FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
AKO IZGUBIMO RAD CRNVENOG treba ga .... jojjjjjjjjj 
Željeznicar za život cijeli !
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
- SarajlijaTM
sta je s ovom federalnim radiom u 16:15 njma tacno 16 sati hahahahahahaha
prolazimo ovo abd,2 gola u gostima su 2 gola
sta se zalite,stana nas pojacao
prolazimo ovo abd,2 gola u gostima su 2 gola
sta se zalite,stana nas pojacao
Zadnja izmjena: SarajlijaTM, dana/u 03 okt 2012, 16:18, ukupno mijenjano 1 put.
Toliko puta smo dobili crveni karton, nakon kojeg nismo izgubili pa se iskreno ne brinem previse. A i statistika pokazuje da crveni karton u prvom poluvremenu mnogo manje znaci na kranji rezultat nego sto to znaci crveni u drugom poluvremenu 
- champions1921
Babo sredi nam da kloc Stanic dobije jedno 600 utakmica suspenzije 
BUDI ŽELJO !!!
Jeste Josida ne valja nista a Stanic je kao bolji od njega nesto. Sto nije napisao odmah Stanic krampa izgubit cemo. Sta kaze ovaj sto prati treninge crno nam se pise. E navijaca..
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!
e moj Stana... večeras garant ide tura opijanja 
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Bitno je ne izgubiti. 

evo jedna slika sa utakmice.
I onda kada više ne bude me ovdje
- champions1921
Stanic je krampa ali za Josidu je Maradona vjeruj.. Idem i ja na treninge.. U pravu si da Cutuk nema utakmica u nogama ali njegov kvalitet je uzrok toga.. Bolji je na lijevom beku ali sta mozemo on igra zato sto nemamo izbora..Paranoja je napisao/la:Jeste Josida ne valja nista a Stanic je kao bolji od njega nesto. Sto nije napisao odmah Stanic krampa izgubit cemo. Sta kaze ovaj sto prati treninge crno nam se pise. E navijaca..
BUDI ŽELJO !!!
- SarajlijaTM
Kakav Josida,bas veze nema jbt,na treningu se sprdaju s njimchampions1921 je napisao/la:Stanic je krampa ali za Josidu je Maradona vjeruj.. Idem i ja na treninge.. U pravu si da Cutuk nema utakmica u nogama ali njegov kvalitet je uzrok toga.. Bolji je na lijevom beku ali sta mozemo on igra zato sto nemamo izbora..Paranoja je napisao/la:Jeste Josida ne valja nista a Stanic je kao bolji od njega nesto. Sto nije napisao odmah Stanic krampa izgubit cemo. Sta kaze ovaj sto prati treninge crno nam se pise. E navijaca..
Jedino logicno objasnjenje,od kuda on u zelji,mozda je kakav amarov vanbracni iz japana,sta drugo
Pa zato i ne igra nikako. A ovaj sto kaze da je Cutuk krampa on veze nema.champions1921 je napisao/la:Stanic je krampa ali za Josidu je Maradona vjeruj.. Idem i ja na treninge.. U pravu si da Cutuk nema utakmica u nogama ali njegov kvalitet je uzrok toga.. Bolji je na lijevom beku ali sta mozemo on igra zato sto nemamo izbora..Paranoja je napisao/la:Jeste Josida ne valja nista a Stanic je kao bolji od njega nesto. Sto nije napisao odmah Stanic krampa izgubit cemo. Sta kaze ovaj sto prati treninge crno nam se pise. E navijaca..
- champions1921
Da valja valjda bi cesce igrao.. Govoris da Amar ne dovodi krampe a sad kazes da mu neda da igra iako je dobarParanoja je napisao/la:Pa zato i ne igra nikako. A ovaj sto kaze da je Cutuk krampa on veze nema.champions1921 je napisao/la:Stanic je krampa ali za Josidu je Maradona vjeruj.. Idem i ja na treninge.. U pravu si da Cutuk nema utakmica u nogama ali njegov kvalitet je uzrok toga.. Bolji je na lijevom beku ali sta mozemo on igra zato sto nemamo izbora..Paranoja je napisao/la:Jeste Josida ne valja nista a Stanic je kao bolji od njega nesto. Sto nije napisao odmah Stanic krampa izgubit cemo. Sta kaze ovaj sto prati treninge crno nam se pise. E navijaca..
BUDI ŽELJO !!!
Održana prezentacija novog stadiona Grbavica!
U Sarajevu je u toku prezentacija idejnog rješenja rekosntrukcije stadiona Grbavica koji bi bio najmodernije sportsko zdanje u Bosni i Hercegovini i stadion koji zadovoljava sve stroge UEFA-ine uslove. Stadion bi trebao biti kapaciteta 19.721 gledalaca.
Dom FK Željezničar danas je zapušten i nalazi se u veoma lošem stanju te je potrebna hitna rekonstrukcija. Izradu idejnog projekta inicirala je Općina Novo Sarajevo na jednom od prethodnih sastanaka.
U finansiranju bi trebali učestvovati svi nivoi vlasti, BH Telecom, a moguća je podrška i UEFA-e, ipak, do početka realizacije ovog projekta treba uraditi još mnogo stvari, a najteži zadatak bit će zatvaranje finansijske konstrukcije.
Stadion bi trebao imati sve ono što je potrebno da se dobije licenca, moderne svlačionice i prostorije za igrače, prostorije za službena lica, muzejske prostore, mokre čvorove, VIP mjesta, mjesta za novinare, prostorije za hitnu medicinsku pomoć i doping kontrolu, mjesta za komentatore.
Sve tribine bile bi natkrivene, a istočna, južna i zapadna bi se sastojale iz dva nivoa (gornjeg i donjeg). Na zapadnoj tribini bi bila i VIP sjedišta, svlačionice i ostale prostorije, a na djelu istočne tribine mjesta za novinare i komentatore.
U konačnici stadion bi trebao primati oko 19.700 gledalaca, a najveći kapacitet imat će istočna tribina. U skopu rekonstrukcije stadiona planirana je i rekonstrukcija pomoćnog igrališta te uređenje prostora oko stadiona.
Planirano je i rušenje postojećih reflektora te postavljanje odgovarajućih rasvjetnih tijela na krov stadiona.
Recimo i to da je današnjem sastanku prisustvovao i predsjednik Komiteta za normalizaciju, Ivica Osim, a tu su još bili i, menadžer Plavih, Amar Osim, Dželaludin Muharemović, Bulend Bišćević, predstavnici BH Telecoma, predstavnici kompanije koja je radila projekat i dr.
U Sarajevu je u toku prezentacija idejnog rješenja rekosntrukcije stadiona Grbavica koji bi bio najmodernije sportsko zdanje u Bosni i Hercegovini i stadion koji zadovoljava sve stroge UEFA-ine uslove. Stadion bi trebao biti kapaciteta 19.721 gledalaca.
Dom FK Željezničar danas je zapušten i nalazi se u veoma lošem stanju te je potrebna hitna rekonstrukcija. Izradu idejnog projekta inicirala je Općina Novo Sarajevo na jednom od prethodnih sastanaka.
U finansiranju bi trebali učestvovati svi nivoi vlasti, BH Telecom, a moguća je podrška i UEFA-e, ipak, do početka realizacije ovog projekta treba uraditi još mnogo stvari, a najteži zadatak bit će zatvaranje finansijske konstrukcije.
Stadion bi trebao imati sve ono što je potrebno da se dobije licenca, moderne svlačionice i prostorije za igrače, prostorije za službena lica, muzejske prostore, mokre čvorove, VIP mjesta, mjesta za novinare, prostorije za hitnu medicinsku pomoć i doping kontrolu, mjesta za komentatore.
Sve tribine bile bi natkrivene, a istočna, južna i zapadna bi se sastojale iz dva nivoa (gornjeg i donjeg). Na zapadnoj tribini bi bila i VIP sjedišta, svlačionice i ostale prostorije, a na djelu istočne tribine mjesta za novinare i komentatore.
U konačnici stadion bi trebao primati oko 19.700 gledalaca, a najveći kapacitet imat će istočna tribina. U skopu rekonstrukcije stadiona planirana je i rekonstrukcija pomoćnog igrališta te uređenje prostora oko stadiona.
Planirano je i rušenje postojećih reflektora te postavljanje odgovarajućih rasvjetnih tijela na krov stadiona.
Recimo i to da je današnjem sastanku prisustvovao i predsjednik Komiteta za normalizaciju, Ivica Osim, a tu su još bili i, menadžer Plavih, Amar Osim, Dželaludin Muharemović, Bulend Bišćević, predstavnici BH Telecoma, predstavnici kompanije koja je radila projekat i dr.
- bistrikboy
- Kontakt:
Aj pa ne nmg da vjerujem J*** ti zivot...nanek je napisao/la:R.I.P PACO
Neka mu je lahka zemlja bosanska...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Rekao sam za Josidu da zato ne igra nikako a sto je dosao ovdje to i budala zna. Rekao sam za Cutuka da nije doveden bezveze kao japanac. Nebitno.
Samo ne mogu da vjerujem da neko pise kad ulazi neki igrac, sad smo gotovi. Uzas
Samo ne mogu da vjerujem da neko pise kad ulazi neki igrac, sad smo gotovi. Uzas
+ Klupa: Elvis Karić, Semir Kerla, Tomislav Tomić, Mirsad Bešlija, Srđan Stanić, Elvir Čolić, Vernes Selimović.MrAmani96 je napisao/la:Po meni najbolji sastav trenutno:
Antolovic - Najbolji golman, nemamo boljeg.. Imamo mladog Bukvica i Karica.
Kvesic - Nemam komentar. On je buducnost BH fudbala
Bogicevic,Vasilic - Po meni najbolja kombinacija kada je u pitanju stoper pozicija. Nesto smo previse nesigurni kada je kombinacija Kerla,Vasilic ili Kerla,Bogicevic.
Svraka, Jamak - Mozda se ne slazete s mnom, ali je po meni Zolotic vrlo nesiguran i treba mu jos iskustvo. Znaci izabrao sam Svrake i Jamaka jer imaju puno vise iskustvo i sigurniji su od Zolotica.
Smajic - Kad se oporavi, pod hitno treba u prvoj postavi, on je brz i odlican igrac.
Zeba - Nas najbolji igrac.
Adilovic - Nemamo boljeg spica.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Omerta1921, Rule_hz, Zeljoo1921 i 24 gosta.