Sevilla FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Sevilla FC
Ja kont'o da je Drogba najveci dajver danasnjice ,kad ono ,pojavi se Alexis Sanchez
. Sudija odlicno radio svoj posao u prvom poluvremenu . Nije sjeckao igru i pustio da se sama igra razvija . Samo da ga ne ureknemo.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Oho evo i drugog
Negredo u stilu pravih majstora
Negredo u stilu pravih majstora
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Rutinski Negredo 
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Odlična Sevilla.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Pa ne mogu da vjerujem da je ovo crveni karton.Kakav je Cesc glumac,to je cudo jedno 
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
tamo gdje prestaje fudbal tu pocinju simulacije Real i Barca
crveni jad jadova , jos cijelo drugo poluvrijeme silji ali silji
crveni jad jadova , jos cijelo drugo poluvrijeme silji ali silji
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Spahić odličan...samo tako nastavi majstore!! I sačuvaj šta i za Grčku. 
Barca mi je uvijek bila draga ekipa, ali ovo sad je jad , **** im majku svima, dabogda im dijeca prosila kao sto oni prose kod sudija svaki put , i znalo se je da ce zavrsiti ovako, hebem im sve po spisku, koja su to dubrad!! i nemoj samo da se koji Realov patriota ovdje pridruzi jer ni oni nisu nista bolji!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
2:3. Kakvi idioti.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Mrzim Primeru zbog ovog.Mora li Barca u svakoj utakmicu gdje treba da gubi bodove imati sudce na svojoj strani ?

www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Sevilla kratka za 3 boda zbog sudija 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Vidi Vrebca Talijana, daj mi samo nabroj one afere i njihove nazive koje im je policija dala u talijanskom prvenstvu od izbacivanja Juveta, do danas, nemojte Boga vam vi o poštenju
Simpatišem Real, nemam nikakve veze s Barcelonom, al samo nemojte o poštenju
Simpatišem Real, nemam nikakve veze s Barcelonom, al samo nemojte o poštenju
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- LarryDavid
- Kontakt:
pa šta je trebo? da pusti da ga onaj maltretira i unosi mu se u lice?Adi_Zepce je napisao/la:Pa ne mogu da vjerujem da je ovo crveni karton.Kakav je Cesc glumac,to je cudo jedno
hoćeš da se frajerišeš evo ti malo glume...pa se frajeriši na tribinama...ha ja!
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
Jesi vidio kompletnu situaciju? Prvo je njega napao Cesc,a ovaj uzvratio.Realno obojica su zasluzila samo po zuti karton.LarryDavid je napisao/la:pa šta je trebo? da pusti da ga onaj maltretira i unosi mu se u lice?Adi_Zepce je napisao/la:Pa ne mogu da vjerujem da je ovo crveni karton.Kakav je Cesc glumac,to je cudo jedno
hoćeš da se frajerišeš evo ti malo glume...pa se frajeriši na tribinama...ha ja!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- LarryDavid
- Kontakt:
ne sjecam se dobro, imas li snimak neki?Adi_Zepce je napisao/la:Jesi vidio kompletnu situaciju? Prvo je njega napao Cesc,a ovaj uzvratio.Realno obojica su zasluzila samo po zuti karton.LarryDavid je napisao/la:pa šta je trebo? da pusti da ga onaj maltretira i unosi mu se u lice?Adi_Zepce je napisao/la:Pa ne mogu da vjerujem da je ovo crveni karton.Kakav je Cesc glumac,to je cudo jedno
thnx in advance
Nemam snimka,ali je uglavnom Medel nosio loptu u rukama (da zadri vrijeme nakon faula),Cesc ga je onda odgurnuo da bi dosao do lopte,a ovaj i sam znas kako je uzvratio 
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- LarryDavid
- Kontakt:
ok ako je tako...btw sjeca li se neko nekog navodnog faula medela na messiju za zuti koji nije sviran?Adi_Zepce je napisao/la:Nemam snimka,ali je uglavnom Medel nosio loptu u rukama (da zadri vrijeme nakon faula),Cesc ga je onda odgurnuo da bi dosao do lopte,a ovaj i sam znas kako je uzvratio
[youtube][/youtube]
Vidimo da je sam Fabregas inicirao ovaj dvoboj ,tacnije krenuo prema Medelu i naravno u stilu pravog Oscarovca pao k'o da ga je maljem opalio .
Ovo unosenje u facu je nesto sasvim normalno i ucestalo na fudbalskim terenima . Igraci to rade nakon nekog zesceg starta i slicno .
Eh sad,Fabregad je sigurno poznavao temperament i dosije Medela ,tako da je to iskoristio i na svojstven nacin odglumio .
Tek se sada sjetih da je ovaj majmun iskasapio s penalima i onim smijesnim crvenim kartonima Atletico na Cuernabeu .
Ovo unosenje u facu je nesto sasvim normalno i ucestalo na fudbalskim terenima . Igraci to rade nakon nekog zesceg starta i slicno .
Eh sad,Fabregad je sigurno poznavao temperament i dosije Medela ,tako da je to iskoristio i na svojstven nacin odglumio .
Tek se sada sjetih da je ovaj majmun iskasapio s penalima i onim smijesnim crvenim kartonima Atletico na Cuernabeu .
Ja nigdje nevidim da je fabregas pao ? Dobio je mali udarac u glavu i okreno se,tako da se ovo nemoze nazvati simulacijom.juznjak> je napisao/la:Vidimo da je sam Fabregas inicirao ovaj dvoboj ,tacnije krenuo prema Medelu i naravno u stilu pravog Oscarovca pao k'o da ga je maljem opalio .
Naravno sevilla je ostecena ko 2 gola,ali ovo je cist crveni karton
Visca el Barça ! Mes que un club !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.