ne mozes imat ocjenu 50 nikako na pocetku,pocetna je oko 65.Giggs11 je napisao/la:HAHAHA. . cuti ba cuce te koarelinho je napisao/la:majstore to ti igras na beginer cim si presao u Real :S meni nije zanimljivo igrati na tako niskom nivou ispod top playera nije uzivancijaGiggs11 je napisao/la: Dobar dobarja odigro prvu sezonu u mrabrosporu i sad 2 sezonu sam u Real-u
AHAHAHAH dobar si begginerProfesional sam igrao jer sam bio 50 ocjene sad sam 60 i igram na top player
i ne vjerujem da si presao u Real,prvo sto ti treba bolji menadzer,drugo sto na pocetku se tesko izborit za prvo postavu u prvom klubu,sanse koje ti daje su mizerne.
mene Mainz potpisao na pocetku i u prvoj sezoni ako dobijem sansu,dobijem u drugom poluvremenu 20ak minuta.Na kraju sezone sam opet nekako dobio poziv u reprezentaciju,mozda zbog 7-8 asistencija,ne znam ni ja koliko sam imao.
i postigao 1 gol u 6 utakmica i sad opet s Mainzom igram sledecu sezonu,igramo i Europa Ligu,ali iako sam se izborio da budem 3. izbor na svojoj poziciji,opet u Europa Ligi nikako ne dobivam sanse.