calcio je napisao/la:aydin_galatasaray je napisao/la:serbia-romania 5-0goooo serbiaaaa
ps: i hope bosnia gets france,and looses...france-bosnia 3-0
i hope Fatih Terim stay your coach for 100 years![]()
to ce postati kletva u turskoj haman

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
calcio je napisao/la:aydin_galatasaray je napisao/la:serbia-romania 5-0goooo serbiaaaa
Keep hoping because that won't happen! Enjoy watching the World Cup on television!aydin_galatasaray je napisao/la:serbia-romania 5-0goooo serbiaaaa
pusti debile zavisne....krivo im.....nek dobijemo francuze ...sta ?? bar smo prosli do baraza a turci dokle??? do treceg mjesta!!!!NoName je napisao/la:go to pichka materina you fucking idiot.aydin_galatasaray je napisao/la:serbia-romania 5-0goooo serbiaaaa
You can only weep and mourn. Hahahahahha, only 12 points. Shame. And you have been third in Europe, and it makes no sense. Belgium you won, that we get a 4:2. I love Bosnia and Herzegovina. Jeeeeeeeeerrrrrrrkkkkkkk.aydin_galatasaray je napisao/la:serbia-romania 5-0goooo serbiaaaa
upravo ja to posao da napisemomerbavarac je napisao/la:Sto mi se svidjaju one njihove jaknice ili duks, ne znam ni ja sta je. Ako neko zna, ima li se gdje onakve kupiti. Stvarno su prelijepe.
omerbavarac je napisao/la:Sto mi se svidjaju one njihove jaknice ili duks, ne znam ni ja sta je. Ako neko zna, ima li se gdje onakve kupiti. Stvarno su prelijepe.
bit ce na pijaci cim ovi malo bolje skontaju kako izgledajubosnia_rules je napisao/la:omerbavarac je napisao/la:Sto mi se svidjaju one njihove jaknice ili duks, ne znam ni ja sta je. Ako neko zna, ima li se gdje onakve kupiti. Stvarno su prelijepe.
i mene zanimaa![]()
Belgium-Turkey 2:0 hahahahahahahaydin_galatasaray je napisao/la:serbia-romania 5-0goooo serbiaaaa
hahhahhaha jesi ludjocker123 je napisao/la:bit ce na pijaci cim ovi malo bolje skontaju kako izgledajubosnia_rules je napisao/la:omerbavarac je napisao/la:Sto mi se svidjaju one njihove jaknice ili duks, ne znam ni ja sta je. Ako neko zna, ima li se gdje onakve kupiti. Stvarno su prelijepe.
i mene zanimaa![]()
![]()
![]()
Hajd' ti kinezu objasni šta je veliko slovoŽeljoman je napisao/la:a jest offtopic al stvarno na pijaci ima ofirnih stvari sto se tice reprezentacije,npr dresovi sa velikom slikom dzekei jos slicnih gluposti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.