Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
Buu
-
Kontakt:
madridista je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/muharemo ... o-se/87428
pa jel iko iz uprave podnio žalbu pobogu dragi, utorak prolazi a izgleda da će ljoŽe i protiv Rudara biti bez podrške, od donošenja te odluke niko ni A da kaže povodom toga, ako nam je Radnik nanio onoliko problema onda Rudar može ciljat i 3 boda u Dolini, kakva neozbiljnost jbt

Ko da se zali ?
Gledam danas i Guso je u politiku otisao.
NO PYRO NO PARTY
-
bistrikboy
-
Kontakt:
Postao/la bistrikboy » 02 okt 2012, 16:20
Kakve su ovo jednostarne zabrane dolaska ljudi na utakmicu?Hoce li ovo komitet kazniti da jedan klub ne zeli navijace gostujuce ekipe na stadionu?Sramota teska i ako ovo postane praksa komitet je kriv!Mrsko policiji da radi svoj posao...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
-
magija
-
Kontakt:
Moram napomenut one koje ne znaju da Lukavica dio novog istocnog sarajeva nema specijalnu jedinicu, nego obicne policajce, a da CJB ISTOCNO SARAJEVO ima specijalce koji su stacionirani na Palama. Buduci da su ove utakmice visokog rizika izmedju Zelje i Slavije, pa znam cak da se pozivaju specijalci iz Foce buduci da CBJ Istocno Sarajevo nema dovoljno pripadnika tako da se pozivaju specijalci iz Foce. E sad posto specijalci moraju dobiti dnevnice, najvjerovatnije ovi iz Slavije nemaju da im plate, pa zbog toga nisu u mogucnosti da organizuju. To mi se nekako logicno cini, mada ponovo ko ce im znati.
Nama jedino preostaje da vjerujemo kako ce nas Zeljo abd. sutra dobro odigrat i sva tri boda donjeti iz Lukavice.
Znali neko imali prenos na TV?
-
Paranoja
-
Kontakt:
bistrikboy je napisao/la:Kakve su ovo jednostarne zabrane dolaska ljudi na utakmicu?Hoce li ovo komitet kazniti da jedan klub ne zeli navijace gostujuce ekipe na stadionu?Sramota teska i ako ovo postane praksa komitet je kriv!Mrsko policiji da radi svoj posao...
Moje misljenje da je nasoj upravi dosta sranja i placanja kazni, i takode ovo je jedno od ozbiljnih gostovanja, svi znaju da bi belaja vjerovatno bilo, tako je vjerovatno i nasa uprava dogovorila ovo s njihovom.
Jednostavno ne moze se kao organizovati, manje kazni i sve ok.
Mi bi trebali stvarno se pozabaviti s nasom tribinom, da se vidi sta je planovi te navijacke skupine. Da li misle nastaviti praviti probleme, paliti baklje i sto najgore praviti klubu veliku stetu.
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!
-
Buu
-
Kontakt:
Klub jedinu kaznu koju je platio ili ce platiti je ova od UEFE, ovo ostalo sve se skida od onih 50000 KM od Bh-tel. Kad se potrosi taj bon onda treba poceti kukati

NO PYRO NO PARTY
-
anonimni
-
Kontakt:
@ magija
to je vjerovatno i istina, drugi razlog što Slavija to radi ne mogu ni skontati, a Slavija je haman stalno u finansijskoj krizi (bila prije par godina, vjerovatno su i danas) i logično moraju da štede na svakom koraku, a isto je obezbjeđivati 100 i 1000 gledalaca na "normlanim" temama (lakše bi bilo da sam se citir'o s teme Kupa, sve isto

)
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
-
Paranoja
-
Kontakt:
anonimni je napisao/la:@ magija
to je vjerovatno i istina, drugi razlog što Slavija to radi ne mogu ni skontati, a Slavija je haman stalno u finansijskoj krizi (bila prije par godina, vjerovatno su i danas) i logično moraju da štede na svakom koraku, a isto je obezbjeđivati 100 i 1000 gledalaca na "normlanim" temama (lakše bi bilo da sam se citir'o s teme Kupa, sve isto

)
Pa jedino mogu zaraditi ako nemaju para. To nije istina. Trenutno Slavija ima najvise para u Premijer lige. Racunica 1.000 manijaka po 5km karta ----5.000km
Nek uzmu 300 momaka iz obezbjedenja njim je dnevnica oko 40km to je 1.200km i nek bude 300 specijalaca dnevnica po 60 km 1.800km, a 300 specijalaca nije potrebno napisao sam onako i to 3.000km oni u svakom slucaju dobri. Uzmi njihove navijace racunica je jasna da to nije.
Imaju oni pare libo njih za to, ovo je nesto skroz drugo.
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!
-
anonimni
-
Kontakt:
onda ni ja ne znam šta je

al' sjećam se prije par godina kad Gracić nije htio da bude utakmica u lavoru protiv OlimpiKa s publikom, spominj'o je da obezbjeđenje utakmice s publikom košta 17-18.000 KM, koliko se sjećam, a nekako mi je logičnije da ako jedan dio stadiona ostane prazan, da je ta cifra i manja, a svakako dođe na isto imati 100 i hiljadu ljudi na npr. zapadu (nadam se da se tu slažeš sa mnom

)
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
-
amerosm
-
Kontakt:
U neku ruku mi je i drago sto nam se ovo desilo pred utakmicu sa Slavijom, pa mozda nasi IDIOTI (drugacije te osobe ne mogu nazvati) shvate koliko stete nanose klubu.
Jedini nacin da se ovo rijesi su dugotrajne zabrane ulaska na stadionu i da FK Zeljeznicar postavi kamere na Grbavici, pa kada se pronadje pocinioc da on snosi troskove kazne/i.
Sto se tice ovih nasih wanna-be politicara, ja bi statutom kluba zabranio svakom zaposleniku da se bavi politikom, u protivnom mu slijedi otkaz - jer ta ista politika nas je htjela u par navrata da ugasi, FK Zeljeznicar nije osnovan na tim principima.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
-
exbabilon
-
Kontakt:
Platini ovdje dočekan na nož, evo ga već pitaju što nam je sviran penal u Parizu, što je Sarajevo dobilo onakvu kaznu...Čovjek se više nikad neće ovdje vratit, totalno neprijateljska atmosfera. Ovakvi likovi vole da im se tetoši, a mi volimo da nam se kapne koji milion, jer nam pare fakat trebaju. Računica jasna, trebalo je danas fino s njim. Nadam se da su bar oni odgovorni bili dobri s njim i da ćemo hajrovat nešto od ove posjete.
P.S. Ne vidim da su ga pitali za suđenje Vukasovića u Zenici.

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
-
champions1921
Postao/la champions1921 » 02 okt 2012, 17:25
Ovo je jedan jadan ocajnicki potez Slavije jer su svjesni da bi protutnjali kroz Lukavicu sa 0:5.. Vidjeli protiv Radnika da nam teze ide bez navijaca pa da i oni probaju na taj nacin doci do rezultata.... Koji jadnici jos im je izgovor "zbog nedavnih desavanja na Grbavici" kao da nisu svjesni sta su njihovi sokolcici radili predhodnih godina.. A i ovaj put bi njihov repertoar bio isti ako ne gori ali ovako to niko nece saznati jer vjerovatno nece biti ni prenosa pa se njihov javasluk nece medijski ni eksponirati.. Jadan i ofiran pokusaj.. Savez ovo mora sankcionisati jer ko nije sposoban da organizuje utakmicu kako treba taj i ne treba da bude ucesnik lige..
Zadnja izmjena:
champions1921, dana/u 02 okt 2012, 18:20, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!
-
floyd
-
Kontakt:
Kako ih nije stid prosit da im Uefa napravi stadion. Bagro nesposobna, nece vam vise svijet sadaku davat, proso je rat.
Help baznia, giv as sadaka kmeee... mentalitet kmetova.
-
Ado1921
-
Kontakt:
exbabilon je napisao/la:Platini ovdje dočekan na nož, evo ga već pitaju što nam je sviran penal u Parizu, što je Sarajevo dobilo onakvu kaznu...Čovjek se više nikad neće ovdje vratit, totalno neprijateljska atmosfera. Ovakvi likovi vole da im se tetoši, a mi volimo da nam se kapne koji milion, jer nam pare fakat trebaju. Računica jasna, trebalo je danas fino s njim. Nadam se da su bar oni odgovorni bili dobri s njim i da ćemo hajrovat nešto od ove posjete.

Platini: Stadione vam mora graditi država, a ne UEFA..Hajrovali smo pravo mamu im lopovsku

..a s druge strane lik je upravu samo ne zna da nam je drzava ka.inaska.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
-
champions1921
Postao/la champions1921 » 02 okt 2012, 17:48
floyd je napisao/la:Kako ih nije stid prosit da im Uefa napravi stadion. Bagro nesposobna, nece vam vise svijet sadaku davat, proso je rat.
Help baznia, giv as sadaka kmeee... mentalitet kmetova.
Jeli ti to nestalo tableta.. Idi po dozu dok ti jos apoteke rade..
Zadnja izmjena:
champions1921, dana/u 02 okt 2012, 18:17, ukupno mijenjano 3 puta.
BUDI ŽELJO !!!
-
TMovac
-
Kontakt:
Sto se tice platinija,ja mu halalim sve.i sto nam je sviran nepostojeci penal u Parizu,i sto nam je dao sudije kasapine protiv Maribora.Ako nam napravi Grbavicu.Inace nema halala,a u tom slucaju negine mu Dzehennem:))
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
-
MrRiccoli
-
Kontakt:
evo citam kako su u punom jeku radovi na dvorani pored stadiona Grbavica i mislim da je to za svaku pohvalu, ali kad pogledamo sa druge strane 7 miliona KM ulozeno u dvoranu, a da se za taj isti novac mogla napraviti zapadna tribina stadiona Grbavica pa da taj stadion ispunjava sve uslove za igranje evropskih utakmice s te strane je to po meni bilo nepotrebno mislim da je stadion bio i ostao prioritet broj 1 i da se trebalo prvo napraviti to pa onda ici u projekat dvorane
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
-
deyo
- Član IO SS.ba lige
-
Kontakt:

joj tuge s nama,mi dajemo neko pismo,oni jadnici doveli ga na stadion kosevo da im stolice poreda(u najmnju ruku),a slag na tortu im je kuknjava platiniju za 40 000 eura kazne

...treba im covjek po plate svoje dati
a ova gostovanja

sjetili se ljudi uvesti pojedinacnu zabranu gostovanja,jednostavno mi ne mozemo da osiguramo dogadjaj

doduse nasi su im pomogli najavama,idemo im ....... m...er.
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
-
bagrcavi
-
Kontakt:
Ovi iz "istočnog Sarajeva" koje nije na istoku, pokušavaju na sve načine da ometu plavu lokomotivu.Ali džaba im, mi imamo svoje sudije, Ivica je doveo Platinija da nam napravi stadion, čak će nam Ivica srediti da odemo na utakmicu u Lukavicu.
DRUG NEBI TI PUNCA
-
exbabilon
-
Kontakt:
Ado1921 je napisao/la:exbabilon je napisao/la:Platini ovdje dočekan na nož, evo ga već pitaju što nam je sviran penal u Parizu, što je Sarajevo dobilo onakvu kaznu...Čovjek se više nikad neće ovdje vratit, totalno neprijateljska atmosfera. Ovakvi likovi vole da im se tetoši, a mi volimo da nam se kapne koji milion, jer nam pare fakat trebaju. Računica jasna, trebalo je danas fino s njim. Nadam se da su bar oni odgovorni bili dobri s njim i da ćemo hajrovat nešto od ove posjete.

Platini: Stadione vam mora graditi država, a ne UEFA..Hajrovali smo pravo mamu im lopovsku

..a s druge strane lik je upravu samo ne zna da nam je drzava ka.inaska.
Pa upravo se o tome radi. Kad se u mojoj srednjoj skoli svojevremeno popravljala podloga u sali, svi su išli i molili strane ambasade koje su renovirale skolu da im doniraju cjelokupnu sanaciju podloge, a oni su im odgovorili: "vi počnite sa skupljanjem sredstava, mi ćemo završit". Stadion je interes države i saveza, a ne UEFA-e, samim tim se država i savez moraju aktivirat sa skupljanjem sredstava, da bi UEFA mogla pomoć sa određenim iznosom. Budite sigurni da UEFA neće napravit sama čitav stadion, ne ide to tako.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
-
amerosm
-
Kontakt:
Ukoliko je sati na rasporedu sutrasnja utakmica ? Hvala unaprijed na odgovoru.
Inace ja bih bio zadovoljan i remijem uz postignut gol u gostima, ali ocekujem pobjedu i nadam se da ce Amar sutra krenuti i sa Bekricem i Zebom u prvoj postavi.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Levin, MrkiMedo, Proximic, Sarun i 39 gostiju.