miky_hz je napisao/la:S kakvim je zarom samo proslavljao nase golove,ona asistencija puf kolko je urlao,ruke u zraku strasne emocije , steta sto ne zabi onaj gol ja mislim da bi krug oko stadiona napravio
Inace stvarno mora se momku reci da smije opucati ponekad,bas sam primjetio da se ustrucava da opuca uvijek gleda kako ce nekome radije dodati neko sto ce sutnuti iako je u boljojj situaciji za sam sut nego za eventualnu asistenciju
Pa dovoljno dugo je dečko tu da zna neke stvari. Da npr skandiranje nema veze s nacionalizmom, tj mržnjom prema Hrvatima kao narodom itsl. Zna da je upućeno protivničkoj navijačkoj skupini, a ne njegovoj familiji npr. Zna kako je dočekan i u gradu, i u klubu i među navijačim iako je kad je došao bio je anonimus. I da mu niko nije prebacio što je iz okoline ŠB.
Slažem se, ima solidan šut. Al mensečini od onih penala u Banja Luci da mu je malo u tom pogledu palo samopuzdanje. Ako se sjećaš prije je znao češće opalit, nakon fule dole, rijetko kad se odlučuje da šutira.
Tu su i srbi poput Belog - našeg dokapitena. Pa iako su nas uvijek provocirali i Srebrenicom i svim i svačim.
Sjever nikad nije odgovorio sa UBi Srbina, niti JAsenovcem il bilo šta na tom nivou. Niti se on ili bilo koj i drugi našao zbog toga prozvan u nekakvoj situaciji....
NAjgore čega se sjećam je kad je u tekmi uz ramazan izvodio korner i jedva dobacio do 16m, neko s istoka se prodero : Beli jel to i ti postiš
Usput, Ivan je na kraju tekme poveo navijanje na Sjeveru. Eto toliko mrzimo BH Hrvate da je cjeli sjever pjevao za jednim takvim, i to rodom iz Širkog.