FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Probisvjet
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Sto se tice Tusnja i utakmica bez gledalaca tesko da ce proci. Na tribinama mogu zabraniti, al' "brdo" i iza "istoka" niko ne moze. Tako da ce skoro biti kao sa gledaocima na tribinama. 

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
ne znam da li se smiju postavljati linkovi ali je vec donesena odluka da se 2 utakmice igraju na tusnju bez gledaoca.......pametnjakovicu samo mi reci koji je to klub igrao negdje drugo zbog ulijetanja navijaca u teren??esprit je napisao/la:stospa je napisao/la:i ti na nekim drogama ?? kakva bolan suspenzija moze biti samo igranje bez navijaca kad si vidio da recimo borac koji je imao x ovakvih prekida igra utakmicu recimo u laktasima ??Benjo_AFC86 je napisao/la:Ako vam se suspenduje stadion gdje bi igrali?
Vidim spominje se Lukavac i Srebrenik
ps.....siuxi sta ima kod vas ? da vas pitam jestel ikako stajali do viteza poslije one bjezanije ili ste pisali u flase ???
1. Suspenduje se stadion FK „Sloboda“ Tušanj u Tuzli do okončanja disciplinskog postupka i to zbog slabe organizacije i ozbiljnih nereda u 88. minuti utakmice 7. kola Prve lige FBiH: FK „Sloboda“ – HNK „Branitelj“ igrane 22.09.2012. godine u Tuzli, a shodno članu 53. DP NS/FS BiH.
... ko je na drogama , ko nije ???????
usput.....http://tuzlalive.ba/portal/?p=61008" onclick="window.open(this.href);return false;
Odma biser (pametnjakovic jel )..zaboli me jarane nesto gdje ce sloboda igrati ,sa balavcima ko sto si ti
ne pada mi na pamet da ulazim u daljnju raspravu samo sam mislio da se moze fino pricati o nekavim
stvarima vezanim za fudbal ali nazalost .... sretno ti bilo na brdu iznad stadiona uzivaj
ne pada mi na pamet da ulazim u daljnju raspravu samo sam mislio da se moze fino pricati o nekavim
stvarima vezanim za fudbal ali nazalost .... sretno ti bilo na brdu iznad stadiona uzivaj
Nije čovjek Tuzlak koliko ja znam, pa nema nekog razloga da investira u Slobodu. Ja bih se radije zapitao gdje je 100 000 pravih Tuzlaka, zašto su kada je Dita propadala sjedili po kućama. Zašto sada čine to isto, i zašto je ostalo samo oko hiljadu građana i Fukara koji se bore za ovo malo Slobode. Pored 100 000 pravih Tuzlaka tražiti nešto od "došle" je malo paradoksalno.SiggySinatra je napisao/la: E vidis koliko smo mi sebicni... nije ni cudo sto nam se desava sve ovo..
E sad ćeš reći nije ni Simin Han njegov rodni kraj, e vidiš Sloga je izbjeglički klub (bez uvrede bilo kakve), tako da ga oni drže i smatraju svojim. Drže se ljudi zajedno. Npr. nedavno su izbili neki neredi oko stadiona, i policija uhapsila momka i krenula ga ubacit u kombi, međutim odjednom stotinjak ljudi (mladih, starih svih) ide da brani čovjeka i izvadiše ga iz marice. Nešto slično akciji BBB u Poljskoj na Euru.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
izasli su na poluvremenu lafo nezadovoljni igrom,aaaa strah od FUKARA !!stospa je napisao/la:i ti na nekim drogama ?? kakva bolan suspenzija moze biti samo igranje bez navijaca kad si vidio da recimo borac koji je imao x ovakvih prekida igra utakmicu recimo u laktasima ??Benjo_AFC86 je napisao/la:Ako vam se suspenduje stadion gdje bi igrali?
Vidim spominje se Lukavac i Srebrenik
ps.....siuxi sta ima kod vas ? da vas pitam jestel ikako stajali do viteza poslije one bjezanije ili ste pisali u flase ???

-
- Kontakt:
Čestitke Sadikoviću,stručnom štabu i igračima na veelikoj pobjedi.Nadam se da je ovo samo početak ,i da za naš klub
slijede bolji dani ,ma kako ovdje pojedinci to ne bi željeli.
slijede bolji dani ,ma kako ovdje pojedinci to ne bi željeli.
Evo moje predpostavke,isti recept kosto je i zvijezda usla u premier ligu..Sloboda ove polusezone samo da nezaostane za liderom puno bodova.Na prelaznom roku ce se pojacat i potamanit u 2 polusezoni sve..
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
Hoće li biti neka žalba na ovu kaznu? Postoji li šansa da smanje na 1 utakmicu bez navijača? Ili se derbi lige 11. kolo Sloboda-Jedinstvo igra na praznom Tušnju. Pozz SN96
-
- Kontakt:
Odkad je to derbi 10. protiv 5., a nije gradski niti ima tradiciju derbija 

brochi28 je napisao/la:Hoće li biti neka žalba na ovu kaznu? Postoji li šansa da smanje na 1 utakmicu bez navijača? Ili se derbi lige 11. kolo Sloboda-Jedinstvo igra na praznom Tušnju. Pozz SN96
Stata samo sto ce se taj derbi igrati pred praznim tribinama, al eto nista nece pomoci zalba. Mislim da bi stadion bio pun u slucaju pobjede protiv Viteza kuci i u Lukavcu protiv Radnickog .
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Znaš kako ste jednim ukrali najmanje bod, a drugi su vas razvalili sa 10 igrača. I to su dva najveća kluba u ovoj ligi koja su igrala Evropske utakmice kao predstavnici BiH, što tvoj klub neće NIKAD a možda ni tad, na tvoju žalostzeljogracanica je napisao/la:Odkad je to derbi 10. protiv 5., a nije gradski niti ima tradiciju derbija

E nek si mu odgovoriobrochi28 je napisao/la:Znaš kako ste jednim ukrali najmanje bod, a drugi su vas razvalili sa 10 igrača. I to su dva najveća kluba u ovoj ligi koja su igrala Evropske utakmice kao predstavnici BiH, što tvoj klub neće NIKAD a možda ni tad, na tvoju žalostzeljogracanica je napisao/la:Odkad je to derbi 10. protiv 5., a nije gradski niti ima tradiciju derbijaZato pssst

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Stvarno šteta. Jer bi ta utakmica sigurno privukla dosta gledatelja u Tuzli. Klubovi su uvijek bili u dobrim odnosima, valjda se mogu dogovoriti da zamjene domacinstva, da se 11. kolo igra u Bihaću, a 26. kolo u Tuzli. Ali kako nas vole ovi sa vrha saveza teško da bi to bilo dopustivo.fukara87 je napisao/la:brochi28 je napisao/la:Hoće li biti neka žalba na ovu kaznu? Postoji li šansa da smanje na 1 utakmicu bez navijača? Ili se derbi lige 11. kolo Sloboda-Jedinstvo igra na praznom Tušnju. Pozz SN96
Stata samo sto ce se taj derbi igrati pred praznim tribinama, al eto nista nece pomoci zalba. Mislim da bi stadion bio pun u slucaju pobjede protiv Viteza kuci i u Lukavcu protiv Radnickog .
-
- Kontakt:
Kad su to igrali zadnji put podsjeti nas malobrochi28 je napisao/la:Znaš kako ste jednim ukrali najmanje bod, a drugi su vas razvalili sa 10 igrača. I to su dva najveća kluba u ovoj ligi koja su igrala Evropske utakmice kao predstavnici BiH, što tvoj klub neće NIKAD a možda ni tad, na tvoju žalostzeljogracanica je napisao/la:Odkad je to derbi 10. protiv 5., a nije gradski niti ima tradiciju derbijaZato pssst

-
- Kontakt:
Samo valja pobjedit obadvije teško moze ova Sloboda, teško ćete i Vitez dobit realno.fukara87 je napisao/la:brochi28 je napisao/la:Hoće li biti neka žalba na ovu kaznu? Postoji li šansa da smanje na 1 utakmicu bez navijača? Ili se derbi lige 11. kolo Sloboda-Jedinstvo igra na praznom Tušnju. Pozz SN96
-
- Kontakt:
Što sad ne mjenjate Mesketa dobar vam jel, a i Sadiković 

- SaltCityAttack
- Kontakt:
pa iskreno brate klub i treba da vodi prvo navijac, pa onda neko drugi..ne mozes ti vodit klub a nisi navijac tog kluba ...ja kad bi imao mogucnost prvo bi pokusao jos naci iskrenih navijaca sa kapitalom da udju u upravu naravno koji su ujedo i skolovani..onda bi ubacio ove legende koji nebi mogli gledati svoju korist vec bi se i na tim pozicijama borili bas onako kao i igraci ..ako zele rugacije onda mogu produzit dalje naravnoCrni gavran je napisao/la:Najbolje bi bilo da ti vec jednom steknes taj ogromni kapital i preuzmes Slobodu. Mogu misliti, kada bi se to desilo, koji bi prvi koraci biliSaltCityAttack je napisao/la:ma i sad smo vise privatni klub nego sto smo gradski tako da komotno nas moze neko kupiti ali ko ce ulozit pare ..hajde ako je amer **** bice nam pocasni gost ovog udruzenja navijaca Slobode u USA koje ce se uskoro pokrenuti...samo nadam se da on ima dovoljno za nas , jer t reba lopovima prvo stat u kraj ...neka se ostavi te Sloge kakva crna Sloga preuzi gradsku ekipu izvlaci nas iz govana
![]()

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
sta hoces da kazes s tim?..da je vaznija Sloga od Slobode?..ma daj ba cuj majketi sebicni.. a i jesmo takvi kakvi smo kad smo na forumu , a drugovi nam u Kaknju bodre svetinju upravu si zato nam se i desava ovo sto se desavaSiggySinatra je napisao/la:E vidis koliko smo mi sebicni... nije ni cudo sto nam se desava sve ovo..SaltCityAttack je napisao/la:ma i sad smo vise privatni klub nego sto smo gradski tako da komotno nas moze neko kupiti ali ko ce ulozit pare ..hajde ako je amer **** bice nam pocasni gost ovog udruzenja navijaca Slobode u USA koje ce se uskoro pokrenuti...samo nadam se da on ima dovoljno za nas , jer t reba lopovima prvo stat u kraj ...neka se ostavi te Sloge kakva crna Sloga preuzi gradsku ekipu izvlaci nas iz govana
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
potpisujem....mene bi recimo obradovalo da cujem da je meske dosao i na jednu utakmicu.....pa jel moguce da predsjednik kluba ne dodje ni na jedan trening ili utakmicu a igra se vec 2 mjeseca......mislim da se prica da je bio jednom........srce mi stane kad vidim trenera sa salom od navijaca na klupi.......SaltCityAttack je napisao/la:pa iskreno brate klub i treba da vodi prvo navijac, pa onda neko drugi..ne mozes ti vodit klub a nisi navijac tog kluba ...ja kad bi imao mogucnost prvo bi pokusao jos naci iskrenih navijaca sa kapitalom da udju u upravu naravno koji su ujedo i skolovani..onda bi ubacio ove legende koji nebi mogli gledati svoju korist vec bi se i na tim pozicijama borili bas onako kao i igraci ..ako zele rugacije onda mogu produzit dalje naravnoCrni gavran je napisao/la:Najbolje bi bilo da ti vec jednom steknes taj ogromni kapital i preuzmes Slobodu. Mogu misliti, kada bi se to desilo, koji bi prvi koraci biliSaltCityAttack je napisao/la:ma i sad smo vise privatni klub nego sto smo gradski tako da komotno nas moze neko kupiti ali ko ce ulozit pare ..hajde ako je amer **** bice nam pocasni gost ovog udruzenja navijaca Slobode u USA koje ce se uskoro pokrenuti...samo nadam se da on ima dovoljno za nas , jer t reba lopovima prvo stat u kraj ...neka se ostavi te Sloge kakva crna Sloga preuzi gradsku ekipu izvlaci nas iz govana
![]()
..naravno zna se prvo bi obezbjedio uslove svojim navijacima i ne sumnjam da ja kao gazda nebi bio na sjeveru
..ja se nebi mogao zamisliti nigdje drugo na stadionu osim sa grupom nema tih para i nema uvjeta da bi bio u nekoj lozi
zeljogracanica je napisao/la:Kad su to igrali zadnji put podsjeti nas malobrochi28 je napisao/la:Znaš kako ste jednim ukrali najmanje bod, a drugi su vas razvalili sa 10 igrača. I to su dva najveća kluba u ovoj ligi koja su igrala Evropske utakmice kao predstavnici BiH, što tvoj klub neće NIKAD a možda ni tad, na tvoju žalostzeljogracanica je napisao/la:Odkad je to derbi 10. protiv 5., a nije gradski niti ima tradiciju derbijaZato pssst
jedinstvo je u slucaju prolaza trebalo igrati protiv Juventusa sjecam se ... i nije to bilo tako davno bas .
dok je Sloboda hladno izbacivala Slovence za razliku od Zelje , a na Tusnju smo igrom razvalili i pobijedili Belgijski LIRS ... to je sve bilo nedavno , a nekada davno smo znali pobijediti i SPANSKOG PRVOLIGASA iz PRIMERE !!!
dok smo igrali cak i utakmici protiv BRAZILSKOG VELIKANA CORINTIANSA u BRAZILU ...
e moji pacenici mi mozemo ispasti i u 17. ligu ali nikada nas necete prestici i uvijek cemo za vas biti veliki , vi UZIVAJTE U 5 MINUTA SLAVE , jer za 100god cete prepricavati price da ste nekada pobijedili veliku SLOBODU .
nadam se da sam ti makar malo pojasnio zasto je utakmica SLOBODA - JEDINSTVO DERBI ... bez obzira na tebelu .