Ja sam sada definitivno siguran da imamo trenutno najbolju ekipu u drzavi, i da uz pravi pristup titula bi trebala ostati u Sarajevu, samo sto ce sa Grbavice, ako Bog da na Kosevo!
Bez euforije, i bez prevelike nervoze gledam posljednje dvije tekme Sarajeva.. Sa prosjecnom igrom (svi smo svjesni da ova ekipa moze bolje i da u svakoj tekmi par igraca podbaci) mi osvajamo bodove! Sve ima svoje razloge, al definitivno mi je najjace sto gotovo svi dovedeni igraci (bar ovi koji igraju) srcem igraju za klub, te pored profesionalne pozrtvovanosti, pokazuju da im je stalo do kluba!
Veceras je tim odigrao dobro i osvojio 3 boda! Vise nego zasluzeno! Siroki je gol apsolutno zasluzio, i bili smo za nijansu bolji od ovih 2:1 (mozda 2,60:1

)....
Bandovic golman kakav treba Sarajevu, i koji moze jos puno da nam pruzi! Savrsene intervencije!
Hadzija mi nije bio bas na nivou veceras...borio se i trcao (zalaganje svima za desetku), ali je imao nerezonskih poteza...I Sesar je imao nadprosjecno netacnih pasova... Suljic napravi 5 odlicnih poteza, kako naprijed tako i nazad (par savrseno oduzetih lopti), i onda nonsalantno zabijanje u protivnickog igraca u lijepoj situaciji za polukontru...ili cistu loptu uz aut liniju gubi. To mora popraviti ako hoce da predje u napredni nivo.....
Stoperi ocekivano odlicno, pogotovo Amer....
Zlatkovic i Tatomirovic bi mogli sigurno i bolje centrirati kad im se onako fino napravi prostor...
Said!!!! Majstor!!! Akcija kod gola...jos par prodora....one dvije vanjske na krilo u prostor....uvijek sigurna lopta saigracu bez ukopavanja.....i sve sto uradi ima smisla....da ponovim: Majstor!!!!
Tekma po tekma, lagano ka trofejima....Mada...Nek je atmosfera u i oko kluba ovakva, zalaganje igraca kao u ovih 8 kola i ja zadovoljan! A trofeja ce biti!