RK Borac
Re: RK Borac
Izviđač je u najboljem položaju,puno su dobili sa ovim srednjakom Vidovićem-ta im je pozicija bila tanka,braća Burić ,bujaju,,iza Zeljića je period prilagobe i ove godine ga vidim u vrhu liste strijelaca SEHA lige,Malinović najbolji desni u domaćem prvenstvu,plus ciljane prinove(Paponja,Buljubašić)...minus je erozija domaći talenata. Sloga puno mijenjala.Puno ovisi koliko će se Pešić zadržat,te dali će u toku sezone dovesti još jednog ljevaka(Rađa zna tajming),nekako sam siguran da će to biti prije ili kasnije Jaškić,Marčeta pun pogodak...domaći sporo pristižu.Borac??? Nakon Malinovića ostat bez Radulovića a da ama baš ništa nije dao klubu-neobjašnjivo.U današnjoj konstalaciji snaga velika pomoć bi bila od zdravih al samo zdravih Garića i Pucarevića.Zanima me na kojem nivou ova ekipa može igrati odbranu,ako to nebude na nivou ove dvije ekipe onda su bez velike šanse.Iako tako ne pričaju mislim da će u razigravanje ući pojačani i pametniji.
Pa zna li se hoće li Garić potpisati? Pričalo se da trenira sa ekipom. Pucarevića čini mi se niko nije ni spominjao, mada bi dobro došao.
Puca je u Svajcarskoj, a Gara trenira u Borcu, Mladosti i Golic-Saric. Ni on sam ne zna gdje ce.
Zoran Trninic ne zna gdje goni, ljudi uopste ne rade sa loptom, nema igre na dva gola, ne rade nikakve akcije. Samo malo setaj, trckaraj, teretana.
A sto se tice velikih transfera u BiH, jedino transfer Hrvata u Izvidjac i Doborca u Gradacac moze se nazvati uspjehom. Ostalo je livada. Za Buljubasica u Ljubuskom kazu da nema blage veze. Marceta nije nesto odlican. Malinovic je pod znakom pitanja, ima neku povredu.
Zoran Trninic ne zna gdje goni, ljudi uopste ne rade sa loptom, nema igre na dva gola, ne rade nikakve akcije. Samo malo setaj, trckaraj, teretana.
A sto se tice velikih transfera u BiH, jedino transfer Hrvata u Izvidjac i Doborca u Gradacac moze se nazvati uspjehom. Ostalo je livada. Za Buljubasica u Ljubuskom kazu da nema blage veze. Marceta nije nesto odlican. Malinovic je pod znakom pitanja, ima neku povredu.
-
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
-
- Kontakt:
" са ?...
% ' све ?, ? ' ? ?, $ је & ' " Х ?...
" & $ " ", онај ? $ се " " $....
" $, Грађан $, $ је ус*ао на & ? ", & & ' $ 2 " ...
? ту " '... За $ ? - се " ", јер ово - " $ $...
" $, Грађан $, $ је ус*ао на & ? ", & & ' $ 2 " ...

Rađenović

o čemu pričaš? Na 5 razlike za Lovćen sudije u kontinuitetu isključuju dva igrača Lovćena.Tad utakmicu izvlači Janković sa tri vezana gola i Borac im prilazi na dva razlike.Sudije su iskusno doveli utakmicu u "X" i naravno stari vuk Obradović koji je izjednačio 5 sekundi prije kraja.Janković i Obradović dosta dobri,Triva može i puno bolje /treba mu dati šta mu se duguje,pa će igrati kako najbolje zna/,Mika kad bi imao više lopti dao bi i više golova,ovako će lakše loto dobiti nego kvalitetan višak,Građan je mlad momak,perspektivan,možda će i biti nešto od njega /kraj Trive bi se i ćorav pivot nadavao golova/,Mandić se digao dva puta i zabio dva extra gola i to je sve...naravno Hans,a ostalo nije vrijedno pomenasamoopusteno je napisao/la:" са ?...
" $, Грађан $, $ је ус*ао на & ? ", & & ' $ 2 " ...![]()
-
- Kontakt:
O ?, " те преознао...
" % то у ' посту " "?
" % то у ' посту " "?

Ljudi ne igraju na treningu uopste. Krivite Zoku. Sto nije ostavio Tesica ako Delicu ne ide?
Kao da ste svi vrhunski treneri, mlatite jezikom na sve strane.
gorane,mi ocjenjujemo igru i učinak pojedinaca,kao publika imamo na to pravo...mislim da se ti postavljaš kao stručnjak i ocjenjuješ Zoku i znaš šta oni rade na treninzima i šta bi trebali da rade...
a ti još uvijek neotkriveni (pošto Kolumba ne prepoznaješ) i "samoopušteni" ,pročitaj svoj post ponovo pa ćeš vidjeti o čemu sam ja pisao...ako razumiješ uopšte
a ti još uvijek neotkriveni (pošto Kolumba ne prepoznaješ) i "samoopušteni" ,pročitaj svoj post ponovo pa ćeš vidjeti o čemu sam ja pisao...ako razumiješ uopšte

-
- Kontakt:
% не " " & " ? за " ја " " ??goranBL je napisao/la:Ljudi ne igraju na treningu uopste. Krivite Zoku. Sto nije ostavio Tesica ako Delicu ne ide?
А за тренера се зна $ је везара... ? $ & $ ? " онај & га је $.
ЈА ' те " % у ' посту " ", " ' ' $ се " с &, & " $ "...BLBoss je napisao/la: a ti još uvijek neotkriveni (pošto Kolumba ne prepoznaješ) i "samoopušteni" ,pročitaj svoj post ponovo pa ćeš vidjeti o čemu sam ja pisao...ako razumiješ uopšte
sve je OK...u suštini se slažemo...
-
- Kontakt:
& % - & 33- 26 ...
Borac više nije interesantan ni za foruma...eeeeee šta "stručnjaci" napraviše od našeg velikana 

-
- Kontakt:
? ' Татран % у - ?...
% су ' & ?...
% су ' & ?...
-
- Kontakt:
& - " 21-20 !!
Прва $ у СЕХА ?, &
Прва $ у СЕХА ?, &

Igor Mandić ide u Metalurg, moguća zamjena Nemanja Bezbradica.
Nek je Mandicu sa srecom, bice nesto od njega.pavarotti je napisao/la:Igor Mandić ide u Metalurg, moguća zamjena Nemanja Bezbradica.
A sto se tice zamjene, mislim da nema potrebe... Borac ima dva lijeva beka.
http://www.nezavisne.com/sport/rukomet/ ... 67394.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Bitno da oni imaju profesionalnog kondicionog trenera
Bitno da oni imaju profesionalnog kondicionog trenera

sta kaze trinic sloga favorit!? a jest me nasmija covjek, i ovaj borac svakakvi likovi treniraju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.