FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

molotovljev

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la molotovljev » 02 okt 2012, 12:35

kralj_je_mrtav je napisao/la:
veteran II je napisao/la:
kralj_je_mrtav je napisao/la:Ja bih upitao, ali molit cu bez nervoze. Da li je ijednom navijacu Sarajeva, koji je ucestvovao u huliganskim ispadima u Sirokom ili u rusenje Koseva, zabranjen dolazak na stadione. Dakle, molim bez paljenja i prica o tome ko je prvi poceo. Samo pitam ,pa ako ko zna odgovor, bio bih zahvalan.
Ne, ali su im izrečene zatvorske kazne. Zadovoljan?
Ja nisam zadovoljan jer to znaci da svaki taj huligan i dalje normalno dolazi na utakmice. To je nedopustivo jer isti stalno prave probleme i mislim da je profesoricina prica o kaznjavanju pojedinaca ono sto trebamo cuti i mi i nadlezni organi. Ovdje se odmah podje pricati o lopovima, kriminalcima i ovoj nasoj drzavi i slicnim stavrima, to su kao neki argumenti koji se koriste u raspravi. To je ustvari nedostatak argumenata, boli me uvo za njih, ovdje pricamo o problemima s kojim se klubovi suocavaju radi navijaca. Znaju igraci Sarajeva sta njima znaci ova kazna od 40.000 eura i ova sto ce doci za Podgoricu.
@ vuk dlaku mijenja_ali ćud nikada
Zasto bas ovdje da pricamo o problemima i zasto bas ti trebas biti pokretac te price?!
Zasto nisi pricao o problemima u proteklih mjesec dana? Sjecas se?
Siguran si da si shvatio profesoricu psihologije?
Zamolicu te jaranski, da ne prebacujes lopticu na ovu stranu, ako zelis da pricamo o problemima nek' to bude
na nekoj drugoj temi, recimo na temi PL-općenito.
Ne mozes reci da je rasprava krenula sasvim slucajno kada to nije tako. Ti si postavio pitanje, odnosno
kopirao si pitanje o letećem panduru.
F.K.SARAJEVO

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 02 okt 2012, 13:08

Vidim prica se o emisiji od sinoc, pa da iznesem svoje skromno misljenje hehe
Po meni je ona psihologinja, lafo neki expert za navijace, upropastila emisiju. Kazem lafo expert jer mi spominje francuze a sami znamo njihovu tifo scenu, koja je jedna od zescih u Evropi i u kojoj svaki vikend neko bude naboden, da li od parizana, marsenjeza ili nekih drugih. Drugo prica mi o utakmicama repke a svi znamo da je poredit navijace repke i klubova nemoguce. Takodje neke kamere ofo ono... Dobro joj Dino rece, klubovi jedva plate isplacuju. Recimo na Kosevu se ne mogu stolice normalne na zapad postaviti a ona bi video nadzor svaku tekmu :)
Po meni je jedini problem nedovoljno policije prilikom osiguravanja utakmice. Svi neredi u BiH, do sada sto su bili, su zbog toga sto nije bilo dovoljno murije na stadionu ili oko njega. Kad se po pitanju toga malo uozbilje mislim da nereda nece biti ili ce ih biti drasticno manje. A da budemo realni u BiH ima skoro najmanje nereda u Evropi tako da se to sa malo truda moze rijesiti...
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

pacovi_tu_ima
Kontakt:

Post Postao/la pacovi_tu_ima » 02 okt 2012, 13:10

IFFHS rang lista

Sarajevo jedini bh. klub u top 400

Prema najnovijoj rang listi Internacionalne federacije za historiju i statistiku (IFFHS), FK Sarajevo najbolji je bosanskohercegovački klub i jedini u društvu 400 najboljih ekipa svijeta.

Ostalih bh. klubova nema u top 400, a prvu poziciju drži Barcelona sa 343 boda, dok je drugi Universidad de Chile s 300, odnosno Boca Juniors sa 286 bodova.

Minhenski Bayern bio je najbolji tim mjeseca septembra, što je bavarskom gigantu osmi put od 2000. godine da bude najbolji tim u jednom mjesecu.

Bordo tim trenutno dijeli 384. mjesto na listi s još tri kluba, a to su: Karabukspor, Lierse i Milsami Orhei. Dodajmo da je Sarajevo tako napredovalo za čak 17 mjesta u odnosu na proteklu rang listu.

IFFHS rang lista:
1. FC Barcelona (ESP) 343,0
2. Universidad de Chile (CHI) 300,0
3. Boca Juniors (ARG) 286,0
4. Real Madrid (ESP) 281,0
5. Atlético de Madrid (ESP) 264,0
6. Chelsea (ING) 256,0
7. Bayern Múnich (GER) 248,0
8. Corinthians (BRA) 248,0
9. Athletic Bilbao (ESP) 240,0
10. Vélez Sarsfield (ARG) 227,0
...
384. FK Sarajevo (BiH) 65.5
ostalih nema ni na mapi :lol: 8-)

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 02 okt 2012, 13:16

pacovi_tu_ima je napisao/la:
IFFHS rang lista

Prema najnovijoj rang listi Internacionalne federacije za historiju i statistiku (IFFHS), FK Sarajevo najbolji je bosanskohercegovački klub i jedini u društvu 400 najboljih ekipa svijeta.

Ostalih bh. klubova nema u top 400, a prvu poziciju drži Barcelona sa 343 boda, dok je drugi Universidad de Chile s 300, odnosno Boca Juniors sa 286 bodova.

Minhenski Bayern bio je najbolji tim mjeseca septembra, što je bavarskom gigantu osmi put od 2000. godine da bude najbolji tim u jednom mjesecu.

Bordo tim trenutno dijeli 384. mjesto na listi s još tri kluba, a to su: Karabukspor, Lierse i Milsami Orhei. Dodajmo da je Sarajevo tako napredovalo za čak 17 mjesta u odnosu na proteklu rang listu.

IFFHS rang lista:
6. Chelsea (ING) 256,0
...
cestitamo :mrgreen: ,ako se potrudite mozda za koju godinu prestignete ove argentince u samom vrhu liste uz neprikosnoveni un chile koji je jaci od reala i bajerna 8-)

powerplay
Kontakt:

Post Postao/la powerplay » 02 okt 2012, 13:30

Cuspajz je napisao/la:
pacovi_tu_ima je napisao/la:
IFFHS rang lista

IFFHS rang lista:
6. Chelsea (ING) 256,0
...
cestitamo :mrgreen: ,ako se potrudite mozda za koju godinu prestignete ove argentince u samom vrhu liste uz neprikosnoveni un chile koji je jaci od reala i bajerna 8-)
Glupost je preblaga riječ za tvoje postove :? . A da pokušaš malo pročitati šta znači IFFHS, i kako se rangiraju klubovi na njoj.
U novi boj...

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 02 okt 2012, 13:33

Cuspajz je napisao/la:

Ma da, sad vam ne valja ni ova Iffhs lista. Prvo nije validna Uefina, pa Fifina, pa sad evo i ova. Ok, ima smijesnih klubova na nerealnim mjestima, ali zasto svaku listu u kojoj je Sarajevo najbolje nipodastavate i ismijavate ?
Pravo da ti kazem ni meni ovo nista ne znaci, iskorak u evropi i titule su najbitnije, ali ako vec necete da priznate ove liste zasto ih ismijavate.
Sarajevo kao najbolji bh klub u Evropi nije slucajno po svim listama ispred konkurenata ove znj lige
15.10 - 15.06 ...

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 02 okt 2012, 13:50

skyisthelimit je napisao/la:
Cuspajz je napisao/la:

Ma da, sad vam ne valja ni ova Iffhs lista. Prvo nije validna Uefina, pa Fifina, pa sad evo i ova. Ok, ima smijesnih klubova na nerealnim mjestima, ali zasto svaku listu u kojoj je Sarajevo najbolje nipodastavate i ismijavate ?
Pravo da ti kazem ni meni ovo nista ne znaci, iskorak u evropi i titule su najbitnije, ali ako vec necete da priznate ove liste zasto ih ismijavate.
Sarajevo kao najbolji bh klub u Evropi nije slucajno po svim listama ispred konkurenata ove znj lige
iskreno ove liste su mi smijesne i ne vodim racuna o njima ,glupost mi je sto postavljaju neki ovo u fazonu mi smo 385 zeljo 400 i neki pa ono nasli dusevno zadovoljstvo neko :mrgreen: ,medzusobni dueli ,titule i tradicija su ono sto me interesuje a zna se kako tu stoje stvari

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 02 okt 2012, 14:30

Protiv Zrinjskog ocekujem veoma tvrdu utakmicu i bio bih zadovoljan sa remijem uz dati gol
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 02 okt 2012, 14:35

Evolution87 je napisao/la:Protiv Zrinjskog ocekujem veoma tvrdu utakmicu i bio bih zadovoljan sa remijem uz dati gol
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 02 okt 2012, 14:40

VanBasten je napisao/la:Meni je nešto sexy, vopra. :D Jel udata, razvedena,ko? :D
Udata jer je ja znam sa FPN-a dok sam ''studirao'' bila mi je profesor i kod nje sam polozio sa 7, tako da @VanBasten nemas sansi kod nje i pisi propalo.. :lol: :P

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 02 okt 2012, 15:02

Imam li ja šanse ... :mrgreen: :?:

Bitno je dati gol u Mostaru... neka bude i 2:1 imamo dobre izglede...

VOLIM VOLIM VOLIM...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 02 okt 2012, 15:05

ramiral je napisao/la:Imam li ja šanse ... :mrgreen: :?:

Bitno je dati gol u Mostaru... neka bude i 2:1 imamo dobre izglede...

VOLIM VOLIM VOLIM...
Ma ti tigre moj mozda bi imao na sarm sta ja znam ;) :D
Slazem se ma sa X bi bili presretni slazetele li se braco?

doahzsa
Kontakt:

Post Postao/la doahzsa » 02 okt 2012, 15:11

Realno smo kvalitetniji od Zrinjskog, nadam se pobjedi iako i 1:1 je odlican rezultat. I onda svi u Travnik !
Samo Saraj'vo !

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 02 okt 2012, 15:27

Ne treba nikad pocjenivati protivnika mi jesmo sad kvalitetniji ali pazi lopta je okrugla. ;)
Ja planiram da idem aBd u Travnik ako ne budem radio a to cu znati u Petak. :)

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 02 okt 2012, 15:32

Izganjaj bolovanje care i piči na tekmu ;)

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 02 okt 2012, 15:33

ramiral je napisao/la:Izganjaj bolovanje care i piči na tekmu ;)
Tek sam jaro poceo da radim mislim na 6 mjeseci i polozio nedavno Drzavni ispit i sad sam pravi sanitarni tehnicar.., a sanse su da idem 70% ;) :P

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 02 okt 2012, 15:38

Moj prijatelj i brat po bordo boji Šepi (znam da čita i ovom prilikom ga pozdravljam), stari mu dao pare da plati račun za struju i vodu, a jaro sjeo na bus i 150 km spičio za RajvoSa da gleda derbi protiv Željovaca...

Kad je došao kući bilo je tarapane... ali ko ga šiša kad je se pobjednički pjevala ''DA GA HOĆE ZABIT' MATKO JOOJ NANO NANICEEE''
;) :mrgreen:

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 02 okt 2012, 15:42

ramiral je napisao/la:Moj prijatelj i brat po bordo boji Šepi (znam da čita i ovom prilikom ga pozdravljam), stari mu dao pare da plati račun za struju i vodu, a jaro sjeo na bus i 150 km spičio za RajvoSa da gleda derbi protiv Željovaca...

Kad je došao kući bilo je tarapane... ali ko ga šiša kad je se pobjednički pjevala ''DA GA HOĆE ZABIT' MATKO JOOJ NANO NANICEEE''
;) :mrgreen:
Oplakah :lol: :lol: :lol: :lol:
Joj taj ti jaran lud ko noga svijumi e svasta covjek moze procitati.... ;)
@ramiral ti si kralj na forumu da su bodgom svi kako ti, a mozda se i varam? :D (sala) :P

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 02 okt 2012, 16:01

IFFHS: FK Sarajevo jedini bh. klub među 400 najboljih. :D PS. za one koji ne znaju.

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 02 okt 2012, 16:08

DevilS je napisao/la:IFFHS: FK Sarajevo jedini bh. klub među 400 najboljih. :D PS. za one koji ne znaju.
legendo jesi to bio prva smjena, pa navalio? :mrgreen:
Za zivot cijeli!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []