Kod nas je Alić čistio kartone kroz kup, ali on je imao 2 ili 3 kazne radi crvenog.astra1922 je napisao/la:eto imali neko upucen da nam odgovor i ja nisam siguran.a mislim da kroz kup nemoze cistiti crveni kartonFCL je napisao/la:hocel ivan moci igrati u subotu ako propusti u srijedu kup utakmicu
NK Zvijezda Gradačac
-
- Moderator
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
pa to je to ako je duza kazna moze se cistiti kroz kup to znam sigurno ali dva zuta ja mislim da nemogu
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
pa dosada je bilo da se kroz kup prenose kartoni, mislim da će se čistit kroz kup ako ima jednu utakmicu zabrane igrat će protiv Gradine.astra1922 je napisao/la:pa to je to ako je duza kazna moze se cistiti kroz kup to znam sigurno ali dva zuta ja mislim da nemogu
Dragon Town
- zvijezdica
- Kontakt:

http://www.nfsbih.ba/nsbih/vijest.php?id=65" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: zvijezdica, dana/u 01 okt 2012, 21:33, ukupno mijenjano 1 put.
- zvijezdica
- Kontakt:
Pardon, u Sarajevu se igra u 15,30 a u Foči u 18,30. Može stići "garant"!

Zadnja izmjena: zvijezdica, dana/u 02 okt 2012, 21:03, ukupno mijenjano 1 put.
Potrebna mi je nekoliko infomacija za kup utakmicu protiv Rudar Ugljevik, koju ste pobjedili 5-0, posto na internetu ne mogu nigdje da nadjem. Zanima me, dali neko zna u kojoj je minuti dao Vehabović gol (za 2-0) i koji je igrac Rudar Ugljevika postigao autogol u 58 minuti. Hvala 

nurdo je kandidat za mjesto u krovnom savezu.dobra vijest mislim da je red da i zvijezda ima svog covjeka u savezu.
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- TheAlchemistRD07
- Kontakt:
Vehabović 43'AnelZ je napisao/la:Potrebna mi je nekoliko infomacija za kup utakmicu protiv Rudar Ugljevik, koju ste pobjedili 5-0, posto na internetu ne mogu nigdje da nadjem. Zanima me, dali neko zna u kojoj je minuti dao Vehabović gol (za 2-0) i koji je igrac Rudar Ugljevika postigao autogol u 58 minuti. Hvala
Krčo (ag) 58'
Sa futbol24
Naravno samo nemojte nas mnogo ....!Brcko87 je napisao/la:Jestel spremni za poraz u subotu??![]()
Jakovljevic u srijedu cisti crveni karton a u subotu igra,jer crveni kartoni se mogu cistiti kroz kup tekme ,a zuti ne!FCL je napisao/la:hocel ivan moci igrati u subotu ako propusti u srijedu kup utakmicu
-
- Moderator
- Kontakt:
Brcko87 je napisao/la:Jestel spremni za poraz u subotu??![]()

" onclick="window.open(this.href);return false;
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
http://zvijezda-fans.tk/index.php?optio ... a&Itemid=5" onclick="window.open(this.href);return false;
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Ma naravno da smo spremni za poraz to se vidi po početku sezone, ali ako se to gleda onda mi stvarno ne možemo izgubit od ekipe koja nema ove godine nijednu pobjedu na BanjiBrcko87 je napisao/la:Jestel spremni za poraz u subotu??![]()

Dragon Town
sutra dobijamo jedno 2 ili 3 gola razlike
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
nije nemoguće da i izgubimo od Gradine, nisu oni uopšte loša ekipa ali su totalno neorganizovani što im se i odražava na rezultate
-
- Moderator
- Kontakt:
Ma pusti organizaciju, kakve veze organizacija. Ne igra organizacija nego igrači igraju. Dvije različite utakmice smo mi gledali protiv Širokog i Borca, nisam vjerovati mogao. A Široki jači od Borca, i napadački. Borac nije imao dominaciju.seven je napisao/la:nije nemoguće da i izgubimo od Gradine, nisu oni uopšte loša ekipa ali su totalno neorganizovani što im se i odražava na rezultate
Do igrača je sve, ako onakvi budu druže vi lagano to uzimate (+ što igrate sa Veležom) . Da više ne pričam o nama, nije tema Gradine

Nek bude kvota 1.50 na vas min. pa da odigram fino na kladi

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
igra organizacija itekako ulogu u igri ekipe, kod vas je već 5-ti trener na tapeti što nimalo ne pogoduje igri ekipe, mijenja se stadion domaćinstva što dodatno unosi pomutnju u klubu, nije bilo adekvatnih priprema što je opet posljedica haotičnog stanja uprave, raznorazni menadžeri kroje politiku kluba , postoji više frakcija u klubu što nimalo ne doprinosi idili, nije uspostavljena disciplina u timu a ko će je i uspostaviti kada se ne zna ko pije i ko plaća,već je sve podređeno ličnim interesima, još ako je to sve propraćeno i finasijama (tj. kašnjenjem plaćanja) sve se to odražava na ekipu i njihovu igru
bas me zanima koji ce sastava protiv veleza bit,koji igraci??
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Ja znam da Vehabović Kojić i Milanović igraju 100%bondich je napisao/la:bas me zanima koji ce sastava protiv veleza bit,koji igraci??

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.