takodje, zasluzio je momakAeGon099 je napisao/la:Ja glasao za danijala

dao gol NP,Slobodi,Celiku !

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
takodje, zasluzio je momakAeGon099 je napisao/la:Ja glasao za danijala
To sto je Grbavica bila na prvoj liniji fronta ne znaci da bi ona trebala imati prioritet pri renoviranju.Prostor oko stadiona je jako mali, sad pogotovo kad je ona dvorana napravljena i skoro pa je ne moguce napraviti stadion za repku od Grbavice.Moze se preurediti malo, dograditi istok, popraviti zapad, MOZDA USPIJU OBEZBJEDITI uslovi ua pretkola EL i LP ali nesto više tesko, jednostavno ne moguce.iggy_tm87 je napisao/la:Čelik nije imao nista s pravljenjem Bilinog Polja. Uz ovo sve, obavjestavam prisutne na temi, za koji god klub navijali, da je Grbavica JEDINI stadion na svijetu ikada koji je bio prva linija fronta (u proteklom ratu). Zapaljen je, a uz to je imao i "malo" tenkova po terenu, a mjesto danasnjih prostorija Udruzenja navijaca je par metara udaljeno od lokacije nekadasnjeg mitrljeskog gnijezda. Stid ?!? Nije nas stid, nek vas bude stid sta pisete...
Ocito da ne poznajes grbavicu,pa samo iza istocne tribine ima mjesta za ogroman parking,najbolja lokacija i najmanje para treba da se uradi+nema atletsku stazu.samosarajvo je napisao/la:To sto je Grbavica bila na prvoj liniji fronta ne znaci da bi ona trebala imati prioritet pri renoviranju.Prostor oko stadiona je jako mali, sad pogotovo kad je ona dvorana napravljena i skoro pa je ne moguce napraviti stadion za repku od Grbavice.Moze se preurediti malo, dograditi istok, popraviti zapad, MOZDA USPIJU OBEZBJEDITI uslovi ua pretkola EL i LP ali nesto više tesko, jednostavno ne moguce.iggy_tm87 je napisao/la:Čelik nije imao nista s pravljenjem Bilinog Polja. Uz ovo sve, obavjestavam prisutne na temi, za koji god klub navijali, da je Grbavica JEDINI stadion na svijetu ikada koji je bio prva linija fronta (u proteklom ratu). Zapaljen je, a uz to je imao i "malo" tenkova po terenu, a mjesto danasnjih prostorija Udruzenja navijaca je par metara udaljeno od lokacije nekadasnjeg mitrljeskog gnijezda. Stid ?!? Nije nas stid, nek vas bude stid sta pisete...
Najlogicnije bi bilo da se poslje Zenice ulaze u Kosevo kao najveci stadion oko kojeg ima dovoljno prostora za sve.
Najbolje bi bilo da se napravi novi stadion na novoj lokaciji.samosarajvo je napisao/la:To sto je Grbavica bila na prvoj liniji fronta ne znaci da bi ona trebala imati prioritet pri renoviranju.Prostor oko stadiona je jako mali, sad pogotovo kad je ona dvorana napravljena i skoro pa je ne moguce napraviti stadion za repku od Grbavice.Moze se preurediti malo, dograditi istok, popraviti zapad, MOZDA USPIJU OBEZBJEDITI uslovi ua pretkola EL i LP ali nesto više tesko, jednostavno ne moguce.iggy_tm87 je napisao/la:Čelik nije imao nista s pravljenjem Bilinog Polja. Uz ovo sve, obavjestavam prisutne na temi, za koji god klub navijali, da je Grbavica JEDINI stadion na svijetu ikada koji je bio prva linija fronta (u proteklom ratu). Zapaljen je, a uz to je imao i "malo" tenkova po terenu, a mjesto danasnjih prostorija Udruzenja navijaca je par metara udaljeno od lokacije nekadasnjeg mitrljeskog gnijezda. Stid ?!? Nije nas stid, nek vas bude stid sta pisete...
Najlogicnije bi bilo da se poslje Zenice ulaze u Kosevo kao najveci stadion oko kojeg ima dovoljno prostora za sve.
e svašta. jok eto im'o je Bayern Muenchen sa pravljenjem Bilinog polja.iggy_tm87 je napisao/la:Čelik nije imao nista s pravljenjem Bilinog Polja.
Zato sto prvo treba napraviti Grbavicu. Vi ste beskucnici i hocete jos nagu.zovace stadiona. Dobro je,kako si ti ?samosarajvo je napisao/la:To sto je Grbavica bila na prvoj liniji fronta ne znaci da bi ona trebala imati prioritet pri renoviranju.Prostor oko stadiona je jako mali, sad pogotovo kad je ona dvorana napravljena i skoro pa je ne moguce napraviti stadion za repku od Grbavice.Moze se preurediti malo, dograditi istok, popraviti zapad, MOZDA USPIJU OBEZBJEDITI uslovi ua pretkola EL i LP ali nesto više tesko, jednostavno ne moguce.iggy_tm87 je napisao/la:Čelik nije imao nista s pravljenjem Bilinog Polja. Uz ovo sve, obavjestavam prisutne na temi, za koji god klub navijali, da je Grbavica JEDINI stadion na svijetu ikada koji je bio prva linija fronta (u proteklom ratu). Zapaljen je, a uz to je imao i "malo" tenkova po terenu, a mjesto danasnjih prostorija Udruzenja navijaca je par metara udaljeno od lokacije nekadasnjeg mitrljeskog gnijezda. Stid ?!? Nije nas stid, nek vas bude stid sta pisete...
Otprilike.Da se napravi veliki moderan stadion sa oko 50.000 mjesta na novom mjestu i to bi bio pravi drzavni stadion za repku.Buu je napisao/la:Najbolje bi bilo da se napravi novi stadion na novoj lokaciji.samosarajvo je napisao/la:To sto je Grbavica bila na prvoj liniji fronta ne znaci da bi ona trebala imati prioritet pri renoviranju.Prostor oko stadiona je jako mali, sad pogotovo kad je ona dvorana napravljena i skoro pa je ne moguce napraviti stadion za repku od Grbavice.Moze se preurediti malo, dograditi istok, popraviti zapad, MOZDA USPIJU OBEZBJEDITI uslovi ua pretkola EL i LP ali nesto više tesko, jednostavno ne moguce.iggy_tm87 je napisao/la:Čelik nije imao nista s pravljenjem Bilinog Polja. Uz ovo sve, obavjestavam prisutne na temi, za koji god klub navijali, da je Grbavica JEDINI stadion na svijetu ikada koji je bio prva linija fronta (u proteklom ratu). Zapaljen je, a uz to je imao i "malo" tenkova po terenu, a mjesto danasnjih prostorija Udruzenja navijaca je par metara udaljeno od lokacije nekadasnjeg mitrljeskog gnijezda. Stid ?!? Nije nas stid, nek vas bude stid sta pisete...
Ono prostora što ima oko stadiona + pomoćni teren iza zapadne tribine je sasvim dovoljan prostor za sve prateće elemente koji su potrebni stadionu.Parking ne mora biti ovaj standardni pa da zauzima pola naselja, uradi se lijepo etažni parking i uštedi se na prostoru.Rješenja nisu problem, samo treba pare naći i započeti.samosarajvo je napisao/la:To sto je Grbavica bila na prvoj liniji fronta ne znaci da bi ona trebala imati prioritet pri renoviranju.Prostor oko stadiona je jako mali, sad pogotovo kad je ona dvorana napravljena i skoro pa je ne moguce napraviti stadion za repku od Grbavice.Moze se preurediti malo, dograditi istok, popraviti zapad, MOZDA USPIJU OBEZBJEDITI uslovi ua pretkola EL i LP ali nesto više tesko, jednostavno ne moguce.iggy_tm87 je napisao/la:Čelik nije imao nista s pravljenjem Bilinog Polja. Uz ovo sve, obavjestavam prisutne na temi, za koji god klub navijali, da je Grbavica JEDINI stadion na svijetu ikada koji je bio prva linija fronta (u proteklom ratu). Zapaljen je, a uz to je imao i "malo" tenkova po terenu, a mjesto danasnjih prostorija Udruzenja navijaca je par metara udaljeno od lokacije nekadasnjeg mitrljeskog gnijezda. Stid ?!? Nije nas stid, nek vas bude stid sta pisete...
Slazem se, moze se grbavica usminkati fino, urediti, nadograditi da bude respektabilan stadion za neka pretkola euro takmicenja.bagrcavi je napisao/la:Ono prostora što ima oko stadiona + pomoćni teren iza zapadne tribine je sasvim dovoljan prostor za sve prateće elemente koji su potrebni stadionu.Parking ne mora biti ovaj standardni pa da zauzima pola naselja, uradi se lijepo etažni parking i uštedi se na prostoru.Rješenja nisu problem, samo treba pare naći i započeti.samosarajvo je napisao/la:To sto je Grbavica bila na prvoj liniji fronta ne znaci da bi ona trebala imati prioritet pri renoviranju.Prostor oko stadiona je jako mali, sad pogotovo kad je ona dvorana napravljena i skoro pa je ne moguce napraviti stadion za repku od Grbavice.Moze se preurediti malo, dograditi istok, popraviti zapad, MOZDA USPIJU OBEZBJEDITI uslovi ua pretkola EL i LP ali nesto više tesko, jednostavno ne moguce.iggy_tm87 je napisao/la:Čelik nije imao nista s pravljenjem Bilinog Polja. Uz ovo sve, obavjestavam prisutne na temi, za koji god klub navijali, da je Grbavica JEDINI stadion na svijetu ikada koji je bio prva linija fronta (u proteklom ratu). Zapaljen je, a uz to je imao i "malo" tenkova po terenu, a mjesto danasnjih prostorija Udruzenja navijaca je par metara udaljeno od lokacije nekadasnjeg mitrljeskog gnijezda. Stid ?!? Nije nas stid, nek vas bude stid sta pisete...
Meni se npr više svidja lokacija Koševa.Ipak je u gradu, u centru, ali malo izolovan, sa puno prostora okolo gdje mozes napraviti trening centar, shoping centar isl.Plus tu je i olimpijska dvorana Zetra.bagrcavi je napisao/la:U toj sam struci i mogu ti reći da nisi svjestan šta se sve može uraditi na onom prostoru, dodatni plus što je stadion na odličnoj lokaciji, tako da bi manje ljudi dolazilo sa automobilima, a za ostale bi se mogao napraviti parking ili pored makijata ili na mjestu pomoćnog terena.Naravno uz parking bi se mogao graditi još neki ekonomski isplativ objekat, tržni centar na primjer.A i Grbavica po principu sjeverne tribine ne bi zauzimala mnogo prostora a bila bi prelijep i funkcionalan stadion.Tako da ti priča o Koševu kao isplativijem rješenju pada u vodu.
Mnogo "manje" para bi trebalo za Kosevu. Lokacija je puno puno bolja . Ne znam jesi li ikad bio po stadionima u Europi ,ali ja od svih sto sam bio samo je u Pragu bio u gradu.Sa Grbavicom se ne moze praviti nikakav "manevar" kao sto se moze sa Kosevom.Kapacitet mnogo veci kao i sto je pristup stadionu mnogo bolji.KrajPrice je napisao/la:Najgora opcija je kosevo,atletska staza je uzas,novi i moderan stadion mora bez atletske staze.
Opcija je grbavica ili neka druga lokacija,kosevo nikako.
A kakav to manevar treba uraditi osim napraviti stadion.HZ_ilidzaa je napisao/la:Mnogo "manje" para bi trebalo za Kosevu. Lokacija je puno puno bolja . Ne znam jesi li ikad bio po stadionima u Europi ,ali ja od svih sto sam bio samo je u Pragu bio u gradu.Sa Grbavicom se ne moze praviti nikakav "manevar" kao sto se moze sa Kosevom.Kapacitet mnogo veci kao i sto je pristup stadionu mnogo bolji.KrajPrice je napisao/la:Najgora opcija je kosevo,atletska staza je uzas,novi i moderan stadion mora bez atletske staze.
Mislio sam na prostor oko stadiona.pile87 je napisao/la:A kakav to manevar treba uraditi osim napraviti stadion.HZ_ilidzaa je napisao/la:Mnogo "manje" para bi trebalo za Kosevu. Lokacija je puno puno bolja . Ne znam jesi li ikad bio po stadionima u Europi ,ali ja od svih sto sam bio samo je u Pragu bio u gradu.Sa Grbavicom se ne moze praviti nikakav "manevar" kao sto se moze sa Kosevom.Kapacitet mnogo veci kao i sto je pristup stadionu mnogo bolji.KrajPrice je napisao/la:Najgora opcija je kosevo,atletska staza je uzas,novi i moderan stadion mora bez atletske staze.
Pa sta je sa prostorom oko stadiona sto je on bitan ?HZ_ilidzaa je napisao/la: Mislio sam na prostor oko stadiona.