@ vuk dlaku mijenja_ali ćud nikadakralj_je_mrtav je napisao/la:Ja nisam zadovoljan jer to znaci da svaki taj huligan i dalje normalno dolazi na utakmice. To je nedopustivo jer isti stalno prave probleme i mislim da je profesoricina prica o kaznjavanju pojedinaca ono sto trebamo cuti i mi i nadlezni organi. Ovdje se odmah podje pricati o lopovima, kriminalcima i ovoj nasoj drzavi i slicnim stavrima, to su kao neki argumenti koji se koriste u raspravi. To je ustvari nedostatak argumenata, boli me uvo za njih, ovdje pricamo o problemima s kojim se klubovi suocavaju radi navijaca. Znaju igraci Sarajeva sta njima znaci ova kazna od 40.000 eura i ova sto ce doci za Podgoricu.veteran II je napisao/la:Ne, ali su im izrečene zatvorske kazne. Zadovoljan?kralj_je_mrtav je napisao/la:Ja bih upitao, ali molit cu bez nervoze. Da li je ijednom navijacu Sarajeva, koji je ucestvovao u huliganskim ispadima u Sirokom ili u rusenje Koseva, zabranjen dolazak na stadione. Dakle, molim bez paljenja i prica o tome ko je prvi poceo. Samo pitam ,pa ako ko zna odgovor, bio bih zahvalan.
Zasto bas ovdje da pricamo o problemima i zasto bas ti trebas biti pokretac te price?!
Zasto nisi pricao o problemima u proteklih mjesec dana? Sjecas se?
Siguran si da si shvatio profesoricu psihologije?
Zamolicu te jaranski, da ne prebacujes lopticu na ovu stranu, ako zelis da pricamo o problemima nek' to bude
na nekoj drugoj temi, recimo na temi PL-općenito.
Ne mozes reci da je rasprava krenula sasvim slucajno kada to nije tako. Ti si postavio pitanje, odnosno
kopirao si pitanje o letećem panduru.