A čime se izborio za to jes da mu je odlazak Nyeme sjeo al ako imas kvalitete imaces i mjesto zagarantovano bas bi ga Zola sad imao da nije kvalitetan iako nema Nyeme...GaziHusrevbeg je napisao/la:Zoli je zagarantovano da će igrati konstantno, za razliku od ostalih mladih igrača.
Nadam se da ćemo protiv Rudara od početka utkamice zaigrati u 4-4-2 formaciji, jer nekako tačno igramo ljepše, tečnije i konkretnije.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ono što me raduje je igra Bogija i Zole sinoć i pohvalio bih Antolovića mačku koji je izvuko jedan čist gol. Nije mala stvar uzeti tri boda u Zenici, jednom od, objektivno, najtežih gostovanja, posebno još vratiti se iz rezultatskog deficita čime smo pokazali karakter i to u okolnostima kakva su bila tj. u grotlu zeničkih papaka i krkana koji su opet pokazali ko su i šta su.
...i još nešto, čast mi je dijeliti tribinu s vama, braćo Manijaci. Još jednom smo pokazali kako se navija za voljeni klub.
...i još nešto, čast mi je dijeliti tribinu s vama, braćo Manijaci. Još jednom smo pokazali kako se navija za voljeni klub.
Volim majko Grbavico tebe i tvog Želju više nego sebe.
Fuck the system!!!
Fuck the system!!!
-
- Kontakt:
smaram je napisao/la: ...i još nešto, čast mi je dijeliti tribinu s vama, braćo Manijaci. Još jednom smo pokazali kako se navija za voljeni klub.
Sta ste pokazali bacate baklje na nov teren na kojem ce sutra da igra moja i tvoja reprezentacija to samo mogu cobani i zatucani debili..a drugim glupostima tipa caco i ostale smijurije da ne govorim..
Ja živim u Sarajevu i kažem ti kako jeste.Rumeni nisu u našim redovima
Rumeni su anamoni.I ne pričaj gluposti, da ne bih počeo ja da pričam mnogo toga o vama, a vjeruj mi nije lijepo ni malo.

Zadnja izmjena: bagrcavi, dana/u 30 sep 2012, 22:05, ukupno mijenjano 1 put.
DRUG NEBI TI PUNCA
-
- Kontakt:
bra"o skretnichari,sve je skretichno shto se skretnichno svrshi,shuma i visoko rastinje imaju da odzvanjaju iduche kolo
voli vas vash bordoglavi kiklop
p.s
pa recite opet da provociram,ipak sam smog"o snage da vam chestitam
p.s
slageru sta ti je ??nukleusmember je napisao/la:bra"o skretnichari,sve je skretichno shto se skretnichno svrshi,shuma i visoko rastinje imaju da odzvanjaju iduche kolo
p.s
dođi sebi ako nemaš kome.nukleusmember je napisao/la:bra"o skretnichari,sve je skretichno shto se skretnichno svrshi,shuma i visoko rastinje imaju da odzvanjaju iduche kolo
p.s
DRUG NEBI TI PUNCA
crveno crna braca na silu poceli navijat za njanjajevo
Amare sta im radis

Amare sta im radis

ZELJEZNICAR-19TM87-ZAVIDOVICI
Željo je radnički klub svih naroda i narodnostibilinopolje je napisao/la:A mi iz Zenice smo ljakani al smo iz ZENICE bar a vi ste odakle nema vas iz sa 10% ostalo sve Foca ,Visegrad,sandzak pisam vam se na sandzak Visoko i ostala manja mjesta toliko o Sarajlijama laznim koji je ovdje najmanje i njima cestitam na pobjedi ZELJO je bolji od Celika nema sta a vi dosle moze sa,mo da nam ... da nije bilo rata nebi znali kako sarajevo izgleda ni na karti![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Ja bih zamolio moderatora da izbrise moje postove na ovoj stranici. Prepravio sam svoj post ali nazalost stigao je kopirat ga prije nego sam ga prepravio.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Jedva cekam da se vrati Smajic,Kerla,Zeba i Bekric na staru formu,na zimu uzeti samo jednog zadnjeg veznog i prosetati se ligom!!!
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!
Kraj price!!!!!
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Momci, ima li kakav video izvjestaj pve derbi tekme sa Celikom? Bio sam na putu zadnjih sedan dana, tako da veze nemam sta se sve dogadalo. Koliko ja vidim, uvijek ce biti onih koju su za i onih koji su protiv. Nemojte dzaba pokusavati ubjedivati jedne druge u suprotno jer cemo opet biti svjedoci da se na ovoj temi nema zaista sta konkretno i objektivno proticati. Kako sto neko napisa, svako vuce na svoju stranu, nema nikakvog kompromisa.
Svaka cast nasim na ovoj pobjedi. Dosla je u pravom trenutku.

Svaka cast nasim na ovoj pobjedi. Dosla je u pravom trenutku.

Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 01 okt 2012, 00:44, ukupno mijenjano 1 put.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Standardna bosanska prica nakon svakog poraza. (ne samo u nogometu, vec globalno gledajuci misljenje bosanaca nakon negog neuspijeha) Najlakse je reci drugi krivac za poraz, najlakse se ogradivati od istine. U nasem kompletnom drustvu je upravo ovo najveci problem, "ma ja, nisam ja kriv vec je on"Koliko smo nebitni pokazuju vasi postovi. Deranje? Doduse uz sudijsku pomoc nas evo vec drugu godinu derete, vas stil.
A Maribor, i Izraelski klubovi imaju pravi nacin da vas usutkaju i osramote, eto koliko ste jaki. Lahko je uz sudijsku pomoc osvajati titule, Maribor je pokazao pravu vrijednost.

- champions1921
Ma stipu ih.. Njima je maksimalan domet u Evropi kako postoji liga bio poraz protiv crnogorskog Grblja i on pominje Evropu.. I Barci se sudi u njenu korist.. Tako ti je to.. Veliki trebaju imati odredjenu zastitu..DzoleZeljo je napisao/la:Standardna bosanska prica nakon svakog poraza. (ne samo u nogometu, vec globalno gledajuci misljenje bosanaca nakon negog neuspijeha) Najlakse je reci drugi krivac za poraz, najlakse se ogradivati od istine. U nasem kompletnom drustvu je upravo ovo najveci problem, "ma ja, nisam ja kriv vec je on"Koliko smo nebitni pokazuju vasi postovi. Deranje? Doduse uz sudijsku pomoc nas evo vec drugu godinu derete, vas stil.
A Maribor, i Izraelski klubovi imaju pravi nacin da vas usutkaju i osramote, eto koliko ste jaki. Lahko je uz sudijsku pomoc osvajati titule, Maribor je pokazao pravu vrijednost.
BUDI ŽELJO !!!
- champions1921
Ma tuzno je sto Evropu pominju najvise ovi sto gube od crnogorskih klubova (Zeta,Grbalj).. A sto se tice zastite oni vjerovatno umisljaju da su jos u rangu sa nama ne shvatajuci da je trenutno razlika u kvalitetu izmedju nas i Celika kao izmedju Barce i Osasune.. Al hajde valjda je potrebno da ih dobijemo jos 5-6 puta zaredom pa da shvate gdje su i sta su..kralj_je_mrtav je napisao/la:Tako je svugdje na tusvje, samo prosjecan Bosanac i Hercegovac to ne konta. A, onako usput, Maribor je i Panathinaikosu pokazao koliko je grcki div velik klub
BUDI ŽELJO !!!
5:0AllGunsBlazing je napisao/la:![]()
![]()
Pravi ste velikan. To vam najbolje pokazuje stadion. Joj jest bila uzivancija gledati sramocenje Zelje u Evropi na Grbavici.

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
pa kad ti vec osjecaj uzivancije ne moze prirediti vlasiti klub, makar moze nesreca tudjeg. lijepo je to, pomalo bolesno, al hajd bogati.AllGunsBlazing je napisao/la:![]()
![]()
Pravi ste velikan. To vam najbolje pokazuje stadion. Joj jest bila uzivancija gledati sramocenje Zelje u Evropi na Grbavici.
- champions1921
Za vas smo VELIKI pa kako god okrenes.. Vama je vrhunac sezone utakmica sa nama a nama ste vi rutinski odradjeno gostovanje..AllGunsBlazing je napisao/la:![]()
![]()
BUDI ŽELJO !!!
Nemojte se prepiratichampions1921 je napisao/la:Za vas smo VELIKI pa kako god okrenes.. Vama je vrhunac sezone utakmica sa nama a nama ste vi rutinski odradjeno gostovanje..AllGunsBlazing je napisao/la:![]()
![]()

::::SAMO ČELIK::::
napravit ce kad tad ali petarda ce se uvijek pamtitiAllGunsBlazing je napisao/la:KokosinjacAdo1921 je napisao/la:5:0AllGunsBlazing je napisao/la:![]()
![]()
Grbavica

Trenutno korisnika/ca: drzgemboadislic, Meshko91, ŠTA_JE i 49 gostiju.