Sejad Salihovic
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Sejad Salihovic
Nije,zato ga je i dobioCartman je napisao/la:Eh ovo je vec previse Sejo. Je li barem igrao od pocetka?
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Principatus
- Kontakt:
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Mozda ga je spaha nas posavjetovaoMonolog je napisao/la:Ovako će se baš vratiti u prvu postavu.Drugi crveni u 6 kola?
Zayeb'o je Pogatetza.
Kako je krenuo u sezonu, mogao bi imati svega 10-ak nastupa do maja mjeseca.
Malo je reci da je momak glup. A i ima onu pravu seljacku facu.
Udri se, bekane, udri se!
PS. volio bih da ga pape ostavi na klupi. ovaj idiot nas je sjebao i u prvom barazu...ne treba mu vjerovat.
- el-fighter
- Kontakt:
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Bosanski k*rac! Postoji li iko u ovoj drzavi a da ga mi ne poredimo sa nekim strancima ?!?!?!? Hajvane jedan !viKK je napisao/la:Bosanski Pepe
Sejo je igrac za sebe i ne vrijedi ga porediti sa nekim kao sto je pepe. Sejo je za pepe-a Kralj !
Sto vrijedjas covjeka?? Sta zelis da postignes s tim @jessus?jessus123 je napisao/la:Bosanski k*rac! Postoji li iko u ovoj drzavi a da ga mi ne poredimo sa nekim strancima ?!?!?!? Hajvane jedan !viKK je napisao/la:Bosanski Pepe
Sejo je igrac za sebe i ne vrijedi ga porediti sa nekim kao sto je pepe. Sejo je za pepe-a Kralj !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
necemo se vrijedjat, malo sam se salio, vidim to tebi ne bi skodilo,malo humora? znamo svi kako pepe zna crveni karton dobit,a i sejo evo dobio vec 2 u 6 kola , nisam ja nikog usporedjivo ,nego sam se salio,opusti se covjece.jessus123 je napisao/la:Bosanski k*rac! Postoji li iko u ovoj drzavi a da ga mi ne poredimo sa nekim strancima ?!?!?!? Hajvane jedan !viKK je napisao/la:Bosanski Pepe
a ionako pepe je stoper ,dje ces njega poredit sa sejom..a i kad gledas , pepe bez obzira koliko je brutalan, dere na svojoj poziciji..
[youtube][/youtube]
The flowers of English football, the flowers of Manchester
de ba šta ti je..umjesto da ga meni uputiš da zaradim koji dinar, ti ga šalješ nekom dijasporcubagrcavi je napisao/la:Bože sačuvaj.Sejo podhitno kod nekog dobrog hodže, nek ti da kakav zapis.Ima jedan dobar u Gelsenkirchenu
on mu je trenutno bliži, kad dođe u Bosnu vodim ga tebihodža je napisao/la:de ba šta ti je..umjesto da ga meni uputiš da zaradim koji dinar, ti ga šalješ nekom dijasporcubagrcavi je napisao/la:Bože sačuvaj.Sejo podhitno kod nekog dobrog hodže, nek ti da kakav zapis.Ima jedan dobar u Gelsenkirchenu![]()
Dado je napisao/la:Sejo bogati nadji kakvu zensku pa je kresi. Prenosis frustracije na nas
Daj jbt, pa to je fakat previše...
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, adrenaline323, ajaca, aqarius, Atlanta, AzRimiRzA, Bobadilla, boki86, Bosanac90, Brokula, CrvenoCrnaArmija, Cwirek, DanijelTZ, darker10, Drum, DzaniMehmet, eaglebvb09, Enigmaa, enobarca, exampLe., farenhajt, feniksptica, FerdinandF, GrbavicaHrammm, haklamas, HariTz, harko35, Hazre, Imamkarbarum, InatSilniBosanski, jasmin10, karajlo, Kljukusar, KockarVicin007, kontra, kouadio, kovac, Kylian, lakilone, Lavcina, LeCoq, LenyYoro15, Lynx, Majstorinho, marlostanf1eld, MaroonBjelave, Matterhorn22, Micron, Nah1ddd, NEZALAGANJE, Ozymandias, Pensioner26, RajvoSa89, rishovski, safun79, sagitarius, Sarun, Scholl, Shevko, Sheyi, Smaja, smajke, soccerfan, StevieG8, tobaccos, TripleThreat, tutankamon1905, unavita, Vanja8, Venom, Wilshere10, Wisey, Zaxon, Zeko87, Zglavkar i 639 gostiju.