Pa ko je onda najbolji?FKKC1932 je napisao/la:I to što je on zabio 150 golova čini ga najboljim igračem Reala?
Oduvijek sam znao da su napadači više cijenjeni od onih kojih da nema ne bi bilo ni Ronalda i sl. ali ovo je previše ****
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
- LarryDavid
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
Arbeloa.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Opet padobranac .
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- anonymousHD
- Kontakt:
Ne budi smešan ba, Xabi Alonso je najbolji!D10S je napisao/la:Arbeloa.
Najbolji vezni u ekipi.DA!anonymousHD je napisao/la:Ne budi smešan ba, Xabi Alonso je najbolji!D10S je napisao/la:Arbeloa.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
- LarryDavid
- Kontakt:
meni je nekako Casillas najvazniji igrac, ali ipak, koliko sam upratio, kad ide Ronalda, Real igra dobro i pobjedjuje, a kad ne ide - patnja...
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'
- raul-zakon
- Kontakt:

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
dOBRO JE ŠTO ZNAŠ.D10S je napisao/la:Arbeloa.
Ja kazem da je karvaljo. Kad on igra, ekipa ne igra. Kad on ne igra, ekipa igra.
naprijed rejal
nekako mislim da ova slika pripada ovde

"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
A ko je CHristiano Ronaldo? 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Valjda nisu mogli pravo ime jer je brendiranoMonolog je napisao/la:A ko je CHristiano Ronaldo?
"It's one of premier league's oldest lessons .
Pa njihov sinMonolog je napisao/la:A ko je CHristiano Ronaldo?
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
- Donnie Darko
- Kontakt:
Pa Morgan Hrustić, ubuduće malo pažljivije čitajMonolog je napisao/la:A ko je CHristiano Ronaldo?

-
SirAlexFerguson
- Kontakt:
Roditelji su već sada obilježili dijete
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Re: Primera Division (Liga BBVA)
Dzeko , Edin Dzeko, uz Ramosa najdrazi fudbaler trenutno.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
-
SirAlexFerguson
- Kontakt:
Sevilla puca na prvaka
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Ev gledam Sevilju i moram reci nesto sto sam zapazio. Istina je da u ovom momentu vode 1-0, ali ovo nije ni priblizna igra kao protiv Reala, a najupadljivije je razlika u borbenosti igraca Sevilje protiv Reala i Barse, protiv Reala su bukvalno ginuli, na svaku loptu uklizavali, borili se kao za zivot, a veceras onako laganini kao da je prijateljska..
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
-
SirAlexFerguson
- Kontakt:
I opet vodeHarrison je napisao/la:Ev gledam Sevilju i moram reci nesto sto sam zapazio. Istina je da u ovom momentu vode 1-0, ali ovo nije ni priblizna igra kao protiv Reala, a najupadljivije je razlika u borbenosti igraca Sevilje protiv Reala i Barse, protiv Reala su bukvalno ginuli, na svaku loptu uklizavali, borili se kao za zivot, a veceras onako laganini kao da je prijateljska..
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Teorija zavjere.Harrison je napisao/la:Ev gledam Sevilju i moram reci nesto sto sam zapazio. Istina je da u ovom momentu vode 1-0, ali ovo nije ni priblizna igra kao protiv Reala, a najupadljivije je razlika u borbenosti igraca Sevilje protiv Reala i Barse, protiv Reala su bukvalno ginuli, na svaku loptu uklizavali, borili se kao za zivot, a veceras onako laganini kao da je prijateljska..
Svi igraju protiv Reala ali ne i protiv Barcelone.
Kill it before it lays eggs.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.