Primismo gol iz polukontre , iz pokusaja udarca na gol desila se asistencija za pavlova i gol . Treba sad probiti bunker u narednih 60 minuta
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
S koliko igraca se ovaj BATE brani!?!?!Zakleo bih se da ima vise od deset igraca
.
Primismo gol iz polukontre , iz pokusaja udarca na gol desila se asistencija za pavlova i gol . Treba sad probiti bunker u narednih 60 minuta
.
I never smile if I can help it. Showing one’s teeth is a submission signal in primates. When someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life.-Dwight K Schrute
Tako to biva sa ovim nesto slabijim protivnicima.
Oni se nabriju na klubove kao sto je Bayern, dok drugi i ne shvate bas ozbiljno protivnika.
Pogledaj ti samo kako su displinovani u odbrani.. pa ti probijaj sad taj bedem?
Oni se nabriju na klubove kao sto je Bayern, dok drugi i ne shvate bas ozbiljno protivnika.
Pogledaj ti samo kako su displinovani u odbrani.. pa ti probijaj sad taj bedem?
E moj gigantu Bavarski.
Ima li kakve sanse da se ovo preokrene? Nije da me nesto briga za Bayern, cisto radi dvice na kladari 
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
- LiliumBosniacum
- Kontakt:
Sudija je tragican, moglo bi biti povreda itekako.
Neozbiljan pristup u startu je kostao koliko je kostao, Jup je po meni trebao izvesti Shaqiria odma, a sada ce ga vjerovatno oko 60 ubaciti. Bit ce tesko doci do pobjede sada, jako tesko, valja ovaj bunker probit.
Neozbiljan pristup u startu je kostao koliko je kostao, Jup je po meni trebao izvesti Shaqiria odma, a sada ce ga vjerovatno oko 60 ubaciti. Bit ce tesko doci do pobjede sada, jako tesko, valja ovaj bunker probit.
Šaćira u igru ... samo nezz koga vani ... ja bi volio Badstubera ali et vjerovatno će biti Martinez ili Muller ...
Bernd Stange;Ovdje su moji prsti umjesani 
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Mrtvo, mrtvo je ovo poluvrijeme bilo, Mullera nema, Ribery nezainteresovan, Mandžuka odsječen, pokušavalo se nabačajima no s jednim špicem to slabo fajde ima.
Oznojiće, oznojiće gujice, a eto ako pitate za favorita u nastavku, znamo svi da je to Šaćir, a može i Schweini, jer sa ove dvije šestice slabo nas ima u organizaciji prema naprijed.
Oznojiće, oznojiće gujice.
Oznojiće, oznojiće gujice, a eto ako pitate za favorita u nastavku, znamo svi da je to Šaćir, a može i Schweini, jer sa ove dvije šestice slabo nas ima u organizaciji prema naprijed.
Oznojiće, oznojiće gujice.
Daj jos samo Bate da mi uzme pare na kladionici...i to protiv bavarskog giganta
Kakva je igra, imal sansi makar ?
Kakva je igra, imal sansi makar ?
pi.
- MajklRounder
- Kontakt:
Ma ovdje ce biti pobjeda ja sam ubjedjen samo da ubodu jedan doci ce jos 2-3 , samo ovi polomise Bog te 
Na staroj Blatuši zastava viori i ona govori Čelik je najbolji,ja volim KPD-om i njegov bjeli sjaj,ja volim Čelika i nikog vise znaj !
ovi padobranci sa pitanjima "imal šanse da se preokrene?" ... Dante i Boateng proveli 35 min na 40 m od njihovog gola eto koliko ima šanse ... bilo je prilika ali et ...
- anelbavarac
- Kontakt:
A sto me opeljesi Bayo na jednom iz 2/2, na drugom daje gol u oba poluvremena,tesko protiv bunkera tesko.
Sto je najgore imam osjecaj da ce golman pocet da brani ko Kahn u zivotnoj formi
Treba probat i kojim sutem sa daljine jer ih je puno u 16
Treba probat i kojim sutem sa daljine jer ih je puno u 16
Thomas Müller - Fußballgott
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Joj Kroosa.
Pa mogao se ušetati s loptom u gol.
Pa mogao se ušetati s loptom u gol.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Hvala za linkove. Najbolje mi radi onaj sports-x hvala ko god ga je postavio ne znam napamet.
24.04.1991.
Stern des südens
Stern des südens
- moustapha
- Kontakt:
- Donnie Darko
- Kontakt:
Daj ba koji qurac, necu valjda zbog ovoga ostat bez pandzuke 
Ko mi brise komentare ? Jel to meni zabranjeno napisati da je ovaj Bayern losa ekipa ,katastrofa ? Jel to zabranjeno ?
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Nije. Al' imaš temu o kladionici i žalopojkama, pa tamo govori o svom tiketu.FKKrajina je napisao/la:Ko mi brise komentare ? Jel to meni zabranjeno napisati da je ovaj Bayern losa ekipa ,katastrofa ? Jel to zabranjeno ?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Izvinjavam se. Promasio sam temuMonolog je napisao/la:Nije. Al' imaš temu o kladionici i žalopojkama, pa tamo govori o svom tiketu.FKKrajina je napisao/la:Ko mi brise komentare ? Jel to meni zabranjeno napisati da je ovaj Bayern losa ekipa ,katastrofa ? Jel to zabranjeno ?