FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

bparena
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la bparena » 03 okt 2012, 10:12

LBJ MVP je napisao/la:Puyol se namjerno povrijedio pred utakmicu sa čovjekom koji ga proganja u snovima još od januara.
Tako bezosjecajno i bez trunke ljudskosti ste se ponijeli i prema Raulu kad je "dobrovoljno" napustio klub. Na zalost ljudskost i postovanje se ne moze kupiti na pijaci. Ako to posjedujes bolje cim prije to probudi u sebi. Kapitena sigurno ne proganjaju te gluposti....

p.s. zelim mu cim prije oporavak od ovako teske povrede...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

simicz
Kontakt:

Post Postao/la simicz » 03 okt 2012, 13:20

na treninge se vraca za 6 sedm a zaigrat ce za 8-9 sedmica ;)

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 03 okt 2012, 14:09

simicz je napisao/la:na treninge se vraca za 6 sedm a zaigrat ce za 8-9 sedmica ;)
Do tada bio mogli staviti Inijestu na bekovsku poziciju, Tella na stopera i nek sve ide u 3pm. :oops:
Od uprave neshvatljiva nezainteresovanost za cuvanje vlastitog gola tj dovodzenje igraca za te pozicije. :shock:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

PatrickBateman
Kontakt:

Post Postao/la PatrickBateman » 03 okt 2012, 15:06

Zasto se ne pise malo kad Barcu kar.aju sudije ? ili se prica samo kad je Uefalona navodno na dijelu ?

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 03 okt 2012, 16:09

Reakcija sancheza na povredu Puyola
slika
Visca el Barça ! Mes que un club !

YaSSaL
Kontakt:

Post Postao/la YaSSaL » 03 okt 2012, 16:42

Johny je napisao/la:Bila bi opsta invazija da je protivnik Barcelone dobio ovakav crveni.Ja realno dugo nisam vidio smjesniji i gluplji crveni.Da je ovo dobio igrac benfice , pisalo bi se o sudijama, nebesima, marsovcima , masonima i piramidama.
Ovako je to sasvim normalna situacija da Barcelona bude ostecena.

Sta ces to ti je danas tako , niko nece pohvaliti igru Barcelone , nekog igraca(pa Messi je znao uvaliti 4 komada na utakmici a oni bi poceli pricu o sudijama :lol: ) , vjerovatno kada igra Barcelona ti hejteri ne gledaju utakmicu nego iskljucivo zapisuju sudijske odluke koje su u korist Barelone.One koje idu u korist protivniku tako su se i trebale donjeti ;)
Citas mi misli...

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 03 okt 2012, 17:02

Zato ne obracaj paznju na zavijanja i jauke. Vidis da ih nema ni na mapi a sinoc "Uefalona uz obostranu pomoc sudija i uz crvene kartone na penale" - glatko dobila Benfiku. Stvarno sto sad ne placu :shock:

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 03 okt 2012, 17:08

PatrickBateman je napisao/la:Zasto se ne pise malo kad Barcu kar.aju sudije ? ili se prica samo kad je Uefalona navodno na dijelu ?
Miševi su se vratili u svoje rupe.
Jedva čekaju iduću tekmu Barce, možda slučajno bude nešto sumnjivo u korist iste, pa da ispišu 10-tak stranica pljuvajući, pardon, plačući.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 03 okt 2012, 17:16

Hvala na lijepim rijecima.
Inace, i ja jedva cekam iducu tekmu Barce. Barce sa Songom i Mascheranom na stoperu.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

iDon
Kontakt:

Post Postao/la iDon » 03 okt 2012, 17:18

Zaista, Barcelona sramotno ostecena. Na svu srecu, igraci Barcelone su ostali pribrani u tim teskim trenucima te uz nadljudske napore sa igracem manje uspjesno uspjeli privesti sudijsku nadoknadu kraju.
Los árbitros, el calendario, los presidentes, los jugadores rivales, la afición rival, los entrenadores rivales, sus jugadores, Toril, los canteranos, la Unicef, Zidane, Valdano, la directiva, los españoles, los argentinos, los periodistas, los doctores..

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 03 okt 2012, 18:41

14 godina od kada je Xavi odigrao svoju 1 utakmicu
[youtube][/youtube]
Visca el Barça ! Mes que un club !

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 03 okt 2012, 18:45

DesimaL je napisao/la:14 godina od kada je Xavi odigrao svoju 1 utakmicu
[youtube][/youtube]
slika
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 03 okt 2012, 18:46

Mislim da bi Vilanova trebao protiv Reala ubaciti Villu u startnu postavu . Jer kako smo svi vidjeli ,on je trenutno u sjajnoj formi, i ne treba ga drzat na klupi jer on brzo ispadne forme i onda nije ni za cega. Negdje sam citao kako bi se Pique mogao oporaviti do klasika, ali to najvjerovantije nije tacno.. ? I takodjer mislim da bi Iniesta trebao dobiti priliku, on znatno poboljsava igru Barce u zadnje vrijeme,jeste da je imao ozlijedu.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 03 okt 2012, 18:56

Nail for Real je napisao/la:Hvala na lijepim rijecima.
Inace, i ja jedva cekam iducu tekmu Barce. Barce sa Songom i Mascheranom na stoperu.
Jedina sansa :D

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 03 okt 2012, 19:05

Sa ovakvom zadnjom linijom i bod je u el-clasicu dobar. Iskreno...

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 03 okt 2012, 20:29

nazalost izgubili smo kapitena za el classico i ko zna do kada, trebala bi uprava barem sad shvatiti da klasicnog stopera jednostavno moramo dovesti, i da ce to biti uradjeno u januaru

nema veze, koga nema bez njega se mora, song i maskerano u zadnju liniju i idemo na pobjedu protiv reala, mora se igrati s iniestom i viljom od pocetka, mora se odigrati perfektna utakmica, kad odigraju nasi kao sto znaju, nece ni biti posla za stopere i golmana, bitno je da se drzi posjed, stvaraju prilike i da se ne promasuju, ocekujem da messi ponovo potopi reala, sto golovima, sto asistencijama

pike ako se uspije vratiti to bi bilo odlicno, on i maskerano su dobri u tandemu, puyol i da je zdrav ostao bi na klupi ako bi ova dvojica bili spremni, al sta cemo, ne zna se nista za pikea,mozda i bude spreman, mozda tito krije to kako bi morinju dao vise razloga za razmisljanje, al ajd, da vezni red i napad odigraju kako znaju, ja se ne brinem za pobjedu
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 03 okt 2012, 20:31

Puyol: "Kakav momak je ovaj Cristiano! Poslao mi je SMS pitajući me za povredu."
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 03 okt 2012, 20:34

D10S je napisao/la:Puyol: "Kakav momak je ovaj Cristiano! Poslao mi je SMS pitajući me za povredu."

sad pročitah ovo,ako je istina,onda se upravo podig'o u mojim očima za 80 %

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 03 okt 2012, 20:35

D10S je napisao/la:Puyol: "Kakav momak je ovaj Cristiano! Poslao mi je SMS pitajući me za povredu."
naravno, ostao mu je kapiten u dobrom sjecanju, uvijekje ronaldo dobro cuvao puyola u clasicima, tek poneki gol je dao pujdo
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 03 okt 2012, 21:39

pa zar vi stvarno mislite da se oni medjesobno ne postuju? jedino mediji i navijaci prave neprijatelje od njih

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.