NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
Kakva utakmica izmedju Packersa i Saintsa i na kraju zasluzena pobjeda Packersa minimalnim rezultatom (28:27).
U ovoj utakmici je bilo svega, a zao mi je Sainta jer njihov povratak nije nagradjen, a treba biti realan i reci da im je posljednji drive poklonjen kada su promasili FG za pobjedu i mislim da bi bilo previse da u roku sest dana sudije za dvije pobjede zakinu Packerse.
A sada mali odmor i onda slijedi utakmica izmedju Giantsa i Eaglesa.
U ovoj utakmici je bilo svega, a zao mi je Sainta jer njihov povratak nije nagradjen, a treba biti realan i reci da im je posljednji drive poklonjen kada su promasili FG za pobjedu i mislim da bi bilo previse da u roku sest dana sudije za dvije pobjede zakinu Packerse.
A sada mali odmor i onda slijedi utakmica izmedju Giantsa i Eaglesa.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma ko je kriv Packersima kad su iskoristili time out i sve pa nisu mogli da bace zastavicu..ebiga to je prvo njihova greska, pa onda sudacka.to se nije moglo promjeniti kad je vec dosudjeno ono sto je dosudjeno..sto jest jest bilo bi previse da su izgubili i ako sam molio boga da izgubeamerosm je napisao/la:Evo TD Packersa i minimalna prednost od jednog poena. Do kraja je ostalo tacno sedam minuta i kao sto sam rekao FG ce odluciti ovaj susret...
Edit: Opet sudije zahebase Packerse, no ovi su mila majka za razliku od onih.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Odbrane zasad dominiraju sto je bilo i za ocekivati. Eaglesi vode 7-3, s tim da su svi poeni postignuti u poslijednje dvije minute. OL nam je ionako katastrofalan, a s ovim silnim povredama izgleda amaterski. Doduse Vick nije bio nijednom sackovan, ali covjek jednostavno nema prostora da dise. Odbrana briljantna s druge strane, no Asomugha je dobio jedan udarac u oko sredinom druge cetvrtine i izasao iz igre, sto je Manning znalacki iskoristio u zadnjem driveu. Ako se Nnamdi ne oporavi za drugo poluvrijeme mislim da ce Giantsi ovo uzeti. Odbrana je jedina sansa, jer s ovakvom OL se nemamo cemu nadati u nastavku meca.
EDIT:
Kakva zavrsnica i kakva pobjeda.
Zbog retardiranog Rieda
, Tyness je dva puta pucao s 54 yarda za pobjedu, no oba puta je fulao. Drugi put je ostao kratak.
Mccoy silovao Giantse u drugom poluvremenu. Vick za zivo cudo bez turnovera.
Running game: Eagles 191 - Giants 57
Giantsi su pali po 8. put u poslijednjih 9 medjusobnih okrsja. Jos samo da Rednecksi sutra zijane kontra Medonja.
EDIT:
Kakva zavrsnica i kakva pobjeda.
Mccoy silovao Giantse u drugom poluvremenu. Vick za zivo cudo bez turnovera.
Running game: Eagles 191 - Giants 57
Giantsi su pali po 8. put u poslijednjih 9 medjusobnih okrsja. Jos samo da Rednecksi sutra zijane kontra Medonja.
Zadnja izmjena: Hare_BvB, dana/u 01 okt 2012, 05:45, ukupno mijenjano 1 put.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
Uzese Eaglesi
Jaka tekma
Jaka tekma
Ptičurine jednostavno imaju lijek za nas, ali eto ako je šta utjeha opet če sami sebe da zeznu, prije ili kasnije. 
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Velika steta. Rex Ryan je izjavio da i pored lose utakmice jucer da ce Sanchez ostati startni QB.

- SaltCityAttack
- Kontakt:
ovo ce biti sezona nikad bolja po sadasnjem stanju..pogledajte samo rekorda ekipa..nema ovdje vise lose ekipe..jedino mozda Titansi,Ridersi su nesto losi od ostalih...pa ovo gledaj rekorda arizona 4-0- SF 3-1 pa kako ce biti ebeno napravit WC posenbo to mislim na NFC NORTH I ovamo gdje su Phila ,Dallas i Giantsi ....jaka sezona ce biti nema sta ocekuje se pakleno do kraja..sad je za Bearse ova tekma jako vazna ona se mora uzeti pa kako god ....valjda Cutler dobije sta nocu jer cisto sumnjam da on vidi dobro nocu zbog diabetisa ali eto
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Kakva demostracija sile Denvera sinoc, kakva igra Peytona i onda mi kazu kako lose prognoziram i glumim vidovitu dzemilu i kako je Denver slab nemaju OL resivere odbranu ma nista

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Jel to sinoć SB bioEdin TM87 je napisao/la:Kakva demostracija sile Denvera sinoc, kakva igra Peytona i onda mi kazu kako lose prognoziram i glumim vidovitu dzemilu i kako je Denver slab nemaju OL resivere odbranu ma nista![]()
![]()
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
A jel bio prosle i pretprosle sedmice kad su izgubili jedva od 2 najjace ekipe u NFL?rio_Ferdy88 je napisao/la:Jel to sinoć SB bioEdin TM87 je napisao/la:Kakva demostracija sile Denvera sinoc, kakva igra Peytona i onda mi kazu kako lose prognoziram i glumim vidovitu dzemilu i kako je Denver slab nemaju OL resivere odbranu ma nista![]()
![]()
![]()
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Priznaješ da su izgubili, napredak za tebeEdin TM87 je napisao/la:A jel bio prosle i pretprosle sedmice kad su izgubili jedva od 2 najjace ekipe u NFL?rio_Ferdy88 je napisao/la:Jel to sinoć SB bioEdin TM87 je napisao/la:Kakva demostracija sile Denvera sinoc, kakva igra Peytona i onda mi kazu kako lose prognoziram i glumim vidovitu dzemilu i kako je Denver slab nemaju OL resivere odbranu ma nista![]()
![]()
![]()
![]()
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Nakon cetiri odigrana kola imamo prvi napada lige, dok nam se odbrana nalazi na 20.mjestu, ali ipak istom nisam zadovoljan i mislim da se ista mora popraviti.
Takodjer je iznenadjujuce da Cardinalsi imaju drugi najlosiji napad lige, a imaju omjer 4-0.
Takodjer je iznenadjujuce da Cardinalsi imaju drugi najlosiji napad lige, a imaju omjer 4-0.
- bear grylls
- Kontakt:
Cardinalsi su imali dosta i srece nisu oni neka ekipa ja ih ne smatram contenderima ni blizu.amerosm je napisao/la:Nakon cetiri odigrana kola imamo prvi napada lige, dok nam se odbrana nalazi na 20.mjestu, ali ipak istom nisam zadovoljan i mislim da se ista mora popraviti.
- randy_moss
- Kontakt:
Nisam gledao utakmicu, vracao sam se iz Hrvatske.amerosm je napisao/la:Bas me zanima kako ce @randy prokomentarisati utakmicu **** sa Vogoscanske petlje #12 veceras.![]()
![]()
![]()
![]()
@ rio
ne bi se slozio da nakon Broncosa idu lakse utakmice. Bit ce hebeno i protiv Seahawksa, jer gore rijetko ko pobjedi, a isto tako ni ovi Ramsi nisu za odbaciti.
Javio mi je brat da je Brady utrcao 6yd TD, i rekao sam mu: "Gotovo. Dobijamo 30 razlike."
Bio sam blizu, +24.
Tako to otprilike u svakom sportu koji pratim, moram prvo dobro da se iznerviram, pa da me pojedinac ili ekipa demantuje.
Eto sad Broncosa, ocekujem sedmicu punu prepucavanja s mojim dragim prijateljom @Edinom nakon koje ce opet naci neki izgovor zasto Manning opet gubi od Dvanaestice.
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
Jok pobijedili su, al' rezultat ne govori takorio_Ferdy88 je napisao/la: Priznaješ da su izgubili, napredak za tebe
Haj suti vise molim te.
Cuj ovog gore
Da ne igra gdje se igra, rek'o bih pobjeda Denvera, vako ce biti gutavo... I da izgube nema veze, onda slijedi prelagan raspored za Denver, a Manning ce do decembra bit stari.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Odgovor na razini djeteta, što ti i jesiEdin TM87 je napisao/la:Jok pobijedili su, al' rezultat ne govori takorio_Ferdy88 je napisao/la: Priznaješ da su izgubili, napredak za tebe![]()
![]()
![]()
Haj suti vise molim te.
Dijete neodgojeno, prvo nauči osnovna pravila konverzacije i razmjene mišljenja, i onda se registruj na forum
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Bravo, još jedan dokaz gore navedenog
Osnovna pravila konverzacije, i normalnog razgovora, bez da u istom gnusno vrijeđaš sugovornika izgleda ostaju nepoznanica za tebe, a posebno sugovornika koji je od tebe stariji i obrazovaniji, i koji te nigdje ni u jednom postu nije ni na koji način nečime uvrijedio, bilo tebe bilo tim za koji navijaš, i to kroz cijelu prošlu sezonu, kad sam imao priliku da likujem nad sudbinom i Peytona i Coltsa, nisam to htio uraditi jer nikad nisam shvatao ovaj forum kao mjesto gdje bi vrijeđao druge samo zbog toga što bodre druge timove, što je očito shvatanje većine ovdje na forumu
Navedi mi jedan razlog zbog čega me tako vrijeđaš i čime sam ja to nepoštovanje zaslužio
Osnovna pravila konverzacije, i normalnog razgovora, bez da u istom gnusno vrijeđaš sugovornika izgleda ostaju nepoznanica za tebe, a posebno sugovornika koji je od tebe stariji i obrazovaniji, i koji te nigdje ni u jednom postu nije ni na koji način nečime uvrijedio, bilo tebe bilo tim za koji navijaš, i to kroz cijelu prošlu sezonu, kad sam imao priliku da likujem nad sudbinom i Peytona i Coltsa, nisam to htio uraditi jer nikad nisam shvatao ovaj forum kao mjesto gdje bi vrijeđao druge samo zbog toga što bodre druge timove, što je očito shvatanje većine ovdje na forumu
Navedi mi jedan razlog zbog čega me tako vrijeđaš i čime sam ja to nepoštovanje zaslužio
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ko te bolan vrijedja? Sto sam ti rek'o da sutis?
Pa sta cu kad mi nako odgovaras, cuj napredujem shvatio sam da smo izgubili, bolje nemoj odgovarat nikako. Ako ti je to vrijedjanje onda nemamo sta pricat. Vidim zalis se i na ostalim temama da te neko vrijedja npr Marsal, tak oda bar nisam jedini. Pa zajebavaj me za Coltse, ja vazda imam protivargumente, cuj nisi htio, a mog'o si, nece citava tema bit u skladu i harmoniji, mora neko zajebavat i ne zajebavam tebe nego Patse (k'o sto npr neko zajebava Liverpool sto mu lose ide, pa nikoga ne vrijedja). TO da si obrazovaniji, pametniji bla bla bi se dalo diskutovat, nije ni vrijeme ni mjesto.
Cuj nisi zasluzio, a navijas za Utd
Cuj nisi zasluzio, a navijas za Utd
Mozda nije moje da se mijesam u Vasu konverzaciju, ali navijamo za Patse to je glavni razlog. Pogledaj samo postove nakon utakmice protiv Ravensa protekle sezone i nakon sto su Giantsi uzeli SB sve ce ti biti jasno, ali opet smo nas trojca/cetvorica ostali pribrani i muski podnijeli poraz.rio_Ferdy88 je napisao/la:
Ja nikad nisam vidio da je iko od nas napisao za protivnicku ekipu da Bog da izgubili ili da je istu podcijenjivao kako vecina radi sa Patriotsima.
Zna li neko tacno koji je rekord izmedju Bradya i Manninga. Ja sam izracunao da Brady vodi sa 5:3 kada su u pitanju utakmice regularne sezone, a kada je PO u pitanju takodjer ima prednost od 2:1. Utakmice u sezoni 2009 i 2011 nisam racunao jer su bili povrijedjeni i jedan i drugi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.