afa97 je napisao/la:A mi smo nesto boljiahmad_tz je napisao/la:Treba ponjet trans YOU ARE POOR

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
afa97 je napisao/la:A mi smo nesto boljiahmad_tz je napisao/la:Treba ponjet trans YOU ARE POOR
SVAKA CASTahmad_tz je napisao/la:Treba ponjet trans YOU ARE POOR
Ko da sam se vratio u GTAGoalgetter je napisao/la:Ako mislite da nas ne ceka paklena atmosfera tu se grdno varate. Za mene su Grcki navijaci ludjaci, kad se prisjteim jos onih scena od Grckih navijaca u njihovoj ligi (prvobitno PAOK).
Dobro se sjecam jos utakmice one u Atini, gdje smo izgubili 3-2, bilo je dosta provokacija od strane Grckih navijaca, cak su nosili i srpske zastave na utakmicu.
A i da se pristjetimo utakmice Grcke i Hrvatske u prolsim kvalifikacijama, gdje je za dlaku moglo biti i mrtvih kad su Grci molotov cocktail bacili medju Hrvatske navijace:
[youtube][/youtube]
Dobar video, svaka čast.MrTaki je napisao/la:Evo jedan lijep video. Najava utakmice Grčka - Bosna i Hercegovina.
" onclick="window.open(this.href);return false;
pa znajuci nase kerove, grci ce biti zasticeni ko polarni medjedi, a nasa sirotinja ce opet najebati, jos gore nego tamo :dcatalonia je napisao/la:ako bude sranja tamo neka znaju da ima i revanš![]()
ma nas bi odmah izbacili iz kfalifikacijaphenom je napisao/la:pa znajuci nase kerove, grci ce biti zasticeni ko polarni medjedi, a nasa sirotinja ce opet najebati, jos gore nego tamo :dcatalonia je napisao/la:ako bude sranja tamo neka znaju da ima i revanš![]()
ma cini ti se, urgirao bi incko za nas xdcatalonia je napisao/la:ma nas bi odmah izbacili iz kfalifikacijaphenom je napisao/la:pa znajuci nase kerove, grci ce biti zasticeni ko polarni medjedi, a nasa sirotinja ce opet najebati, jos gore nego tamo :dcatalonia je napisao/la:ako bude sranja tamo neka znaju da ima i revanš![]()
Pa normalnocatalonia je napisao/la:ako bude sranja tamo neka znaju da ima i revanš![]()
ceze je napisao/la:Pa normalnocatalonia je napisao/la:ako bude sranja tamo neka znaju da ima i revanš![]()
![]()
Ovako prvu u goste, pa da znamo kako se postavit u Zenici
Jeste, u toku dana bi trebao izaći spisak za iduća dva kvalifikacijska susreta protiv Grčke i Litvanije, upravo kako si naveo.hordas_Bec je napisao/la:Jel Safet Susic danas objavljuje spisak igraca za tekme protiv Grcke i Litvanije?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.