ROMA PER SEMPRE !!!
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Manuel je napisao/la:Evo da malo Juventine zezam dok mogu jer vjerovatno ce oni ovdje naletiti poslije tekme i ubit nas u pojam jer iskreno ne vjerujem da mozemo sta uraditi al ako poginemo veceras i izgubimo necu im zamjeriti,najvazniji je pristup mecu
Orgoglio Juventino
Boje dresova su nam roze,
volimo da se karamo u sve poze,
U Italiji kažu najviše nas ima,
al samo primanje kite nas zanima,
Sagradili smo i novu Arenu,
zato što volimo boju šarenu,
jer san je svakog Juventina,
da imaju svoj tor životinja,
Obraz i nevinost smo izgubili,
mafijaši se uz klub priljubili,
kad se priča o njima svako ima poriv,
da se u WC šolju olakša uz proliv,
Kukaju Juventini za zvijezdicom trećom,
al hvala Bogu oduzeli im srećom,
ko zna koliko su do sad pokrali scudetta,
al već koliko danas stiže slatka osveta,
U torino stižu naši momci i Zeman,
uznemirena je krhka Torinska neman,
Carera im ubija po drumovima,
samo kradu i ubijaju,to im je na umovima.
Manuel je napisao/la:Evo da malo Juventine zezam dok mogu jer vjerovatno ce oni ovdje naletiti poslije tekme i ubit nas u pojam jer iskreno ne vjerujem da mozemo sta uraditi al ako poginemo veceras i izgubimo necu im zamjeriti,najvazniji je pristup mecu
Orgoglio Juventino
Boje dresova su nam roze,
volimo da se karamo u sve poze,
U Italiji kažu najviše nas ima,
al samo primanje kite nas zanima,
Sagradili smo i novu Arenu,
zato što volimo boju šarenu,
jer san je svakog Juventina,
da imaju svoj tor životinja,
Obraz i nevinost smo izgubili,
mafijaši se uz klub priljubili,
kad se priča o njima svako ima poriv,
da se u WC šolju olakša uz proliv,
Kukaju Juventini za zvijezdicom trećom,
al hvala Bogu oduzeli im srećom,
ko zna koliko su do sad pokrali scudetta,
al već koliko danas stiže slatka osveta,
U torino stižu naši momci i Zeman,
uznemirena je krhka Torinska neman,
Carera im ubija po drumovima,
samo kradu i ubijaju,to im je na umovima.
Close oneEvil Genius II je napisao/la:sanjao sam 4:1 za juve, promasen penal tottija i tucu izmedju zemana i nekoga sa njihove klupe
Onako realno ste mogli primiti bar devet golova. Sreća pa ste prošli samo sa četiri. Katastrofalna odbrana. DDRa u vezi nema. Florenzi jedini se nešto trudio. Ovo ostalo niđe veze. Preloša Roma. I da Juve nema meč u utorak u LP sigurno bi rezultat bio još i ubjedljiviji.Zeman je napisao/la:Došle vehabije na svojeNišta, čestitam im. Nisam gledao tekmu, jbni posao, kakvi smo bili? Onako realno...
Mislio sam od naših da neko prokomentariše. S vama nikad nisam načisto oko brojeva, znači po tvojoj računici 9, oduzmemo dva (iz poznatih razloga), to je sedamVidal je napisao/la:Onako realno ste mogli primiti bar devet golova. Sreća pa ste prošli samo sa četiri. Katastrofalna odbrana. DDRa u vezi nema. Florenzi jedini se nešto trudio. Ovo ostalo niđe veze. Preloša Roma. I da Juve nema meč u utorak u LP sigurno bi rezultat bio još i ubjedljiviji.Zeman je napisao/la:Došle vehabije na svojeNišta, čestitam im. Nisam gledao tekmu, jbni posao, kakvi smo bili? Onako realno...
Znao sam da ce Juventini nagrnut na onu stranicu psolije tekme zato sam im i napisao onu pjesmu hehehe jer mi je jos samo to ostalo,prvi put cu se sloziti s nekim navijacem juveta a to je da smo losi drama sto jest jest i da je zeman skroz fulio taktiku,jednostavno lik isto ko da ne zna igrati drugacije nego 4-3-3,pa gdje ces s tri napadaca igrati protiv juveta u torinu ccccc,sta je on mislio da sam florenzi izdmonira pirla,vidala i ostale,zeman je sa ovom tekmom pokazao koliko samo ne zna,pa ne mozes svaku tekmu staviti istu formaciju,moras se prilagoditi jer ne mozes staviti tri napadaca i protiv juveta i protiv kaljarija nije to isto,jedino dobro iz ove tekme sto se desilo je da smo dobili bas dobrog igraca a to je mali florenziZeman je napisao/la:Mislio sam od naših da neko prokomentariše. S vama nikad nisam načisto oko brojeva, znači po tvojoj računici 9, oduzmemo dva (iz poznatih razloga), to je sedamVidal je napisao/la:Onako realno ste mogli primiti bar devet golova. Sreća pa ste prošli samo sa četiri. Katastrofalna odbrana. DDRa u vezi nema. Florenzi jedini se nešto trudio. Ovo ostalo niđe veze. Preloša Roma. I da Juve nema meč u utorak u LP sigurno bi rezultat bio još i ubjedljiviji.Zeman je napisao/la:Došle vehabije na svojeNišta, čestitam im. Nisam gledao tekmu, jbni posao, kakvi smo bili? Onako realno...
Hahahaha jes na racun Rome al haj bar da se malo nasmijem heheheh,svaka cast na pobjedi razvalili ste nas samo tako,ja i dalje ne vjerujem kako roma poslije spaletija nije imala dobrog trenera,sve neki majstori a sve luzeri ccccccccc,valjda ce i ovaj zeman uskoro otici pa da dodje neki majstor inace ode i ova sezona bez evropeGaziHusrevbeg je napisao/la:Ostali ganjaju vučiće, pa nemaju vremena da uđu na forum.
Ove godine Roma je u Torinu okotila 8 vučiča, valja to sve pofatati. Tamam vas ima toliko na ovom forumu, pa svi po jednog ganjaju.
Edit:
Evo @manuel je bio najbrži, on svog već ufatio.![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.