KK Partizan

Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Re: KK Partizan

Post Postao/la nerminh74 » 30 sep 2012, 17:09

Raul_64 je napisao/la:Vidio sam to 100x od njega al mi nesto zasmeta u petak..
no , cilj opravdava sredstvo jel..

ovaj Amer sto sam citao do sad intervjue pravi ljudina haman,
vidjeli smo to svo (koji pratimo kosarku) 100 puta do sada, ali prvi put sam vidio da je presao preko cjeloga terena do sudije i onda mu se kabadahiski unio u facu sudije i ispsovao mu sve cak sam misilo na trenutak da ce ga udariti mislim da je cak i htjeo ali se iskontrolirao za sekundu e to je novo i to je za kaznu
jer sve sudije su navikle da im treneri iza ledza J*** mater i to sve lige toleriraju, ali ono da je uradio u EL-igi dobio bi automatsku jednogodisnju suspenziju
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

Dubravko
Kontakt:

Post Postao/la Dubravko » 30 sep 2012, 17:13

" знао $ " " " " ту " страну ".... ? $," се ' % '.... " " је % & $ $ $ $ ?..... ",? " ? ?.... ? се / ?,",$,$,? $ све ове $..... ¥ ".... :) :) :)

" ' ",' СЕ '!
" & $ ? на $ него Црвена $ у "!

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 30 sep 2012, 19:02

Dubravko je napisao/la:" знао $ " " " " ту " страну ".... ? $," се ' % '.... " " је % & $ $ $ $ ?..... ",? " ? ?.... ? се / ?,",$,$,? $ све ове $..... ¥ ".... :) :) :)

" ' ",' СЕ '!
hajde molim te reci mi koji je od njih presao citav parket i kabadahiski skoro u stilu kafanske tuce uletio sudiji u lice i ja cu se javno izvinuti i reci da ste u pravu
a da se zna simpatisem zvezdu radi potencijalnog BiH reprezentativca savovica i zbog cinjenice da su dugogodisnji gubutnici pa mi je uvjek simaptican pokusaj vracanja na stare staze
ali zato simpatisem partizan radi sistema i sto vec deceniju svjetla obraz kosake ovoga regiona u EL
tako da ste mi i vi i oni bare bare
ovo sto sam ja napisao je bila konstruktivna kritika samo ocigledno to mnogi smatraju kao nekakav napad ili provokaciju
a to Vi ste partizan i sve Vam se moze prolazilo je do sada u regionu jer Dule iz Eurolige i iz ABA lige su ljuta maca i lav jer zna sta bi mu uleb uradio za ovakav nastup, ali sada ostaje da se vidi sta ce sidro odluciti i dali ce jos prolaziti duletovo ponasanje kao nekada
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 30 sep 2012, 19:23

nerminh74 je napisao/la: hajde molim te reci mi koji je od njih presao citav parket i kabadahiski skoro u stilu kafanske tuce uletio sudiji u lice i ja cu se javno izvinuti i reci da ste u pravu
a da se zna simpatisem zvezdu radi potencijalnog BiH reprezentativca savovica i zbog cinjenice da su dugogodisnji gubutnici pa mi je uvjek simaptican pokusaj vracanja na stare staze
ali zato simpatisem partizan radi sistema i sto vec deceniju svjetla obraz kosake ovoga regiona u EL
ovo sto sam ja napisao je bila konstruktivna kritika samo ocigledno to mnogi smatraju kao nekakav napad ili provokaciju
a to Vi ste partizan i sve Vam se moze prolazilo je do sada u regionu jer Dule iz Eurolige i iz ABA lige su ljuta maca i lav jer zna sta bi mu uleb uradio za ovakav nastup, ali sada ostaje da se vidi sta ce sidro odluciti i dali ce jos prolaziti duletovo ponasanje kao nekada
Ma kakav, ti si neralan i lažeš da nisi Cigan, a Grobari su uvijek realni, pogotovo oko stvari vezanih za Partizan. Dule se ovako isto ponašao i u Rusiji, ali nije on takav, nego ga provociraju namjerno. :)

Nego kad već spominješ Savovića, dokle se stiglo sa tim igranjem za BiH? Kakav je njegov stav?

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 30 sep 2012, 19:57

Ali ljudi ja ne vidim u cemu je problem?Covek je svesno to uradio i zna da ce biti kaznjen.Ako ne bude kaznjen onda pljujte i sve ostalo,ovaj potez je "legitiman",svako moze da ga uradi ako je spreman da istrpi sankcije.Usput je taj potez doneo pobedu.Znam da mnoge ovde ta pobeda boli,ali sta cu vam ja.
Da je fizicki napao sudiju trebalo bi ga suspendovati godinu dana,ali nije.Uleteo je i psovao,razlika izmedju njegove tehnicke i ostalih tehnickih je uletanje.Za to ce dobiti utakmicu zabrane vodjenja i novcanu kaznu,umesto osnovne novcane kazne i to je to.

Umesto sto drvite o Duletu,bolje pogledajte svoje novo dvoriste i trazite resenje kako silno ulozeni novac pretociti u rezultat.

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 30 sep 2012, 20:48

braoolyo je napisao/la:
nerminh74 je napisao/la: hajde molim te reci mi koji je od njih presao citav parket i kabadahiski skoro u stilu kafanske tuce uletio sudiji u lice i ja cu se javno izvinuti i reci da ste u pravu
Ma kakav, ti si neralan i lažeš da nisi Cigan, a Grobari su uvijek realni, pogotovo oko stvari vezanih za Partizan. Dule se ovako isto ponašao i u Rusiji, ali nije on takav, nego ga provociraju namjerno. :)

Nego kad već spominješ Savovića, dokle se stiglo sa tim igranjem za BiH? Kakav je njegov stav?
ceka ljeto da vidi hoce li ga duda pozvati, ali i kako ce igraci na njegovoj poziciji igrati sezonu tj. hoce li biti mjesta za njega
po meni za sada su sanse da zaigra za BiH 51% ipak nemoze on ispred novice (ako se oporavi), savanovica, macvana i ercega + duda veoma tesko poziva nove igrace ako nisu dobro mladi, pa da nebi onog mediskog linca nebi zvao ni micova (a ako on bude igrao bjelica ce na 4 kao u caji)

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 30 sep 2012, 22:23

Savovic nema sta da trazi kvalitetom u reprezentaciji Srbije,tako da ako ima sansu da zaigra za BiH vrata su mu sirom otvorena.Prevelika je konkurencija u reprezentaciji Srbije na 4orci.

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 30 sep 2012, 22:30

sasagmp je napisao/la:Savovic nema sta da trazi kvalitetom u reprezentaciji Srbije,tako da ako ima sansu da zaigra za BiH vrata su mu sirom otvorena.Prevelika je konkurencija u reprezentaciji Srbije na 4orci.
slazem se ali mislim da sada idemo predaleko od teme partzana

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 30 sep 2012, 23:05

Molio bih da forumaša krajinu lijepo opomenete jer čovjek svoju bolest zvanu rasizam i nacizam i dalje širi...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 01 okt 2012, 00:00

DANTES je napisao/la:Molio bih da forumaša krajinu lijepo opomenete jer čovjek svoju bolest zvanu rasizam i nacizam i dalje širi...
Taj se i registrovao na forum iz tih namjera...bolestan lik skroz
Mens sana in corpore sano.

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 01 okt 2012, 02:09

nerminh74 je napisao/la:
sasagmp je napisao/la:Savovic nema sta da trazi kvalitetom u reprezentaciji Srbije,tako da ako ima sansu da zaigra za BiH vrata su mu sirom otvorena.Prevelika je konkurencija u reprezentaciji Srbije na 4orci.
slazem se ali mislim da sada idemo predaleko od teme partzana
Ma ne ljutimo se mi Grobari zbog toga :) .Malo rasprave i o drugim temema ne skodi bez obzira sto nije odgovarajuca tema.

vladedivac
Kontakt:

Post Postao/la vladedivac » 01 okt 2012, 16:15

Stigle kazne. Masno, nema sta...

http://www.abaliga.com/Binary/56

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 01 okt 2012, 23:43

Partizan je pobedio Zadar,ali ostao dužan svima nama koji smo u Pioniru sat ipo gledali veoma lošu predstavu jednog novog mladog Partizana. Evidentno još uvek umor od priprema,nedovoljno iskustva ali i ogromna želja da se na premijeri prikažu u što boljem svetlu je uticala da i sama igra,pa i rezultat u dobrom delu meča ne bude onakav kakav je to košarkaška javnost,naročito srpska očekivala.Na kraju, ostvarena je veoma važna pobeda,svako takmičenje svaki ozbiljan klub želi otvoriti pobedam,bez obzira na sve druge stvari,na ime protivnika. U nastavku takmičenja očekujem za 50% bolji i ubedljiviji Partizan.
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 02 okt 2012, 17:00

GT1970 je napisao/la:
DevilS je napisao/la:Iako susjedi ne navijam za paritzan gotivim ga nako imate predobru himnu i to pogotvo pregledo sam klip u dvorani kad ste imali koreografiju protiv Macabija..+10 :)
" onclick="window.open(this.href);return false; :D :D
još si ti naletio na jedan prosječan snimak :) ;)

Uglavnom, neki ljudi jednostavno ne navijaju ali vole Partizan.... ;)

DANTES

Uz sve to dolazi do pomjeranja teza,a onaj ćoro na predstavljanju tima kaže toliko bolesnu rečenicu,da nemam komentar.....
Jbg u Srbiji samo volim Partizan najezim se kad slusam i gledam vase klipove prejaki ste. ;)
Pogotovo ona:Gdje god ti da igras...., sav se najezim itd. :D mislim da ova pjesma se pjeva i u dvorani. ;)
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

GT1970
Kontakt:

Post Postao/la GT1970 » 03 okt 2012, 11:58

Е па ? " ;)

$ нас & $ $ " " &. & " $ $ ? " у ?,? опет са " " $ " ?. & пуно / " $ оне прве,пуно / $ странаца " пуно " " $. ? " је % $ - " на ?,? ' ' $ је " " & " - све оно % " $ & " ".

vladedivac
Kontakt:

Post Postao/la vladedivac » 03 okt 2012, 14:36

Gagic sigurno ne igra, a i Musli i Milutinov su roviti. Kao i Vesterman. Mada ce sem Gagica sigurno svi ostali igrati.
Ne smije se dozvoliti luksuz da ova pobjeda dodje u pitanje, koliko god da Krka uopste nije los tim.

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 03 okt 2012, 18:40

GT1970 je napisao/la:Е па ? " ;)

$ нас & $ $ " " &. & " $ $ ? " у ?,? опет са " " $ " ?. & пуно / " $ оне прве,пуно / $ странаца " пуно " " $. ? " је % $ - " на ?,? ' ' $ је " " & " - све оно % " $ & " ".
uopste nisam tog misljenja, a potvrdu ili negaciju ovoga vidjeti cemo veceras

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 03 okt 2012, 18:51

Ne treba veca negacija od toga da im je jedna Olimpija u Sloveniji redovna musterija.Jako dobra ekipa,iskusna sa par jako dobrih mladih igraca pre svega Muricem koji me odusevljava.Za sada Partizan vodi moze se reci ubedljivo,ali ne sme doci do opustanja.

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 03 okt 2012, 19:58

Raduju leprsavost i zelja Partizanove mladosti.Da ima neiskustva-ima ga,da se gresi-gresi se...ali kad vidis tu zelju za pobedom i napretkom moras da im se poklonis.Lepa igra i ubedljiva pobeda protiv nimalo naivne Krke koja je dosla u nezgodnom momentu.
Bravo momci.

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 03 okt 2012, 22:15

Krka je veoma ozbiljna ekipa,tako da je ova pobjeda još važnija zbog te činjenice...Musli me opet obradovao,a drago mi je što se i Vesterman razigro...dobro je krenulo..dosta bolje će biti kad tu budu Gagić i Lučić,svakako...Ova utakmica sa Cibonom će biti pravi ispit za ovu našu mlađariju...
Mens sana in corpore sano.

Odgovori

Natrag na “Evropska košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []