Sta se ti javljas ovdje. Ti ne znas sta ti tvoj predsjednik radi a dosao ovdje iduce kole, iduce godine. Zamolio te da mi odgovoris a ti veze nemas.Sarajlijc@ je napisao/la:Javi se iduce kolojug-onostalgicar je napisao/la:"Koševo i Bilino Polje popravili prosjek"
neki prosjek popravljaju samo kad su kod kuce a neki na gostovanjima
postavljamo standarde!!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!
Zanimljivo po ovome i Zeljo ostecen, e nemoze tako kad se nas osteti to treba presutiti i to je u redu.Pika se samo kad nekog drugog osteti.Sudija lopove

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sta si me zamolio ? Moze na pp.Paranoja je napisao/la:Sta se ti javljas ovdje. Ti ne znas sta ti tvoj predsjednik radi a dosao ovdje iduce kole, iduce godine. Zamolio te da mi odgovoris a ti veze nemas.Sarajlijc@ je napisao/la:Javi se iduce kolojug-onostalgicar je napisao/la:"Koševo i Bilino Polje popravili prosjek"
postavljamo standarde!!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ne mogu maloljetnici ici na gostovanja tako da ti se nema sta javljati iduce kolo, vozdraSarajlijc@ je napisao/la:Javi se iduce kolojug-onostalgicar je napisao/la:"Koševo i Bilino Polje popravili prosjek"
postavljamo standarde!!
Za zivot cijeli!
VAZNO OBAVJESTENJE:Vezano za sutrasnju utakmicu u I.Sarajevu od strane FK Slavije i policije I.Sarajevo dobili smo dopis s obavještenjem da nisu u mogučnosti primiti naše navijače.Povod kaku su naveli zadnja dešavanja u prvenstvu na stadionu Grbavica.
ovo je objavio Pekic preko fb-a .

ne brini mama sve je uredu
- inacefindecko
- Kontakt:

zbog ovakvih naslova mene stid ovog novinara

volio bih da nam svaku sad sudi neki "naš" sudija, da zabijamo golove iz četverometarskih ofsajda pa da se ovaj i ovakvi pojedu!
- KB-TM87
- Kontakt:
još nisu prestali daviti ovi iz zenice, pa vecih seljacina od njih nema realno, jos kad im se komsinice pridruze, mala maca su za nebeski narod 

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
E ovo je fakat previse. Nemoze covjek ostati miram poslije ovakvih gluposti, koliko god da se trudis.
Prvo ovo sa Celikom, iz prvog clanka se vidi da smo mi osteceni drasticno 2 puta, a Celik jednom. Oni kukumacu na sve strane da su zakinuti i vidi sad jos i ovih "novinara" sta pisu, tacnije se*u. Ofsajd od par centimetara je njima kradja, majke mi onda bi pola utakmica u Evropi bilo namjesteno sa kupljenim sudijama, gdje su sudije vrhunske, a ne ovi amateri Bosanski. Drugo, ovo sa Slavijom. Majke mi ko da smo ko zna sta radili na Grbavici pa oni nemogu obezbjediti uslove da nas docekaju. Ko da smo ubili nekoga, psovali 90 minuta (a ne 15 sekundi i to nekolicina), a da se na njihovom stadionu nikad, ali bas nikad ne pustaju marsevi na drinu, kace transparenti sa likovima zlocinaca i da ne pisemo sta sve ne, da ne navijaju cijelo vrijeme samo da vrijedjaju i psuju, ne spomenu svoj klub niti jednom.
Sad smo mi krivi sto je ovaj sudija davao zute tako da njihovih 5 ne bude protiv Slavije. Kakve mi koristi od toga tacno imamo???
Zeljo mora jasno i glasno, energicno da se postavi i da odgovori na ove bljuvotine. Nemogu da gledaju kako 3 godine haramo i uzimamo 2/3 mogucih trofeja pa se sad svi digli protiv nas. E pa trebamo uzeti i ove godine sve pa neka jedu mu*a svoja. Gadi mi se sto u ovoj zemlji moze pricati ko sta hoce i da prodje nekaznjeno. Sve ovo tuziti treba i uzeti im pare zbog gluposti koje pisu.
Prvo ovo sa Celikom, iz prvog clanka se vidi da smo mi osteceni drasticno 2 puta, a Celik jednom. Oni kukumacu na sve strane da su zakinuti i vidi sad jos i ovih "novinara" sta pisu, tacnije se*u. Ofsajd od par centimetara je njima kradja, majke mi onda bi pola utakmica u Evropi bilo namjesteno sa kupljenim sudijama, gdje su sudije vrhunske, a ne ovi amateri Bosanski. Drugo, ovo sa Slavijom. Majke mi ko da smo ko zna sta radili na Grbavici pa oni nemogu obezbjediti uslove da nas docekaju. Ko da smo ubili nekoga, psovali 90 minuta (a ne 15 sekundi i to nekolicina), a da se na njihovom stadionu nikad, ali bas nikad ne pustaju marsevi na drinu, kace transparenti sa likovima zlocinaca i da ne pisemo sta sve ne, da ne navijaju cijelo vrijeme samo da vrijedjaju i psuju, ne spomenu svoj klub niti jednom.
Sad smo mi krivi sto je ovaj sudija davao zute tako da njihovih 5 ne bude protiv Slavije. Kakve mi koristi od toga tacno imamo???
Zeljo mora jasno i glasno, energicno da se postavi i da odgovori na ove bljuvotine. Nemogu da gledaju kako 3 godine haramo i uzimamo 2/3 mogucih trofeja pa se sad svi digli protiv nas. E pa trebamo uzeti i ove godine sve pa neka jedu mu*a svoja. Gadi mi se sto u ovoj zemlji moze pricati ko sta hoce i da prodje nekaznjeno. Sve ovo tuziti treba i uzeti im pare zbog gluposti koje pisu.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
ne vjerujem, koji debilimirza1921 je napisao/la:VAZNO OBAVJESTENJE:Vezano za sutrasnju utakmicu u I.Sarajevu od strane FK Slavije i policije I.Sarajevo dobili smo dopis s obavještenjem da nisu u mogučnosti primiti naše navijače.Povod kaku su naveli zadnja dešavanja u prvenstvu na stadionu Grbavica.ovo je objavio Pekic preko fb-a .

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
[youtube][/youtube]DzoleZeljo je napisao/la:Molim vas, ima li ikakav detaljan video izvjestaj ove zadnje tekme protiv Celika? Hvala
Ima ovaj, ne znam jesi li gledao!? Bio je ofsajd, vidi se na usporenom snimku, i ja sam se raspravljao s rajom kako se nigdje ne vidi dobro i da ne moze niko sa sigurnscu tvrditi, dok nisam vidio ovaj snimak. Ali ovo nije nikakvo namjestanje, sudija je pogrijesio i sta je tu je. Bas kao sto kazu u onom clanku **** da se linijski sudija ne moze kriviti jer je bio mali ofsajd u djelicu sekunde i tesko je bilo sa sigurnoscu tvrditi dali je ofsajd ili ne.
I nemojte vise s njima diskutovati jer to ne vodi nigdje, treba ih ignorisati, tako ce jedino prestati.
Zadnja izmjena: UnKnownBA, dana/u 02 okt 2012, 13:28, ukupno mijenjano 1 put.
jug-onostalgicar je napisao/la:"Koševo i Bilino Polje popravili prosjek"
postavljamo standarde!!
čini mi se što ste gostovali, gostovali ste
da hoce bar MOJATV da prenosi ovu utakmicu jedino ili BHT
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
ovo sto se radi je presmijesno i budali je jasno da ovo nema veze sa tim da oni ne mogu obezbijediti uslove da dodju gostujuci navijaci..seven je napisao/la:jug-onostalgicar je napisao/la:"Koševo i Bilino Polje popravili prosjek"
postavljamo standarde!!
nadam se da ce komitet reagovati i da ce u buducnosti klubovi koji ne budu u stanju dati 5% kapaciteta za gostujuce i osigurat njihovu sigurnost biti izbaceni automatski iz lige jer je ovo prevrsilo svaku mjeru i odvratno je na ovaj nacin pokusavat uzdrmati protivnika i izbaciti ga iz ravnoteze
a vala i ta murija nek zarade svoj hljeb a ne da sjede i govore prevelik je rizik!!! pa u policiji si nisi u izvidjacima sto si se zaposlio ako neces rizik
Lako je vama, postoje klubovi u nasoj ligi koje ovakve stvari ne mogu pogoditi.seven je napisao/la:jug-onostalgicar je napisao/la:"Koševo i Bilino Polje popravili prosjek"
postavljamo standarde!!
mislim da je i vaš klub odahnuo nakon ove odluke, sad sigurno neće biti kažnjen zbog nereda "vjernih navijača", ubijeđen sam u to čak što više, jer se i klub ograđivao od navijača u par navrata, kako vidiš i tvoj klub nije nimalo pogođen ovom odlukom nego naprotivpile87 je napisao/la:Lako je vama, postoje klubovi u nasoj ligi koje ovakve stvari ne mogu pogoditi.seven je napisao/la:jug-onostalgicar je napisao/la:"Koševo i Bilino Polje popravili prosjek"
postavljamo standarde!!
Tacno se vidi kada neke stvari nemaju veze sa sportom i sportskim ponasanjem.Navijaci su navijaci i bilo gdje u svijetu naprave tu i tamo sranje.Ali kad klubovi pocnu tako da se ponasaju onda je druga prica.seven je napisao/la:mislim da je i vaš klub odahnuo nakon ove odluke, sad sigurno neće biti kažnjen zbog nereda "vjernih navijača", ubijeđen sam u to čak što više, jer se i klub ograđivao od navijača u par navrata, kako vidiš i tvoj klub nije nimalo pogođen ovom odlukom nego naprotiv
To sto ti podrzavas nesto sto i ne razumijes to je vec skroz druga prica.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/bez-mani ... vici/88972" onclick="window.open(this.href);return false; vidite li ovo glupa policija nije u stanju organizovati jednu utakmicu !? pitate se zasto dolazi do onog i belaja, sada ce manijaci sigurno ici nece na ovom ostati 100 % i kad dođes tamo provociranje i belaji i vi krivite manijake sto su samo htjeli otic bodit zelju provociranje i napadi i belaji su neizbjezni ! sramota vise ista pricat navijacima pored ovakve policije koja nije u stanju organizovati jednu utakmicu sa pravom zasluzuju nadimak a.c.a.b. ! SRAMOTA
-
- Kontakt:
http://sportsport.ba/bh_fudbal/muharemo ... o-se/87428" onclick="window.open(this.href);return false;
pa jel iko iz uprave podnio žalbu pobogu dragi, utorak prolazi a izgleda da će ljoŽe i protiv Rudara biti bez podrške, od donošenja te odluke niko ni A da kaže povodom toga, ako nam je Radnik nanio onoliko problema onda Rudar može ciljat i 3 boda u Dolini, kakva neozbiljnost jbt
pa jel iko iz uprave podnio žalbu pobogu dragi, utorak prolazi a izgleda da će ljoŽe i protiv Rudara biti bez podrške, od donošenja te odluke niko ni A da kaže povodom toga, ako nam je Radnik nanio onoliko problema onda Rudar može ciljat i 3 boda u Dolini, kakva neozbiljnost jbt

- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Voli nas Platini pravo, pare su nase, nova Grbavica dolazi...
http://fkzeljeznicar.ba/dzelaludin-muha ... platiniju/" onclick="window.open(this.href);return false;

http://fkzeljeznicar.ba/dzelaludin-muha ... platiniju/" onclick="window.open(this.href);return false;
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ma nije se niko žalio, valjalo se spremat' za predizborne kampanje 

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.