RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Gdje nas neće izbaciti iz lige zbog malverzacija...
To bi bio preporod.
To bi bio preporod.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
- Crni gavran
- Kontakt:
Ljudi, Celik i Velez ispadaju ove godine. Pa kad se sljedece godine zaganjamo u 1.federalnoj ligi mi. vi i Sloboda 

"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
haj ne sluti.....Crni gavran je napisao/la:Ljudi, Celik i Velez ispadaju ove godine. Pa kad se sljedece godine zaganjamo u 1.federalnoj ligi mi. vi i Sloboda

- Crni gavran
- Kontakt:
Ma sta ima veze, bice 1.federalna jaca po rejtingu od PL
. Velez, Sloboda i Celik su imena nije bitno u kavoj su formi i u kojoj ligi igraju 

"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
nos te đavo gavrane.......
ma šala naravno, ali moraju se desiti rezovi, pogotovo kod nas.......
nego čini mi se da je nakon 2010, opet BOJKOT RA, jer kako objasniti katastrofalnu posjetu na stadionu?

nego čini mi se da je nakon 2010, opet BOJKOT RA, jer kako objasniti katastrofalnu posjetu na stadionu?
- pravnik1981
- Kontakt:
Jel neko zna koliko su rukometasi igrali?
Imate previse mladih igraca u ekipi. Ne kazem da to nije dobro al mislim da nemaju iskustva da se nose sa premijer ligom. Treba mav 2-3 iskusnija i dobra igraca inace borba za opstanak.
Kad je kup ? Sada u srijedu ili u neku drugu srijedu ? 

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
nemoj tako, nije ni sjeo na klupu da valja...... 
kup je u srijedu......
u nedjelju gostujemo širokom, a kako danas široki igra kontra sarajeva, ne gine nam ČERNOBILLLL

kup je u srijedu......
u nedjelju gostujemo širokom, a kako danas široki igra kontra sarajeva, ne gine nam ČERNOBILLLL

Zadnja izmjena: AlemC85, dana/u 30 sep 2012, 18:40, ukupno mijenjano 1 put.
Zezam se, naravno. Nego jadan ne znam sta cu od muke, pa 'nako...Ibro je dobar covjek, ali ce pojesti velikacko vnogo ako se prihvati ovog sizifovskog posla..
Support Velez, It's logical! ★
brale,svako može voditi momčad ako je normalna i radna uprava a kod nas se bogate preko leđa veleža.....bog me ne ubio ako neće ponovo angažovati ibricu s tika-taka igrom da nas spasi ispadanja,
slutim ali ovaj rahimić nema tu petlju da im se suprostavi........

http://www.dodaj.rs/f/1z/Zx/4dupQU3Q/tana-odlazi.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
TANA ODLAZI !

TANA ODLAZI !

❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
Čini se da ćemo saradnju sa Gradinom nastaviti i u Prvoj ligi Federacije. 

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Danas tek potvrda onoga šta je se znalo i prije.
Očajni smo.
Očajni smo.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
Ma prijatelju kroz sve sto ste prolazili ovih godina i sve belaje koje ste imali dobro se Velez i odrzao,licno vjerujem i ako Bog da nikada vise necete doci u situaciju da napustite premier ligu.Ovo ne govorim iz neke kurtoazije vec zato sto sam Velez uvjek smatrao a i danas tako mislim(j..o trenutne rezultate nisu oni samo mjerilo necije velicine) jednim od velikana BH-a nogometa i koji je dao veliki broj kvalitetnih igraca kroz istoriju.Ove godine sigurni ostajete jer ima par ekipa od koji cete sigurno biti bolje plasirani ali eventualno skracenje lige za par godina koje je i objektivno moglo bi predstavljati problem.Sretno u nastavku prvenstva.tepsija je napisao/la:Danas tek potvrda onoga šta je se znalo i prije.
Očajni smo.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
nije samo tana kriv. ne može on donositi diktatorske poteze bez glasova uprave, a pogotovo bez nikšića. to naši ljudi još ne kontaju.
tana je izvršilac i apsolutno snosi dio krivice, ali čitava uprava donosi odluke.
nadao sam se konačno nekoj promjeni kao što se uvijek nadam, ali sada im je svaki potez žalostan. na igračima se vidi da nemaju motiva, navijača sve manje, zaim potvrdio probleme oko kluba. sjetite se kako su igrali protiv zrinjskog kad je džafa tek došao, kad su imali motiv. znaju momci odigrati ali nešto debelo nije u redu.
inače, kad vidim onog napadača leotara sa stomačinom, zgadi mi se naša liga općenito. još kad takva ekipa zasluži pobjedu... ne znam, javiću se opet kad nešto pametno skontam, sad nemam šta dodati osim da volim velež.
tana je izvršilac i apsolutno snosi dio krivice, ali čitava uprava donosi odluke.
nadao sam se konačno nekoj promjeni kao što se uvijek nadam, ali sada im je svaki potez žalostan. na igračima se vidi da nemaju motiva, navijača sve manje, zaim potvrdio probleme oko kluba. sjetite se kako su igrali protiv zrinjskog kad je džafa tek došao, kad su imali motiv. znaju momci odigrati ali nešto debelo nije u redu.
inače, kad vidim onog napadača leotara sa stomačinom, zgadi mi se naša liga općenito. još kad takva ekipa zasluži pobjedu... ne znam, javiću se opet kad nešto pametno skontam, sad nemam šta dodati osim da volim velež.
- djoleprijedor
- Kontakt:
Nemojte misliti da podjebavam ili provociram,nije mi to u cilju,čak što više simpatišem Velež kao klub,upravo zbog bogate istorije i sjajnih igrača što je taj klub izbacio,ali stvarno ste loši zadnjih nekoliko sezona,koprcate se ko riba na suvom i realno bi se moglo desiti da ove godine prođete kao Sloboda Tuzlanska,u prošloj sezoni.
Mens sana in corpore sano.
@djole, mislim da svi djelimo moje mišljenje kada kažem da nisi ništa pogrešno rekao ... mi vidimo koja je realnost, nisu nam potrebne " naočale " da shvatimo " koja su doba "
Ne znam, ne pamtim kada je manje navijača Veleža došlo na utakmicu, i kada su igrači s manjim elanom igrali na terenu ....
kao što reče @ kajl, nešto debelo ne štima ....
Ne znam, ne pamtim kada je manje navijača Veleža došlo na utakmicu, i kada su igrači s manjim elanom igrali na terenu ....
kao što reče @ kajl, nešto debelo ne štima ....
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.