Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Advocate Giulia Bongiorno has been confirmed as the newest member of the Juventus cda (board of directors).
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Očekivano, onaj što je nije uspio odbraniti Contea je dobio šljuz u guz
, a ova ženska će da uskoći na njegovo mjesto.
Sutra će biti i donešena presuda Conteu. Ne treba ni to zaboraviti.
Jako važan dan, samo mi je malo čudno to što će presuda biti donešena baš na dan kad igramo jednu od najbitnijih utakmica u ovoj sezoni.

Sutra će biti i donešena presuda Conteu. Ne treba ni to zaboraviti.
Jako važan dan, samo mi je malo čudno to što će presuda biti donešena baš na dan kad igramo jednu od najbitnijih utakmica u ovoj sezoni.
Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
Beg@ bit ce to dodatni motiv igracima da pobjede jos ako ga oslobode crno se pise Ukrajincima
mada sumnjam u oslobadajucu presudu al sutra cemo sve znati 

Kakvo je raspoloženje pred sutrašnju tekmu braćo Bianconerci 

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ja nabrijan pravo
, samo da me stream bude sluzio, a nece ko da vidim xd Valja mi kod Interovaca u kafic
Uvijek rat bude 

★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Svi smo optimistični i nestrpljivi.
Neki dan Sacchi kaže da ovaj Juve može u finale, a Lucescu da smo najjači u Europi. Ne sviđaju mi se ove pohvale jer se igrači olako mogu opustiti i ufurati.
U subotu su igrači pokazli kako se igra za Mistera, a sutra prije svega treba da igraju za sebe jer ako se dokažu u CL onda će više i vrijediti, tek onda za Contea i nas navijače.
CL danas svako gleda, ako želiš da budeš najbolji moraš se dokazati u takmičenju koje svako prati, pa ja.
Neki dan Sacchi kaže da ovaj Juve može u finale, a Lucescu da smo najjači u Europi. Ne sviđaju mi se ove pohvale jer se igrači olako mogu opustiti i ufurati.
U subotu su igrači pokazli kako se igra za Mistera, a sutra prije svega treba da igraju za sebe jer ako se dokažu u CL onda će više i vrijediti, tek onda za Contea i nas navijače.
CL danas svako gleda, ako želiš da budeš najbolji moraš se dokazati u takmičenju koje svako prati, pa ja.

Željezničar ale!
Đe se to u Vitezu interovci okupljaju.. ja neki dan prema Kruščici a ide malac Trezegolova 17-ka na leđima
Ma trebalo bi biti dobro... pobjediti se mora ako se išta misli u grupi napraviti, prolaz u osminu ne smije doći u pitanje.

Ma trebalo bi biti dobro... pobjediti se mora ako se išta misli u grupi napraviti, prolaz u osminu ne smije doći u pitanje.
E tigre da znas sad kako sam ljut, prosao si kroz moj grad a nisi se javio! Ovo da se ne ponovi!
Zadnja izmjena: beki, dana/u 01 okt 2012, 20:50, ukupno mijenjano 1 put.
Nisam uvijek tamo a i kada budem obično je to vezano za posao i uvijek ima radnih kolega sa mnom, s tim da obilazimo dosta široku regiju i ruralnog i gradskog područja... a hrana dobra u Areni
- halalite braćo
Chiellini će da obrije Brandaove kike
FORZA JUVE!

Chiellini će da obrije Brandaove kike

FORZA JUVE!
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Tigre, stvarno ti ovo ne valja.
Sutra se u tim vraćaju Licht i Asa, odbrana 2BC, sredina MVP, još se traži partner Vučiniću.
Smiješno mi ovo "traži se partner".
Uglavnom ako je slijediti dosadašnju Conteovu taktiku priliku bi trebao dobiti Matri jer trener u sljedećoj utakmici daje priliku napadaču koji je zabio u prethodnoj.

Sad mi je smiješno ovo "zabio", previše sam perverzan u ovom postu.

Sutra se u tim vraćaju Licht i Asa, odbrana 2BC, sredina MVP, još se traži partner Vučiniću.

Smiješno mi ovo "traži se partner".

Uglavnom ako je slijediti dosadašnju Conteovu taktiku priliku bi trebao dobiti Matri jer trener u sljedećoj utakmici daje priliku napadaču koji je zabio u prethodnoj.

Sad mi je smiješno ovo "zabio", previše sam perverzan u ovom postu.

Željezničar ale!
- SoloJuve26
- Kontakt:
Mozda mu sada krene mislim na Matria, al zao mi je Qua ipak nam je doneo bodove iz Londona i protiv Chieva.. Tu je i Gio..
Ovaj samo o zabijanju... mora da ti je kakva gara u podsvijesti...
Ufff kakvu sam ja mamicu danas vidio... ajjjjjjjjjjj gori žena
Najprije da bi mogao Matri jer treba neko da razbija Schaktarovu odbranu... možda u drugom dobiju priliki Quags i Giovinco.

Ufff kakvu sam ja mamicu danas vidio... ajjjjjjjjjjj gori žena
Najprije da bi mogao Matri jer treba neko da razbija Schaktarovu odbranu... možda u drugom dobiju priliki Quags i Giovinco.
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Ne znam što, ali ja bih u napad stavio Vučinića i Quagliarellu, iako se nekako idealnim za Vučinića čini Matri.
Očekujem da Lucescu postavi istu taktiku kao Zeman.
Ali teško je to za očekivati, Lucescu je vodio inter jedno vrijeme, zna on kakva je Serie A.
Očekujem da Lucescu postavi istu taktiku kao Zeman.

Ali teško je to za očekivati, Lucescu je vodio inter jedno vrijeme, zna on kakva je Serie A.
Željezničar ale!
Bilo bi najbolje Vucka i Matria odmah u napad, da razbijaju njihove stopere i probamo odmah do vodstva. Matriju je sigurno poraslo samopouzdanje nakon onog gola, a on i Vucko se fino nadopunjuju jer se malo razlikuju kao tipovi igraca.
Ovaj put nece biti onog straha i treme u nogama igraca, jer nakon onih prvih 45 min na Stamfordu, sad mozemo odahnuti i sigurno je da nas ocekuje jos bolja igra nego sto smo je pruzili na Stamfordu.
Mislim da mozemo do 3 boda i lakse od ocekivanog, osim sto imamo sjajne rezultate do sad, tu je i niz neporazenosti, Shakhtar ce gristi, sto ih moze kostati. A tesko da ce Ukrajinski napadaci uspjeti dati gol najboljoj odbrani Italije, a znamo da ko ima najbolju odbranu u Italiji, ima i najbolju odbranu na svijetu. Istina da tu ima Brazilaca, ali uspjeli smo Spance zatvoriti u 3-5-2 na EP, mozemo i tromog Adriana
Ne treba zaboraviti ni Juve Arenu, pa ja se stresem kad gledam himnu na pocetku, a kamo li gostujuci igraci
Samo koncentrisano prici tekmi i 3 boda ne bi trebal biti upitna
Ovaj put nece biti onog straha i treme u nogama igraca, jer nakon onih prvih 45 min na Stamfordu, sad mozemo odahnuti i sigurno je da nas ocekuje jos bolja igra nego sto smo je pruzili na Stamfordu.
Mislim da mozemo do 3 boda i lakse od ocekivanog, osim sto imamo sjajne rezultate do sad, tu je i niz neporazenosti, Shakhtar ce gristi, sto ih moze kostati. A tesko da ce Ukrajinski napadaci uspjeti dati gol najboljoj odbrani Italije, a znamo da ko ima najbolju odbranu u Italiji, ima i najbolju odbranu na svijetu. Istina da tu ima Brazilaca, ali uspjeli smo Spance zatvoriti u 3-5-2 na EP, mozemo i tromog Adriana

Ne treba zaboraviti ni Juve Arenu, pa ja se stresem kad gledam himnu na pocetku, a kamo li gostujuci igraci

Samo koncentrisano prici tekmi i 3 boda ne bi trebal biti upitna

Giovinco počinje, osjećaj me rijetko vara, teško je pretpostaviti da li njemu Shakhtar leži jer su taktički dobro potkovani, ali mislim da će, zbog stila igre Ukrajinaca, imati prostora i treba nam njegova kreacija.
Očekujem pretežak meč, ni bod nije katastrofa jer je grupa takva da će se i u gostima mnogo toga riješiti.
Očekujem pretežak meč, ni bod nije katastrofa jer je grupa takva da će se i u gostima mnogo toga riješiti.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
@beki

Carrera i Chiellini su danas naglasili da treba biti jako oprezan i možda ćemo se i mučiti. Svakako neće biti nimalo lahko.
Iskreno ne bih volio neki rani gol, najdraže bi mi bilo kad bi poveli nekad u drugom poluvremenu da protivnik ima što manje vremena da se vrati u igru.
Sve zavisi od toga kako se protivnik postavi.

Carrera i Chiellini su danas naglasili da treba biti jako oprezan i možda ćemo se i mučiti. Svakako neće biti nimalo lahko.
Iskreno ne bih volio neki rani gol, najdraže bi mi bilo kad bi poveli nekad u drugom poluvremenu da protivnik ima što manje vremena da se vrati u igru.

Željezničar ale!
- SoloJuve26
- Kontakt:
GaziHusrevbeg je napisao/la:@beki
Pa zato dadnemo odma 3 ko protiv Rome i bit ce lakse

- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Gledao sam ja sinoć snimak one utakmice protiv Rome.
U drugom poluvremenu smo se previše opustili i dali loptu Romi, Shakhtar je bolji od Rome, oni bi sigurno ono iskoristili.
Rano vođstvo se rijetko zna obiti od glavu.
Doduše naša odbrana fakat igra odlično u posljednje vrijeme, govorio sam to prije utakmice protiv Rome, a i to se pokazalo tačnim u subotu navečer. Igrači su maksimalno skoncentrisani bez obzira koji je rezultat i u kojem smo dijelu utakmice.
Titule i trofeji se osvajaju dobrom odbranom, a naša ekipe ima i više nego odličnu odbranu.
U drugom poluvremenu smo se previše opustili i dali loptu Romi, Shakhtar je bolji od Rome, oni bi sigurno ono iskoristili.
Rano vođstvo se rijetko zna obiti od glavu.

Doduše naša odbrana fakat igra odlično u posljednje vrijeme, govorio sam to prije utakmice protiv Rome, a i to se pokazalo tačnim u subotu navečer. Igrači su maksimalno skoncentrisani bez obzira koji je rezultat i u kojem smo dijelu utakmice.
Titule i trofeji se osvajaju dobrom odbranom, a naša ekipe ima i više nego odličnu odbranu.
Željezničar ale!
- SoloJuve26
- Kontakt:
Pa to je normala, kad vodis 3-0 mislim bezveze se trositi u drugom kad se moze samo laganini odigrati ti 45 min... Sto kazes Shaktar je bolja od Rome i bit ce tesko, al mi smo jaki kuci zato ocekujem dobar rezultat. Eh sad ako ce Bonucci po svom obicaju pokloniti neki go to je vec drugo
... Mozda bi bilo dobro da pauzira sutra??

- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Napravio je levatski penal u subotu, to znači da će sutra odigrati bez greške.
Ne može on sastaviti dvije dobre, a niti dvije loše partije u nizu.
Razumijem šta hoćeš da kažeš, a i sam znaš da kad neko rano povede vrlo često izgubi ili ne pobjedi. Naša sreća je što je ekipa maksimalno skoncentrisana, a ima i sigurnost pa vodstvo nikad ne ispusti.
Ja mislim da otkako nas je Conte preuzeo nismo pobjedili samo jednu utakmicu u kojoj smo poveli, to je bilo protiv Bologne prošle sezone.
Mi ako zabijemo prvi gol na kraju i pobjeđujemo.
Ne može on sastaviti dvije dobre, a niti dvije loše partije u nizu.

Razumijem šta hoćeš da kažeš, a i sam znaš da kad neko rano povede vrlo često izgubi ili ne pobjedi. Naša sreća je što je ekipa maksimalno skoncentrisana, a ima i sigurnost pa vodstvo nikad ne ispusti.
Ja mislim da otkako nas je Conte preuzeo nismo pobjedili samo jednu utakmicu u kojoj smo poveli, to je bilo protiv Bologne prošle sezone.
Mi ako zabijemo prvi gol na kraju i pobjeđujemo.

Željezničar ale!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.