FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

AeGon099
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la AeGon099 » 02 okt 2012, 01:37

bparena je napisao/la:Realno je trebalo ostati 1:1 ali vi ko vi - ako ne moze korektno kao u kupu kad ste ljudski nadigrali Celik sad ovako nekorektnim golom do tri boda... Evo vam sudija koji je za vasa 3 boda dobio planiranu kaznu od koje samo vi imate koristi, a on lovu koju je sigurno dobio. Znate i sami da ste nas pokrali ovaj put - ali eto mi ce mo se potruditi da nam ne smjestite ko sto ste korektno smjestili Tuzlanskoj Slobodi prosle godine. Skupite pare pa castite ovo smece od covjeka a ne sudiju..........

http://sportsport.ba/bh_fudbal/vukasovi ... u-ne/88924" onclick="window.open(this.href);return false;

Vase foluske o kaznjavanju od kojeg samo vi imate koristi... fujjjjjjjj
opet u vezi slobode ? sami su krivi kad su izgubili u zadnjem kolu sa 2 razlike, iako bi im i poraz od 1 razlike bio dovoljan za opstanak. sam pao sam se ubio.
Odlazi Safete.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 02 okt 2012, 01:42

@AeGon099
buraz nije problem - problem je u sta nam pretvarate ligu zajedno (do ove utakmice nisam vjerovo u to) sa Osimovim komitetom. Kome treba kazna ovom vasem sudiji. Zasto kazem vasem - e pa otidzi i malo provjeri na koliko vam je tekmi prosle godine sudio (i cesto donjeo bodove) taj covjek. 8 tekmi - to ti nista ne govori. Nije ni meni do onog nesviranog penala za Celik i gola iz ofsajda kojeg ste vi iz Sarajeva vidjeli a tek mi na stadionu. Samo eto babo ga kaznio i sinu donio 3 boda.... ne mogu da vjerujem.... :shock:

p.s. i da ponovim - i dan danas vam cestitam na porazu i pustanju Leotara nakon 40 tekmi bez poraza prosle godine.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

UnKnownBA
Kontakt:

Post Postao/la UnKnownBA » 02 okt 2012, 01:54

bparena je napisao/la:@AeGon099
buraz nije problem - problem je u sta nam pretvarate ligu zajedno (do ove utakmice nisam vjerovo u to) sa Osimovim komitetom. Kome treba kazna ovom vasem sudiji. Zasto kazem vasem - e pa otidzi i malo provjeri na koliko vam je tekmi prosle godine sudio (i cesto donjeo bodove) taj covjek. 8 tekmi - to ti nista ne govori. Nije ni meni do onog nesviranog penala za Celik i gola iz ofsajda kojeg ste vi iz Sarajeva vidjeli a tek mi na stadionu. Samo eto babo ga kaznio i sinu donio 3 boda.... ne mogu da vjerujem.... :shock:

p.s. i da ponovim - i dan danas vam cestitam na porazu i pustanju Leotara nakon 40 tekmi bez poraza prosle godine.
Ajd ba idi na svoju temu, ne pretvaramo vam mi ligu nego vi sami, losi ste, ne mozete nikog pobjediti, ne samo vi nego svi ostali! Vi samo pricate o onom sto vam odgovara, cak ste i video isjekli i predstavljate ga na YouTube kao da ste samo vi osteceni!? Necu dalje raspravljati ali onaj faul u prvom poluvremenu sa dvije noge u vasem sesnestercu je i za crveni i za penal (a sudija nije svirao ni jedno ni drugo). Udarali ste se cijelu utakmicu i zasluzili ste bar dva crvena do 60.-te minute. Gomila ekipa koje pojma nemaju u nasoj ligi, eto vam prilike, dokazite da znate igrati fudbala, ali bojim se da ni njih ne mozete pobjediti a ocekujete da pobjedite Željezničar. ccc
Zadnja izmjena: UnKnownBA, dana/u 02 okt 2012, 01:59, ukupno mijenjano 1 put.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 02 okt 2012, 02:04

reks je napisao/la:ima li iko da postavi tu video analizu ili kakvu sliku o tom famoznom ofsajdu.da mi je samo vidjeti koji to trenutak akcije kaze da je bio ofsajd.
Dzaba ti gledat pogotovo kad Osimov komitet priznaje da je bio "samo 30 cm" u ofsajdu. Al eto kradza se zaboravlja - bodovi se pisu.... Necete sigurno Zenici uraditi sto ste Tuzli prosle godine napravili. A od nas Zenicana dova - daBogda vam ponovo Makabi dosao... eto mi zavidni al se bar ne brukamo kradzama i zalosnim igrama u evropskim takmicenjima. Zelji ne trebaju ovako lopovski bodovi....

slika

@UnKnownBA
mi jesmo losi, ali nam ne trebaju krasti zasluzeni bar bod.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 02 okt 2012, 02:18

molim vas da ignorisete sve ove gluposti oko sudjenja i ako je bilo nekih gresaka bude ih u najjacim ligama svijeta, a da ne bude kod nas. A za ove navijace ovih nekih mali klubova pa ljudi znajte ZELJEZNICAR JE INSTITUCIJA, Zeljo je klub koji ima dusu, Zeljo je klub koji ima armiju plavih navijaca, Zeljo je klub koji ima prelijepu historiju i pricu, Zeljo je zivot i religija nije to samo fudba ima tu nesto vise...
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 02 okt 2012, 04:18

bp

Je li to optuzujes Zelju za sudijske greske?

Jeste li vi zenicani normalni ili imate toliki kompleks? Pa nije Zeljo sudio utakmicu!

Ko je kriv za prvi go? Ivica Osim? Komitet? Jesu li oni krivi za fizicku spremu igraca Celika?

Ma ovo je vise glupost raspravljati.

Vi trazite da vam se raja izrugava i da vam prkosi Osimom i komitetom. Mene samo interesuje sta ce biti kad Zeljo ponovo uzme titulu i kup. Ako vam je sadisfakcija to sto Zeljo gubi od izraelaca i slovenaca onda smo svi sretni, mi jer Zeljo uzima titule i igra u Evropi i svi vi kojima je drago sto gubimo. Znaci treba da ste sretni kad vam Zeljo uzme bodove u Zenici.

Sem onog Travnicana u Celiku nema igraca da ima mijesta u Zelji i sad ti pricaj kako je komitet kriv.

Ali evo ruka da vi (zenicani) necete znati ovo procitati nego ce te procitati samo ono sto vas interesuje a mene licno ne interesujete, ustvari interesujete me 2 do 4 puta godisnje to je najvise utakmica sto se moze u jednoj sezni sa vama odigrati. Poslije srijede Celik ce biti zaboravljen to proljetnoga dijela sezone. A vi, vi cete i dalje brojati sudijske greske u Zeljinim utakmicama i mimo Celika.

Jos nesto. Nekad ste bili najbrojiniji i ja se toga sjecam i bilo mi je drago. Sad ste postali najnaivniji svako vas vesla. Prvo ste popusili Ibrakovicevu suplju kako je dobro sto ste izgubili 2:1 i sto je dobro sto losi Zeljeznicar doalzi na Bilino Polje pa kako je Ibrakovic procitao Zelju, pa kako je Celik bolji, kako zna sve Zeljine slabe tacke. Istu je pricu vam pricao Jagodic. Zeljo dolazi ranjen, Zeljo je u krizi, uvjerio vas da ce te osvojiti 3 boda. Znate koji je tu zakljucak a to je da je Zeljo gigant za nase uslove i da se nasi treneri pokusaju preko Zelje proslaviti. Ovaj je istu halabuku digao ko Ibrakovic i zapamtite da ce isto zavrsiti.

Nemojte vise da se ovdje javljate, i ako se javljate nemojte mi se obracati jer sam se svega i svacega od vas nacitao.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 02 okt 2012, 05:41

PL BiH -1 je napisao/la: Sem onog Travnicana u Celiku nema igraca da ima mijesta u Zelji i sad ti pricaj kako je komitet kriv.
Travančića valjda :mrgreen:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

deyo
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la deyo » 02 okt 2012, 06:46

bparena je napisao/la:
reks je napisao/la:ima li iko da postavi tu video analizu ili kakvu sliku o tom famoznom ofsajdu.da mi je samo vidjeti koji to trenutak akcije kaze da je bio ofsajd.
Dzaba ti gledat pogotovo kad Osimov komitet priznaje da je bio "samo 30 cm" u ofsajdu. Al eto kradza se zaboravlja - bodovi se pisu.... Necete sigurno Zenici uraditi sto ste Tuzli prosle godine napravili. A od nas Zenicana dova - daBogda vam ponovo Makabi dosao... eto mi zavidni al se bar ne brukamo kradzama i zalosnim igrama u evropskim takmicenjima. Zelji ne trebaju ovako lopovski bodovi....

slika

@UnKnownBA
:D na ovim slikama se fino vidi da covjek nije u ofsajdu,ima linija sesnaesterca kao orijentir,a posto je ovo frame,fatate se za slamke neke...

A da vam nije "Osimovog Komiteta" samo bi se radovali gostovanju Želje u Zenici,prema tome pustite se pitarske shuplje,kad su je se i oni odrekli gotov(bar dok su prvi).
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300

mokhe
Kontakt:

Post Postao/la mokhe » 02 okt 2012, 08:16

Stvarno ne kontam ove koji kude za ofsajd, pa gledate li vi uopste fudbal? Ovakve stvari se redovno desavaju u svim svjetskim ligama, pa nije sudija kompjuter... Dosadni ste vise s tim.
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)

reks
Kontakt:

Post Postao/la reks » 02 okt 2012, 08:59

deyo je napisao/la:
bparena je napisao/la:

slika

@UnKnownBA
:D na ovim slikama se fino vidi da covjek nije u ofsajdu,ima linija sesnaesterca kao orijentir,a posto je ovo frame,fatate se za slamke neke...
A da vam nije "Osimovog Komiteta" samo bi se radovali gostovanju Želje u Zenici,prema tome pustite se pitarske shuplje,kad su je se i oni odrekli gotov(bar dok su prvi).
I dalje mi nije jasno gdje je taj ofsajd.Hvala na ovim slikama mada druga i treca nemaju svrhu jer je lopta tada vec krenula. Prva slika nikako ni garantuje da je odbrambeni igrac Celika koji je na slici pored Adilovica,dalji na snimku, tijelom iza njega.Tvoja crvena strelica je na prvoj slici iznad dva igraca koja su u liniji.ovo ne potvrdjuje teoriju zavjera koja se plasira na ovom forumu.Ustvari ovo me podsjeca na video spot Zabranjenog Pusenja i ofsajd kaziprstom.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 02 okt 2012, 09:19

Molim vas, ima li ikakav detaljan video izvjestaj ove zadnje tekme protiv Celika? Hvala

Druga stvar, sto meni nikako ne ide u glavu a to je razmisljanje vecine simpatizera Bh timova. Zasto ovo govorim?, iskljucivo iz razloga sto kada Celik ili Sarajevo igraju protiv slabijih ekipa nema jedva 500 ili 1.500 u vrh glave na stadionu. Sta se onda dogodi? Dode Zeljo, derbi kola, svi zele naravno pobjedu, i kada dode bolji, iskusniji i jaci tim da igra protiv vas logicno je da cete biti porazeni ili cete uz neko dozu srece i zalaganje mozda doci do povoljnog rezultata. Cisti primjer ovaj zadnji slucaj. Svi dosli na derbi, a rijetko da vecina onih sto su dosli uopste i prati Celik. Kada izgube najlakse je frustracije na drugim ispoljavati.

Dosta vise price o namjetanju. Zasto niko ne govori o sutretima gdje je Zeljo debelo ostecen? Zasto niko o tome ne govori, vec nasa raja sere, neka nismo mi kao oni. Uredu, ne treba huliganizam siriti, ali na ovakve attacke na nas klub treba odmah duplo uzvratiti. ;)

Sto se Jagodica tice, ja covjeka respektujem strasno, ali iskreno ovo mu nije prvi put kada ga je Zeljo pobijedio, da trazi debeli alibi u sudijama. Sjecate se kupa na Grbavici i pobjede od 3:0 za nas. Tada je zvonio na sva vrata, a tadasnji njegov Borac nije na gol opalio. Slican slucaj ovdje. On zna da vodi tim gdje se jedva prozivljama, i onda sebi kao vecina stvori u glavi da mogu pobijediti i nadigrati Zeljeznicar u kojem to o cemu oni mastaju postoji vec 3 godinama, dok u Celiku ili nekom drugom klubu u BIH osim samo Sirokom to nece nikada ni biti. Red, rad, disciplina, redovne plate itd... Stvarno ovo postaje vise smijesno... ;)

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 02 okt 2012, 09:23

PL BiH -1 je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:
PL BiH -1 je napisao/la:Amar Osim je najbolje odgovorio ovim glamdzijama iz Zenice i Hercegovine...

Upravo je rijec o onome sto sam ja pisao na temi Celika a to je da Amar bolje zna Vladine igrace nego i on sam. Ali normalno da Amar ma koliko bio cinican pojedincima to ne zeli tako da kaze pa se izrazava na profesionalan nacin a to je da su nakon sat vremena igre igraci Celika pali a igraci Zelje se digli. A kako su se digli? Tako sto je on napravio 3 zamjene koje ja nikad ne bih napravio. Zato je on trener a ja nesto sasvim trece.

Ova djecija prepucavanja primate 5-6 10 komada u Evropi su dosadna. Takva je liga. Eto od koga je velikan i strasni Borac iz Banjaluke ispao? Od koga je div ispao i kako je ispao? To su cinjenice, i to je kolektivni problem. Ispadali su nam klubovi od konobara i ribara. Sa vremena na vrijem Zeljo i Sarajevo ce zablistati u Evropi za druge cisto sumnjam ali to ce biti jednom pa onda opet 4-5 godina iste price jer nas najjveci i najtrofejniji klub ima godisnji budzet od 4 miliona KM i dug od 890.000 KM koji ne moze odjadnom odplatiti, dok recimo jedan Dinamo ima 14 miliona budzet. Zamislite koliki budzet sad ima Celik. Hajd evo sudije budu naklonjene Celiku i oni uzmu titulu i zaigraju predkolo Lige Prvaka. Sta misle navijaci toga Celika sta bi im se desilo?

Vi malo gledate PL BiH. Izgleda da ja koji sam ponekad uskracen to vise pratim od vas. Pa kod nas se igra najsporiji nogomet na kugli zemaljskoj. Evo najbrza utakmica je bila upravo ova Celika i Zelje. Sve ostalo je tromo i sporo. I poznati smo po krizama... timovi zaigraju pola sezone fantasticno drugu polovicu se ne mogu prepoznati i obrnutu a jedini problem je tu financijska kriza u kojoj se svi nalazimo. Na prste se mogu sad prebrojati timovi koji imaju platu na vrijeme: Zeljo, Zrinjski i Siroki i niko vise. Borac je najblizi jer duguje najmanje plata svojim igracima. I sta ocekivati od takve lige. Ni u Olimpiku kojeg svig hvale nije bajno... pola igraca dobija platu pola ne dobija.

Da nije Amara kojeg pljuju doduse protivnicki navijaci ova liga i Zeljo bi bilo taraba. Pa zbog Amara vi dolazite na tribine. Zbog Amara psujete, zbog Amara se nervirate. Amar puni protivnicke stadione i nase novine. Pored Amara jos imate Jovica, Jagodica, Husrefa i onoga lika iz Zrinjskog na vrh jezika mi prezime pa necu da se obrukam, ostalo je sve skart. I u jednu ruku Katalinski ali on se tim poslom bavi iz ljubavi ne zato sto je dobar.

One godine kada su u kupu zijanili zenicani opet galamili na sudije... a niko nije galamio na Ibrakovica koji ih je uvjerio da je Celik u boljoj situacija jer je na Grbavici prvu izgubio 2:1 nego Zeljo sto dolazi u Zenicu sa pozitivnim rezultatom. Pa malogradjanske izjave celnih ljudi kluba imamo ljepseg i pametnijeg trenera. Pa sto mu otkaz dadodes? Gdje su tad navijaci i galamdzije? Opet sudija kriv.

Za poraz Celika kriv je VLADO JAGODIC koji je prokockao vodstvo od 1:0 i neka se stidi svoje izjave jer nije bio u stanju da osvoji 3 boda kod kuce.
malo si sarkastican,sta li.. :roll: :roll: sto ne rece koga je DIV zadnjih par godina izbacivao..mnogo "jace" i vece od sebe...kad si vec i pomalo bezobrazan ,nas je i problem sto se stalno prica o negativnim uspjesima nasih klubova a ne onih pozitivnih kojih itekako ima... :roll:
Sta bi zelio da ja to tebi napisem? Ako imas kakvu zelju reci evo na raspolaganju sam ti.

Ja pisem cinjenice. Za Borca sam rekao velikan jer tako ga njegovi navijaci nazivaju a za Sarajevo div jer sam tako procitao na vasem dijelu foruma. Eh sad da sam ja brzobrazan mogao sam odma reci velikan a igrao vise u drugoj nego u PL i uzeo titula koliko i Modrica koje nema, i takvima kao tebi mogao sam napisati div zadnji put pehar vidio 2007 godine. Eh to je bezobrazno. Ako hoces bezobrazno i tako se moze.

Od pozitivnih utakmica ako ih mozemo nazivati uspjesima su po 2-3 izleta Zelje i Sarajeva. Nije to daleko od uspijeha to je predaleko. A sta mislis da ti krenem nabrajati od koga je Siroki gubio pa Zrinjski, pa Borac, pa Modrica, itd.

Ne pravi se pita od govana. Mislim moze, ali ja takvu ne bih jeo i uvjeren sam da ni ti ne bi istu jeo pa sto onda trazis da se pravi? Hoces da kazes da smo uspjesni a drugi sa odzada u Evropi. Nas drugi najveci tim izbaci ekipa iz Golubovica. Ekipa koja dolazi iz mijesne zajednice koja nema 1000 navijaca, ekipa koja je na samom dnu tabele, ekipa koja je primila poslije toga 30 golova u dvije utakmice. I hoces da ti kazem da nam je fudbal na dobrom putu? Tebi izgleda smeta sto ja ne velicam Sarajevo a ne sto navodim cinjenicu da nam je kompletan nogomet u sranju.

Znam ja sto ti tako razmisljas jer je Sarajevo povezalo par pobjeda i zanimljivih utakmica i Said je zanimljiv igrac. Eh moj divu. Tako su se digli i navijaci Zeljeznicara, uze se titula pa Zeba najbolji igrac lige pa po usima u evropi. Pa se uze dupla kruna pa opet. U tri godine izbacili Serifa i to zahvaljujuci Amarovom mozgu a ne kvaliteti igraca.

Brzo ce vrijeme doci da ces ti drugacije pricati. Ti si u jednoj velikoj zabludi. I veoma je upitno da ce Sarajevo do titule a vec vam igraci i trener daju te izjave. A preko 20 kola ostalo do kraja. De ti sad meni reci sta bi zelio da ti napisem?
Ja cu samo da citiram ono sto mene zanima i o cemu sam od pocetka govorio..a ti vidim opleo nadugo i nasiroko,a mene plaho ostatak ne zanima..ne zamjeri.. uredu jeste Golubovci sramota..al sto Bgt usput ti nekad ne spomenes da je Sarajevo,DIV ,ili kako ti vec vise odg izbacilo jednu veliku mijesnu zajednicu..Sofiju..sto ne kazes i ne pricas malo o titala i uspjesima tog kluba..sto ne kazes koliko taj grad ima stanovnika,i koliko ti ljudi ulazu u nogomet..i da nebi bilo zabune usput pogledaj koji je na tabeli taj Levski trenutno u njihovom sampionatu..e to je ono o cemu hocu da malo vise pises..a on se dotakao samo crnine..uredu al ajde nekad i malo dobrog...
F.K.Sarajevo je na pravom putu,svidjalo se to nekom ili ne,tako je...ehh sad o tituli je i vise nego smjesno pricati jer je liga maltene tek pocela i tek se sad zakuhava..moj klub je u ovom trenutku jos daleko,daleko od titule..
ti da cesce svratis ovdje znao bi da je tema o "ranoj" tituli vec apsolvirana i nebi je ponovo spominjao..naleti cesce Bgt.. ;)
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 02 okt 2012, 09:29

bparena je napisao/la:
E ako stvarno mislis ovo sto si gore napisao onda imas veliki problem sa rezonovanjem... ko je ba Tuzli uradio? Mi smo krivi sto Sloboda nije mogla dati gola nikome pola godine... mi smo krivi sto je od direktnog konkurenta zijanila 2 razlike, a valjao im poraz i od jednog gola? svi su krivi samo nije Sloboda... eto sad ih nekakva Bratstva i Capljine deru i to mora da je Zeljo kriv... komitet im delegira sudije da ih pljackaju u 1. ligi Federacije... Cuj Osimov komitet... kako vas nije stid blatit takvog covjeka? sta ti znas o Ivici Osimu? mora da nisi ni bio rodjen kad je on stisnuo muda i u sred Srbije dao ostavku na mjesto selektora bivse Juge... covjek je bolestan i opet je uzeo u svoje ruke da spasi bh. fudbal, pa da bi ti sad mogao gledati evropske reprezentacije na svom Bilinom Polju... spustao se ispod svog nivoa i isao na noge onom jadu Dodiku da bi i RS prihvatila statut i da bi konacno nas fudbal krenuo naprijed... on je to vjerovatno radio zbog Zelje... to vasi mozgovi i kontaju... niko ne moze izgubiti i cestitati, vec odmah je kriv komitet i Osim... on stima Zelji... kako vas ba nije stid? ima vas kamara balavaca koji i ne znate ko je bio Osim, Halilhodzic, Susic, Hase vec serete po ljudima koji su osvjetlali obraz svojoj drzavi... i ko si ti da pljujes po tome?
imali ste "ljijepog trenera" koji vam je prosipao demagogiju i palio vas da ste ekipa, a igraci mu nisu mogli hodat... dosao je u Slobodu sad pa opet nije mogao pobjedit nikog, a tu nema Osima... sad imate boljeg strucnjaka koji me iznenadjuje svojim izjavama, nisam ocekivao da on onako jalijaski poslije same utakmice, vruce glave, komentarise sudije... a komitet mu nije bio kriv kad je uzeo titulu i kup u sred Grbavice... sad su mu bile problem sudije, a nije bio problem sto mu igraci lome noge protivnicima i ne mogu da hodaju poslije 60. minute... ma jok, nije to problem, problem je komitet koji je Zelji nastimao titule i kupove... cak i one prije osnivanja komiteta... komitet je kriv za titule, a nije Amar koji je svojim dolaskom podigao klub na veci nivo, sto igraci imaju dobre i REDOVNE plate (sto je u nasoj drzavi rijetkost, zalosno, al je tako), sto prodaje mlede igrace za dobre sume, sto je poradio na uredjenosti kluba itd...
Najvise bih volio kada bi se Ivica povukao iz komiteta, pa da vidimo onda cemu bi pridavali uspjehe FK Zeljeznicara... nek pusti da sve ovo ode u tri picke materine... sto njemu ovo treba da ga prozivaju srolje poput tebe i slicnih gmazova koji ne pamte ni Aliju, kamoli Tita... vama bi to doduse i odgovaralo da se vrati na staro i kada se bod na gostovanju slavio ko pobjeda od 3:0... Nek se covjek povuce i uziva u penziji, nek dodju opet Iljo, Suljo i drugi antifudbalski izrodi, nek nas opet suspenduje UEFA... pa onda gledaj derbi ZEDO kantona sa Travnikom na svom renoviranom Bilinom Polju i na TV-u gledaj kvalifikacije za europsko ili svjetsko prvenstvo i navijaj za Tursku...
IVICE ISTUPI, NE MOZEMO VISE DA SLUSAMO SVAKU GNJIDU DA TE BLATI I ISPIRE SVOJA POGANA USTA TVOJIM IMENOM!
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

masinovodja
Kontakt:

Post Postao/la masinovodja » 02 okt 2012, 09:53

BlueIsTheColor je napisao/la:
bparena je napisao/la:
E ako stvarno mislis ovo sto si gore napisao onda imas veliki problem sa rezonovanjem... ko je ba Tuzli uradio? Mi smo krivi sto Sloboda nije mogla dati gola nikome pola godine... mi smo krivi sto je od direktnog konkurenta zijanila 2 razlike, a valjao im poraz i od jednog gola? svi su krivi samo nije Sloboda... eto sad ih nekakva Bratstva i Capljine deru i to mora da je Zeljo kriv... komitet im delegira sudije da ih pljackaju u 1. ligi Federacije... Cuj Osimov komitet... kako vas nije stid blatit takvog covjeka? sta ti znas o Ivici Osimu? mora da nisi ni bio rodjen kad je on stisnuo muda i u sred Srbije dao ostavku na mjesto selektora bivse Juge... covjek je bolestan i opet je uzeo u svoje ruke da spasi bh. fudbal, pa da bi ti sad mogao gledati evropske reprezentacije na svom Bilinom Polju... spustao se ispod svog nivoa i isao na noge onom jadu Dodiku da bi i RS prihvatila statut i da bi konacno nas fudbal krenuo naprijed... on je to vjerovatno radio zbog Zelje... to vasi mozgovi i kontaju... niko ne moze izgubiti i cestitati, vec odmah je kriv komitet i Osim... on stima Zelji... kako vas ba nije stid? ima vas kamara balavaca koji i ne znate ko je bio Osim, Halilhodzic, Susic, Hase vec serete po ljudima koji su osvjetlali obraz svojoj drzavi... i ko si ti da pljujes po tome?
imali ste "ljijepog trenera" koji vam je prosipao demagogiju i palio vas da ste ekipa, a igraci mu nisu mogli hodat... dosao je u Slobodu sad pa opet nije mogao pobjedit nikog, a tu nema Osima... sad imate boljeg strucnjaka koji me iznenadjuje svojim izjavama, nisam ocekivao da on onako jalijaski poslije same utakmice, vruce glave, komentarise sudije... a komitet mu nije bio kriv kad je uzeo titulu i kup u sred Grbavice... sad su mu bile problem sudije, a nije bio problem sto mu igraci lome noge protivnicima i ne mogu da hodaju poslije 60. minute... ma jok, nije to problem, problem je komitet koji je Zelji nastimao titule i kupove... cak i one prije osnivanja komiteta... komitet je kriv za titule, a nije Amar koji je svojim dolaskom podigao klub na veci nivo, sto igraci imaju dobre i REDOVNE plate (sto je u nasoj drzavi rijetkost, zalosno, al je tako), sto prodaje mlede igrace za dobre sume, sto je poradio na uredjenosti kluba itd...
Najvise bih volio kada bi se Ivica povukao iz komiteta, pa da vidimo onda cemu bi pridavali uspjehe FK Zeljeznicara... nek pusti da sve ovo ode u tri picke materine... sto njemu ovo treba da ga prozivaju srolje poput tebe i slicnih gmazova koji ne pamte ni Aliju, kamoli Tita... vama bi to doduse i odgovaralo da se vrati na staro i kada se bod na gostovanju slavio ko pobjeda od 3:0... Nek se covjek povuce i uziva u penziji, nek dodju opet Iljo, Suljo i drugi antifudbalski izrodi, nek nas opet suspenduje UEFA... pa onda gledaj derbi ZEDO kantona sa Travnikom na svom renoviranom Bilinom Polju i na TV-u gledaj kvalifikacije za europsko ili svjetsko prvenstvo i navijaj za Tursku...
IVICE ISTUPI, NE MOZEMO VISE DA SLUSAMO SVAKU GNJIDU DA TE BLATI I ISPIRE SVOJA POGANA USTA TVOJIM IMENOM!
Dzaba ti to moj jarane pricas, moras nemat etike, pa kulture, pa odgoja da blatis Osima i da mislis da on svoje ime koje je gradio godinama proda zato da nastima Zelji utakmicu protiv Celika....
bas budala moras bit da takvo nesto izjavis...

CARSON

Post Postao/la CARSON » 02 okt 2012, 09:56

bparena je napisao/la:
Svaka cast na post bas mi je drago da si spomenuo i Susica to je jedna gromada od covjeka a sta sve balavci ne pisu za njega pa ovaj Platini je svrsavao kad vidi Susica nego ljudi ja mislim da bi danas nas Ivica mogao nesto dogovoriti sa Pltinijem za nas hram

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 02 okt 2012, 10:35

bparena je napisao/la:
Svaka cast prijatelju na postu,samo imbecili i jadovi mogu blatiti Osima.Papeta,Halilhodzica,rah. Haseta i jos mnogo ljudskih gromada i iz nase i ostaliih sredina.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 02 okt 2012, 10:37

slika
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 02 okt 2012, 10:51

vidi lopova što su mi avatar ukrali :x :lol:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 02 okt 2012, 11:02

"Koševo i Bilino Polje popravili prosjek"

neki prosjek popravljaju samo kad su kod kuce a neki na gostovanjima :)
postavljamo standarde!! 8-)

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 02 okt 2012, 11:04

jug-onostalgicar je napisao/la:"Koševo i Bilino Polje popravili prosjek"

neki prosjek popravljaju samo kad su kod kuce a neki na gostovanjima :)
postavljamo standarde!! 8-)
Javi se iduce kolo ;)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Levin i 31 gost.