Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

SirAlexFerguson
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la SirAlexFerguson » 29 sep 2012, 22:52

Kad bi ovdje kiksali a sutra da Real dobije
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 29 sep 2012, 22:55

@Harrison, de malo vode popij, nisi dobar brate nikako. Ja ne znam kako ti gledaš utakmice, ali ovo što pričaš je tako smešno, :lol: , podhitno počni gledati utakmice normalno, jer Sevilla je odigrala maestralno protiv Real, a evo sad i protiv Barcelone, čak su za klasu i bolji nego protiv nas.

Još ima 45+ minuta do kraja utakmice, polako polako... :-D

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 29 sep 2012, 22:57

Meni je bitnije kad će Atletico kiksat jer zasad igraju bolji fudbal od Barce a i nisu nas dobili dugo osjećam da je vrijeme i za toga.Barac nema pta da traži protiv nas i ako dobiju Sevillu ;)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 29 sep 2012, 22:58

Harrison je napisao/la:Ev gledam Sevilju i moram reci nesto sto sam zapazio. Istina je da u ovom momentu vode 1-0, ali ovo nije ni priblizna igra kao protiv Reala, a najupadljivije je razlika u borbenosti igraca Sevilje protiv Reala i Barse, protiv Reala su bukvalno ginuli, na svaku loptu uklizavali, borili se kao za zivot, a veceras onako laganini kao da je prijateljska..

Mislim ono :roll: :roll: :roll: :roll: :arrow: :idea:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 29 sep 2012, 23:12

anonymousHD je napisao/la:@Harrison, de malo vode popij, nisi dobar brate nikako. Ja ne znam kako ti gledaš utakmice, ali ovo što pričaš je tako smešno, :lol: , podhitno počni gledati utakmice normalno, jer Sevilla je odigrala maestralno protiv Real, a evo sad i protiv Barcelone, čak su za klasu i bolji nego protiv nas.

Još ima 45+ minuta do kraja utakmice, polako polako... :-D
Mora da sam pod uticajem danasnje dana, Vedo zabio, Dzeko zabio za pobjedu, Zeljo podero Celika u sred Zenice, sad Sevilja evo vodi 2-1 sve ide kao po loju...
Al fakat, u utakmici protiv Reala igraci Sevilje su pravili grublje prekrsaje htjeli to priznati ili ne...

A ovaj veceras sudija, isti Iniestin buraz blizanac :lol: :lol:
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 29 sep 2012, 23:55

Ne možeš utakmicu uopšte da gledaš koliko sudija navlači, žao mi ovih navijača Seville...

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 30 sep 2012, 00:12

Guti putem Twittera : ,,U Slucaju da vidite kako Barcelona gubi rezultatom 1-0 ili 2-0 sve sto trebate je da odete na Live kladenje i stavite da ce biti crveni karton za protivnicku ekipu ili da ce biti penal za Barcelonu,Dobitak zagarantovan !''
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 30 sep 2012, 00:18

ma nek se hebu svi skupa s roselom na čelu
pustiće im sudije cijelo prvenstvo samo da smanje priču o odcjepljenju, ovo samo ludjaci opravdat mogu,
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

LarryDavid
Kontakt:

Post Postao/la LarryDavid » 30 sep 2012, 00:47

madridist je napisao/la:ma nek se hebu svi skupa s roselom na čelu
pustiće im sudije cijelo prvenstvo samo da smanje priču o odcjepljenju, ovo samo ludjaci opravdat mogu,
pustili ne pustili , zna citav svijet ko igra najbolji fudbal na dunjaluku...ko je najbolja ekipa svih vremena i gdje igra najbolji fudbaler svijeta svih vremena :arrow: :idea:
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'

The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 30 sep 2012, 00:48

LarryDavid je napisao/la:
madridist je napisao/la:ma nek se hebu svi skupa s roselom na čelu
pustili ne pustili , zna citav svijet ko igra najbolji fudbal na dunjaluku...ko je najbolja ekipa svih vremena i gdje igra najbolji fudbaler svijeta svih vremena :arrow: :idea:
Madrid,Madrid,Di Stefano(samo što odavno ne igra).

Tako je majstore.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 30 sep 2012, 00:49

LarryDavid je napisao/la:pustili ne pustili , zna citav svijet ko igra najbolji fudbal na dunjaluku...ko je najbolja ekipa svih vremena i gdje igra najbolji fudbaler svijeta svih vremena :arrow: :idea:

I opet ne možete ekipu pobediti 11 vs 11. A ja mi najbolje ekipe. 7. oktobra ćete dobiti ono što zaslužuujete!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 30 sep 2012, 00:49

anonymousHD je napisao/la: 7. oktobra ćete dobiti ono što zaslužuujete!
Predizborna obećanja, a? :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 30 sep 2012, 01:22

Aham, samo što neće dobiti, kao ni mi kad nam političari obećavaju. :-D

LarryDavid
Kontakt:

Post Postao/la LarryDavid » 30 sep 2012, 01:38

anonymousHD je napisao/la:
LarryDavid je napisao/la:pustili ne pustili , zna citav svijet ko igra najbolji fudbal na dunjaluku...ko je najbolja ekipa svih vremena i gdje igra najbolji fudbaler svijeta svih vremena :arrow: :idea:

I opet ne možete ekipu pobediti 11 vs 11. A ja mi najbolje ekipe. 7. oktobra ćete dobiti ono što zaslužuujete!
Polako, čekaj, ekipa ima novog trenera... dok se malo navikne na upravljanje...dok se štelne i ispraksa...mašinerija je to...starom treneru dosadilo da je vodi, sve pobjedio, sve osvojio, ništa više nije ostalo da se postiže....i daj Bože da Real pobjedi u Classicu po meni to bi bilo dobro i za Fudbal tj i za Primeru i za Barcu-da malo dobiju motiva da se usavršavaju...u svakom slučaju biće zanimljiva utakmica...ajde sutra sretno da dobijete Deportiva, jer ni Classico nece bit toliko gušt ako se bude igrao na -11

The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...

Zenichanin
Kontakt:

Post Postao/la Zenichanin » 30 sep 2012, 01:39

Monolog je napisao/la:
[youtube][/youtube] :mrgreen:
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE

1905 - 19.05.

Champions of Europe - that's who we are

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 30 sep 2012, 01:47

Zenichanin je napisao/la:
Monolog je napisao/la:
[youtube][/youtube] :mrgreen:
Joj kakve sve gluposti nece covjek procitati na ovoj temi,nemozes normalnu diskusiju vodit... :mrgreen:
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

LarryDavid
Kontakt:

Post Postao/la LarryDavid » 30 sep 2012, 01:55

emir18 je napisao/la: Joj kakve sve gluposti nece covjek procitati na ovoj temi,nemozes normalnu diskusiju vodit... :mrgreen:
dopusti da te podsjetim, ili poducim ako nisi znao, da je humor konduktivan učenju, razmišljanju, kontanju i sl, tj. pospješuje sve ove aktivnosti , a koje su svrha foruma, nije li tako?

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 30 sep 2012, 02:00

LarryDavid je napisao/la:
emir18 je napisao/la: Joj kakve sve gluposti nece covjek procitati na ovoj temi,nemozes normalnu diskusiju vodit... :mrgreen:
dopusti da te podsjetim, ili poducim ako nisi znao, da je humor konduktivan učenju, razmišljanju, kontanju i sl, tj. pospješuje sve ove aktivnosti , a koje su svrha foruma, nije li tako?
DA! Bas tako je,vrlo je poucan ovaj you toube klip i smesan...HAHAHA.. :D
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 30 sep 2012, 11:10

Dosao je red i na Real,vrijeme je da se malo demonstrira moc,i pobjegne iz donjeg dijela tabele.Danas ocekujem Kaku i Modrica od pocetka jer mislim da se moze naci mjesta za nju,isto tako bi tu trebao biti Benzema,jer je u ovom trenutku bolji od Higuaina.Imam osjecaj da CR moze do hat-tricka.Sretno!
Keep walking.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 30 sep 2012, 11:15

Protiv Deportiva,u utakmici u kojoj je zabiljezena najbolja asistencija svih vremena-Guti, Pellegrino je igrao u formaciji 442 ,
Xabi
Granero-Guti
Kaka
Benz-Raul

Nesto slicno bih volio vidjeti veceras :
Xabi
Modric-Ozil
Kaka
CR-Higuain

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.