RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Zavrsi li vise
.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
ipak 1:2
Piše na displayu 1 : 2 , a ne piše niti ko je dao gol, niti ništa

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Rodjeni cestitam na dobrom rezultatu. 
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
na bh radio kaze zavrseno 1:2
Onda im je za vjerovati.
Dobili smo 2-1
Cestitam velezu na pobjedi!Jbg nas kuntic mislio sa kombinovanim sastavom mislio proci dalje al to ne umanjuje vasu pobjedu i sretno protiv sirokog!
Ovo je dobar rezultat, treba vidjet hoce li biti pozitivnog soka
zbog promjene trenera.
Ono sto je Dzafic radio s rotacijama je bilo sublesavo,
ako sad u par narednih utakmica ne bude pomaka e onda
stvarno imamo jako losu ekipu.
Ipak mislim da je ova trenutna ekipa za neko 7-8 mjesto na tabeli
zbog promjene trenera.
Ono sto je Dzafic radio s rotacijama je bilo sublesavo,
ako sad u par narednih utakmica ne bude pomaka e onda
stvarno imamo jako losu ekipu.
Ipak mislim da je ova trenutna ekipa za neko 7-8 mjesto na tabeli
Hvala, sportski pozdrav.Kvota je napisao/la:Cestitam velezu na pobjedi!Jbg nas kuntic mislio sa kombinovanim sastavom mislio proci dalje al to ne umanjuje vasu pobjedu i sretno protiv sirokog!
-
Crvenarmija
- Kontakt:
Neko iz maseCrvenarmija je napisao/la:ne pise koje dao go za njih jel 2:0 ili 2:1?
penal Dzafic...precka Dzafica u 90 minuti ...ali zasluzena pobjeda veleza..i nismo zasluzili da ga zabijemo....Crvenarmija je napisao/la:ne pise koje dao go za njih jel 2:0 ili 2:1?
Cestitam Velezu i sretno u Sirokom, mislim da gore mozete pobjediti, jer Siroki nikad losiji .....
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Jos nije nista gotovo - ima uzvratna. A s obzirom da se ova djeca ukake u gace kad im dedarska pocne majke spominjat, mogli bi mi zijanit kuci 3-0.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
ljudi nemoj te se dzabe radovat barem za vasu igru vi ste losi a mi jos gori mslm da nam ambicije uopste nisu kup mada ambicija nemamo ni u prvenstvu osim opstanka vi prolazite u kupu a ovo men kako se cini u 12. kolu mi nosimo bodove iz Mostara ovo je moje neko misljenje ali eto pred nama je pa ce mo vidjet. usput da napomenem da je kod nas igro kobinovani sastav tako da u Širokom sa ovom igrom gubite 2,3 gola razlike
KLUB BEZ NAVIJAČA JE KLUB BEZ DUŠE I RESPEKTA!!!
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
taktika, tako su i protiv nas igrali pa nam Okic zabi isto ko i vama iz kontre.. napadamo i onda tako bude, a i vama isto vjerovatnomirzard je napisao/la:ljudi nemoj te se dzabe radovat barem za vasu igru vi ste losi a mi jos gori mslm da nam ambicije uopste nisu kup mada ambicija nemamo ni u prvenstvu osim opstanka vi prolazite u kupu a ovo men kako se cini u 12. kolu mi nosimo bodove iz Mostara ovo je moje neko misljenje ali eto pred nama je pa ce mo vidjet. usput da napomenem da je kod nas igro kobinovani sastav tako da u Širokom sa ovom igrom gubite 2,3 gola razlike
Jesul igrale prve postave na obje strane?
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Hvala što nam otvaraš oči, da ti nisi napisao, mi ne bi znali kako naš tim igra. 
-
mujoisuljo
- Kontakt:
Svi mi koji pratimo i gledamo Veleža znamo to drug.Samo se neslažem to za bodove, mi ako izgubimo i to kući možemo se lagano pakovati za prvu ligu.Jedino ako zasluženo dobijete.mirzard je napisao/la:ljudi nemoj te se dzabe radovat barem za vasu igru vi ste losi a mi jos gori mslm da nam ambicije uopste nisu kup mada ambicija nemamo ni u prvenstvu osim opstanka vi prolazite u kupu a ovo men kako se cini u 12. kolu mi nosimo bodove iz Mostara ovo je moje neko misljenje ali eto pred nama je pa ce mo vidjet. usput da napomenem da je kod nas igro kobinovani sastav tako da u Širokom sa ovom igrom gubite 2,3 gola razlike
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
vidim radujete se pa reko da vam samo kazem da vam mazu oci jer nasi si igrali ko ckepi masali 100% sanse al hajd benjo bolan citaj reko sam kod nas kombinovan ja mslm 3 4 momka ispod 20 godina kod nas su igrala a kod njih neznam
KLUB BEZ NAVIJAČA JE KLUB BEZ DUŠE I RESPEKTA!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.