calcio je napisao/la:hocemo Latviju u barazuBIHfan je napisao/la:Latvija vodi 2-1![]()
![]()
E. Mpenza 1:0 za Belgiju, sjecate li se Mpenzeeee
aha. i to vrlo dobro.....
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
calcio je napisao/la:hocemo Latviju u barazuBIHfan je napisao/la:Latvija vodi 2-1![]()
![]()
da kojim slucajem nismo pobjedili Estoniju sad bi nam on pomogao svojim golom, ali nas je unakazio onaj put u Briselu uffffff brz je bio pravomiralem444 je napisao/la:calcio je napisao/la:hocemo Latviju u barazuBIHfan je napisao/la:Latvija vodi 2-1![]()
![]()
aha. i to vrlo dobro.....
bosnia_rules je napisao/la:belgijanci trenutno vode protiv turske,,jbg,,go turkiye...igrajte bolje i ako nemate sanse za baraza!!
Prejako samo sto je **** to sto je zvuk isao prije slike...Izjava godine kada je dzeko dao gol-Ljubi te tvoj majka BelmaŽeljoman je napisao/la:sto bih volio da cujem kako je marjan prenosio ovu tekmu
ma to je pretjerano,lijepo smo se tamo proveli osim ono s policijom, ja navijam za bracu turke,sad kad nam vise nisu prijetnjaTaRgEt_ je napisao/la:bosnia_rules je napisao/la:belgijanci trenutno vode protiv turske,,jbg,,go turkiye...igrajte bolje i ako nemate sanse za baraza!!
Sta go dabog da ispali supci jedni smrdljivi kako su se ponasali prema nasim navijacima u Turskoj i sve idemo Belgijaaa
bosnia_rules je napisao/la:zao mi turaka,ali sta je tu je
Koga, bakomax je napisao/la:bosnia_rules je napisao/la:zao mi turaka,ali sta je tu je
Ko j..e okupatore, dosta su oni nas guz..i par stotina godina
komax je napisao/la:bosnia_rules je napisao/la:zao mi turaka,ali sta je tu je
Ko j..e okupatore, dosta su oni nas guz..i par stotina godina
Tako je turci su nam braca i prijatelji, i njima sve najbolje, ali vijreme je da mi pokazemo svijetu da vrijedimocalcio je napisao/la:haj popustite sa tom pricom o okupatorima i slicno..... radujmo se veceras, necemo teskih tema![]()
reds_forever je napisao/la:odlicna igra i pobjeda sto je najvaznije...Mislim da bi se na ovim pracenjima utakmica na javnim mjestima u gradovima BiH trebala smanjiti upotreba pirothenike,previse petardi,a guzve i neko nekog moze invalidom napraviti u trenucima slavlja
tako je!!!Mukiol je napisao/la:Tako je turci su nam braca i prijatelji, i njima sve najbolje, ali vijreme je da mi pokazemo svijetu da vrijedimocalcio je napisao/la:haj popustite sa tom pricom o okupatorima i slicno..... radujmo se veceras, necemo teskih tema![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.