Sada vam i Caceres ne valja

, odigrao je odličan meč.
Nadam se da će uskoro Conte uvidjeti da on treba biti prvotimac umjesto Bonnucia, doći će to i Conteu nekad.
Inače sam se iznervirao u par situacija, jbg, ja kao picajzla to radim, umjesto da ovo uzmemo 6/7 - 0, mi primimo smiješan gol, a da je Destro bio priseban, mogao nam je zabiti iako su 2 naša stopera bila na šutu.
4 gola dali, 2 prečke pogodili, 1 stativa (kod poništenog gola Bonnucia), 2-3 čiste šanse Vučinića, Matriev lob.
Vučinić da je malo prisebniji, mogao je dati bar 2-3 asistencije i bar 1 gol, ali njemu je bitnije svađati se sa sudijom.
Utakmica izdominirana, a mi dobijemo na kraju 4-5 žutih kartona.
Tačno oko 60 minute smo počeli taktizirati, pomalo i umorni, a izmjene kasne par minuta i zato primamo gol, penal je glup, da budem iskren, malo i prestrog, ali ko je kriv Bonnuciu.
Dobro je što su se izmjene desile, prošle godine smo dosta igrača mogli dići psihički u ovakvim mečevima kada je sve gotovo (Elia, Marrone itd).
Nadam se da ćete shvatiti da su svi igrači bitni, da ćete shvatiti da su dobri i da prestanete otpisivati pojedine igrače kao što su Matri i Giovinco, a oni vam začepe usta.
Odvadite malo, treba malo više utakmica da se odigra da bi se sveli računi, razumijem da ima ovdje dosta djece, ali dajte malo balansa u vašim mišljenjima.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!