FC Schalke 04 Gelsenkirchen
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Schalke 04 Gelsenkirchen
Nisam vidio jel vec neko napisao(ako jeste izvinjavam se),Schalke zainteresovan za Stevanovica!!!E sad da li je spekulacija ili istina nisam siguran...Vjerujem da bi moglo biti nesto od toga,momak se stvarno pokazao kao izuzetan potencijal a vjerovatno je smijesna cifra u pitanju s obzirom o kakvom se igracu radi...
Ja mislim da je ovo jedna velika patka.Kao prvo niko normalan nece ponuditi 2 miliona € za igraca kojem ugovor istice na ljeto naredne godine, kao drugo mislim da bi po njega Schalke bio los izbor - jer na toj poziciji imaju Farfana, a sigurno ce na kraju sezone pokusati otkupiti i ugovor Afellaya ukoliko izbore plasman u LP sto je realna opcija.smopiBVB je napisao/la:Nisam vidio jel vec neko napisao(ako jeste izvinjavam se),Schalke zainteresovan za Stevanovica!!!E sad da li je spekulacija ili istina nisam siguran...Vjerujem da bi moglo biti nesto od toga,momak se stvarno pokazao kao izuzetan potencijal a vjerovatno je smijesna cifra u pitanju s obzirom o kakvom se igracu radi...
"My Favorite Ring is Always the Next One"
-
schwarcgelbfantom
- Kontakt:
moji štrumfovi,desilo vam se ono što se nama desilo u utorak,malo nonšalancije misleći da je sav posao završen a onda . . . .btw meni kao pobornika žutih raduje što će moji ljubimci danas na tabeli da preskoće vas
- naravno za razliku od fanova bayerna koji dođu i vrijeđaju ja nemam nikakav naum da vrijeđam nego da iskažem svoje zadosvoljstvo što niste pobjegli komšijama . . .pozdrav svima i više sreće drugi put
Ovi naši omladinci nas nisu razočarali. Naša U19 je slavila sa 2:5 u derbiju. Igrač utakmice je, naravno, Mayer koji je skoro tek proslavio svoj 17-i rođendan.
Borussia Dortmund – FC Schalke 04 2:5 (1:4)
Schalke: Leifhelm – Friedrich, Ayhan, Hedlund, Fagasinski – Gökyar (70. Dittgen), Sobottka, Meyer (90. Müller), Borgmann – Krempicki (83. Omerbasic), Harder (83. Sönmez)
Tore: 0:1 Harder (14.), 0:2 Meyer (34), 0:3 Harder (38.), 0:4 Meyer (41.), 1:4 (45.), 2:4 (51.), 2:5 Müller (90.)
Zuschauer: 332
Borussia Dortmund – FC Schalke 04 2:5 (1:4)
Schalke: Leifhelm – Friedrich, Ayhan, Hedlund, Fagasinski – Gökyar (70. Dittgen), Sobottka, Meyer (90. Müller), Borgmann – Krempicki (83. Omerbasic), Harder (83. Sönmez)
Tore: 0:1 Harder (14.), 0:2 Meyer (34), 0:3 Harder (38.), 0:4 Meyer (41.), 1:4 (45.), 2:4 (51.), 2:5 Müller (90.)
Zuschauer: 332
Zadnja izmjena: Zdena04, dana/u 30 sep 2012, 18:06, ukupno mijenjano 1 put.
Sramotis seschwarcgelbfantom je napisao/la:moji štrumfovi,desilo vam se ono što se nama desilo u utorak,malo nonšalancije misleći da je sav posao završen a onda . . . .btw meni kao pobornika žutih raduje što će moji ljubimci danas na tabeli da preskoće vas![]()
![]()
- naravno za razliku od fanova bayerna koji dođu i vrijeđaju ja nemam nikakav naum da vrijeđam nego da iskažem svoje zadosvoljstvo što niste pobjegli komšijama . . .pozdrav svima i više sreće drugi put
Evo sastava za večeras. Mene je ovaj sastav malo iznenadio, valjda bude hajra.
Unnerstall -
Uchida, Papadopoulos, Höwedes, Fuchs -
Neustädter - Höger, Holtby, Draxler -
Huntelaar, Pukki.
Unnerstall -
Uchida, Papadopoulos, Höwedes, Fuchs -
Neustädter - Höger, Holtby, Draxler -
Huntelaar, Pukki.
Ocekujem siguran i rutinski trijumf cime bi vrata drugog kruga bila sirom otvorena. Sretno! 
Der Mann für die entscheidenden Tore.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Igrac vise i na kraju primaju gol.
Steta, losa sedmica za Njemacke klubove.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Neka idu svi u 3PM!!!! Zar se može opet desiti da sigurnu pobjedu prokockaju???
Kontrolišu igru, imaju šanse i opet ništa. Huntelaar neka ga cucla večeras za onaj svoj promašaj a isto tako i Afellay zbog svih gluposti koje je večeras pokazao.
Nisu barem za mladog Draxlera mogli pobijediti. Momak je odigrao fantastično, postigao prvi gol i kod drugog izhebao cijelu odbranu svojim driblinzima i iznudio penal. Taj trenutak je i bio koban za njega jer ga je tamo neki igrač godtiju shupacki pokosio i Draxler je nezgodno pao na lijevu ruku. Izgleda kao da je lom u pitanju.
Mah i ne može se pobijediti kad NEMAMO GOLMANA!
Kontrolišu igru, imaju šanse i opet ništa. Huntelaar neka ga cucla večeras za onaj svoj promašaj a isto tako i Afellay zbog svih gluposti koje je večeras pokazao.
Nisu barem za mladog Draxlera mogli pobijediti. Momak je odigrao fantastično, postigao prvi gol i kod drugog izhebao cijelu odbranu svojim driblinzima i iznudio penal. Taj trenutak je i bio koban za njega jer ga je tamo neki igrač godtiju shupacki pokosio i Draxler je nezgodno pao na lijevu ruku. Izgleda kao da je lom u pitanju.
Mah i ne može se pobijediti kad NEMAMO GOLMANA!
Povraca mi se
Ovaj mi Schalke nije nikako jasan. Kontorlisu igru, stvaraju prilike i opet na kraju prime gol koji ih je kostao dva boda. Meni ovo nista ne bi bilo cudno da je trener neko drugi osim Stevensa - dakle covjek koji se proslavio parolom die Null muss stehen.Ja licno ne pamtim kada je i jedna njegova ekipa u tri uzastopne utakmice primila po dva gola.
Steta zbog ovog remija, jer pobjeda bi 90% znacila prolazak u 1/8 finala LP. Sami su sebi sada zakomplikovali situaciju.
Steta zbog ovog remija, jer pobjeda bi 90% znacila prolazak u 1/8 finala LP. Sami su sebi sada zakomplikovali situaciju.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
DNO DNA!

Koji qurac vama bi?
Mayku mu, sta se sve prokockalo veceras!
Kakav je naopak vakat dos'o, Svabe ga redovno primaju na izdisaju.
Jel' naredna s Arsenalom doma ili na Emiratesu?
Kakav je naopak vakat dos'o, Svabe ga redovno primaju na izdisaju.
Jel' naredna s Arsenalom doma ili na Emiratesu?
Der Mann für die entscheidenden Tore.
24.10 doma
Huntellar bi I veceru profulao.. Ljudi jel se oporavio fahrman on je doveden kao zamjena za neuera muka mi je od ovog unnerstala.koliko ce draxler biti out..nerazumijem zasto stevens neproba holtbija na 8ci ..
Steta,mogli ste mirno docekat Arsenal sa 6 bodova,uglavnom los tjedan za bundesligase,Bayern izgubio a i Dortmund u 90-toj ispustio pobjedu.Valjda ce veceras u Europskoj ligi biti bolje!
Kakva glupost...ne znam sta se desava sa ovim njemackim klubovima i zavrsnicama,mogli ste rijesiti prolaz vec sinoc.
Sto je najgore i Draxler se povrijedi...
Ipak ne sumnjam u prolaz Schalke-a,u Grckoj ste odradili veliki posao.
Sto je najgore i Draxler se povrijedi...
Ipak ne sumnjam u prolaz Schalke-a,u Grckoj ste odradili veliki posao.
Schalke neće biti siguran sve dok ovaj stoji na golu.gruezi je napisao/la:Ljudi jel se oporavio fahrman on je doveden kao zamjena za neuera muka mi je od ovog unnerstala.koliko ce draxler biti out..nerazumijem zasto stevens neproba holtbija na 8ci ..
Koliko nesiguran, isto toliko unosi nesigurnost u ostatak svoje ekipe, na golu apsolutno ništa ne zaustavlja.
Recimo protiv Fortune sam tu utakmicu gledao, a način na koji je primio golove, fuj, fuj, fuj!
Nedopustivo, kako loša koncentracija, primiti gol glavom sa 12 metara i to lopta ide samo pola metra-metar u stranu od sredine gola, katastrofalno
Nema Schalke sreće sa golmanima, ovo se rijetko viđa, prošle godine su imali četvoricu, a čak je i taj četvrti Schober u nuždi branio.
Najbolji je Fahrman, a ni Timo nije loš, kako god ovog treba izbaciti iz prvog tima.
Pa inače, grupa će se lako proći, a red bi bio da se i Arsenala mlatne.
Probao je i to sa Holtbijem, ali nema nekih rezultata, Luis je ipak na desetki svoj na svome.
Schalke je izuzetno popunjen, možda sredina i najslabiji dio tima, Jones je nekako previše zastario, a taj Affelay
Ma I kad je probavao s luisom na 8ci nije lose izgledalo znam da je decko klasicna 10tka ali jbg kad si u nuzdi onda moras jer po meni je luis defanzivno jaci od gundogana pa opet kloppa nije strah gundu stavit cak I protiv najjacih evropskih ekipa...dao bog da fahrmann udze u formu
Danas lose prvo poluvrijeme drugo rapsodija... To nam je uveliko olaksao magath kad je izvrsio dvostruku izmjenu gdje je igra formaciju sa dva napadaca dva krila I diegom tako da smo na sredini radili sta smo htjeli I u sanse I polusanse dolazili sa minimalnim trudom...unnerstal pa u pm zamalo da primimo dva gola danas zbog njegove uzasne kontrole lopte...njegova nesigurnost ulijeva I nesigurnost u odbrambene igraca a danas smo vidjeli nekoliko panicnih intervencija...sredina tu I tamo hoger je izgubio 3-4 ciste lopte na sredini terena bukvalno I'm je dao kontru a malo ozbiljnija ekipa bi to kaznila...napad ponovo previse propustenih sansi u nekoliko situacija gdje se mogla stvorit 100 posto sansa presporo smo odigravali I tak... Sve u svemu onako osrednja tekme protiv vrlo loseg protivnika ... Zaista su smjesno izgledali
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.