FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Angel1410
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Angel1410 » 03 okt 2012, 14:15

Ima li negde prenos Slavija-Zeljo?

UnKnownBA
Kontakt:

Post Postao/la UnKnownBA » 03 okt 2012, 14:17

Znam da je off topic ali pogledajte ovo...

http://www.etrafika.net/index.php/vijes ... -evra.html

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 03 okt 2012, 14:21

pinki je napisao/la:AMAROV KER DOBIO KUČIĆE?

to je to

phenom
Kontakt:

Post Postao/la phenom » 03 okt 2012, 14:25

UnKnownBA je napisao/la:Znam da je off topic ali pogledajte ovo...

izbori brate. zar fakat mislis da na ovakom vaktu rs ima lovu za ovako nesto. sta ovaj stadion sadasnji onako bezveze gradili? xd pa i sami lesinari se sprdaju sa ovim

UnKnownBA
Kontakt:

Post Postao/la UnKnownBA » 03 okt 2012, 14:27

phenom je napisao/la:
UnKnownBA je napisao/la:Znam da je off topic ali pogledajte ovo...

izbori brate. zar fakat mislis da na ovakom vaktu rs ima lovu za ovako nesto. sta ovaj stadion sadasnji onako bezveze gradili? xd pa i sami lesinari se sprdaju sa ovim
Dobro si, skroz sam zaboravio ali mislim da ako to stvarno budu htjeli oni ce to napraviti za razliku od ovih nasih.

nanek

Post Postao/la nanek » 03 okt 2012, 14:27

Pa gdje je sada taj izvor blizak ss.ba sa onim tekstom o kazni za vukasovica?

UnKnownBA
Kontakt:

Post Postao/la UnKnownBA » 03 okt 2012, 14:32

Evo iznenađenja, slavite!
slika
slika
slika
slika
I naravno Amar Osima, sa maloprije završenog sastanka na kojem su predstavljeni projekti Grbavice
Zadnja izmjena: UnKnownBA, dana/u 03 okt 2012, 14:35, ukupno mijenjano 1 put.

Lesnar
Kontakt:

Post Postao/la Lesnar » 03 okt 2012, 14:34

:lol: :lol: :lol:

nadajte se nadajte :lol: :lol:

realno
Kontakt:

Post Postao/la realno » 03 okt 2012, 14:39

UnKnownBA je napisao/la:Evo iznenađenja, slavite!
slika
slika
slika
slika
I naravno Amar Osima, sa maloprije završenog sastanka na kojem su predstavljeni projekti Grbavice

Vukasovic ce biti direktor tog kompleksa,barem su mu tako obecali prije Zenice
Celik u srcu

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 03 okt 2012, 14:40

Masalla :D Radi se nesto ;) Gdje ima vatre ima i dima ;) !

Ljubomorni :arrow:
Željeznicar za život cijeli !

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 03 okt 2012, 14:44

@UnKnownBA
Nije valjda brate da se trebamo radovati kada nam neko pokaze par skica???
Jesu li pominjani kakvi datumi kada bi se ovo moglo poceti realizovat???
Stani da pogadjam.. Naravno da nisu..
Ja konto ti imas nesto veliko da na objavis..

Predizborna suplja a i Amarov izraz lica je dokaz za to..

Edit: da su nam bar napravili kakav 3D pa da nam razbude mastu..
BUDI ŽELJO !!!

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 03 okt 2012, 14:50

Uredu sve ovo, fino je imati i skice, ali dok pravi radovi i dogovori ne padnu, ne zelim previse da vjerujem. A i isto zelim samo reci da mi je glupa ideja da se jug gradi na dva sprata, ok sve druge tribine, ali on definitivno treba ostati samo jedna tribina u jednom djelu, tj. spratu. Ali sve u svemu, fin stadion bi to bio, dovoljnog kapaciteta za trenutne potrebe i nadam se da su ostavili u projektu mogucnost nadogradnje stadiona u slucaju da nekada bude to potrebno i budemo u mogucnosti da to uradimo :)

UnKnownBA
Kontakt:

Post Postao/la UnKnownBA » 03 okt 2012, 14:50

champions1921 je napisao/la:@UnKnownBA

Brate ja sam presretan, neka samo ne stoji, nek se nesto desava. Niko još nije napravio clanak o tome, ovo su slike direktno sa sastanka, sacekat cemo da vidimo detalje kad objavi opstina, više slika mozete na The Maniacs 1987 fb stranici https://www.facebook.com/pages/The-Mani ... 0147840359

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 03 okt 2012, 14:52

Zeljo je specifican klub u svim segmentima. Kada je tek osnovan bio je ogradjen od politike i odupirao se svim politickim strujama. Slican je bio i Zrinjski koji je napravio gresku deklarisao se kao hrvatski pa su ga ugasili. A vec kad se zapucalo pojavili su se hahari. Pojavili su ljudi koji su od Zelje htjeli da naprave sve ono sto Zeljo nije.

90-tih godina u upravi klub FK Zeljeznicar su sjedili takvi hahari i malvezatori da je to nekima ne shvatljivo. Sabahudin Topalebecirevic je tada bio u upravi Zeljeznicara a cijeli svijet pa cak i u amazonskoj prasumi znaju da je on pitar. A zasto je bio tu? Evo sad cu vam reci. Njego prvi prijedlog je bio da se Zeljo ugasi. Drugi je bio da se promjeni ime i da se zove Djerzelez jer po Sabahudinu Bosna je trebala tad muslimanski klub. A kad mu ni to nije uspijelo na glasanje je dao prijedlog da se ime Zeljeznicar koje je on smatrao nemuslimanskim imenom preimenuje u Cenex.

Posto je on gov.nar obicni, i seljacina tipa ala Blekic samo se emancipovao necu vise o njemu da pricam nego samo cu da uporedim njega i Dzelaludina Muharemovica. Koda ih je isti qrac pravio. Muharemovic je dao nekih stotinjak golova za Zeljeznicar i najvise u derbijima ali je donio najvise stete tome klubu kao njego uposlenik. Danas od Zelje pokusavaju da naprave ono sto Zeljo nikad nije bio niti ce ikad biti politicki klub. Ali ne mogu i tu su se zajebali, je Dzelo je SDP, Buki SDA, Gojer neko trece smece, Guso nesto cetvrto, Gredic nesto peto. Znaci Zeljo nikad nece biti jednostranacki klub. A to pokazuju i cinjenice da svi jedva cekaju priliku da pljunu na Zelju.

Zeljo je bio i ostat ce multinacionalni klub bez obzira sto se mnogi trude da ga uvuku tamo gdje mu nije mijesto. I zbog toga razloga, sto nikada nece biti stranacki opredjeljen Zelji nikad drzava nece napraviti stadion. Ali napravit ce se on kad tad.

Jer ovo nije velik projekat. Ovo nije projekat od 20-30 miliona kako se tvrdi. Po srbiji i crnoj gori se prave stadioni za 10-tak miliona boli glava kad se pogleda u njih. U klub ce doci sposobni ljudi, kad tad. Ali ima jos nesto, ne igra ni stadion, ni tribine igraju igraci, bitne su titule, izlasci u Evropu, bitno je da se cuva tradicija. A stadion ce se napraviti. Svima onima koji se rugaju Grbavici rugaju se simbolu rata u BiH. Rugaju se okupaciji Sarajeva, rugaju se sami sebi. Ali sto se vise rugaju znaci da vise za Zeljom zaostaju.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 03 okt 2012, 14:57

dok bageri ne dođu, ja ne vjerujem u ovo, a vi kako hoćete ;)
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 03 okt 2012, 15:04

PL BiH -1 je napisao/la:Zeljo je specifican klub u svim segmentima. Kada je tek osnovan bio je ogradjen od politike i odupirao se svim politickim strujama. Slican je bio i Zrinjski koji je napravio gresku deklarisao se kao hrvatski pa su ga ugasili. A vec kad se zapucalo pojavili su se hahari. Pojavili su ljudi koji su od Zelje htjeli da naprave sve ono sto Zeljo nije.

90-tih godina u upravi klub FK Zeljeznicar su sjedili takvi hahari i malvezatori da je to nekima ne shvatljivo. Sabahudin Topalebecirevic je tada bio u upravi Zeljeznicara a cijeli svijet pa cak i u amazonskoj prasumi znaju da je on pitar. A zasto je bio tu? Evo sad cu vam reci. Njego prvi prijedlog je bio da se Zeljo ugasi. Drugi je bio da se promjeni ime i da se zove Djerzelez jer po Sabahudinu Bosna je trebala tad muslimanski klub. A kad mu ni to nije uspijelo na glasanje je dao prijedlog da se ime Zeljeznicar koje je on smatrao nemuslimanskim imenom preimenuje u Cenex.

Posto je on gov.nar obicni, i seljacina tipa ala Blekic samo se emancipovao necu vise o njemu da pricam nego samo cu da uporedim njega i Dzelaludina Muharemovica. Koda ih je isti qrac pravio. Muharemovic je dao nekih stotinjak golova za Zeljeznicar i najvise u derbijima ali je donio najvise stete tome klubu kao njego uposlenik. Danas od Zelje pokusavaju da naprave ono sto Zeljo nikad nije bio niti ce ikad biti politicki klub. Ali ne mogu i tu su se zajebali, je Dzelo je SDP, Buki SDA, Gojer neko trece smece, Guso nesto cetvrto, Gredic nesto peto. Znaci Zeljo nikad nece biti jednostranacki klub. A to pokazuju i cinjenice da svi jedva cekaju priliku da pljunu na Zelju.

Zeljo je bio i ostat ce multinacionalni klub bez obzira sto se mnogi trude da ga uvuku tamo gdje mu nije mijesto. I zbog toga razloga, sto nikada nece biti stranacki opredjeljen Zelji nikad drzava nece napraviti stadion. Ali napravit ce se on kad tad.

Jer ovo nije velik projekat. Ovo nije projekat od 20-30 miliona kako se tvrdi. Po srbiji i crnoj gori se prave stadioni za 10-tak miliona boli glava kad se pogleda u njih. U klub ce doci sposobni ljudi, kad tad. Ali ima jos nesto, ne igra ni stadion, ni tribine igraju igraci, bitne su titule, izlasci u Evropu, bitno je da se cuva tradicija. A stadion ce se napraviti. Svima onima koji se rugaju Grbavici rugaju se simbolu rata u BiH. Rugaju se okupaciji Sarajeva, rugaju se sami sebi. Ali sto se vise rugaju znaci da vise za Zeljom zaostaju.
Ne grlom u jagode ... ne , ne...

Paranoja
Kontakt:

Post Postao/la Paranoja » 03 okt 2012, 15:04

anonimni je napisao/la:dok bageri ne dođu, ja ne vjerujem u ovo, a vi kako hoćete ;)
Jedino sto mi se svida ovdje je da je Amar tu, sto nije bio slucaj u predhodnim slucajevima. Ja se nadam da ce ovo izaci na dobro.
Nece se to poceti graditi sutra pa da vidite bagere, kad god pocne dobro je. Samo nek se nesto pokusava i uspijet ce. Ovo da drzava nece pomoci klubu jer imamo razlicite ljude u klubu koji su razlicite stranke je smijesna. Vecinom ti ljudi se nista ni ne pitaju osim Grede, tako da :lol: :lol:
Drzava mora poceti a Uefa ce pomoci sad koja ce to stranka biti vidjet cemo.
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 03 okt 2012, 15:08

Paranoja je napisao/la:Jedino sto mi se svida ovdje je da je Amar tu, sto nije bio slucaj u predhodnim slucajevima
to jest, sad ovo izgleda ozbiljnije, al' džaba, neću da vjerujem, Mercedes Arena, slovenačka mutljavina, kad god bageri došli, dobro došli :)
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 03 okt 2012, 15:09

Željezničar: Antolović - Čolić, Kvesić, Vasilić, Bogičević - Zolotić, Jamak, Svraka, Stanić, Bekrić - Adilović.

Stanić :mrgreen:
ZELJEZNICAR 1921!

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 03 okt 2012, 15:10

UnKnownBA je napisao/la:
champions1921 je napisao/la:@UnKnownBA

Brate ja sam presretan, neka samo ne stoji, nek se nesto desava. Niko još nije napravio clanak o tome, ovo su slike direktno sa sastanka, sacekat cemo da vidimo detalje kad objavi opstina, više slika mozete na The Maniacs 1987 fb stranici https://www.facebook.com/pages/The-Mani ... 0147840359
Hvala tebi sto si ovo bjavio ali samo bulaze vec godinama.. Da je po pricama i zamisljenim idejnim projektima do sada bi imali minimum tri stadiona.. Mercedes arene, kopija Stozica pa ovo sada.. Sve to oni nama lijepo upakuju pred ove izborne dane a mi se kao mala djecica obradujemo pa posle frustracije kada shvatimo da su nam lagali.. Prisutnost Ivice Osima na ovim sastancima mi ulijeva onaj 1% nade da ce ovo ipak biti realizirano ali opet kad bolje skontam Svabo je bio i u delegaciji koja je putovala u Ljubljanu pa se nista ne desi..

Nazalost, dok su nam u rukovodstvu kluba ovako "sposobni" direktori stadione cemo imati samo na papirima.. Od kada su prelijepili grad svojim plakatima postali su mi poprilicno odvratni.. A i ovaj idejni ce im donijeti koji glas.. Opet cu ponoviti.. Dzelo nije bio u stanju tri cesme postaviti na stadion a kao hoce da bude nacelnik.. To nema nigdje na svijetu i tragicnoi je da ce takav nesposobnjakovic sjediti u nekim opstinskim kancelarijama.. Ovo je samo pokusaj da odredjeni dodju do nekih politickih poena preko Zelje sto je za svaku osudu..
BUDI ŽELJO !!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin, Proximic, zlatandr i 64 gosta.