FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Probisvjet
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Probisvjet » 01 okt 2012, 09:18

Sto se tice Tusnja i utakmica bez gledalaca tesko da ce proci. Na tribinama mogu zabraniti, al' "brdo" i iza "istoka" niko ne moze. Tako da ce skoro biti kao sa gledaocima na tribinama. :mrgreen:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

stospa
Kontakt:

Post Postao/la stospa » 01 okt 2012, 09:30

esprit je napisao/la:
stospa je napisao/la:
Benjo_AFC86 je napisao/la:Ako vam se suspenduje stadion gdje bi igrali?

Vidim spominje se Lukavac i Srebrenik :?:
i ti na nekim drogama ?? kakva bolan suspenzija moze biti samo igranje bez navijaca kad si vidio da recimo borac koji je imao x ovakvih prekida igra utakmicu recimo u laktasima ??

ps.....siuxi sta ima kod vas ? da vas pitam jestel ikako stajali do viteza poslije one bjezanije ili ste pisali u flase ???

1. Suspenduje se stadion FK „Sloboda“ Tušanj u Tuzli do okončanja disciplinskog postupka i to zbog slabe organizacije i ozbiljnih nereda u 88. minuti utakmice 7. kola Prve lige FBiH: FK „Sloboda“ – HNK „Branitelj“ igrane 22.09.2012. godine u Tuzli, a shodno članu 53. DP NS/FS BiH.

... ko je na drogama , ko nije ???????
ne znam da li se smiju postavljati linkovi ali je vec donesena odluka da se 2 utakmice igraju na tusnju bez gledaoca.......pametnjakovicu samo mi reci koji je to klub igrao negdje drugo zbog ulijetanja navijaca u teren??

usput.....http://tuzlalive.ba/portal/?p=61008" onclick="window.open(this.href);return false;

esprit
Kontakt:

Post Postao/la esprit » 01 okt 2012, 09:38

Odma biser (pametnjakovic jel )..zaboli me jarane nesto gdje ce sloboda igrati ,sa balavcima ko sto si ti
ne pada mi na pamet da ulazim u daljnju raspravu samo sam mislio da se moze fino pricati o nekavim
stvarima vezanim za fudbal ali nazalost .... sretno ti bilo na brdu iznad stadiona uzivaj

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 01 okt 2012, 11:41

SiggySinatra je napisao/la: E vidis koliko smo mi sebicni... nije ni cudo sto nam se desava sve ovo..
Nije čovjek Tuzlak koliko ja znam, pa nema nekog razloga da investira u Slobodu. Ja bih se radije zapitao gdje je 100 000 pravih Tuzlaka, zašto su kada je Dita propadala sjedili po kućama. Zašto sada čine to isto, i zašto je ostalo samo oko hiljadu građana i Fukara koji se bore za ovo malo Slobode. Pored 100 000 pravih Tuzlaka tražiti nešto od "došle" je malo paradoksalno.

E sad ćeš reći nije ni Simin Han njegov rodni kraj, e vidiš Sloga je izbjeglički klub (bez uvrede bilo kakve), tako da ga oni drže i smatraju svojim. Drže se ljudi zajedno. Npr. nedavno su izbili neki neredi oko stadiona, i policija uhapsila momka i krenula ga ubacit u kombi, međutim odjednom stotinjak ljudi (mladih, starih svih) ide da brani čovjeka i izvadiše ga iz marice. Nešto slično akciji BBB u Poljskoj na Euru.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

zla2
Kontakt:

Post Postao/la zla2 » 01 okt 2012, 11:43

stospa je napisao/la:
Benjo_AFC86 je napisao/la:Ako vam se suspenduje stadion gdje bi igrali?

Vidim spominje se Lukavac i Srebrenik :?:
i ti na nekim drogama ?? kakva bolan suspenzija moze biti samo igranje bez navijaca kad si vidio da recimo borac koji je imao x ovakvih prekida igra utakmicu recimo u laktasima ??

ps.....siuxi sta ima kod vas ? da vas pitam jestel ikako stajali do viteza poslije one bjezanije ili ste pisali u flase ???
izasli su na poluvremenu lafo nezadovoljni igrom,aaaa strah od FUKARA !! ;)

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 01 okt 2012, 12:11

Čestitke Sadikoviću,stručnom štabu i igračima na veelikoj pobjedi.Nadam se da je ovo samo početak ,i da za naš klub
slijede bolji dani ,ma kako ovdje pojedinci to ne bi željeli.

Nah1d
Kontakt:

Post Postao/la Nah1d » 01 okt 2012, 14:07

Evo moje predpostavke,isti recept kosto je i zvijezda usla u premier ligu..Sloboda ove polusezone samo da nezaostane za liderom puno bodova.Na prelaznom roku ce se pojacat i potamanit u 2 polusezoni sve..
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD

brochi28
Kontakt:

Post Postao/la brochi28 » 01 okt 2012, 14:47

Hoće li biti neka žalba na ovu kaznu? Postoji li šansa da smanje na 1 utakmicu bez navijača? Ili se derbi lige 11. kolo Sloboda-Jedinstvo igra na praznom Tušnju. Pozz SN96

zeljogracanica
Kontakt:

Post Postao/la zeljogracanica » 01 okt 2012, 14:50

Odkad je to derbi 10. protiv 5., a nije gradski niti ima tradiciju derbija :D

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 01 okt 2012, 14:50

brochi28 je napisao/la:Hoće li biti neka žalba na ovu kaznu? Postoji li šansa da smanje na 1 utakmicu bez navijača? Ili se derbi lige 11. kolo Sloboda-Jedinstvo igra na praznom Tušnju. Pozz SN96

Stata samo sto ce se taj derbi igrati pred praznim tribinama, al eto nista nece pomoci zalba. Mislim da bi stadion bio pun u slucaju pobjede protiv Viteza kuci i u Lukavcu protiv Radnickog .
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

brochi28
Kontakt:

Post Postao/la brochi28 » 01 okt 2012, 15:04

zeljogracanica je napisao/la:Odkad je to derbi 10. protiv 5., a nije gradski niti ima tradiciju derbija :D
Znaš kako ste jednim ukrali najmanje bod, a drugi su vas razvalili sa 10 igrača. I to su dva najveća kluba u ovoj ligi koja su igrala Evropske utakmice kao predstavnici BiH, što tvoj klub neće NIKAD a možda ni tad, na tvoju žalost ;) Zato pssst

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 01 okt 2012, 15:09

brochi28 je napisao/la:
zeljogracanica je napisao/la:Odkad je to derbi 10. protiv 5., a nije gradski niti ima tradiciju derbija :D
Znaš kako ste jednim ukrali najmanje bod, a drugi su vas razvalili sa 10 igrača. I to su dva najveća kluba u ovoj ligi koja su igrala Evropske utakmice kao predstavnici BiH, što tvoj klub neće NIKAD a možda ni tad, na tvoju žalost ;) Zato pssst
E nek si mu odgovorio :D momci se malo uzdigli.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

brochi28
Kontakt:

Post Postao/la brochi28 » 01 okt 2012, 15:10

fukara87 je napisao/la:
brochi28 je napisao/la:Hoće li biti neka žalba na ovu kaznu? Postoji li šansa da smanje na 1 utakmicu bez navijača? Ili se derbi lige 11. kolo Sloboda-Jedinstvo igra na praznom Tušnju. Pozz SN96

Stata samo sto ce se taj derbi igrati pred praznim tribinama, al eto nista nece pomoci zalba. Mislim da bi stadion bio pun u slucaju pobjede protiv Viteza kuci i u Lukavcu protiv Radnickog .
Stvarno šteta. Jer bi ta utakmica sigurno privukla dosta gledatelja u Tuzli. Klubovi su uvijek bili u dobrim odnosima, valjda se mogu dogovoriti da zamjene domacinstva, da se 11. kolo igra u Bihaću, a 26. kolo u Tuzli. Ali kako nas vole ovi sa vrha saveza teško da bi to bilo dopustivo.

zeljogracanica
Kontakt:

Post Postao/la zeljogracanica » 01 okt 2012, 15:16

brochi28 je napisao/la:
Kad su to igrali zadnji put podsjeti nas malo :)

zeljogracanica
Kontakt:

Post Postao/la zeljogracanica » 01 okt 2012, 15:19

fukara87 je napisao/la:

Samo valja pobjedit obadvije teško moze ova Sloboda, teško ćete i Vitez dobit realno.

zeljogracanica
Kontakt:

Post Postao/la zeljogracanica » 01 okt 2012, 15:21

Što sad ne mjenjate Mesketa dobar vam jel, a i Sadiković :D

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 01 okt 2012, 16:50

Crni gavran je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:ma i sad smo vise privatni klub nego sto smo gradski tako da komotno nas moze neko kupiti ali ko ce ulozit pare ..hajde ako je amer **** bice nam pocasni gost ovog udruzenja navijaca Slobode u USA koje ce se uskoro pokrenuti :)...samo nadam se da on ima dovoljno za nas , jer t reba lopovima prvo stat u kraj ...neka se ostavi te Sloge kakva crna Sloga preuzi gradsku ekipu izvlaci nas iz govana
Najbolje bi bilo da ti vec jednom steknes taj ogromni kapital i preuzmes Slobodu. Mogu misliti, kada bi se to desilo, koji bi prvi koraci bili :D ;)
pa iskreno brate klub i treba da vodi prvo navijac, pa onda neko drugi..ne mozes ti vodit klub a nisi navijac tog kluba ...ja kad bi imao mogucnost prvo bi pokusao jos naci iskrenih navijaca sa kapitalom da udju u upravu naravno koji su ujedo i skolovani..onda bi ubacio ove legende koji nebi mogli gledati svoju korist vec bi se i na tim pozicijama borili bas onako kao i igraci ..ako zele rugacije onda mogu produzit dalje naravno :)..naravno zna se prvo bi obezbjedio uslove svojim navijacima i ne sumnjam da ja kao gazda nebi bio na sjeveru :)..ja se nebi mogao zamisliti nigdje drugo na stadionu osim sa grupom nema tih para i nema uvjeta da bi bio u nekoj lozi
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 01 okt 2012, 16:53

SiggySinatra je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:ma i sad smo vise privatni klub nego sto smo gradski tako da komotno nas moze neko kupiti ali ko ce ulozit pare ..hajde ako je amer **** bice nam pocasni gost ovog udruzenja navijaca Slobode u USA koje ce se uskoro pokrenuti :)...samo nadam se da on ima dovoljno za nas , jer t reba lopovima prvo stat u kraj ...neka se ostavi te Sloge kakva crna Sloga preuzi gradsku ekipu izvlaci nas iz govana
E vidis koliko smo mi sebicni... nije ni cudo sto nam se desava sve ovo..
sta hoces da kazes s tim?..da je vaznija Sloga od Slobode?..ma daj ba cuj majketi sebicni.. a i jesmo takvi kakvi smo kad smo na forumu , a drugovi nam u Kaknju bodre svetinju upravu si zato nam se i desava ovo sto se desava
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

stospa
Kontakt:

Post Postao/la stospa » 01 okt 2012, 16:54

SaltCityAttack je napisao/la:
Crni gavran je napisao/la:
Najbolje bi bilo da ti vec jednom steknes taj ogromni kapital i preuzmes Slobodu. Mogu misliti, kada bi se to desilo, koji bi prvi koraci bili :D ;)
pa iskreno brate klub i treba da vodi prvo navijac, pa onda neko drugi..ne mozes ti vodit klub a nisi navijac tog kluba ...ja kad bi imao mogucnost prvo bi pokusao jos naci iskrenih navijaca sa kapitalom da udju u upravu naravno koji su ujedo i skolovani..onda bi ubacio ove legende koji nebi mogli gledati svoju korist vec bi se i na tim pozicijama borili bas onako kao i igraci ..ako zele rugacije onda mogu produzit dalje naravno :)..naravno zna se prvo bi obezbjedio uslove svojim navijacima i ne sumnjam da ja kao gazda nebi bio na sjeveru :)..ja se nebi mogao zamisliti nigdje drugo na stadionu osim sa grupom nema tih para i nema uvjeta da bi bio u nekoj lozi
potpisujem....mene bi recimo obradovalo da cujem da je meske dosao i na jednu utakmicu.....pa jel moguce da predsjednik kluba ne dodje ni na jedan trening ili utakmicu a igra se vec 2 mjeseca......mislim da se prica da je bio jednom........srce mi stane kad vidim trenera sa salom od navijaca na klupi.......

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 01 okt 2012, 18:58

zeljogracanica je napisao/la:
brochi28 je napisao/la:
Kad su to igrali zadnji put podsjeti nas malo :)

jedinstvo je u slucaju prolaza trebalo igrati protiv Juventusa sjecam se ... i nije to bilo tako davno bas .

dok je Sloboda hladno izbacivala Slovence za razliku od Zelje , a na Tusnju smo igrom razvalili i pobijedili Belgijski LIRS ... to je sve bilo nedavno , a nekada davno smo znali pobijediti i SPANSKOG PRVOLIGASA iz PRIMERE !!!

dok smo igrali cak i utakmici protiv BRAZILSKOG VELIKANA CORINTIANSA u BRAZILU ...

e moji pacenici mi mozemo ispasti i u 17. ligu ali nikada nas necete prestici i uvijek cemo za vas biti veliki , vi UZIVAJTE U 5 MINUTA SLAVE , jer za 100god cete prepricavati price da ste nekada pobijedili veliku SLOBODU .

nadam se da sam ti makar malo pojasnio zasto je utakmica SLOBODA - JEDINSTVO DERBI ... bez obzira na tebelu .

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: meecko i 4 gosta.