sta si ti mislio, da golfa II vozajuM4kaveli je napisao/la:SPY je napisao/la:Nema Xavia i Inieste da ga usmjere..![]()
![]()
Hahahahaha![]()
Gledaj im auta .. ko da se Cosa nostra okupila ..
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
ser del barça es el millor que hi ha !
Ja cuo da im Guardiola nije dao ovakve masine ..
Golf 2 je tad bio pojam
Golf 2 je tad bio pojam
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
al kako mi je jadan abidal. Ono, ljudi su mu davali toliku podrsku, a on vidi se da je preko kurca se s momcima sliko, ni da se pozdravi.
naprijed rejal

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
Kada Iniesta igra, Barca je jaca bar za 30%.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
pa nije lik dzaba najbolji igrac evrope , a 1 utakmicu odigro.. mislim da tello dobija previse vremena naspram onoliko koliko zasluzuje
- LarryDavid
- Kontakt:
pa ne igra se po zasluzi uvijek...nekad se igra i po potencijalu...dakle igrac mora imati minutazu da bi sazrio i ispoljio ono sto je u njemu...ne mogu uvijek igrati najbolji i najzasluzniji....viKK je napisao/la:pa nije lik dzaba najbolji igrac evrope , a 1 utakmicu odigro.. mislim da tello dobija previse vremena naspram onoliko koliko zasluzuje
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
[youtube][/youtube]
Dobar klip o toj cuvenoj Pepovoj eri (2008-2012), prvo uvod: pasillo Realu u zadnjim danima Rajkarda, zatim dolazak tada neprovjerenog trenera koji je trenirao mladi tim, razlaz sa glavnom zvijezdom Ronaldinhom, onda dolazak Henrya i Piquea, onda onaj cuveni poraz u prvom kolu od Numancie kad se odmah nakon tekme pocelo pricati o novom treneru, i onda slijedi igracka explozija Messia, nenormalan niz i Uništavanje svega što bi stalo Barci na put...ponekad bi Barca kiksala, 2-3 puta u godini, ali ostalo bi bilo pregaženo.
Dobar klip o toj cuvenoj Pepovoj eri (2008-2012), prvo uvod: pasillo Realu u zadnjim danima Rajkarda, zatim dolazak tada neprovjerenog trenera koji je trenirao mladi tim, razlaz sa glavnom zvijezdom Ronaldinhom, onda dolazak Henrya i Piquea, onda onaj cuveni poraz u prvom kolu od Numancie kad se odmah nakon tekme pocelo pricati o novom treneru, i onda slijedi igracka explozija Messia, nenormalan niz i Uništavanje svega što bi stalo Barci na put...ponekad bi Barca kiksala, 2-3 puta u godini, ali ostalo bi bilo pregaženo.
iniesta sto je odigro samo jednu utakmicu je posljedica njegove povrede, a tello i ne igra na poziciji inieste,dok je tita ja mislim iniesta krilo nece igrat ko sto je znao nekad igrat kod pepaviKK je napisao/la:pa nije lik dzaba najbolji igrac evrope , a 1 utakmicu odigro.. mislim da tello dobija previse vremena naspram onoliko koliko zasluzuje
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
U zadnje vrijeme kod Pepa je vrlo često igrao krilo, mislim da je to grijeh raditi majkem', Iniesta je najjači u sredini, uz Xavija, kakvo krilo ...barca_87 je napisao/la:iniesta sto je odigro samo jednu utakmicu je posljedica njegove povrede, a tello i ne igra na poziciji inieste,dok je tita ja mislim iniesta krilo nece igrat ko sto je znao nekad igrat kod pepaviKK je napisao/la:pa nije lik dzaba najbolji igrac evrope , a 1 utakmicu odigro.. mislim da tello dobija previse vremena naspram onoliko koliko zasluzuje
Vakat je više da Barca spoji par tekmi sa sredinom:
--------Busq--------
Xavi--------Iniesta
Jeste najjaci u sredini ali je i na krilu prejak.
Mislim ne moze mu niko uzet lopte gdje god da igra ..
Mislim ne moze mu niko uzet lopte gdje god da igra ..
Znači, ako Barca večeras pobjedi izjednačit' će svoj najbolji start u Primeri od 6 pobjeda...Vamos
http://www.fcbarcelona.com/football/fir ... start-ever
Vilanova: “The Sánchez Pizjuán never has been an easy ground”
http://www.fcbarcelona.com/football/fir ... asy-ground

http://www.fcbarcelona.com/football/fir ... start-ever
Vilanova: “The Sánchez Pizjuán never has been an easy ground”
http://www.fcbarcelona.com/football/fir ... asy-ground
Vilanova wanted to address reports in the press that Abidal will be back with the team before November. “I said that we’ll wait however long we have to for him. He’s taking steps but he still many more to go. We’re talking about an exceptional case and his recovery will mark his return to the team.
poenta je u tome da govorim, ima iskusnijih i kvalitetnijih igrača od Tella, Iniesta također može igrati i po krilu i tu je jako ubojit,ionako se u igri barse skoro svi uvuku u napad. Iniesta je daleko kvalitetniji i iskusniji od Tella, o tome govorim, i zato mislim da on treba više igrat.barca_87 je napisao/la:iniesta sto je odigro samo jednu utakmicu je posljedica njegove povrede, a tello i ne igra na poziciji inieste,dok je tita ja mislim iniesta krilo nece igrat ko sto je znao nekad igrat kod pepaviKK je napisao/la:pa nije lik dzaba najbolji igrac evrope , a 1 utakmicu odigro.. mislim da tello dobija previse vremena naspram onoliko koliko zasluzuje
Iniesta je zapravo dosta slabiji na krilu, prodoran jeste ali za*ebe kada treba zavrsiti. Vazda isto, prođe par igraca i onda los pokusaj dodavanja.
Tello je dosta limitiran, za razliku od ostalih Barcinih krila, on pici samo po jednoj strani, ali ovo do sada utakmica je odradio korektno.
Od njega ne treba ocekivati da ce postati neka igracina, ali pokazao je da moze pomoci u situacijama kada nam tu fali dosta igraca
Tello je dosta limitiran, za razliku od ostalih Barcinih krila, on pici samo po jednoj strani, ali ovo do sada utakmica je odradio korektno.
Od njega ne treba ocekivati da ce postati neka igracina, ali pokazao je da moze pomoci u situacijama kada nam tu fali dosta igraca
Don't hate what you don't understand.
znam,zato i govorim da po krilima ima i boljih igraca od tella.. pravi krilni igraci u barsi koji znaju probiti i zabiti gol bi bili sanchez i pedro , ali nijedan od njih ne dobija bas puno prilika u zadnje vrijeme. mogao bi i villa tu s njima,jer on je otkad igra u barsi sve vise premjestan na lijevo krilo ,dok messi ide u sredinu . takodjer je i fabregas cesto pod guardiolom igrao po krilu. ali mislim da villa treba dobiti vise vremena,mislim,sad ce uskoro godina dana od njegove ozlijede, pobogu valjda se oporavio za sve vrijeme ovo .. sjecam se krajem 11/12 sezone se govorilo kako bi mogao zaigrati cak i zadnja 2 kola,ali on se vratio punom parom tek nekad tijekom ljeta , i mislim da je dovoljno spreman..xaviesta je napisao/la:Iniesta je zapravo dosta slabiji na krilu, prodoran jeste ali za*ebe kada treba zavrsiti. Vazda isto, prođe par igraca i onda los pokusaj dodavanja.
istina sto kazes da iniesta ima problema sa zavrsavanjem prodora po krilu .. no sta je tu je , tello moze prolaziti ove slabije odbrane.. ali kad se igralo protiv reala prosle sezone,nije ama nijednom mogao proci kraj arbeloe ili conentraa(ne znam ko je od njih dvojice cuvao tella) .. to je uglavnom jer nema iskustva u nogama protiv takvih obrambenih igraca,oni mu prelako uzimaju lopte, kad ga gledam ,on proba da usporava pa pojaca brzinu, te sutne u gol ili ubaci nisku loptu(jer je tako navikao da radi).. a iskusniji obrambeni igraci samo puste da mu lopta fino ode u gol aut..
Valdes - Alves Song Mascherano Alba - Xavi Busquets Cesc - Alexis Messi Pedro
Song na stoperu
nek nam je Bog na pomoci veceras
Song na stoperu
Nadam se da napad Seville neće biti nešto aman raspoložen.ripper je napisao/la:Valdes - Alves Song Mascherano Alba - Xavi Busquets Cesc - Alexis Messi Pedro
Pa sta je tu cundo sto je Song na stoperu ?
Proslu utakmicu je odigrao fantasticno,pa cak mislim da nije ni jednu loptu izgubio.
Proslu utakmicu je odigrao fantasticno,pa cak mislim da nije ni jednu loptu izgubio.
Visca el Barça ! Mes que un club !
Ispadao je dva puta, jednom pogrešno glavom izbio i odmah prakticno spustio loptu igracu Granade koji je odmah pucao.DesimaL je napisao/la:Pa sta je tu cundo sto je Song na stoperu ?
Nemam ništa protiv Song, dobar je igrac, ali covjek je DM prije svega koji voli ici naprijed.
Ali eto ,možda proigra kod nas stoperu kao Masche, nadam se