Odlicna predstava, bez ijednog prigovora. Jedna od bolji tekmi Juventusa u zadnje vrijeme, a vucica postala stalna musterija Stare Dame iz Torina...
Serija se nastavlja...Forza Juve!!
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Kao i go.vno za analizu.HeavensWonder je napisao/la:U malim bocicama se cuva otrov.... STRASNI GIOVINCO !
Sve se u potpunosti slazem samo da dodam mozda i ponajboljeg veceras... MARCHISIO ! Naklon doktore...Sarajevo1946 je napisao/la:Malo opuštanje, moglo je biti mnogo ubjedljivije i pored toga, ali naravno sve pohvale našoj ekipi na velikoj pobjedi.
Neprimjetan je, ali definitivno jedan od njaboljih igrača Juventusa, Andrea Barzagli. Najbolji stoper Serije A.
Bonucci lagano na klupu, jbg. Dosta je, branio sam ga, ali Lucio je bio najbolji protiv Chieva, pa nigdje ga. S druge strane razumijem i Bonuccijevo forsiranje, znatno je mlađi i dok gazimo sve redom treba sazrijevati, mada realno ne zaslužuje prvu postavu trenutnom formom.
Paolino odličan, previše je pretrčao. Mirko se zajebavao, da je ozbiljniji bez problema bi bio prvi strijelac lige u ovako savršenoj ekipi.
Hvala momci, idemo dalje.
FORZA JUVE
Sprintao 80 metara s loptom i asistirao Giovincu za 4:1Zenichanin je napisao/la:sta je to uradio Barzagli, nisam vidjeo![]()
Cestitke za pobjedu
I ja sam nezadovoljan rezultatom, htio sam onih Moggievih 6:0 a i moglo je bit, samo malo srece da smo imali.Andrej je napisao/la:Nisam zadovaljan, ipak smo trebali dati 10. Steta
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.