Mislim da njega Jagodić namjerno drži podalje od reprezentacije, i U-21 i U-19, ali možda bude u U-21. Jednostavno momak ima talenat ali nikako da posloži stvari u glavi i igra konstantno (nešto kao Višća recimo).criscito je napisao/la:Zasto nema Travancica iz Celika, jednog od rijetkih igraca ovog uzrasta koji je igrao skoro svaku utakmicu za seniorski tim?
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: U-21,U-19,U-17
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
Stručnjaci jel vam možda naumpalo da je on prestario ovu generaciju. Ovo su 94-ta godišta i mlađe, a sad sami skontajte da li je on trebao biti tu.Eborg je napisao/la:Mislim da njega Jagodić namjerno drži podalje od reprezentacije, i U-21 i U-19, ali možda bude u U-21. Jednostavno momak ima talenat ali nikako da posloži stvari u glavi i igra konstantno (nešto kao Višća recimo).criscito je napisao/la:Zasto nema Travancica iz Celika, jednog od rijetkih igraca ovog uzrasta koji je igrao skoro svaku utakmicu za seniorski tim?
Zato sto je ovo i jedino sto mozemo organizovatiDylan Dog je napisao/la:Btw,zašto smo uvjek mi domaćini ovih turnira
Pogledaj koje drzave organizuju uz nas ovaj prvi krug kvalifikacija za u-19:
Mađarska (grupa 1)
Kipar (grupa 2)
Poljska (grupa 3)
Sjeverna Irska (grupa 4)
Luxemburg (grupa 5)
Portugal (grupa 6)
Albanija (grupa 7)
Bosna i Hercegovina (grupa 8)
Škotska (grupa 9)
Slovenija (grupa 10)
Hrvatska (grupa 11)
Estonija (grupa 12)
Smetnuo sam s uma da je prestar sada za U-19. Ali mislim da neće tako lahko upasti u U-21.zaboljisportuBiH je napisao/la:Stručnjaci jel vam možda naumpalo da je on prestario ovu generaciju. Ovo su 94-ta godišta i mlađe, a sad sami skontajte da li je on trebao biti tu.
Kao i u slučaju U-17 reprezentacije, izmiču nam Rakitići, Petrići, Jelavići, Subotići...
Marko Mikulić- Dinamo Zagreb
Jozo Šimunović - Dinamo Zagreb
Sandro Marin - Dinamo Zagreb
Marko Pejić - Dinamo Zagreb
Boris Babić - St. Gallen
Kristijan Ivkić - Frankfurt
Kristijan Pejić - Frankfurt
Filip Primorac - Stuttgarter Kickers
Pero Mikulić - Stuttgarter Kickers
Brajan Grgić - Sturm Graz
Stevan Kovačević - Admira Wacker
Mijat Gačinović - Vojvodina
Lukas Čuljak, Bayern Munchen U-17, stoper.
Petar Mamič, Dinamo Zagreb U-17
Mateo Matić, Grasshoppers U-16, golman
Anto Grgić, Zurich U-18, veznjak
Ivan Lučić, Ried U-18, golman
Mladen Jutrić, Red bull Salzburg U-18
Marko Mikulić- Dinamo Zagreb
Jozo Šimunović - Dinamo Zagreb
Sandro Marin - Dinamo Zagreb
Marko Pejić - Dinamo Zagreb
Boris Babić - St. Gallen
Kristijan Ivkić - Frankfurt
Kristijan Pejić - Frankfurt
Filip Primorac - Stuttgarter Kickers
Pero Mikulić - Stuttgarter Kickers
Brajan Grgić - Sturm Graz
Stevan Kovačević - Admira Wacker
Mijat Gačinović - Vojvodina
Lukas Čuljak, Bayern Munchen U-17, stoper.
Petar Mamič, Dinamo Zagreb U-17
Mateo Matić, Grasshoppers U-16, golman
Anto Grgić, Zurich U-18, veznjak
Ivan Lučić, Ried U-18, golman
Mladen Jutrić, Red bull Salzburg U-18
Zadnja izmjena: Pauleta, dana/u 03 okt 2012, 12:03, ukupno mijenjano 1 put.
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
-
edinjo-bih
- Kontakt:
sandro marin je bio prosle godine u juniorskoj, a ove godine na par okupljanja.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
To gore po Dinamu su sve sama hercegovacka prezimena. Kickersi isto, al to nije ozbiljna kategorija.
...Život za Široki...
dobar onaj malac iz Reala.. 5 utakmica 7 golova 
koji malac?b9k je napisao/la:dobar onaj malac iz Reala.. 5 utakmica 7 golova
E pajdo nebih se baš složioŠB_Fidelis je napisao/la:To gore po Dinamu su sve sama hercegovacka prezimena. Kickersi isto, al to nije ozbiljna kategorija.
Begović, Burić, Stanković
Nije lose, ali nisu odigrali niti jednu pravu utakmicu.71000 je napisao/la:Za ovaj mini-turnir selektor „U-19“ reprezentacije Toni Karačić je objavio spisak reprezentativaca:
DURAKOVIĆ Reuf /Lustenau/ GK,
PLAKALO Emir /Sarajevo/ GK,
RAHMANOVIĆ Amar /Novi Pazar/,
ŠPIKIĆ Jozo /Široki Brijeg/,
BUHAĆ Ivan /Široki Brijeg/,
MARKOVIĆ Omar /IK Start/,
ČIVA Adin /Sarajevo/,
VILA Belmin /Hajduk/,
HAJTIĆ Halil /Kaiserslautern/,
HAJRADINOVIĆ Haris /Olimpic/,
ČERIMAGIĆ Armin /Gent/,
IMAMOVIĆ Ervin /Lokomotiv /,
OMERBAŠIĆ Adis /Schalke/,
DANILOVIĆ Nikola/ OFK Beograd/,
PREDRAGOVIĆ Fedor /Borac/,
JOVANOVIĆ Miodrag /Podbrezova/,
ZEC Asim /Hradec/,
ČORLUKA Josip /Široki Brijeg/,
HODŽIĆ Armin /Željezničar/,
JOTANOVIĆ Radoš /Borac/,
ALEŠEVIĆ Armin /Zurich/,
VLAHO Romano /Zrinjski/.
Sramota za savez! Nastavlja se po starom...
Zanima me kako sad za ove nase reprezentacije ne konkurise Kenan Kodro.Ok,svi znamo sto je njegov otac u bijesu rekao,ali tu je novi savez i sigurno bi mali zaigrao za BiH.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Toni Karacic je ostao selektor, i pored fijaska intergalaktickih razmjera?
Strahobalno.
Moj Ivice, uveno si izgleda...
Strahobalno.
Kakvog fijaska prijatelju, zar mladi U19 nisu prosle godine prosli u elitni dio kvalifikacija na celu sa Karacicem?floyd je napisao/la:Toni Karacic je ostao selektor, i pored fijaska intergalaktickih razmjera?
Strahobalno.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Da, sa tri pobjede i to protiv cak jedne Rusije, ali onda dozivjeli tri poraza protiv Hrvatske, Austrije i Gruzije u elitnom krugu kvalifikacija... Stoji da smo se pomalo blamirali u Hrvatskoj gdje igran taj mini turnir. Da smo barem Gruziju pobjedili. Ali eto, nova godina, nova nafakabhsport je napisao/la:Kakvog fijaska prijatelju, zar mladi U19 nisu prosle godine prosli u elitni dio kvalifikacija na celu sa Karacicem?floyd je napisao/la:Toni Karacic je ostao selektor, i pored fijaska intergalaktickih razmjera?
Strahobalno.
Zadnja izmjena: AnelZ, dana/u 03 okt 2012, 18:18, ukupno mijenjano 1 put.
Sa njima nismo ni igrali vec sa repkom koja dosta dosta ulaze u omladinski fudbal i koja bi mogla biti i vise nego uspjesna za nekoliko godina, a u pitanju je Gruzija.... Njihovog wunderkida Chanturiu koji je igrao protiv nas vec uveliko odavno prate velikani.....AnelZ je napisao/la:Da, sa tri pobjede i to protiv cak jedne Rusije, ali onda dozivjeli tri poraza protiv Hrvatske, Austrije i Azerbejdzana u elitnom krugu kvalifikacija... Stoji da smo se pomalo blamirali u Hrvatskoj gdje igran taj mini turnir. Da smo barem Azerbejdzan pobjedili. Ali eto, nova godina, nova nafakabhsport je napisao/la:Kakvog fijaska prijatelju, zar mladi U19 nisu prosle godine prosli u elitni dio kvalifikacija na celu sa Karacicem?floyd je napisao/la:Toni Karacic je ostao selektor, i pored fijaska intergalaktickih razmjera?
Strahobalno.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
@bh sport
...i tamo imao kolosalnih nula bodova. A i to sto reprezentacija sluzi kao stocna pijaca, nista zato.
Pazi sta sve obican svijet nece progutat kao pravdanje: evo, doguro sma do elitnog dijela kvalifiakcija. Dosta od mene.
A cini mi se da je on vodio omaldinu u jos jednom ciklusu. Podjednako uspjesno.
...i tamo imao kolosalnih nula bodova. A i to sto reprezentacija sluzi kao stocna pijaca, nista zato.
Pazi sta sve obican svijet nece progutat kao pravdanje: evo, doguro sma do elitnog dijela kvalifiakcija. Dosta od mene.
A cini mi se da je on vodio omaldinu u jos jednom ciklusu. Podjednako uspjesno.
Moj lapsus
ali stoji da smo mogli odigrati bolje, nerealno je reci da nismo mogli izvuci remi barem protiv jedne od tih ekipa. A za ulaganje u omladinske pogone, skoro svi ulazu mnogo vise od nas.
Čitam u onom Avazu od petka da treba neki naš momak da potpiše za B tim Real Madrida.Navodno je 1995 godište, igrao prije u Ajaxu, sad je negdje u Italiji.Ime sam zaboravio.
DRUG NEBI TI PUNCA
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Imas Mamica u Hercegovini koliko hoces, pocevsi od Gruda nadalje, a i TG je Hercegovina, al eto.Pauleta je napisao/la:E pajdo nebih se baš složioŠB_Fidelis je napisao/la:To gore po Dinamu su sve sama hercegovacka prezimena. Kickersi isto, al to nije ozbiljna kategorija.. Mamić je bosansko prezime( Tomislavgrad, Žepče, Derventa), Pejić( Orašje, Brčko, Derventa). Zašto nisu ozbiljna kategorija?
Rodjak mi je igrao u Kickersima, nisam impresioniran razinom na kojoj su bili ti momci.
...Život za Široki...
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Edincapitano, edvaE2, Google [Bot], Google Adsense [Bot], haklamas, HariTz, jasmin10, Marokanci58, MiranGlasnic, sagitarius, Venom, zikerrz21 i 80 gostiju.