Estonija - Bosna i Hercegovina

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Bosna i Hercegovina ce u Talinu:

1) Osvojiti 3 boda i osigurati baraz
213
92%
2) Igrati nerijeseno
7
3%
3) Izgubiti
11
5%

Ukupno glasova: 231

Pinki tm`87
Kontakt:

Re: Estonija - Bosna i Hercegovina

Post Postao/la Pinki tm`87 » 10 okt 2009, 21:32

Belgija-Turska 1:0 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI !

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 10 okt 2009, 21:42

Nek se niko ne ljuti, moram ponoviti svoj post od sinoć u 12:00:
Došao je i taj dan, koji će zlatnim slovima biti upisan u anale BH fudbala, kao dan kada se naša reprezentacija, po prvi put, plasirala u baraž za SP.

Izvještaj --- SPAM --- noćas:

Iako se svekoliko hrvatsko pučanstvo nadalo ubjedljivoj pobjedi Engleske u Ukrajini, to se ipak nije desilo. Naime, Ukrajina je zabilježila prilično laganu pobjedu, te nam ostaje nada da ćemo u posljednjem kolu kvalifikacija savladati uvijek neugodni Kazahstan a da će Andora pobijediti Ukrajinu.

Sa druge strane, utjeha nam može biti da je makar naš bivši izbornik Blažević na dobrom putu da se sa reprezentacijom BiH plasira na SP, obzirom da su, iako se očekivala dosta teška utakmica, glatko savladali Estonce rezultatom 6:1. Strijelci za naše susjede su bili Džeko (2 gola), Ibišević (2 gola), Misimović i ponajbolji igrač Hajduka Senijad Ibričić.

Uz sve čestitke Ćiri i njegovim momcima poručujemo: Bit ćemo uz vas na SP! Cijela Hrvatska će navijati za reprezentaciju BiH svim srcem.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 10 okt 2009, 21:45

NoName je napisao/la:Nek se niko ne ljuti, moram ponoviti svoj post od sinoć u 12:00:
Došao je i taj dan, koji će zlatnim slovima biti upisan u anale BH fudbala, kao dan kada se naša reprezentacija, po prvi put, plasirala u baraž za SP.

Iako se svekoliko hrvatsko pučanstvo nadalo ubjedljivoj pobjedi Engleske u Ukrajini, to se ipak nije desilo. Naime, Ukrajina je zabilježila prilično laganu pobjedu, te nam ostaje nada da ćemo u posljednjem kolu kvalifikacija savladati uvijek neugodni Kazahstan a da će Andora pobijediti Ukrajinu.

Sa druge strane, utjeha nam može biti da je makar naš bivši izbornik Blažević na dobrom putu da se sa reprezentacijom BiH plasira na SP, obzirom da su, iako se očekivala dosta teška utakmica, glatko savladali Estonce rezultatom 6:1. Strijelci za naše susjede su bili Džeko (2 gola), Ibišević (2 gola), Misimović i ponajbolji igrač Hajduka Senijad Ibričić.

Uz sve čestitke Ćiri i njegovim momcima poručujemo: Bit ćemo uz vas na SP! Cijela Hrvatska će navijati za reprezentaciju BiH svim srcem.
:D :D :D :D :D oplaka majke mi
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 10 okt 2009, 21:59

NoName je napisao/la:Nek se niko ne ljuti, moram ponoviti svoj post od sinoć u 12:00:

Hahahhahahhahah ojhjjjj oplakah XD
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

neznalica
Kontakt:

Post Postao/la neznalica » 10 okt 2009, 22:08

jednostavno smo igrali jako i snažno,nisu nam mogli ništa,odbrana vrhunska...u nekim trenutcima sam pomislio da smo brazil j... te ,HVALA VAM MOMCI SVAKA ČAST ,DA SE I MI MALO VESELIMO, mene lično što se tiče baš me briga za baraž pokazali smo i dokazali svoju snagu moć,jednostavno smo prejaki ,j... mi se za francuskom, ukrajinom,rusijom svi su oni p...in dim za nas NAJJAČI SMO ,za mene mi smo već u africi,neka platiniu počne da plače što smo mu francusku izbacili....IGRAJ BOSNO NEDAJ SE IGRAJ SVI SMO UZ TEBE

MUFC

Post Postao/la MUFC » 10 okt 2009, 22:11

Madafaka je napisao/la:slika

svaka cast za ovo !
I'm An FC Fan !!!

Love United Hate Glazer !Boykot Official United Web Page & Shops !
Join MUST _ The Official Manchester United Supporters Trust

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 10 okt 2009, 22:11

Trasimaco je napisao/la:
calcio je napisao/la:svaka cast momci, tako vazna utakmica a nisam ni jedne sekunde bio nervozan jer su odigrali rutinski i pobjeda nije uopste dolazila u pitanje.
Steta! Bas sam ja ovo htio da napisem. :D
Ova utakmica je bila toliko mirna i sigurna i nikad se nisam ovako osjecao. Cini mi se da smo bolje odigrali ovu tekmu nego onu kad smo dobili 7:0. Cisto i bez greske! 8-) Bravo momci! :D

potpis... svi su odigrali za desetke... kontrolisali utakmicu 90 minuta... mislim da je ovo najbolja utakmica nasih momaka u ovim kvalifikacijama gledajuci na to da je pritisak bio veliki na njima.. ipak je estonija nezgodna reprezentacija a pogotovo na svom terenu. a nasi rutinski odigrali i sto je najbitnije, nisu gola primili...

svaka cast momci! bravo ciro!
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 10 okt 2009, 22:11

Gledam Belgiju protiv Turske...

Kao prvo, drago mi je da gube.

Drugo, i da smo izgubili protiv Estonije, ovi Belgijanci su toliko nafurani da bi mi prosli...
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

bosnia_rules
Kontakt:

Post Postao/la bosnia_rules » 10 okt 2009, 22:17

haha na turskom forumu turci navijaju za Belgiju

kazu da bi Terim dobio otkaz :mrgreen: :mrgreen:

ipak se nadam da ce turci povesti u zadnjim minutama,da im bude malo lakse sto su izgubili od Bosne 8-)

adom
Kontakt:

Post Postao/la adom » 10 okt 2009, 22:22

Bosnia-Herzegovina set for playoffs
(FIFA.com) Saturday 10 October 2009

Goals from Edin Dzeko and Vedad Ibisevic ensured Bosnia-Herzegovina will finish second in 2010 FIFA World Cup South Africa™ Qualifying Group 5 and progress to the play-offs for a place in South Africa. Miroslav Blazevic's side had won the first meeting with Estonia 7-0 last September, but they were made to work harder for victory this time around in Tallinn.

A cagey opening was played in an unusual atmosphere as the away fans remained quiet for 24 minutes to remember Sarajevo fan Vedran Puljic, 24, who was killed in violence ahead of his team's match at Siroki Brijeg in the domestic league on Sunday.

Dzeko was off target with an early chance and was then denied by Estonia goalkeeper Sergei Pareiko, while several deliveries narrowly eluded the visiting strikeforce, before the travelling crowd freed their voices. And, suitably inspired, they took the lead on the half-hour mark as the Wolfsburg frontman met a cross from the left to head home.

Vladimir Voskoboinikov fired wide when handed a chance to equalise by an error in the Bosnian defence three minutes before the interval. Sander Puri then fired over for the hosts before Ibisevic made the game safe in the 64th minute.

A superb counter-attack ended with the Hoffenheim striker being played in behind the home defence, and he rounded Pareiko and slotted the ball into an empty net.

Questionable defending from the hosts left Senijad Ibricic with a good chance in the closing moments, but the Hajduk Split winger was unable to capitalise and fired narrowly wide.

Nonetheless, a sixth victory in the group left Blazevic's men on 19 points and ensured Turkey would be unable to deny them a shot at reaching the finals via November's play-offs, regardless of their result against Belgium later in the evening.

That took the pressure off Bosnia's final match against Spain - already confirmed as group winners with a 100 per cent record from their nine games - on Wednesday. Estonia remain in fifth place, ahead of only Armenia, and will face the Belgians in midweek.
vijest sa fifa-e. :mrgreen:

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 10 okt 2009, 22:47

Turci izgubili u Belgiji 2:0 :P :P
× Plava krv ispod koze ×

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 10 okt 2009, 22:48

Cestitam Turcima na poraz! :twisted:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 okt 2009, 22:53

U gradu je ludnica, posebno ispred vječne vatre, atmosfera kao u Rio de Janeiru. Ne mogu ni zamisliti šta će biti ako se plasiramo na SP.

Što se utakmice tiče, ponovo rutinska pobjeda. Niti jedne sekunde se nisam zabrinuo za pobjedu. Odbrana na nivou, estonci bezopasni, Keno besposlen. Svaka čast momci.

Ibiševićev gol mi je najdraži u ovim kvalifikacijama, iz mnogo razloga, prvo zbog njega, drugo što nam je taj gol donio konačni mir i plasman u baraž. Bravo Vedade!!!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

aydin_galatasaray
Kontakt:

Post Postao/la aydin_galatasaray » 10 okt 2009, 22:57

serbia-romania 5-0 :D goooo serbiaaaa :)

ps: i hope bosnia gets france,and looses...france-bosnia 3-0

pinturicchio
Kontakt:

Post Postao/la pinturicchio » 10 okt 2009, 23:01

Molim vas ako neko zna kad momci stizu na aerodrom nemoj te lupanja,

MI BOSANCI
VEDRAN R.I.P

neko u afriku na SP neko u siroki boze moj....

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 10 okt 2009, 23:02

sta hoce ovaj kurd?

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 10 okt 2009, 23:03

pinturicchio je napisao/la:Molim vas ako neko zna kad momci stizu na aerodrom nemoj te lupanja,

MI BOSANCI
VEDRAN R.I.P

sutra u 12h

treba ih docekat...kako zasluzuju...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

bosnia_rules
Kontakt:

Post Postao/la bosnia_rules » 10 okt 2009, 23:04

miralem444 je napisao/la:
pinturicchio je napisao/la:Molim vas ako neko zna kad momci stizu na aerodrom nemoj te lupanja,

MI BOSANCI
VEDRAN R.I.P

sutra u 12h

treba ih docekat...kako zasluzuju...
tako je!!!

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 10 okt 2009, 23:05

aydin_galatasaray je napisao/la:serbia-romania 5-0 :D goooo serbiaaaa :)

go to pichka materina you fucking idiot.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 10 okt 2009, 23:06

aydin_galatasaray je napisao/la:serbia-romania 5-0 :D goooo serbiaaaa :)

i hope Fatih Terim stay your coach for 100 years :mrgreen: :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.