Bruno Akrapović
Bojan Regoje
Vlatko Glavaš
Vedin Musić

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Cuj nisi cuo za Brunu, Vedina, Vlatka, BojanaCautinho je napisao/la:Ja mislio vi cete nesto pisati o Muslimovicu i takoj raji,a ja,brat bratu,za ove nikad nisam ni čuo...
Cuj nije cuo , kolko godina imas jarane ?Cautinho je napisao/la:Ja mislio vi cete nesto pisati o Muslimovicu i takoj raji,a ja,brat bratu,za ove nikad nisam ni čuo...
U februaru ove godine je igrao za SG Traktor Teichel, vjerovatno je to negdje u Austriji ili Njemackojlegenda reala je napisao/la:A đe Faruk Hujdurović
Martex je napisao/la:U februaru ove godine je igrao za SG Traktor Teichel, vjerovatno je to negdje u Austriji ili Njemackojlegenda reala je napisao/la:A đe Faruk Hujdurović
Igrao u onoj generaciji BH Kotbusalegenda reala je napisao/la:A đe Faruk Hujdurović
16...@Platini stidim se.ZZtop10 je napisao/la:Cuj nije cuo , kolko godina imas jarane ?Cautinho je napisao/la:Ja mislio vi cete nesto pisati o Muslimovicu i takoj raji,a ja,brat bratu,za ove nikad nisam ni čuo...
EDIT : i ovo je tema za one o kojima se ne prica puno, cuj o Muslimovicu da pricamo. Svako zna gdje je i sta radi.
Slazem se.totasef1 je napisao/la:Mene bas zanima gdje su Hibic, Music, Mujcin i jos par njih sto se ne vrte nikako ni po medijima...
Za ostale tu i tamo cujemo nesto
Mirsad Hibic zivi sa porodicom u Zenici.totasef1 je napisao/la:Mene bas zanima gdje su Hibic, Music, Mujcin i jos par njih sto se ne vrte nikako ni po medijima...
Za ostale tu i tamo cujemo nesto
Odličan video. Kome treba link neka šalje PPMiske01 je napisao/la:E hajmo ovdje onda o Vranjesu
Trenutno korisnika/ca: Arnelv52, Goalgetter i 6 gostiju.