Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Volio bih kad bi Schumi vozio bar jos 1 sezonu, nije bitno koji tim (samo da nisu Maurissia(valjda se ovako pise
) HRT I Caterham
). Moze on jos dati za F1. Kad otvorim net a ono pise Schumacher potpisao za Sauber 
Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Malo je ruzno sto je Mercedes uradio Schumacheru, ali ja ih mogu razumijeti jer ljudi gledaju dugorocno. Sto se Schumachera tice ja bi najvise volio da zavrsi karijeru nakon ove sezone, ali ako je vjerovati izjavi njegove manger-ice on pregovara sa ekipama za narednu sezonu i ona nista ne iskljucuje. To je izjavila na ponocim vijestima Njemackog RTL-a i prema medijima Ferrari se namece kao najrealnija opcija.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Stvarno ne razumijem sta je Lewis postigao prelaskom u Mercedes, al hajd... valjda on zna sta hoce od karijere.
Vidjeti shumija u ferrariju bi bila perverzija.
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
To bi bilo super, kad bi presao u Ferrariamerosm je napisao/la:Malo je ruzno sto je Mercedes uradio Schumacheru, ali ja ih mogu razumijeti jer ljudi gledaju dugorocno. Sto se Schumachera tice ja bi najvise volio da zavrsi karijeru nakon ove sezone, ali ako je vjerovati izjavi njegove manger-ice on pregovara sa ekipama za narednu sezonu i ona nista ne iskljucuje. To je izjavila na ponocim vijestima Njemackog RTL-a i prema medijima Ferrari se namece kao najrealnija opcija.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- schweinsteiger
- Kontakt:
Nadam se da ovo potpisivanje Hamiltona znaci da ce Mercedes ozbiljno uloziti u bolid.4 konkuretske ekipe,mogu mislit kako bi to izgledalo 
Zao mi je sto Schumi ostade bez ekipe,otkako se vratio sve neki pehovi,vise utrka ne zavrsi nego sto zavrsi.
I steta sto McLaren ne potpisa Raikkonena
Zao mi je sto Schumi ostade bez ekipe,otkako se vratio sve neki pehovi,vise utrka ne zavrsi nego sto zavrsi.
I steta sto McLaren ne potpisa Raikkonena
#miasanmia
- delpiero20
- Kontakt:
Ja ovo shvatam kao konacnu pobjedu Alonsa...A taj hamilton je svoje za mene zavrsio one sezone kad nije prihvatio da bude drugi vozac...
Eto im sad...pustili su Alonsa radi njega i to vrijeme mi je bilo najtuznije vrijeme. Tad sam zamrzio Mclaren zbog toga gledajuci Alonsa najboljeg vozaca danasnjice kako se muci po Renou...
Sad taj crnjo nek se muci do kraja karijere...nema njemu nista vise
Eto im sad...pustili su Alonsa radi njega i to vrijeme mi je bilo najtuznije vrijeme. Tad sam zamrzio Mclaren zbog toga gledajuci Alonsa najboljeg vozaca danasnjice kako se muci po Renou...
Sad taj crnjo nek se muci do kraja karijere...nema njemu nista vise
- majestic24
- Kontakt:
Jel vi mislite da ce njemu Ross Brawn dati 15-20 mill po sezoni da kruzi samo s stazom i da poneki put se domogne postolja?? Nemojte biti djeca...Mercedes 100% ima spremljen bolid za iducu sezonu s kojim ce biti konkurentni
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Zao mi je vidjeti da Lewis napusta svoju ekipu i svoju zemlju, al` mislim da je Perez najbolja zamjena za njega koja je bila na raspolaganju trenutno
Iako se Lewis zaklinjao na vjecnu ljubav Mclarenu ipak su pare odlucile gdje nastavlja karijeru, ali ipak mislim da nece znacajno napredovati i postati konkurentnijim u borbi za titulu samim prelaskom u Mercedes, u odnosu na njegov polozaj i bolid u McLarenu koji je dosta konkurentniji u odnosu Mercedes
Mislim da su i silne greske mehanicara i pehovi koji su ga pratili u McLarenu takodjer odigrali svoju ulogu kod njegove odluke da potpise za Mercedes
Iako se Lewis zaklinjao na vjecnu ljubav Mclarenu ipak su pare odlucile gdje nastavlja karijeru, ali ipak mislim da nece znacajno napredovati i postati konkurentnijim u borbi za titulu samim prelaskom u Mercedes, u odnosu na njegov polozaj i bolid u McLarenu koji je dosta konkurentniji u odnosu Mercedes
Mislim da su i silne greske mehanicara i pehovi koji su ga pratili u McLarenu takodjer odigrali svoju ulogu kod njegove odluke da potpise za Mercedes
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
SirAlexFerguson
- Kontakt:
Protekli tjedan u Formuli 1 je bio poprilično buran, Hamilton je objavio prelazak u Mercedes i tako prekinuo višemjesečna nagađanja, a ako je vjerovati šefu momčadi Rossu Brawnu, to nije bilo uvjetovano mjestom prvog vozača momčadi.
Mjeseci nagađanja o sudbini Lewisa Hamiltona u kokpitu McLaren Mercedesa prošli su tjedan dobili svoj zaključak. Naime, Britanac je odlučio karijeru nastaviti u momčadi Mercedesa, što je potaklo i niz drugoih rasprava.
Tako su kuloari spominjali da je svoj prelazak u momčad Rossa Brawna uvjetovao statusom prvog vozača u momčadi: "Hamilton nije tražio ulogu prvog vozača, samo ravnopravnost. Pregovori s njim su bili ugodni, nije tražio poseban tretman ili bilo što drugo. Jedino što je htio ravnopravan tretman u momčadi, što je i nama cilj."
"Dogovori su bili prilično kratki, iznenadio me silnom pozitivnošću i nije pokušavao zaštiti neku vrstu pozicije koja bi bila teško provediva u momčadi. Nikada nismo imali bilo kakve rasprave na tu temu", dodao je Brawn.
Nitko u Mercedesu ne sumnja da će "kemija" između Hamiltona i Rosberga biti na visokom nivou: "Njih dva se poznaju još od rane mladosti i dana kada su vozili karting. Koliko mi je poznato, čak su često zajedno putovali na utrke. Ne očekujem da bude bilo kakvih problema među njima. Nico je cijelo vrijeme bio upoznat sa svime i prilično je uzbuđen zbog dolaska Lewisa."
"Njihovo rivalstvo vidim kao pozitivnu stvar. Nama ne treba vozač koji ne želi biti bolji i brži od svog momčadskog kolege, ali želim da to bude na pravi način. Sumnjam da će tu biti nekih problema", zaključio je Englez.
Hamilton je kompletnu karijeru u Formuli 1 proveo u McLarenu, ali Brawn ne smatra da će to loše utjecati na njegove izvedbe u novoj momčadi: "Uvjeren sam da je u svojoj sadašnjoj momčadi imao najveću moguću podršku, ali neke stvari ne možete znati dok s istim ne počnete i raditi. Sada moramo razraditi detalje, ali uvjeren sam da će ovo biti snažna momčad."
Mjeseci nagađanja o sudbini Lewisa Hamiltona u kokpitu McLaren Mercedesa prošli su tjedan dobili svoj zaključak. Naime, Britanac je odlučio karijeru nastaviti u momčadi Mercedesa, što je potaklo i niz drugoih rasprava.
Tako su kuloari spominjali da je svoj prelazak u momčad Rossa Brawna uvjetovao statusom prvog vozača u momčadi: "Hamilton nije tražio ulogu prvog vozača, samo ravnopravnost. Pregovori s njim su bili ugodni, nije tražio poseban tretman ili bilo što drugo. Jedino što je htio ravnopravan tretman u momčadi, što je i nama cilj."
"Dogovori su bili prilično kratki, iznenadio me silnom pozitivnošću i nije pokušavao zaštiti neku vrstu pozicije koja bi bila teško provediva u momčadi. Nikada nismo imali bilo kakve rasprave na tu temu", dodao je Brawn.
Nitko u Mercedesu ne sumnja da će "kemija" između Hamiltona i Rosberga biti na visokom nivou: "Njih dva se poznaju još od rane mladosti i dana kada su vozili karting. Koliko mi je poznato, čak su često zajedno putovali na utrke. Ne očekujem da bude bilo kakvih problema među njima. Nico je cijelo vrijeme bio upoznat sa svime i prilično je uzbuđen zbog dolaska Lewisa."
"Njihovo rivalstvo vidim kao pozitivnu stvar. Nama ne treba vozač koji ne želi biti bolji i brži od svog momčadskog kolege, ali želim da to bude na pravi način. Sumnjam da će tu biti nekih problema", zaključio je Englez.
Hamilton je kompletnu karijeru u Formuli 1 proveo u McLarenu, ali Brawn ne smatra da će to loše utjecati na njegove izvedbe u novoj momčadi: "Uvjeren sam da je u svojoj sadašnjoj momčadi imao najveću moguću podršku, ali neke stvari ne možete znati dok s istim ne počnete i raditi. Sada moramo razraditi detalje, ali uvjeren sam da će ovo biti snažna momčad."
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
-
SirAlexFerguson
- Kontakt:
Formula 1 posljednjih godina doživljava ekspanziju na mnoge države, otvaraju se brojna nova tržišta, a jedno od idućih moglo bi biti grčko. Tamošnja vlada izdvojila je, naime, 30 milijuna eura u izgradnju staze na kojoj bi se ugostili vozači Formule 1.
U posljednjih nekoliko sezona u kalendaru Formule 1 svake godine se predstavlja barem jedna nova staza, što je povećanjem broja utrka dodatno uzelo maha. Nakon, primjerice, dolaska Formule 1 u Indiju, Južnu Koreju i Singapur, u skoroj budućnosti možda će se govoriti o Velikoj nagradi Grčke.
Naime, tamošnja vlada je izdvojila 30 milijuna eura u izgradnju staze koja bi odgovarala kriterijima Svjetskog prvenstva Formule 1. Ukupna vrijednost projekta izgradnje staze je 94,6 milijuna eura, nešto više od dvije trećine troškova, prema informacijama Bloomberga, pokrila bi tvrtka Racetrack Patras SA.
Staza bi se gradila u Xalandritsi nedaleko Patrasa, na trećem najvećem urbanom području u Grčkoj. Grčka država nalazi se trenutno u dobro poznatim problemima i jedna je od onih u kojima je recesija najviše uzela maha.
Grčka, inače, nikad nije imala vozača u Formuli 1, a trenutno je domaćin jedne od postaja Svjetskog prvenstva u reliju.
U posljednjih nekoliko sezona u kalendaru Formule 1 svake godine se predstavlja barem jedna nova staza, što je povećanjem broja utrka dodatno uzelo maha. Nakon, primjerice, dolaska Formule 1 u Indiju, Južnu Koreju i Singapur, u skoroj budućnosti možda će se govoriti o Velikoj nagradi Grčke.
Naime, tamošnja vlada je izdvojila 30 milijuna eura u izgradnju staze koja bi odgovarala kriterijima Svjetskog prvenstva Formule 1. Ukupna vrijednost projekta izgradnje staze je 94,6 milijuna eura, nešto više od dvije trećine troškova, prema informacijama Bloomberga, pokrila bi tvrtka Racetrack Patras SA.
Staza bi se gradila u Xalandritsi nedaleko Patrasa, na trećem najvećem urbanom području u Grčkoj. Grčka država nalazi se trenutno u dobro poznatim problemima i jedna je od onih u kojima je recesija najviše uzela maha.
Grčka, inače, nikad nije imala vozača u Formuli 1, a trenutno je domaćin jedne od postaja Svjetskog prvenstva u reliju.
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Michael Schumacher potvrdio da se povlaci na kraju ove sezone! Schumacher po drugi put zavrsava karijeru

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Zao mi je sto je Schumacher donio ovakvu odluku, no mozda je i ovako najbolje. Dokazao je da moze parirati ovoj mladjoj generaciji vozaca, ali nazalost u vecini slucajeva njegov bolid je zakazao zbog tehnickih problema i to kada se nalazio u izglednim pozicijama.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
A kako je to dokazaoamerosm je napisao/la:Zao mi je sto je Schumacher donio ovakvu odluku, no mozda je i ovako najbolje. Dokazao je da moze parirati ovoj mladjoj generaciji vozaca, ali nazalost u vecini slucajeva njegov bolid je zakazao zbog tehnickih problema i to kada se nalazio u izglednim pozicijama.
Jel tako sto ga je 1 prosecni Rosberg lesio 2 godine, ko vola u kupusu
-
SirAlexFerguson
- Kontakt:
Očekje nas Suzuka koja je uvijek zanimljiva, uvijek na njoj bude mnogo uzbuđenja i pretjecanja. Nadam se da će Kimi ostvariti što bolji plasman, zašto ne doći i do prve pobjede u Lotusu
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
- majestic24
- Kontakt:
to je staza za mclaren i ferariSirAlexFerguson je napisao/la:Očekje nas Suzuka koja je uvijek zanimljiva, uvijek na njoj bude mnogo uzbuđenja i pretjecanja. Nadam se da će Kimi ostvariti što bolji plasman, zašto ne doći i do prve pobjede u Lotusu
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Vraćanje Schumachera je bio pogrešan potez u njegovoj (tada završenoj) karijeri. Na stranu što je ponovo zasjeo u bolid Forumule 1, ali ono što baca mrlju je brukanje i sramotni plasmani u Brown Mercedesu. Jednostavno, nije bio na nivou, dosta odustajanja ga je prožimalo kroz sezone. Jednostavno, nije to bilo to. Ne znam kako ljudi dozvole sebi ovakve neslavne završetke.
Okay, vjerovatno s aspekta novca je i opravdano (
), no svejedno...
- majestic24
- Kontakt:
Na prvom treningu prvi button,drugi hamilton,a na drugom treningu prvi je bio webber a drugi hamilton. Alonso je bio sedmi,odnosno peti
-
SirAlexFerguson
- Kontakt:
Lotusov vozač u Formuli 1, Francuz Romain Grosjean, izjavio je kako će momčadskom kolegi Kimiju Raikkonenu pomoći u borbi za što više bodova propuštanjem na stazi kada to prilike budu omogućavale.
Vozač Lotusa Romain Grosjean svjestan je podrške koja treba njegovom momčadskom kolegi Kimiju Raikkonenu izvan staze, ali i na njoj. Tako je odlučio da će Finca propuštati na stazi kada god to bude potrebno kako bi se što bliže približio vrhu poretka za naslov svjetskog prvaka.
"Do Spa-Francorchampsa imali smo poštenu borbu, ali odsad je logično da ga propustim. Kimi se bori za prvenstvo, a ja ne mogu značajno popraviti poziciju", izjavio je Grosjean.
"Tako da da, pustio bih ga svaki put kada to bude potrebno i znamo da će ponovno biti poštena borba od prve utrke sljedeće sezone. Ne radi se o tome tko je prvi vozač, nego o inteligenciji i razmišljanju o momčadi", dodao je Francuz.
Raikkonen je trenutno treći u poretku s 45 bodova zaostatka za vodećim Fernandom Alonsom, dok Francuz zaostaje više od 100 bodova.
Grosjean se nada kako će u Suzuki imati dobar nastup i da će ga čelnici zadržati u Lotusu. "Ako dobro odradim posao ovdje, nema razloga da me se mijenja", istaknuo je.
Vozač Lotusa Romain Grosjean svjestan je podrške koja treba njegovom momčadskom kolegi Kimiju Raikkonenu izvan staze, ali i na njoj. Tako je odlučio da će Finca propuštati na stazi kada god to bude potrebno kako bi se što bliže približio vrhu poretka za naslov svjetskog prvaka.
"Do Spa-Francorchampsa imali smo poštenu borbu, ali odsad je logično da ga propustim. Kimi se bori za prvenstvo, a ja ne mogu značajno popraviti poziciju", izjavio je Grosjean.
"Tako da da, pustio bih ga svaki put kada to bude potrebno i znamo da će ponovno biti poštena borba od prve utrke sljedeće sezone. Ne radi se o tome tko je prvi vozač, nego o inteligenciji i razmišljanju o momčadi", dodao je Francuz.
Raikkonen je trenutno treći u poretku s 45 bodova zaostatka za vodećim Fernandom Alonsom, dok Francuz zaostaje više od 100 bodova.
Grosjean se nada kako će u Suzuki imati dobar nastup i da će ga čelnici zadržati u Lotusu. "Ako dobro odradim posao ovdje, nema razloga da me se mijenja", istaknuo je.
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
- majestic24
- Kontakt:
E moj Massa...ti nezasluzujes da vozis za HRT a kamoli za Ferrari
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.