raul-zakon je napisao/la:@Rio
Sad ja troll, je li?
Prije će biti da ti nisi shvatio bit mog posta.
Ja sam reagovao zato što mi je bilo smiješno da neko komentariše LIGU kako je smiješna i to, a Webb United uzima titule upravo zbog ljudi u crnom(uglavnom).
Dakle, sve i da je situacioja u Španiji ista, navijač Uniteda je zadnji kojem bi to trebalo biti čudno, smiješno, ili šta ja znam...
Nije mi, znači, zasmetalo što je komentarisao taj penal, tu utakmicu, jer ni ja još uvijek nisam načisto sa onim prvim penalom, nego onaj komentar "ova liga je smiješna, sudije se takmiče kome će više pomoći", a znamo da su na utakmicama Utda, najbolji igrači utakmice počesto sudije.
Toliko.
Samo bi još molio da se kolega @neo, kao jedan od rijetkih korektnih na pdf-u Premier Lige, ne uvrijedi zbog ovih riječi.
Gdje sam rekao da si ti troll, Allaha ti
Pa čitaš li ti moje postove uopšte
Ja sam rekao da se ne slažem sa njim, ali da nemožemo na taj način braniti jedni drugima komentarisanje tekmi, jer to je ono zbog čega smo ovdje
Ti samo opleo po Unitedu, a to uopšte nije tema ovog pdf-a, šta bi bilo da sam ja ovako nešto počeo pisati protiv Barce i Reala
Ako nisi pročitao moje postove na pdf-u Premiershipa o sudijskim greškama, zamolio bih te da to uradiš prije nego me svrstaš u nekorektne i da nazivaš titule Uniteda dobijenim zbog odluka sudija iako sve činjenice govore suprotno, al' tebi to očito ne smeta
Ja nikad ne bih nazvao neki klub tim imenima kojima ti nazivaš United, ili neku ligu izrazima koje koristi kolega kojeg si citirao, a niti bi i vrijeđao sve simpatizere i navijače sa tim jer otkud meni pravo da pišem postove koji nisu zasnovani na činjenicama nego na čistim emocijama i subjektivizmu

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..