RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
golemo kad najmanje ocekujes, mada je i zvijezda losa ove godine! hajde barem nesto da valja! nebi bila losa gostujuca pobjeda u kupu da malo poboljsa samopouzdanje koje trenutno skoro i nepostoj u ekipi! ali eto ima jos 75 min za odigrat vidit cemo kako ce zavrsit!
Evo Bobic odbranio penal
.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Husić je promašio penal, Bobić je odbranio1! Velika prilika za Zvijezdu... Merzić je skrivio penal.
Na stranu sve,ali mislim da je ovaj Bobic iznikao u solidnog golmana
evo bobic skinuo penal! jos uvijek 0-1!
Merzić će poseban degenek dobiti zbog penala. 
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
izniknu u nas vazda dobri golmani samo sto cim izniknu odu u drugi klub!AMADUDI je napisao/la:Husić je promašio penal, Bobić je odbranio1! Velika prilika za Zvijezdu... Merzić je skrivio penal.
To si u pravu,zna li iko na koliko ima ugovor sa Velezom?mikki21 je napisao/la:izniknu u nas vazda dobri golmani samo sto cim izniknu odu u drugi klub!AMADUDI je napisao/la:Husić je promašio penal, Bobić je odbranio1! Velika prilika za Zvijezdu... Merzić je skrivio penal.
ima do 2013
Ode Bobić, kako brani čovjek, svaka mu čast.
Baš konstantan, nije čudo što ga je stavio i ispred Casillasa u onom trenutku na početku sezone Džafić
Baš konstantan, nije čudo što ga je stavio i ispred Casillasa u onom trenutku na početku sezone Džafić
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
ako je vjerovat upravi onda niko od ovi mladji nema ugovor na manje od 2-3-4 godine! ovi stariji, mrva, kajtaz,kodro i skaljic po godinu!AMADUDI je napisao/la:To si u pravu,zna li iko na koliko ima ugovor sa Velezom?mikki21 je napisao/la:izniknu u nas vazda dobri golmani samo sto cim izniknu odu u drugi klub!AMADUDI je napisao/la:Husić je promašio penal, Bobić je odbranio1! Velika prilika za Zvijezdu... Merzić je skrivio penal.
poluvrijeme 0-1! nije lose!
puza je napisao/la:ima do 2013
Malo,treba mu ugovor odma ponuditi,ali sposobnost nase uprave nam govori da bi na zimu moga vec napustiti redove Veleza.
sevko 0:2
Kako je Ševko od straha proradio, Mirza ga je prosvijetlio onim štociranjem.

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
ja čitavo vrijeme govorim da je bobić dobar golman.
nije loše 0:2. vidićemo kako dalje.
nije loše 0:2. vidićemo kako dalje.
Okić Ševkooo, ooooooo, Okić Ševkoooo, oooooooooo 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Nema druge nego da ih veceras sve istociramo kako budu iz autobusa izlazili,pa mozda sirokom daju tri komada*p!p!t@* je napisao/la:Kako je Ševko od straha proradio, Mirza ga je prosvijetlio onim štociranjem.![]()
![]()
jao Okya sta mu je danas 
Večeras kad' budu izlazili iz busa za igrače Veleža će biti postavljen štand sa nazivom štocirhana, za malo motivisanja pred sljedeće gostovanje.AMADUDI je napisao/la:Nema druge nego da ih veceras sve istociramo kako budu iz autobusa izlazili,pa mozda sirokom daju tri komada*p!p!t@* je napisao/la:Kako je Ševko od straha proradio, Mirza ga je prosvijetlio onim štociranjem.![]()
![]()
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Znali iko sastav
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 8 gostiju.