Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Raul_64
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Raul_64 » 30 sep 2012, 21:31

RUka u sesnaest :ugeek:
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

nanek

Post Postao/la nanek » 30 sep 2012, 21:32

MASINA

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 30 sep 2012, 21:36

Sa Ramosom na beku + Pepom i Varanom se bar ne trebamo bojati za prekide..
ne samo defanzivno , nego smo i ofanzivno napravili stetu iz istih..

lici ovo na proslu godini koliko,toliko..
lopta je brza , ma sami igraci su brzi i izgleda da lagano ulaze u otpimalnu formu..
na vrijeme za izbore.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 30 sep 2012, 21:38

iDon je napisao/la:
Johny je napisao/la:Kako vam ne trebaju sudije kad vas je isti stavio u egal :lol:

Najvece zasluge idu Docentu Dive-a , Di Mariji.Covjek se bacio van 16 a uletio u peterac.
Jel ti znas sta je dive ? Di Magia je dobio udarac, a i da se samo prevrnuo naprijed opet bi zavrsio u 16ercu. Sta je trebao ? Da padne unazad ?
Nemoj vise tako ti Boga.

Penaldo dominira i dalje. :mrgreen:

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 30 sep 2012, 21:44

delpiero20 je napisao/la:kako su navijaci barce jadni i cemerni sa komentarima...zaboravili sta se sinoc desilo, a ovdje pricaju protiv penala koji je bio Realu koji je 4 zabio i jedan primio
jest jest, upravo to je poenta svega.. ako pobjedis na hendikep nije bitno sto ti je poklonjeno poravnanje :roll:

i nismo se zaboravili sta se sinoc desilo, nego se zale maksimalno nakon barcine tekme a sutradan i oni dobiju pomoc. Ista je situacija bila nakon 2-3 kola kad su zapeli za Alexisov offside, poslije 20 sekundi i 4-5 dodavanja padne go, oni su svi pljuvali. Sutradan ista situacija bila kada je ozil ofulao prazan go s dva metra. Kad god se dignu za neku odluku, isto im se desi sutradan u njihovu korist, samo bude 90% manje hejtera ;)
ser del barça es el millor que hi ha !

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 30 sep 2012, 21:52

Ovo večeras je bilo jako lijepo za vidjeti, jako lijepo.

Samo šteta što je uzalud, jer smo sinoć vidjeli ko MORA osvojiti LA Ligu ove sezone...

Ali dobro, ovo je naša tema, tako da...

Jako dobra predstava, posebno Di Maria-e, Ronalda i donekle Modrića u ofanzivi, te Pepe-a u defanzivi.

Varane je včrs flop of the match. I dalje stoji da je on jedan od najboljih mladih defanzivaca na planeti, ali ovo večeras je bio očit primjer koliko iskustvo znači kada ste defanzivac. No, steći će on to s godinama...ono što je bitno je činjenica da posjeduje neosporan kvalitet, što se moglo vidjeti protiv Shittyja(glumim malo Unitedovce :mrgreen: ) u LP.
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 30 sep 2012, 21:54

iDon je napisao/la:
Johny je napisao/la:Kako vam ne trebaju sudije kad vas je isti stavio u egal :lol:

Najvece zasluge idu Docentu Dive-a , Di Mariji.Covjek se bacio van 16 a uletio u peterac.
Jel ti znas sta je dive ? Di Magia je dobio udarac, a i da se samo prevrnuo naprijed opet bi zavrsio u 16ercu. Sta je trebao ? Da padne unazad ?
Xavi Hernandez 8-) .
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 30 sep 2012, 21:55

Anderson8 je napisao/la:VEceras kvota 1.15 da ce biti penal za Madrid. Smijesna liga, sudije se takmice ko ce pomoci vise Realu ili Barceloni.
I ovo napiše navijač Man Utd-a !

Koja ironija, jbt... :lol: :roll:
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

HALA MADRID !

SPY
Kontakt:

Post Postao/la SPY » 30 sep 2012, 21:59

Ako penali su bili, ja ne znam šta se vi žalite što ih svira. lol :lol:

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 30 sep 2012, 22:00

Kaka trči duplo više od Ozila i ako ovako stanje ostane mislim da će igrati više ove sezone.Luka konačno odradio ono zbog čega je i došao a to je da odmori Xabija 8-)

Varane će biti legenda Real Madrida :D
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 30 sep 2012, 22:02

Dobra predstava Reala,malo zbog tog penala bilo sumnje,ali po meni sve regularno i penal je opravdan.Deportivov gol malo kvari utisak,ali opet je 5 na drugoj strani.Deportivo nije ni puno napravio,sve je bilo na Realu.Sto se tice igraca,Ramos po meni odlican danas,siguran nazad i jak naprijed.Varaneu fali utakmica u nogama.Kaka napokon zaigrao,razigrao se i on.3 boda su tu,i samo se treba nastaviti penjati po tablici.
Keep walking.

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 30 sep 2012, 22:18

Oba penala cista ko Messijeva suza.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 30 sep 2012, 22:30

pa jel to ima neki fanatik da sumnja
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

FKKC1932
Kontakt:

Post Postao/la FKKC1932 » 30 sep 2012, 22:59

Dobar ovaj Penaldo. :mrgreen:

Je li on ikad u svojoj karijeri uradio nešto na malom prostoru?

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 30 sep 2012, 23:03

raul-zakon je napisao/la:
Anderson8 je napisao/la:VEceras kvota 1.15 da ce biti penal za Madrid. Smijesna liga, sudije se takmice ko ce pomoci vise Realu ili Barceloni.
I ovo napiše navijač Man Utd-a !

Koja ironija, jbt... :lol: :roll:
Pa jarane, po ovoj logiKi treba zabraniti komentare svakog ko ne navija za Real na ovom pdf-u ili u istoj situaciji na Barcinom pdf-u svakog ko nije simpatizer i navijač Barce ili na pdf-u Uniteda nekog ko nije navijač Uniteda, ili na bilo kojem drugom pdf-u kada se desi neka sudijska pogreška, što je potpuno apsurdno ;)

Mogao sam i ja nakon pobjede na Anfieldu ovo isto napisati svima koji nisu navijači Uniteda ili scousera, a koji su pisali o zavjerama protiv Liverpoola i slično, a dosta njih je dolazilo sa pdf-a Primere (npr. mandrax :mrgreen: ) ;)

Ne slažem se sa kolegom u njegovom postu, ali ne bih zabranjivao nikome da iskaže svoje mišljenje kroz post, jer se tu razlikuju oni koji žele doprinijeti kvaliteti foruma i pdf-a svojim korektnim, korisnim i kvalitetnim obrazloženjem svoga mišljenja o tekmama i ostalom vezanom uz temu bilo kojeg pdf-a, i oni koji se bave trollanjem, što nažalost većina na ovom forumu radi :(
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 30 sep 2012, 23:05

FKKC1932 je napisao/la:Dobar ovaj Penaldo. :mrgreen:

Je li on ikad u svojoj karijeri uradio nešto na malom prostoru?
flip-flop protiv Hamita Altintopa 8-)

PatrickBateman
Kontakt:

Post Postao/la PatrickBateman » 30 sep 2012, 23:17

Vec tri penala do sada. Prekucat cete proslu sezonu.

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 30 sep 2012, 23:18

@Rio

Sad ja troll, je li? :roll:

Prije će biti da ti nisi shvatio bit mog posta.

Ja sam reagovao zato što mi je bilo smiješno da neko komentariše LIGU kako je smiješna i to, a Webb United uzima titule upravo zbog ljudi u crnom(uglavnom).

Dakle, sve i da je situacioja u Španiji ista, navijač Uniteda je zadnji kojem bi to trebalo biti čudno, smiješno, ili šta ja znam...

Nije mi, znači, zasmetalo što je komentarisao taj penal, tu utakmicu, jer ni ja još uvijek nisam načisto sa onim prvim penalom, nego onaj komentar "ova liga je smiješna, sudije se takmiče kome će više pomoći", a znamo da su na utakmicama Utda, najbolji igrači utakmice počesto sudije.

Toliko.

Samo bi još molio da se kolega @neo, kao jedan od rijetkih korektnih na pdf-u Premier Lige, ne uvrijedi zbog ovih riječi.

HALA MADRID !

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 30 sep 2012, 23:21

PatrickBateman je napisao/la:Vec tri penala do sada. Prekucat cete proslu sezonu.
Razlika između Reala i Barce je u tome što penali i ostale odluke u korist barce dolaze pri rezultatu kada barca gubi dok s druge starne većina penala prošle sezone je bila u riješenim utakmicama, tipa 3-0, 4-1, itd ... a o ostalim odlukama tipa simuliranja od strane prdalone ne bih ni da diskutujem.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 30 sep 2012, 23:23

PatrickBateman je napisao/la:Vec tri penala do sada. Prekucat cete proslu sezonu.
Al cemo svejedno imati manje od Barce, bas kao i prosle sezone. Osim ako ne racunas i onih cetiri-pet penala protiv Bayerna.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.