' se za par dana, evil genius treba pauzu od kaoticnog svijeta pod imenom roma :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.