FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

Tribalian
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la Tribalian » 26 sep 2012, 00:13

Devil je napisao/la: vaterpolo ima prednost ovaj put.
To sam potpuno zaboravio . :? Od sutra krece Evroliga.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 26 sep 2012, 10:20

Devil je napisao/la:slika-slika

RADNICKI NIS-CRVENA ZVEZDA
1/16 finala Kupa Srbije
Sreda,26.septembar,16:00
Stadion:Cair
Prenos:Arena sport 1

Dakle u odbranu trofeja krecemo iz Nisa.Kakvo gostovanje odma' na startu.Na krcatom Cairu koliko dozvoljavaju igracemo protiv napaljenog Radnickog koji nas je mnogo namucio na Marakani.No sada ce biti druga prica,mnogo veci pritisak je na njima i ocekujem da tu pokleknu.Karte za sever su planule,otvoren je cak i istok ali samo donja tribina tako da je interesovanje iako je termin poprilicno los itekako veliko,a Zvezdu ocekuje velika podrska sa kako cujem najmanje 4000 najvatrenijih navijaca. 8-) Ja cu ipak ostati kuci uz telku ovaj mec,iako sam planirao da nakon duzeg vremena posetim Cair ali ipak vaterpolo ima prednost ovaj put.
Po tvojoj procjeni koliko će nas biti dole ? Nešto mi nije jasno koje su tribine završene koje nisu,je li kompletan stadion urađen ili ?
"Indija,Pakistan..."

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 sep 2012, 13:33

Nije ni jedna tribina dole skroz gotova ali sve osim gornjeg dela istoka imaju dozvolu za navijace.Nasih ce na severu biti 3500 mislim da toliko prima ta tribina plus posto nije vise bilo tamo mesta nasi su krenuli da kupuju bocni deo istoka.Znaci nekih 4000 otprilike nasih navijaca koji ce aktivno ucestvovati plus na ostalim tribinama ocekujem dosta.
Praznik je ovo fudbala za Nis,nije lep termin kao sto rekoh ali ocekujem odlicnu posetu i odlican fudbal.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 26 sep 2012, 14:21

Devil je napisao/la:Nije ni jedna tribina dole skroz gotova ali sve osim gornjeg dela istoka imaju dozvolu za navijace.Nasih ce na severu biti 3500 mislim da toliko prima ta tribina plus posto nije vise bilo tamo mesta nasi su krenuli da kupuju bocni deo istoka.Znaci nekih 4000 otprilike nasih navijaca koji ce aktivno ucestvovati plus na ostalim tribinama ocekujem dosta.
Praznik je ovo fudbala za Nis,nije lep termin kao sto rekoh ali ocekujem odlicnu posetu i odlican fudbal.
I naravno "vaše pravo da znate sve" ne prenosi ? :twisted:
"Indija,Pakistan..."

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 sep 2012, 14:57

soba 39 je napisao/la:
Devil je napisao/la:Nije ni jedna tribina dole skroz gotova ali sve osim gornjeg dela istoka imaju dozvolu za navijace.Nasih ce na severu biti 3500 mislim da toliko prima ta tribina plus posto nije vise bilo tamo mesta nasi su krenuli da kupuju bocni deo istoka.Znaci nekih 4000 otprilike nasih navijaca koji ce aktivno ucestvovati plus na ostalim tribinama ocekujem dosta.
Pa nemaju pravo,zato prenosi Arena. ;)

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 26 sep 2012, 15:25

Devil je napisao/la:
soba 39 je napisao/la:
Pa nemaju pravo,zato prenosi Arena. ;)
:P je li arenasport 1 ? Ako je to za muštuluka si
Edit:http://www.tvarenasport.com/vesti/12113 ... ena-zvezda
:P
"Indija,Pakistan..."

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 26 sep 2012, 16:35

Kirovski ekstra klasa.Bravo
Vešović užas,katastrofa...po ko zna koji put(Radojice Božoviću jbm li ti mamaru)
Ostali,standardno
"Indija,Pakistan..."

BiHSoccer
Kontakt:

Post Postao/la BiHSoccer » 26 sep 2012, 17:01

ustream http://goo.gl/pWT1V" onclick="window.open(this.href);return false;
Medijski web za promociju estradnih umjetnika - http://www.balkanmp3.ba

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 sep 2012, 23:13

1:2

Ja sam zadovoljan prolaskom u narednu rundu,te igrom koju su momci pruzili u prvom poluvremenu.Drugo poluvreme negde od 60.minute otprilike je za zaborav i da se vise nikad ne ponudi.

U prvom poluvremenu strpljiva igra,Radnickog apsolutno nije bilo,pomeranje linija odlicno,pored gola stvaramo jos tri odlicne sanse Kasalice ali ovaj promasuje.U drugom takodje imamo odlicnu priliku Lazovica koji traljavo reaguje i onda pocinju problemi,samo nas Kirovski spasava vise golova u svojoj mrezi a kao slag na tortu dolazi katastrofalna reakcija svih igraca kada Randjelovic daje gol za 1:1.Ipak mogu slobodno reci tragedije nas spasava Jovanovic pred sami kraj meca.

Izuzetno sam zadovoljan onim sto sam video on Pantica i Kirovskog,za mene su oni dobitak utakmice.Oba su pokazala da se na njih najozbiljnije moze racunati i da to moramo da radimo.

Imali smo danas za protivnika jedan opet zreo Radnicki narocito u drugom poluvremenu,mnogo su pokusavali,igrali cvrsto na sredini i pretili iz svih pozicija.Na 1:0 osteceni su cini mi se za penal.Koliko sam video prekrsaj je bio unutra ali realno gledajuci kada se saberu sve prilike na utakmici mislim da pobeda ipak ide nama zasluzeno.Oni nisu imali neke 100% prilike vec su to uglavnom bili odlicni sutevi koji su stvarali Kirovskom dosta problema.Mozda bi najrealnije bilo da su bili produzetci,ali posto u propozicijama stoji da se izvode penali odma' nakon 90.mislim da Zvezda zasluzeno pobedjuje na ovoj utakmici.

Fantastican ambijent na tribinama.Valjda su sada svi videli da zatvaranje stadiona nicemu ne vodi.Prekrasan ambijent,vise od 12000 na tribinama nedovrsenog Caira i pesma svih 90 minuta.

Sledi Smederevo kuci pa Javor u sredu odlozeni mec prvog kola.Sest bodova se mora uzeti.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 sep 2012, 14:12

slika-slika

CRVENA ZVEZDA-SMEDEREVO
Subota,29.septembar,19:00
Stadion:Marakana
Prenos:Prva TV

Konacno fudbal opet na Marakani.Nakon par izuzetno teskih gostovanja vracamo se na mesto gde smo se uzeleli fudbala i nase Zvezde.Dolazi nam tipicna bunker ekipa Smedereva sa izrazito losom realizacijom koja preko 500 minuta nije postigla pogodak u prvenstvu do meca sa Radnickim iz Kragujevca proslo kolo u Smederevu.
Na krilima Lekica i Pavlovica ljudi koji su digli Radnicki iz Kragujevca na prave noge,Smederevo na papiru ima jednu sasvim solidnu ekipu,ali ne dovoljno uigranu i strasno losu realizaciju.Jedino sto im ne manjka je sreca koje su imali u izobilju u prvim kolima.Dakle ocekujem od njih jedan bunker i priliku da iz kontri ugroze nas gol.

Mi nemamo nekih kadrovskih problema pred ovaj mec,vraca se Milivojevic,Dimitrijevic je skroz spreman,jedino sto je Jankovic spomenuo juce je da je osetan odredjeni umor kod nekih igraca tako da verujem da ce odmoriti nekoga jer mi imamo i dalje paklen ritam posto nam slede posle ovoga nova dva vezana gostovanja u Ivanjici i Subotici u sredu i subotu tako da je mec sa Smederevom lepa prilika da mozda vidimo Asamoaha od prve minute a odmorimo Kasalicu.Posto se na konferenciji pojavio Pantic ocekujem i njega od prve minute sasvim sigurno samo je pitanje umesto koga.

Pobeda je jedini izbor,moramo do nje doci i da nastavimo svoju uspesnu seriju i nadamo se da ce ona potrajati za sada bar do reprezentativne pauze koja je posle meca sa Spartakom. ;)

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 29 sep 2012, 22:14

Otaljavanje posla. Oba naša gola u prvom poluvremenu su pala na vrijeme, kasnije se nije moglo mnogo toga vidjeti. Odlična kontra i gol Babalja na kraju utakmice. Jako loša reakcija odbrane kod gola smedereva. neke stvari se nikad ne mjenjaju.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 01 okt 2012, 00:40

Ne igramo sjajno, ali dobijamo, sto je najbitnije! ;)

Slede nam dva teska gostovanja, u Ivanjici i Subotici i tu ako uzmemo 6 bodova na konju smo!
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 03 okt 2012, 01:10

Kakva stvar! :cry: Bori se Miloje!!!

[youtube][/youtube]
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 03 okt 2012, 16:19

Oćete dobit Javora, imam vas na kladari?
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 03 okt 2012, 17:14

A Majo dize 2 minuta :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 03 okt 2012, 17:18

sasagmp je napisao/la:A Majo dize 2 minuta :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Znaš kad sam znao. :lol: :lol: A je l' četvrti sudija odlučuje koliko će se igrati?

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 03 okt 2012, 17:22

Pazi ovde da je sudija glavni rekao 5,Majo bi podigao 2 tako da....
Sta mislis jel bi ista nadoknada bila da je bilo 1-1?6 izmena i brdo valjanja po terenu=2 minuta?Samo u Srbiji.
Nego uvek zaboravim da pitam,posto je sam na pocetku sezone napadnut kako blatim igre i rezultate Zvezde,jel ste i dalje pri misljenju da Zvezda igra najlepsi i najbolji fudbal u Srbiji i da na osnovu toga treba da osvoji titulu bez obzira na pickoustog?

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 03 okt 2012, 17:30

sasagmp je napisao/la:1. Pazi ovde da je sudija glavni rekao 5,Majo bi podigao 2 tako da....
2. Sta mislis jel bi ista nadoknada bila da je bilo 1-1?6 izmena i brdo valjanja po terenu=2 minuta?Samo u Srbiji.
3. Nego uvek zaboravim da pitam,posto je sam na pocetku sezone napadnut kako blatim igre i rezultate Zvezde,jel ste i dalje pri misljenju da Zvezda igra najlepsi i najbolji fudbal u Srbiji i da na osnovu toga treba da osvoji titulu bez obzira na pickoustog?
1. A da je Zvezda primila gol Majo bi oteo zastavicu pomoćnom i svirao ofsajd.
2. Ne znam i ne interesuje me. Javor ne bi dao gol da se igralo još 10 minuta, a trebalo se nadoknaditi bar 4-5. Imaš još kakvu primjedbu na suđenje ili šta drugo?
3. To nek ti odgovori neko ko je pri tom navedenom mišljenju, ja nisam.

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 03 okt 2012, 17:56

1.Ne bi nije Majo takav :mrgreen:
2.Otkud znas da ne bi,toliko je Javor bio bezopasan?Nema gresaka,ali moze se to srediti malo bolje.Ako je vec toliko bezopasno ispostuj i tih 5,ne budi jajara.
3.Ok cekam odgovor pretpostavljenog

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 03 okt 2012, 18:12

znam da ste se odvikli, ali naviknite se što prije. bolje po vas. ;)
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []