NK Zvijezda Gradačac
-
rudarprijedor
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
Ja mislim da danas niste ni jednom sutnuli u okvir gola tako da to sve govori o vasoj danasnjoj igri... 
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
Cestitke jos jedan dokaz da imamo talentovanu djecu i tome jos kada se doda da skola fudbala Tempo takodje biljezi uspjehe diljem BiH i skrece paznju na svoje djecake namece se pitanje zasto nemamo vise kvalitetnih igraca u prvoj ekipi.Mozda u buducnosti se pojavi neko i objedini svu tu djecu na jedno mjesto.emir_dj je napisao/la:http://zvijezda-fans.tk/index.php?optio ... a&Itemid=5
Ajd ne dolijevaj ulje na vatru,razguli.Svjesni smo mi da nesto ne stima i bez tvoga viđenja danasnje igre Zvijezde.Tvoja ekipa ni igrački ni organizacijski ne zasluzuje da bude tu gdje trenutno i jeste.Ne mozete se porediti sa nama a kamoli generalizirati nekoga na osnovu danasnje igre.Ja se nadam da će neko biti pametan i razbuditi i trenera i igrače i vratiti Zvijezdu gdje joj i jeste mjesto.Ovako,ekipe poput Rudara,Travnika....nam mogu lahko uzimati bodove i svrstavati nas u ekipe gore od njih.Zato promjenama,ne znam kakvim,treba nesto konkretno uraditi.rudarprijedor je napisao/la:Ja mislim da danas niste ni jednom sutnuli u okvir gola tako da to sve govori o vasoj danasnjoj igri...
A vi ste neka sila u pick.u materinu..... Zasluzujete igrati PL onoliko koliko i oni jer ste i vi obicne rinake....vatreni je napisao/la:Ajd ne dolijevaj ulje na vatru,razguli.Svjesni smo mi da nesto ne stima i bez tvoga viđenja danasnje igre Zvijezde.Tvoja ekipa ni igrački ni organizacijski ne zasluzuje da bude tu gdje trenutno i jeste.Ne mozete se porediti sa nama a kamoli generalizirati nekoga na osnovu danasnje igre.Ja se nadam da će neko biti pametan i razbuditi i trenera i igrače i vratiti Zvijezdu gdje joj i jeste mjesto.Ovako,ekipe poput Rudara,Travnika....nam mogu lahko uzimati bodove i svrstavati nas u ekipe gore od njih.Zato promjenama,ne znam kakvim,treba nesto konkretno uraditi.rudarprijedor je napisao/la:Ja mislim da danas niste ni jednom sutnuli u okvir gola tako da to sve govori o vasoj danasnjoj igri...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Hypnose djecace da ti i ja kazem naravno da jesmo sila,ako trenutno zvijezda ima ekipu samo za opstanak u ligi sto je trenutno jedan i jedini cilj celni ljudi zvijezde to nije mjerilo da mi spadamo u sabaniju to jest klubovi kojima je cilj da samo ostanu u ovoj ligiHypnose je napisao/la:A vi ste neka sila u pick.u materinu..... Zasluzujete igrati PL onoliko koliko i oni jer ste i vi obicne rinake....vatreni je napisao/la:Ajd ne dolijevaj ulje na vatru,razguli.Svjesni smo mi da nesto ne stima i bez tvoga viđenja danasnje igre Zvijezde.Tvoja ekipa ni igrački ni organizacijski ne zasluzuje da bude tu gdje trenutno i jeste.Ne mozete se porediti sa nama a kamoli generalizirati nekoga na osnovu danasnje igre.Ja se nadam da će neko biti pametan i razbuditi i trenera i igrače i vratiti Zvijezdu gdje joj i jeste mjesto.Ovako,ekipe poput Rudara,Travnika....nam mogu lahko uzimati bodove i svrstavati nas u ekipe gore od njih.Zato promjenama,ne znam kakvim,treba nesto konkretno uraditi.rudarprijedor je napisao/la:Ja mislim da danas niste ni jednom sutnuli u okvir gola tako da to sve govori o vasoj danasnjoj igri...
nesto mi odg
jel tvoj klub u ovo zadnje vrijeme napredovao infrastrukturno kao zvijezda,jel se parking ispred tvog voljenog kluba asvaltirao,jel mozda imate centar za fizikalnu medicinu, rehabilitaciju i banjsko liječenje sto itekako znaci za igrace,jel mozda kod vas bolje sredjena unutrasnjost prostorija nego kod zvijezde,hocel taj tvoj klub imat umjetnicku travu i kada,hocel ti igraci imat smjestaj na samom stadionu stanove,jel imate mozda saune za igrace sto se na stadionu banja ilidza treba samo da postavi znaci vec su ovdje kod nas u gradaccu,kolko je tvoj klub duzan savezu a kolko zvijezda,kakav je tvoj klub kao domacin u odnosu na zvijezdu,kolko ste duzni plata igracima kolko je zvijezda...sve ovo ti je zvijezda iz gradacca i njeno ime ce bit pecaceno zlatnim pecatom
vrijeme se odbrojava kada ce zvijezda bit ravnopravan protivnik celo uz celo sa ovima iz vrha tabele...
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
- TheAlchemistRD07
- Kontakt:
Jesmo sila, kada se za 3 sezone predje iz 2. federalne u premijer ligu, i u prvoj sezoni premijer lige te nazovu hitom sezone, onda mora da si sila. Poslje prve sezone uvijek je opstanak bio upitan, ali smo uvijek zavrsavali iznad klubova koje ti upravo svrstavas sa nama. 3 sezone vec ekipe ulaze i odmah ispadaju. Mislim i nadam se da cemo u ovom drustvu "najboljih" ostati jos vrlo dugoHypnose je napisao/la:A vi ste neka sila u pick.u materinu..... Zasluzujete igrati PL onoliko koliko i oni jer ste i vi obicne rinake....vatreni je napisao/la:Ajd ne dolijevaj ulje na vatru,razguli.Svjesni smo mi da nesto ne stima i bez tvoga viđenja danasnje igre Zvijezde.Tvoja ekipa ni igrački ni organizacijski ne zasluzuje da bude tu gdje trenutno i jeste.Ne mozete se porediti sa nama a kamoli generalizirati nekoga na osnovu danasnje igre.Ja se nadam da će neko biti pametan i razbuditi i trenera i igrače i vratiti Zvijezdu gdje joj i jeste mjesto.Ovako,ekipe poput Rudara,Travnika....nam mogu lahko uzimati bodove i svrstavati nas u ekipe gore od njih.Zato promjenama,ne znam kakvim,treba nesto konkretno uraditi.rudarprijedor je napisao/la:Ja mislim da danas niste ni jednom sutnuli u okvir gola tako da to sve govori o vasoj danasnjoj igri...
Zeljo pokrade sve i svakog u gostima nebil' pobijedio. Borac pokrade kod kuce ako nista, isto tako i Zrinjski. Lesinari velicaju ratne zlocince, isto tako i ona dvojica, trojica sto se nazivaju navijacima slavije. Ultrasi udaraju gostujuce igrace, Škripari isticu nacisticki logo. I ti dodjes meni na ovu temu, temu ekipe koja nikad nikog nije pokrala, ciji navijaci nigdje problem nisu napravili i svrstavas nas medju ove ostale. MRŠ odavde.
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Jel' u srijedu igrate kup, prvu utakmicu, u Mostaru ili Gradačcu? 
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
- Жика Павловић
- Kontakt:
$ " " ? " ? $ $?bondich je napisao/la:Hypnose djecace da ti i ja kazem naravno da jesmo sila,ako trenutno zvijezda ima ekipu samo za opstanak u ligi sto je trenutno jedan i jedini cilj celni ljudi zvijezde to nije mjerilo da mi spadamo u sabaniju to jest klubovi kojima je cilj da samo ostanu u ovoj ligiHypnose je napisao/la:A vi ste neka sila u pick.u materinu..... Zasluzujete igrati PL onoliko koliko i oni jer ste i vi obicne rinake....vatreni je napisao/la: Ajd ne dolijevaj ulje na vatru,razguli.Svjesni smo mi da nesto ne stima i bez tvoga viđenja danasnje igre Zvijezde.Tvoja ekipa ni igrački ni organizacijski ne zasluzuje da bude tu gdje trenutno i jeste.Ne mozete se porediti sa nama a kamoli generalizirati nekoga na osnovu danasnje igre.Ja se nadam da će neko biti pametan i razbuditi i trenera i igrače i vratiti Zvijezdu gdje joj i jeste mjesto.Ovako,ekipe poput Rudara,Travnika....nam mogu lahko uzimati bodove i svrstavati nas u ekipe gore od njih.Zato promjenama,ne znam kakvim,treba nesto konkretno uraditi.
nesto mi odg
jel tvoj klub u ovo zadnje vrijeme napredovao infrastrukturno kao zvijezda,jel se parking ispred tvog voljenog kluba asvaltirao,jel mozda imate centar za fizikalnu medicinu, rehabilitaciju i banjsko liječenje sto itekako znaci za igrace,jel mozda kod vas bolje sredjena unutrasnjost prostorija nego kod zvijezde,hocel taj tvoj klub imat umjetnicku travu i kada,hocel ti igraci imat smjestaj na samom stadionu stanove,jel imate mozda saune za igrace sto se na stadionu banja ilidza treba samo da postavi znaci vec su ovdje kod nas u gradaccu,kolko je tvoj klub duzan savezu a kolko zvijezda,kakav je tvoj klub kao domacin u odnosu na zvijezdu,kolko ste duzni plata igracima kolko je zvijezda...sve ovo ti je zvijezda iz gradacca i njeno ime ce bit pecaceno zlatnim pecatom
vrijeme se odbrojava kada ce zvijezda bit ravnopravan protivnik celo uz celo sa ovima iz vrha tabele...
? на страну, " је $ $ " "/тужно ". " вас ? у $, " " се & $ & ?, " ' $ вас... на /, у $, $ $, $ - се " "... Па & је """ ?, " & $... А " " "?" & гура $, ? је све у 100 ' ".
- djoleprijedor
- Kontakt:
Možda je Zvijezda trenutno,organizaciono u boljem stanju od Rudara i sigurno da ima bolje uslove trenutno,i svaka čast za to..A što se tiče tima i igre,trenutno,svakako da je Rudar Prijedor bolji,što je juče dokazao a i tabela govori isto...a ako ćemo o tome ko je veći klub p tradiciji,mislim da je izlišno govoriti,dovoljno je da se pogleda ,gdje je prije rata igrao Rudar i kako je igrao,a gdje Zvijezda..Ali to je sada nebitno,gleda se sadašnjost i to je jedino mjerilo.Mislim da su inače ove podjele na male i velike klubove glupe,jer realno,u ovoj ligi svi su tu negdje,manje-više.Mogu biti samo uspješniji i neuspješniji timovi.
Mens sana in corpore sano.
Dobro reče ovaj Žika,uvijek je bolji onaj ko je domaćin,vi sada mi na proljeće i to je to.Rudar svaki put izgleda jadno i čemerno u Gradačcu,tako da ćemo mi po toj logici biti bolji na proljeće.djoleprijedor je napisao/la:Možda je Zvijezda trenutno,organizaciono u boljem stanju od Rudara i sigurno da ima bolje uslove trenutno,i svaka čast za to..A što se tiče tima i igre,trenutno,svakako da je Rudar Prijedor bolji,što je juče dokazao a i tabela govori isto...a ako ćemo o tome ko je veći klub p tradiciji,mislim da je izlišno govoriti,dovoljno je da se pogleda ,gdje je prije rata igrao Rudar i kako je igrao,a gdje Zvijezda..Ali to je sada nebitno,gleda se sadašnjost i to je jedino mjerilo.Mislim da su inače ove podjele na male i velike klubove glupe,jer realno,u ovoj ligi svi su tu negdje,manje-više.Mogu biti samo uspješniji i neuspješniji timovi.
- djoleprijedor
- Kontakt:
Kao i vi jučevatreni je napisao/la:Dobro reče ovaj Žika,uvijek je bolji onaj ko je domaćin,vi sada mi na proljeće i to je to.Rudar svaki put izgleda jadno i čemerno u Gradačcu,tako da ćemo mi po toj logici biti bolji na proljeće.djoleprijedor je napisao/la:Možda je Zvijezda trenutno,organizaciono u boljem stanju od Rudara i sigurno da ima bolje uslove trenutno,i svaka čast za to..A što se tiče tima i igre,trenutno,svakako da je Rudar Prijedor bolji,što je juče dokazao a i tabela govori isto...a ako ćemo o tome ko je veći klub p tradiciji,mislim da je izlišno govoriti,dovoljno je da se pogleda ,gdje je prije rata igrao Rudar i kako je igrao,a gdje Zvijezda..Ali to je sada nebitno,gleda se sadašnjost i to je jedino mjerilo.Mislim da su inače ove podjele na male i velike klubove glupe,jer realno,u ovoj ligi svi su tu negdje,manje-više.Mogu biti samo uspješniji i neuspješniji timovi.
Mens sana in corpore sano.
ma bezveze rasprava ,svi smo mi tu negdje al eto.zvijezda i rudar uz olimpic su ekipe koje od kad su usle u premijer ligu nisu ispadali kao mnoge ekipe koje su imale prolazne avanture kroz ligu.samim tim vidi se i ozbiljnost ekipa koje se bore da stvore sto bolje infrastrukturne uslove sto je za svaku pohvalu u ovom teskom stanju.rudar je bio bolji ovu utakmicu a do revansa sve ce biti drugacije....uglavnom sretno rudaru u nastavku...svi pljuju trenutno zvijezdu i svrstavaju je vec za prve lige ali gledajuci malo zvijezda je u 8 kola 5 puta gostovala i jos kuci je docekala zelju zrinjskog i celika realno gledajuci da je bio kontra raspored imali bi sigurno par bodova vise sto bi nas dovelo u sredinu tabele.pametnom dosta
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Jesi to pomenuo Olimpic u pozitivnom kontekstu. Stvarno sam ti zahvalan do neba. Pravi kuriozitet.astra1922 je napisao/la:ma bezveze rasprava ,svi smo mi tu negdje al eto.zvijezda i rudar uz olimpic su ekipe koje od kad su usle u premijer ligu nisu ispadali kao mnoge ekipe koje su imale prolazne avanture kroz ligu.samim tim vidi se i ozbiljnost ekipa koje se bore da stvore sto bolje infrastrukturne uslove sto je za svaku pohvalu u ovom teskom stanju.rudar je bio bolji ovu utakmicu a do revansa sve ce biti drugacije....uglavnom sretno rudaru u nastavku...svi pljuju trenutno zvijezdu i svrstavaju je vec za prve lige ali gledajuci malo zvijezda je u 8 kola 5 puta gostovala i jos kuci je docekala zelju zrinjskog i celika realno gledajuci da je bio kontra raspored imali bi sigurno par bodova vise sto bi nas dovelo u sredinu tabele.pametnom dosta
Inače, ovo što slijedi ne pišem tebi, jer nisi prava adresa. Moje je mišljenje da navijači Zvijezde ne trebaju brinuti. Bio je težak raspored, uvukla se nesigurnost, ali to će proći. Zvijezda je sigurna kao premijeligaš, jer jednostavno ima kvalitet za to.
ekran sto si luckast 
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- zvijezdica
- Kontakt:
Gledam raspored narednog kola i kako mi se čini Zvijezda je u nedjelju na 10. mjestu. A onda se lakše diše!

-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Samo nemojte previse ove nase, ako budu mahmurni slucajno na dan utakmice.. recite vasim da ne zapinju previsezvijezdica je napisao/la:Gledam raspored narednog kola i kako mi se čini Zvijezda je u nedjelju na 10. mjestu. A onda se lakše diše!![]()
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Daj Benjo,sam znas koliko je Gradina zapinjala i davala sve od sebe,al bolje nije moglo.Zvijezdini igrači su zapeli kući protiv Zrinje i Čelika i to se isplatilo.Siguran sam da će sada ginuti igrači Gradine kao ni jednoj prije utakmici,imaju pojedinci razloga za to.Nema potrebe da nam prepisujete ulogu favorita,mozda zbog domaćeg terena ili kvalitetnijih pojedinaca,ali kolektiv Gradine funkcionise daleko bolje od Zvijezde tako da su nam sanse podjednake.Benjo_AFC86 je napisao/la:Samo nemojte previse ove nase, ako budu mahmurni slucajno na dan utakmice.. recite vasim da ne zapinju previsezvijezdica je napisao/la:Gledam raspored narednog kola i kako mi se čini Zvijezda je u nedjelju na 10. mjestu. A onda se lakše diše!![]()
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Ginuti? E moj ti, pa ova utakmica ce biti mislim gora nego ikad bez motiva, sve tone pricam danas sa Damirom Smajlovicem, Zukicem golmanom.. kaze katastrofa. Nemotivisani svi.vatreni je napisao/la:Daj Benjo,sam znas koliko je Gradina zapinjala i davala sve od sebe,al bolje nije moglo.Zvijezdini igrači su zapeli kući protiv Zrinje i Čelika i to se isplatilo.Siguran sam da će sada ginuti igrači Gradine kao ni jednoj prije utakmici,imaju pojedinci razloga za to.Nema potrebe da nam prepisujete ulogu favorita,mozda zbog domaćeg terena ili kvalitetnijih pojedinaca,ali kolektiv Gradine funkcionise daleko bolje od Zvijezde tako da su nam sanse podjednake.Benjo_AFC86 je napisao/la:Samo nemojte previse ove nase, ako budu mahmurni slucajno na dan utakmice.. recite vasim da ne zapinju previsezvijezdica je napisao/la:Gledam raspored narednog kola i kako mi se čini Zvijezda je u nedjelju na 10. mjestu. A onda se lakše diše!![]()
evo šta rade sinoć posle tekme
" onclick="window.open(this.href);return false;
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Ovaj @vatreni je desna ruka Zmajevca i on je fokusiran na prvi tim, dok se zmajevac iskljucivo drzi omladinskog pogona
Zukić,Smajlović,Tosunović,Hamzić,Huseinbašić imaju sigurno motiv vise
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.