Mozda Stana danas zabije,on je brz samo nema mozga!hamzaTM87 je napisao/la:Željezničar: Antolović - Čolić, Kvesić, Vasilić, Bogičević - Zolotić, Jamak, Svraka, Stanić, Bekrić - Adilović.
Stanić
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
-
- Kontakt:
prenosi li nas slucajno Moja tv il toga nema u Kupu? i ako prenosi hoce li biti kakav stream?
- champions1921
Igrac preokreta u nicaZehamzaTM87 je napisao/la:Željezničar: Antolović - Čolić, Kvesić, Vasilić, Bogičević - Zolotić, Jamak, Svraka, Stanić, Bekrić - Adilović.
Stanić

BUDI ŽELJO !!!
Lik koji je ovo slikao i poslao mi je osoba sa kojom sam odrastao i zivio cijeli zivot, vjerujte mi da nikad nije slagao ama bas nista. Rekao mi je da ovo nije predizborna suplja i da opstina aktivno radi na realizaciji projekta.anonimni je napisao/la:to jest, sad ovo izgleda ozbiljnije, al' džaba, neću da vjerujem, Mercedes Arena, slovenačka mutljavina, kad god bageri došli, dobro došliParanoja je napisao/la:Jedino sto mi se svida ovdje je da je Amar tu, sto nije bio slucaj u predhodnim slucajevima
Evo sta je napisao sinoc...
S Nestrpljnjem očekujem sutrašnji sastanak na kojem će biti prezentirano idejno rješenje stadiona grbavica na kojem će biti prisutni : Ivica Osim, Sabahudin Žujo, ljudi iz Nogometnog Saveza BiH , predtstavnici firme zadužene za realizaciju projekta ,BH Telecom ,predstavnici Kantonalnih Ministarstava ( RAZLIČITIH PARTISKIH OPREDJELJENJA) ovo naglašavam radi šupaka koji samo politiku vide u svemu .. te ostali gosti i učesnici ..Jači od ratova,režima i partija !! Limvo te Ljože!!!
Dajjj baapinki je napisao/la:AMAROV KER DOBIO KUČIĆE?

- champions1921
Vjeruj u sta zelis.. To je tvoje pravo.. Ja cu vjerovati cim budu odredili datum pocetka izgradnje..UnKnownBA je napisao/la:Lik koji je ovo slikao i poslao mi je osoba sa kojom sam odrastao i zivio cijeli zivot, vjerujte mi da nikad nije slagao ama bas nista. Rekao mi je da ovo nije predizborna suplja i da opstina aktivno radi na realizaciji projekta.anonimni je napisao/la:to jest, sad ovo izgleda ozbiljnije, al' džaba, neću da vjerujem, Mercedes Arena, slovenačka mutljavina, kad god bageri došli, dobro došliParanoja je napisao/la:Jedino sto mi se svida ovdje je da je Amar tu, sto nije bio slucaj u predhodnim slucajevima
Evo sta je napisao sinoc...
S Nestrpljnjem očekujem sutrašnji sastanak na kojem će biti prezentirano idejno rješenje stadiona grbavica na kojem će biti prisutni : Ivica Osim, Sabahudin Žujo, ljudi iz Nogometnog Saveza BiH , predtstavnici firme zadužene za realizaciju projekta ,BH Telecom ,predstavnici Kantonalnih Ministarstava ( RAZLIČITIH PARTISKIH OPREDJELJENJA) ovo naglašavam radi šupaka koji samo politiku vide u svemu .. te ostali gosti i učesnici ..Jači od ratova,režima i partija !! Limvo te Ljože!!!
BUDI ŽELJO !!!
@ UnKnown
nadam se da te ni sad neće slagat'
nadam se da te ni sad neće slagat'

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
pinki je napisao/la:AMAROV KER DOBIO KUČIĆE?

i IVICA !anonimni je napisao/la:to jest, sad ovo izgleda ozbiljnije, al' džaba, neću da vjerujem, Mercedes Arena, slovenačka mutljavina, kad god bageri došli, dobro došliParanoja je napisao/la:Jedino sto mi se svida ovdje je da je Amar tu, sto nije bio slucaj u predhodnim slucajevima
Željeznicar za život cijeli !
-
- Kontakt:
Samo jos nesto u vezi onog stadiona, uklanjaju se reflektori i postavit ce one krovne!
On je u kazniFredPerry123 je napisao/la:Šta nam je sa Zajkom?

Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ma prijatelju sve je ovo lijepo, ali od ovoga nema nista jer se para nema. Mozemo mi mastati da ce nama drzava pravit (a nece sigurno), jedini nacin je da mi nesto pocnemo pa da nam UEFA pomogne.UnKnownBA je napisao/la:Samo jos nesto u vezi onog stadiona, uklanjaju se reflektori i postavit ce one krovne!

Hoce li biti kakav TV prenos ove tekme? Hvala
Evo vodi Slavija 1:0...
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 03 okt 2012, 15:36, ukupno mijenjano 2 puta.
- champions1921
Otom, potom! Nego imal se gdje pratit tekma!? Tekstualno ako nista ili smo osuđeni na rezultate.comDzoleZeljo je napisao/la:Ma prijatelju sve je ovo lijepo, ali od ovoga nema nista jer se para nema. Mozemo mi mastati da ce nama drzava pravit (a nece sigurno), jedini nacin je da mi nesto pocnemo pa da nam UEFA pomogne.UnKnownBA je napisao/la:Samo jos nesto u vezi onog stadiona, uklanjaju se reflektori i postavit ce one krovne!
- champions1921
Radio federacijeUnKnownBA je napisao/la:Otom, potom! Nego imal se gdje pratit tekma!? Tekstualno ako nista ili smo osuđeni na rezultate.comDzoleZeljo je napisao/la:Ma prijatelju sve je ovo lijepo, ali od ovoga nema nista jer se para nema. Mozemo mi mastati da ce nama drzava pravit (a nece sigurno), jedini nacin je da mi nesto pocnemo pa da nam UEFA pomogne.UnKnownBA je napisao/la:Samo jos nesto u vezi onog stadiona, uklanjaju se reflektori i postavit ce one krovne!
http://delicast.com/radio/Bosnia-Herz./Federalni_Radio
BUDI ŽELJO !!!
ss.ba okoUnKnownBA je napisao/la:Otom, potom! Nego imal se gdje pratit tekma!? Tekstualno ako nista ili smo osuđeni na rezultate.comDzoleZeljo je napisao/la:Ma prijatelju sve je ovo lijepo, ali od ovoga nema nista jer se para nema. Mozemo mi mastati da ce nama drzava pravit (a nece sigurno), jedini nacin je da mi nesto pocnemo pa da nam UEFA pomogne.UnKnownBA je napisao/la:Samo jos nesto u vezi onog stadiona, uklanjaju se reflektori i postavit ce one krovne!

Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Uvijek na početku primamo golove bezveze.
Valja se sad vratiti nakon ovoga.
Valja se sad vratiti nakon ovoga.
Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, jurisicduska, knoa, Levin, Sarajevskigigant1921, Vanja8 i 54 gosta.