FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- HannahMontana
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ma veceras je siroki pokazao da nisu za odbaciti! Ja im mogu samo cestitati jer uzivanje je gledati kad na Kosevo dodje ekipa koja nema namjeru da se brani! Za to respect, i naravno sve rijeci hvale za nase igrace! O Sjeveru se vise nista ne moze reci, nije to onaj Sjever iz prethodnih sezona, smaraju nekim bespotrebnim pjesmama po 20 minuta, vecerasnje skandiranje (ono), nije to taj sjever vise! Sve u svemu aBd i Travnika "mlatnut" pa da se doceka Borac opet pred 10ak milja!!
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!
Joj kako bi to sad volio vidjeti, valjda ce biti ubrzo na netu. A start je bio za zutog kartona.Sarajlijc@ je napisao/la:Carkanje izmedju 2 lika, nista ozbiljno i vrijedno paznje druze vjeruj miBosniacum Lilium je napisao/la:Pa cemu vise oni incidenti na sjeveru. Svaku tekmu neko njasrestvarno mi se nekad gadi otici na tekmu zbog onakvih maloumnika, a da ne pricam o nafuranim klinjama na kezual i ultras style o kojem nemaju blage, dolaze samo da budu vidjeni, sta je s navijanjem vise, svaka tekma ista stvar
![]()
![]()
Vidim niko ne spominje onaj prodor Saida kad ih je cetvoricu nanizao, da ga nisu oborili bog zna sta bi bilo
HZ87
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Samo kad Guza krene nema sanse da ga normalno zaustave, moze se zajebati ili da faul naprave trece nema. Ovi sto ga porede sa Zebom su smijesni 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
A bordo Ekrem JevricF.G.R je napisao/la:Pa mi u gradu imamo gospodu i papke.tepsija je napisao/la:Bez nekog uvlačenja za koje nemam nikakve potrebe...samo da kažem zašto mi je drago FK Sarajevo,pa i forumaši tu,koji simpatiziraju bordo ekipu.
-Nas(Velež)je Sarajevo razvalilo u proste faktore i niti jedan forumaš se nije našao na našoj temi,da bi provocirao,da bi se naslađivao našoj muci.
-Danas je Sarajevo pobijedilo jednog velikog rivala(bez obzira na trenutno stanje na tablici)i vidim,ne provociraju ni tamo.Čak ne pišu ni na svojoj temi neke mitske,epske hvalospjeve.
E ja cijenim takve ljude,ljude koje uživaju u pobjedi bez da omalovažavaju i ismijavaju onog drugog...pa bio taj drugi neki klub,neki grad,neka regija,neki stadion.
Moram da pohvalim forumsku ekipu koja prati i podržava FK Sarajevo,baš radi ovoga o čemu sam pisao.
I stvarno vam želim,da budete prvaci.
Zaslužili ste to.
Želim vam sreću.
Papci nose plave majice.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- HannahMontana
- Kontakt:
Nije jos! Samo ga je izjednacio!Sarajlijc@ je napisao/la:Kao prvo smijesno je porediti Saida i bilog kojeg igraca iz ove lige. Kao drugo sramota! Samo 1 razlike![]()
PS Sir Dragan oborio rekord
Ma racunaj da je oboreno to,sredit ce on to sa svojim Travnicanima dole 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Gdje onaj strucnjak sto uporedjuje Zajkana sa Saketom i govori da nebi nista mogli protiv "evropskih" stopera.Sarajlijc@ je napisao/la:Samo kad Guza krene nema sanse da ga normalno zaustave, moze se zajebati ili da faul naprave trece nema. Ovi sto ga porede sa Zebom su smijesni
Evo ih takodje 4:
[youtube][/youtube]
HZ87
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Kupio je Dino to vec

Ali kako se Dino raduje sa Dejom nakon tekme pred Istokom,reko sad ces vidjeti kad mu ga zabije kolko je skako po njemu 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Kad se sve sabere i oduzme, nismo nešto pretjerano lijep fudbal igrali večeras. Ali, ipak smo pobijedili i ispunili cilj. Tri boda su tu, imamo tih pet poena prednosti, zasad jako dobro. Posjeta može proći, mada mi znamo i bolje. Rekao sam u prethodnom postu da bi ovo mogla biti prekretnica i najava nešto bolje posjete na Koševu. Po mojoj procjeni, na sjeveru nešto manje od tri hiljade, na istoku isto tako, i zapad nešto sitno, iako je solidno bio popunjen onaj dio na zapadu. Dakle, maksimalno 7 milja večeras. Nek smo ih pobijedili, zaslužili smo to, iako nismo nešto bajno odigrali. Iskoristili smo šanse koje smo imali, mada je još koja lopta mogla u gol. Mislim da je ovo 2:1 najrealnije. Dejo odličan, Said naravno sjajan, Sesar također. Drago mi je zbog Torlaka što je dao gol, na Otoci mu se nije priznao čisti pogodak. Slijedi tekma u Mostaru, pa onda invazija u Travnik.
EDIT: Evo na BHT1 u izvještaju govore da je bilo oko 9 milja. Još bolje!
EDIT: Evo na BHT1 u izvještaju govore da je bilo oko 9 milja. Još bolje!
Zadnja izmjena: High, dana/u 30 sep 2012, 23:00, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- HannahMontana
- Kontakt:
Ja cu samo reci brate da je Dinu lijepo vidjeti kako se raduje onako iskreno, lijepo ga je vidjeti onako kuluturnog i normalnog, bez iskrivljene face ublehaske kakve su hodale godinama onom tartan stazom!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ja zadovoljan i sa remijem u Mostaru, samo gol da damo.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
joj izvjestaja i qrca... trecinu akcije prikazu.revoX. je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ko je onaj što Sajida ganja kod gola onaj u civilu ja mislim da je član uprave ali mi je nejasno ko je!?
Sarajevo ljubavi moja!
jel ko peco stream ko proteklih puta ......ako jeste neka ovjde postavi link kad uploada na youtube .....
MISLIM SNIMAK CIJELE TEKME!!!
MISLIM SNIMAK CIJELE TEKME!!!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Dinosekac je napisao/la:Ko je onaj što Sajida ganja kod gola onaj u civilu ja mislim da je član uprave ali mi je nejasno ko je!?
pa Dino valjdasekac je napisao/la:Ko je onaj što Sajida ganja kod gola onaj u civilu ja mislim da je član uprave ali mi je nejasno ko je!?
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Nije Dino,uopste Dino nije u odijelu bio veceras...vidio sam frajeru bas facu jel sam bio na istoku,ali neznam lika nije mi poznatSarajlijc@ je napisao/la:Dinosekac je napisao/la:Ko je onaj što Sajida ganja kod gola onaj u civilu ja mislim da je član uprave ali mi je nejasno ko je!?
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 30 sep 2012, 23:13, ukupno mijenjano 1 put.
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
mislio je valjda na ovoga lijevo, sta ce Dino na tartan stazi

NEW YORK - PARIS - PECKHAM
Trenutno korisnika/ca: AuroraBorealis, bordobijeli, casual033, Google [Bot], nedimmmm1337 i 12 gostiju.