vjerovatno ce početi protiv dortmunda EdinEdin Dzeko has been City’s go-to man for crucial goal scoring contributions of late, and Mancini admitted it was a tough decision to leave him out of the starting line-up.
“It’s hard for me to take this decision but we play another important game in three days,” he said.
“I know I have good players and when I choose 11, another seven are on the bench.”
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
izjava žabara:
Semper Fidelis
Čestitke na sjajnom golu!
Ja na poslu danas, u po' frke mi padne na pamet da je subota, da su utakmice, uđem ovdje, vidim neko napisa da on ulazi. Kucam službeni site Cityja, kad piše kako je Bosanski Dijamant za manje od 90 sekundi zabio gol! Tačno mi je tad neko obrisao sav umor danas dobijen.
Hvala kralju!
Inače, i ja mislim da će od prve minute protiv Crno-Žuti. Znao je on njima dati gol, kao i asistirat protiv njih. Mancini je toga svjestan, ipak se Edo dugo borio na njemačkim travnjacima.
Nadam se da će mu to poći za nogom/glavom i ovaj put.
Ja na poslu danas, u po' frke mi padne na pamet da je subota, da su utakmice, uđem ovdje, vidim neko napisa da on ulazi. Kucam službeni site Cityja, kad piše kako je Bosanski Dijamant za manje od 90 sekundi zabio gol! Tačno mi je tad neko obrisao sav umor danas dobijen.
Inače, i ja mislim da će od prve minute protiv Crno-Žuti. Znao je on njima dati gol, kao i asistirat protiv njih. Mancini je toga svjestan, ipak se Edo dugo borio na njemačkim travnjacima.
Nadam se da će mu to poći za nogom/glavom i ovaj put.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- Juventinisimo
- Kontakt:
Ja sam mislio na proslu sezonu a ne na ovu,uostalom Murinja sam bubnuo bez veze,"mrski" neprijatelj mi prvi pade na pametLarryDavid je napisao/la:Murinjo ima bolju ekipu od ove, pa je sa njom eno neki dan bio na 17. mjestu Primere...a prije toga se spasio otkaza 3 minuta prije kraja utakmice...Juventinisimo je napisao/la: Sa ovakvim timom bi Murinjo igrao barem polufinale CL..osvojio FA cup,Liga cup..podero prvenstvo prije zadnje tekme i 95 minuta..
Spasio se Murinjo(mada mislim da mu nebi dali otkaz) bas protiv Cityja,kad talijanski "carobnjak" nije znao da zatvori utakmicu..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Cestitam za gol,eto vidis da zna ko hunteelar! 
Džeko bi trebao biti igrač mjeseca u Cityu!
Cestitke Edinu,,strasan gol, paucina
Mislim da je vrijeme da neko napravi novi clip,,ima oko 8 novih golova sa reprezentacijom, ja bih napravio da znam.
-
AboveTheLaw
- Kontakt:
Gledaj ušlje kako gleda

-
Koigrazaraju
- Kontakt:
https://twitter.com/i/#!/EdDzeko/media/ ... 2FLiLXAVE9" onclick="window.open(this.href);return false;
Koji debilizam.AboveTheLaw je napisao/la:Gledaj ušlje kako gleda![]()
Edin ce biti glavi heroj u Atini, imam neki predosjecaj da ce biti engima za Grke i njihovu odbranu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
@alevkov
Sta na slici ima debilno?
Osim Mancinia, naravno.
Sta na slici ima debilno?
Osim Mancinia, naravno.
Meni je ova slika bezveze jer dzeko nije trco prema zabaru nego prema lescotu
Čačka muda na klupi do 80 i neke minute, udje u igru, riješi utakmici i na kraju sedmice plata u džep. Gospodin čovjek.
YNWA!
a razlog što je prema pomenutom igraču trčao je taj što mu je Lescot rekao da će zabit gol, koliko sam shvatio.king33 je napisao/la:Meni je ova slika bezveze jer dzeko nije trco prema zabaru nego prema lescotu
edit: zizu @ : "Otrčao sam Lesccotu da sa njim podijelim radost, jer mi je na klupi rekao: ako daš gol, dotrči do mene"
Zadnja izmjena: Zagor, dana/u 30 sep 2012, 12:52, ukupno mijenjano 1 put.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Ja sam čitao na repka . ba da je on obećao Lescottu prije ulaska ako dadne gol da će otići do njega da s njim proslavi, to je Džeko izjavio.Zagor je napisao/la: a razlog što je prema pomenutom igraču trčao je taj što mu je Lescot rekao da će zabit gol, koliko sam shvatio.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Divi mu face kad treba uc ko veli sad cu vam zabit misevi a Manciniju u sebi **** sve.
Ama reko fino dijamant da mu je lescot reko da trci prema njemu ako da gol a dijamant mu ispunio zeljuzizu1991 je napisao/la:Ja sam čitao na repka . ba da je on obećao Lescottu prije ulaska ako dadne gol da će otići do njega da s njim proslavi, to je Džeko izjavio.Zagor je napisao/la: a razlog što je prema pomenutom igraču trčao je taj što mu je Lescot rekao da će zabit gol, koliko sam shvatio.
http://sportige.com/how-is-09-2012-edin ... a-starter/" onclick="window.open(this.href);return false;
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović
Na kraju tekme ona dva firgosa se dosptavaju, kako su slabo suradjivali, i kako je opet klotz iz Bosne spasio Shity.
Silvica je zreao za samaranja. Govance potpuno ignorise Edina, to je jasno ko dan.
Silvica je zreao za samaranja. Govance potpuno ignorise Edina, to je jasno ko dan.
Trenutno korisnika/ca: FerdinandF, Majestic-12 [Bot], zikerrz21 i 31 gost.